Társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi komoly társkeresőt is.
Katalin, társkereső Oroszlány
Fényképek4
Egyedülálló elvált nő vagyok. 58 éves. Anyagi hátterem rendezett. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet szeretek koncertekre járni.
Katalin, 59 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Oroszlány
Prémium tagság Prémium tag
Gábor, társkereső Tárnok
Fényképek6
Sziasztok! Kérik írjak valamit magamról... Jobban szeretem ha írsz és beszélgetések során kiderül. :) De azért egy kis infó rólam. 29 vagyok Tárnokon élek jelenleg szerelőként melózok. Szeretek kirándulni sétálni tvt nézni pihenni ezeket jobban élvezni ha van kivel :) Plusz még fellépni jelmezeket csinálni. Nem sokat vagyok itt fent ha esetleg kép és egyéb alapján úgy érzed szeretnél megismerni.
Gábor, 30 Elérhető
Társkereső Tárnok
Krisz, társkereső DunaújvárosCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretnék megismerkedni egy lánnyal, hölggyel. Ha úgy érzed te megismerkednél velem akkor írj kérlek. Köszönöm puszi.
Társkereső Dunaújváros
Szima, társkereső Budapest
Fényképek5
Mivel én is emberből vagyok nekem is vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Az őszinteséget elvárom a másik féltől is. Ne külsőre ítélj hanem tartsd szem előtt a belső értékeket is. Nagyon szeretem a természetet, sétálni, beszélgetni csak úgy egyszerűen élni. Szeretek mindent ami szebbé teszi az életet. Nincs baj az álmodozással, csak ne hagyd figyelmen kívül a valóságot! Én még hiszek a tündérmesékben. Céltudatos vagyok, szeretem a hobbim. Tudj szeretni, tisztelni és becsülni. Szeretném...
Szima, 64 ElérhetőPrémium tagságElső a keresésben
Társkereső Budapest
Első a keresésben Kiemelt profil
György, társkereső Budapest
Fényképek8
Kellemes, szellemes, jellemes. Budapest környékéről keresem a szerelmet. Nyitott személyiségnek tartom magam, szeretek új emberekkel megismerkedni. Fontos számomra a bizalom, hűség. Intelligens, őszinte, jó kedvű, pozitív gondolkodású vagyok. Aktívan töltöm a mindennapjaimat. Szeretek kirándulni. Keresem a tűt a szénakazalban. Próbálok egészségesen és környezettudatosan élni. Hűség, tisztelet, bizalom, szeretet, szerelem. Család centrikus komoly gondolkodású de vidám pozitív sportos...
György, 74 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Károly, társkereső Dorog
Fényképek4
Dorog környékéről keresem a párom. Rugalmas vagyok mindenre. Fiatalos, vidám természetű, független, komoly társkereső vagyok. Őszinte, megbízható, hűséges társamat keresem. Szeretem élvezni az életet. Nem vagyok csavargó tipus! Nincsenek nagy elvárásaim csak tudd az életben mit szeretnél. Én a jelenben kívánok boldog lenni és megélni a boldog pillanatokat. Hosszútávra, komoly kapcsolatra keresek egy kedves társat nem eltartót vagy eltartottat!. Társra vágyom, nem társas magányra!
Károly, 54 Elérhető
Társkereső Dorog
Dani, társkereső Miskolc
Fényképek1
Várom a párom!
Dani, 49 Elérhető
Társkereső Miskolc
Tündi, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
Lehetnél Te is, lehetek Én is. az az Egy. az Egyetlen. Szegedi, saját rendezett és független élettel rendelkező intelligens, kedves, kölcsönös tiszteletre és őszinte szerelemre vágyó férfival ismerkednék, a mindennapokra épülő kapcsolat céljából.
Tündi, 48 Elérhető
Társkereső Szeged
Márta, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek2
Csinosnak mondott, fiatalos komoly, de életvidám hölgy vagyok. Szeretek kertészkedni, olvasni, a világ és kis hazánk történései felől napra kész lenni. Anyagi biztonságban élek, korban hozzám illő párt keresek, hasonló adottságokkal.
Márta, 76 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Katinka, társkereső Budapest
Fényképek4
Két éve megözvegyültem, 46 évi házasság után. 68 éves molett, mondhatni, mackós alkatú vagyok, szabadidőmben rajzolok, festek. Szeretem a retró zenét, a szép dolgokat, és van egy családtagként tartott közepes Yorki kutyám Gyerekeim már külön élnek, az unokáim is majd mind az 5-en felnőttek. Most már a saját boldogságom megvalósításán dolgozom. Budapesten élek. Szeretnék találni egy, szerethető, és szerető férfit 63- 72 év között, kizárólag Budapesti urak közül, nem feltétlen együttlakós...
