Súgó

Profilom

 1. Hogyan szerkeszthetem a profilom?

  Kattints a jobb felső sarokban látható kis fényképre, majd a "Profilom" menüpontra. A profilodon kattints a módosításra a szerkeszteni kívánt rész mellett. A keresztneved, életkorod és nemed csak egyszer változtathatod meg! Végül ne felejtsd megnyomni a "Mentés" gombot!

 2. Ki kell töltenem minden adatot a profilomon?

  Nem. Csak annyi adatot adj meg, amennyit szeretnél. Saját érdeked, hogy minél részletesebben mutatkozz be, hiszen így könnyebben fognak rádtalálni, nagyobb valószínűséggel ismerheted meg a nagy Ő-t!

 3. Hol láthatom, hogy kik nézték meg a profilom?

  A látogatóim aloldalon időrendben láthatod, hogy ki és mikor látogatta meg a profilod. A fényképekre kattintva megnézheted az ő adatlapjukat is.

 4. Hol láthatom, hogy kiknek tetszem?

  Az akiknek tetszem aloldalon láthatod, hogy ki jelölt be téged. A fényképekre kattintva megnézheted az ő adatlapjukat is.

 5. Hogyan változtathatom meg a keresztnevemet?

  Keresztneved a profilodon a "Keresztnév módosítása" linkre kattintva változtathatod meg. Kérjük, hogy valós keresztneved adj meg, hiszen ettől is személyesebb lesz a párkeresés! Keresztneved csak egyszer változtathatod meg.

 6. Hogyan változtathatom meg a nemem?

  Nemed a profilodon az "Adataim módosítása" linkre kattintva változtathatod meg. Nemed csak egyszer változtathatod meg.

 7. Hogyan változtathatom meg a születési dátumom?

  Születési dátumod a profilodon az "Adataim módosítása" linkre kattintva változtathatod meg. Születési dátumod csak egyszer változtathatod meg.

 8. Hogyan törölhetem a regisztrációm?

  A Beállítások aloldal alján található a regisztráció törlése, erre a linkre kattintva törölheted a regisztrációd.