Társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi komoly társkeresőt is.
Mercike, társkereső Budapest
Fényképek6
Ki is vagyok? Nem pszichésen sérült, személyiségzavaros mint a regisztráltak nagyobb része. Tudok késsel és villával enni, nem pereg a búza a számból.. Értelmesen lehet is velem beszélgetni. Felnőtt emberek nem szoktak megváltozni, de nem is szeretnék megváltoztatni senkit sem :-) Lehet minden szépet és jót írogatni, de az, hogy igaz vagy nem igaz úgyis személyes találkozáskor dől el. Főleg amikor a beszélgetőtárs jártas a kommunikációban. Szerintem természetes, hogy figyelni kell a...
Társkereső Budapest
Epafras, társkereső GyömrőCsak belépve látható
Fényképek8
Vannak nehéz utak, de hitben megjárhatók: mondj rájuk ´áment´, s ha Isten néha nemet mond is, hidd el, hogy azzal áld meg. (Füle Lajos) Régóta megtért, hitében megállapodott, sok nehézséget megélt férfi vagyok. A többit privát levélben megbeszéljük.
Társkereső Gyömrő
Prémium tagság Prémium tag
Laca, társkereső Budapest
Fényképek7
„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak, és nagyon boldogok legyünk. ” (Ernest Hemingway)
Laca, 49 ElérhetőElső a keresésben
Társkereső Budapest
Első a keresésben Kiemelt profil
Csaba, társkereső RáckeveCsak belépve látható
Fényképek3
kérdezz bátran :)
Csaba, 32 Elérhető
Társkereső Ráckeve
Éva, társkereső Kisvárda
Fényképek7
EGY JÓ KEDVŰ NŐ ..VAGYOK..KERESEM..TÁRSAM..KOMOLYAN GONDOLOM...KALANDOROK KÍMÉLJENEK..VÁRLAK!!!
Társkereső Kisvárda
Irma, társkereső LentiCsak belépve látható
Fényképek1
A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. Szeretem a letisztult, kifinomult, de mégis praktikus dolgokat. Komoly kapcsolatot keresek. A hosszú távú kapcsolat érdekel. Szeretem a tengert, de a hegyvidéket sem vetem meg. A barátaim kedvelik az iróniámat. Szívesen elmondok mindent magamról, ha kölcsönösen szimpatikusnak találjuk egymást. Nagyra értékelem az őszinteséget, hiszen én is őszinte embernek tartom magam. Szeretek sétálni, beszélgetni és...
Irma, 60 Elérhető
Társkereső Lenti
István, társkereső TatabányaCsak belépve látható
Fényképek4
Szia Kedves Ismeretlen! Istvánnak hívnak, Tatabányán lakom. Egyedül, saját kertes házban élek. Zenekedvelő, természetszerető ember vagyok. Szeretek kirándulni, (egyedül kicsit unalmas :) ), Szeretem a holdfényes nyári esték hangulatát, finom borokat kóstolgatni esténként a teraszon ülve. Hasonló beállítottságú hölggyel szívesen ismerkednék szabadidőnk közös eltöltéséhez. Aki mellett megfiatalodom, nem megöregszem! :)
István, 59 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Tatabánya
Prémium tagság Prémium tag
Miklós, társkereső Budapest
Fényképek8
Vidám természetű, gyengéd, de szenvedélyes. Pozitív ember vagyok. Párkapcsolatot keresek. Káros szenvedélyektől mentes, türelmes ember vagyok. A sok csalódás erősebbé és bölcsebbé tett. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású, Istenfélő társamat, akivel megoszthatom életemet, szeretetemet.
Miklós, 68 ElérhetőPrémium tagságElső a keresésben
Társkereső Budapest
Első a keresésben Kiemelt profil
Heart, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek10
Komoly társra, partnerre vágyom, kalandorok kíméljenek. Barátomat, páromat keresem. Egy kapcsolatban a legfontosabb értékek számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. Hiszem, hogy a kommunikáció sok mindenre megoldást jelent, csak merjünk beszélni és nem mellébeszélni. Nagyra értékelem az őszinteséget, hiszen én is őszinte embernek tartom magam. Beszélgetésből minden kiderül, csak esélyt kérek. Szeretem a nyugodtságot és a természetességet. Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor írj és...