Katinka, 68 Elérhető
Társkereső Budapest
Valesz, társkereső Pécs
Fényképek4
Csak egy egyszerű nő vagyok...valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva, olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok, valakinek nyitott, valakinek zárkozott. Láthatsz okosnak vagy láthatsz butának, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek, furcsának. Jelenthetek bármit az életben, mégis ugyanaz maradok: Egy nő aki élt, olykor félt, de mindig csak álmodott...
Társkereső Pécs
Aloévera, társkereső Budapest
Fényképek3
Pozitív gondolkodásúnak, jólelkűnek tartom magam. A feladat az, hogy kihozzuk egymásból azt, amire szükségünk van. Itt kezd bonyolódni a történet, és ekkor érkezünk el a lehetetlen földjén a csodák határára. Valami minden bemutatkozásból hiányzik. Valami, ami elvezet a felnőtt kor kezdetétől az élet legvégső határáig. Ha szeretnéd ezt a valamit megtalálni, és van kedved keresgélni, gyere velem..
Társkereső Budapest
István, társkereső TatabányaCsak belépve látható
Fényképek4
Szia Kedves Ismeretlen! Istvánnak hívnak, Tatabányán lakom. Egyedül, saját kertes házban élek. Zenekedvelő, természetszerető ember vagyok. Szeretek kirándulni, (egyedül kicsit unalmas :) ), Szeretem a holdfényes nyári esték hangulatát, finom borokat kóstolgatni esténként a teraszon ülve. Hasonló beállítottságú hölggyel szívesen ismerkednék szabadidőnk közös eltöltéséhez. Aki szereti az erdőt, a vizet, a biciklizést, a kertet. Aki mellett megfiatalodom, nem megöregszem! :)
István, 59 Elérhető
Társkereső Tatabánya
Louis, társkereső CeglédCsak belépve látható
Fényképek4
Cegléd környékéről keresem a párom. Rugalmas vagyok mindenre. Szeretnék ismerkedni és komoly társat találni. Általában a táplálkozással kapcsolatos ismeretek gyarapítása, tanulmányozása, és házirobi, séta a természetben, biciklizés, tényfeltárás a kedvenc időtöltésem. Ha Nálad is megvan a humorérzék, működhet a kémia közöttünk. Átlagosan kimért, a személyes kapcsolat híve és szavahihető vagyok. Megbízható, őszinte és romantikus vagyok. Szeretek a természetben kirándulni, utazni és a...
Louis, 60 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Cegléd
Prémium tagság Prémium tag
Sándor, társkereső Érd
Fényképek3
Szeretek olvasni, keresztrejtvényt fejteni, zenét hallgatni (könnyű és komolyzenét) Szeretek kertészkedni, barkácsolni, kirándulni, tájakat nézni. Jó kedélyű, igazi szerető férfi vagyok.
Sándor, 79 Elérhető
Társkereső Érd
Irénke, társkereső Siófok
Fényképek4
Társaság kedvelő, dalos kedvű, jó indlatú, meg értő, igaz embernek tartom magam. Találj meg és bizonyosságot kapsz, mert szeretetben élni a legjobb ami történhet velünk.
Irénke, 75 Elérhető
Társkereső Siófok
Robi, társkereső Budapest
Fényképek3
Diplomás (post. grad), kultúrát, művészeteket, sportot (tenisz, úszás, evezés, kerékpározás, asztali tenisz, stb. ), utazást, zenét pl. jazz, blues, táncot (rock)kedvelő, sokat színházba járó, olvasó, néha kertészkedő ember vagyok. Nyugdíjasként még aktívan több irányban is dolgozom. Keresem fiatalos, -az életet igenlő- nagyjából hasonló érdeklődéskörű, vidám beállítottságú partner társaságát.
Robi, 68 Elérhető
Társkereső Budapest
Ágnes, társkereső Budapest
Fényképek19
Özvegy, megfontolt, őszinte, kedves, megértő, értelmeségi társasági hölgy vagyok. Sokat szeretek beszélgetni. Szeretek a társaság középpontjában lenni. Budán élek.
Ágnes, 67 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Zoli, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Szia! Imádom a természetet, a kerékpározást, a vizet, a nyarat. :)
Zoli, 42 Elérhető
Társkereső Budapest
Attila, társkereső Budapest
Fényképek3
Barátokat keresek illetve kapcsolatot is
Attila, 39 Elérhető
Társkereső Budapest