Heart, 53 Elérhető
Társkereső Budapest
Anna, társkereső Budapest
Fényképek15
Hetven éves özvegy nő vagyok, saját kertes házban élek. Szeretem a kertet, a kutyákat, a nyarat, a napfényt, szívesen utazok a tengerhez. Szeretem a 70-80-as könnyű, rock stb. zenét, a komoly zenét kevésbé. Színházba is szerettem járni amíg lehetett. Jól főzök, de csak akkor szeretek, ha összejön a család. Kevés barátom van, sokat vagyok itthon (jelenleg 92 éves édesanyám ápolása miatt) Két felnőtt gyermekem van, unokám nincs. Nem dohányzom. Ideális partnerem szeret utazni, színházba járni,...
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Károly, társkereső Szajk
Fényképek5
32 évet éltem boldog házasságban, mindenben ott voltam a párom mellet, házimunkában segítettem és helyettesítettem amikor csak kellet. Neveltünk 5 fiút. aztán egy dráma és minden elveszett. Ezt persze nem lehet újból elkezdeni ebben a korban, mégegyszer megcsinálni. De a kornak és helyzetnek megfelelően, szeretnék normális családi ill. páros életet élni! Azóta Isten, vissza adta mindazt amire szükségem van anyagilag, kivéve a nőt, akivel újból "EGY" lehetek. Azt rám bízta eldönteni, hogy...
Károly, 61 Elérhető
Társkereső Szajk
Mary, társkereső Budapest
Fényképek6
Szeretném megtalálni azt a Férfit, akinek legalább egy maroknyi irónia lapul a zsebében, és egy pár uncia intelligencia a cipőjében! Ez vagyok én: (mindenkinek másmilyen) Szeretet, őszinteség, hideg-meleg, fájdalom, energia, kíváncsiság, barátság, célok, segítség, nevetés, morgás, pihenés, öregedés, megértés, becsület és béke.. .. . -Hiszek a mesékben.. .. (néha) -Smink nélkül is felismerhető vagyok.. -Nem fáj minden este a fejem.. . -Késsel és villával eszem.. . -Olyan könyveket is olvasok,...
Mary, 62 Elérhető
Társkereső Budapest
Fecó, társkereső Diósd
Fényképek1
Vidám természetű sportot, állatokat szerető vagyok.
Fecó, 56 Elérhető
Társkereső Diósd
Péter, társkereső Baja
Fényképek4
Sziasztok, szeretem a természetet, állatokat, horgászást, a Dunán csónakázni, sátorozni, pecázni, főzni, stb, társam keresem Baja környékérő, ez mind így igaz, de jön a karácsony és egyedül leszek, ha egy hozzám illő hölgy segítene, azt megköszönném.
Péter, 63Prémium tagság
Társkereső Baja
Prémium tagság Prémium tag
Ádám, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek5
imádom a molett lányokat :) kalandot keresek elsősorban. az ideális jelölt telt, és van türelme kivárni, amíg nagyon lassan felfedezem. nem sürget, csak hanyatt dől, behunyja a szemét, és tudja, hogy hosszú nekifutással lehet nagyot ugrani.. .
Ádám, 44 Elérhető
Társkereső Budapest
Szilvia, társkereső Pápa
Fényképek2
Megkérdeztek egy bölcset, hogy melyik a legfontosabb óra, amelyet az ember megél, melyik a legjelentősebb ember, akivel találkozik, és mi a legszükségesebb tett? A válasz így hangzott:A legfontosabb óra mindig a jelen, a legjelentősebb ember mindig az, aki éppen előttünk áll, a legszükségesebb tett mindig a szeretet.
Társkereső Pápa
Ferencz, társkereső Budapest
Fényképek3
Nős vagyok és ez így is marad, laza kötetlen kapcsolatot keresek.
Társkereső Budapest
Károly, társkereső PápaCsak belépve látható
Fényképek1
Mérnök-tanári végzettségem van. Pápán élek egy kertes családi házban egyedül. Szeretek utazni, túrázni. Ugyanakkor kertészkedem is.
Károly, 66 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Pápa
Prémium tagság Prémium tag
Ferenc, társkereső Tata
Fényképek1
Ismerkedem és ha találkoznánk akkor tudnánk egymás elvárásait megbeszélni és meglátni a másikat.
Ferenc, 59 Elérhető
Társkereső Tata
György, társkereső Miskolc
Fényképek3
...arra gondoltam, hogy először felhívnám a figyelmet arra, hogy a kommunikáció akkor is fontos, ha nemleges választ ad valaki.. Ha nem szeretne szóbaállni velem.. Független vagyok. Viszonylag kevés szabadidővel rendelkezem. Ezért vágtam neki az online ismerkedés rögös, ám reményeim szerint egyszer csak sikeres útjának.
György, 51 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag