Szeged társkereső

Szegedi társkereső nők

Zsuzsanna, társkereső Szeged
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Szeged környékén komoly párom keresem. Igényes, kedves, intelligens, bonyolult típus vagyok. Hosszútávú kapcsolatot keresek, szeretnék. Szeretek jönni-menni, intézkedni, tevékenykedni a szabadban. Szeretem a zenét. Munkámmal, életemmel elégedett vagyok, de a főszereplőmet még keresem életem filmjéhez. Bárkit megbolondítok a személyiségemmel. Határozott és kiegyensúlyozott személy vagyok. Bújós vagyok, határozott, de kell a társ. Szeretnék egy jó társat akivel leélném a hátralevő éveket. Az...
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Csilla, társkereső Szeged
Fényképek1
Üdvözlök minden kedves látogatót! Szeged élö 30-35 év körüli gyermektelen és gyerekmentes életre vágyo férfit keresek! Aki elfogad gyengeségeimel eröségeimel és külsö belsö adotságaimal! A külső nem minden! Ne a profil képem alapján ítélj meg. Ismerj meg és utána döntsd el hogy kellek vagy sem Tökéletesség illúzió a tökéletlenség a valóság. Remélem ketten együtt alkotunk egy pozitívat.
Csilla, 32
Társkereső Szeged
Julianna, társkereső Szeged
Fényképek1
60 éves hölgy szegeden élek megismerkednék korban hozzám illő férfival keresem társamat kirándulás főzés sütés nézelődés iránt érdeklődik.
Társkereső Szeged
Anna, társkereső Szeged
Fényképek2
Sziasztok! Özvegy, szókimondó becsületes odaadó és figyelmes asszony vagyok. Unokáim vannak akik az életet jelentik. Tanyasi vagyok, szegedtől nem messze. Jókedvre tudom deríteni az embereket. És vágyom a boldogságra.
Anna, 69
Társkereső Szeged

Szegedi társkereső férfiak

Andras, társkereső Szeged
Fényképek2
Szegedi független, nyitott, társaságkedvelő vagyok. Szeretem a jó zenét, a hétköznapokat megfűszerező humort, a filmeket, és a természetet. Rendezett élettel egzisztenciával rendelkezem. Szeretném megtalálni a boldogságot!
Andras, 56
Társkereső Szeged
László, társkereső Szeged
Fényképek1
Társam Szeged környékéről keresem. Ismerj meg és megtudod milyen ember vagyok. Ismerkedés és hosszútávú kapcsolat céljából regisztráltam a társkereső oldalra. Jól érzem magam a kis életemben, de azért egy megfelelő társ hiányzik mellőlem.
Társkereső Szeged
Attila, társkereső Szeged
Fényképek1
Attila vagyok 31 éves szegedről kedves vicces rendes jószándékú őszinte srác vagyok.
Attila, 31
Társkereső Szeged
Zoltan, társkereső Szeged
Fényképek5
Sziasztok, Rég nem jártam ilyen társkereső oldalon, de valahogy úgy alakultak a dolgok, hogy ismét regisztráltam. 36 éves szegedi szegedi srác vagyok, de ez ne tévesszen meg senkit, nem vagyok röghöz kötve. Szeretek utazni, a természetben barangolni, jókat nevetni, kellemesen iszogatni, de a punnyadós, otthon mozizós esték is örömmel töltenek el. Nem szeretek átlagos lenni, próbálok a dobozon kívül gondolkodni, másképp mozogni, mint tömeg. Nem dohányzom Nem kávézom (igen, őrült vagyok)
Zoltan, 37
Társkereső Szeged

Társkereső Szeged: első találkozás

Szeged rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 1193 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Szeged városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Szeged városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes szegedi társkereső nők

Erzsébet, társkereső Szeged
Fényképek2
Társam Szeged környékéről keresem. Fontos a család, barátok. Elvileg bárkit meg tudok nevettetni, szarkasztikus és célzott humorú ember vagyok. Fiatalos, vidám természetű vagyok. Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású, Istenfélő társamat, akivel megoszthatom életemet, szeretetemet. Barátomat, partneremet, társamat keresem. Keresem a párom, akivel szeretnék boldog lenni még nagyon-nagyon sokáig. Vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Családcentrikusnak tartom magam. Barátságos, kedves,...
Társkereső Szeged
Bacsoilona, társkereső Szeged
Fényképek4
Egyedül élő magányos Társra váró Szegedi 77 éves nő vagyok. Keresek egy korban hozzám illő szintén özvegy Társat. Talán meg talállak! Légy őszinte!
Társkereső Szeged
Ildiko, társkereső Szeged
Fényképek1
Szia! Ildikó vagyok 57 éves szegeden lakom! Többet nem írok magamról a személyes találkozás során minden kiderül!komoly kapcsolatot keresek! Röviden ennyit magamról.
Ildiko, 60
Társkereső Szeged
Klarissza, társkereső Szeged
Fényképek9
Prémium tagság Prémium tag
Szeged környékén keresem magamnak a szerelmet. Pozitív beállítottságú vagyok és ismerkedni vagyok itt. Szeretem a társaságot, a baráti beszélgetéseket. Ne légy tökéletes én sem vagyok az. Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. Mindenképp korombeli társak jelentkezését várom. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Szeretek sportolni, kerékpározni, kirándulni a hegyekbe! Ha felkeltettem a figyelmed akkor írj. A szívem nagy, de viharvert...
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag

Fényképes szegedi társkereső férfiak

RáczZadar, társkereső Szeged
Fényképek2
Szia Komoly kapcsolatot szeretnék egy kedves novel, de barátokat is gyűjtők akik szeretik a Tengert. Őszinte, vidám, sportos egyedülálló férfi vagyok. A kapcsolatban Szeretni és szeretve lenni, kölcsönös megbecsülés, összetartás fontos. Sport, Zenélés, /zongorazom/ Tenger, fontos számomra, Anyagiak rendben. Én Szegeden és Zadarban lakom, szeretném a páromat boldoggá tenni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj :)
Társkereső Szeged
János, társkereső Szeged
Fényképek5
Köszönöm, hogy meglátogatott. 2009 óta özvegy vagyok, két felnőtt gyermekem van, a lányom Anglia és Pest között ingázik, én a fiammal Szegeden élek. Nemdohányzó, és nem "rendmániás" hölgy ismeretségét keresném.
János, 61
Társkereső Szeged
RáczAttilaZadar, társkereső Szeged
Fényképek10
Szia Kedves :)Szia Attila Rácz vagyok 52 eves, Szegeden és Zadarban élek, ismerkedni, és közös szimpátia esetén komoly kapcsolatot szeretnék egy kedves nővel. Őszinte, vidám, sportos férfi vagyok. Ha szeretnél változtatni az életedben, a Horvát tengerparti vállalkozásommal van rá lehetőség :) A kapcsolatban nekem a Szeretni és szeretve lenni, kölcsönös megbecsülés, összetartás fontos. Sport, Zene, Zenélés, Tenger, fontos számomra. Írj ha többet szeretnél tudni rólam? Látod őszinte vagyok,...
Társkereső Szeged
Sándor, társkereső Szeged
Fényképek3
168/60/60 éves, de aktivitásban (! ) mint a 35-40 évesek, mindig vidám, mindig aktív (munkában és szerelemben), nagyon fiatalos, nagyon mozgékony, füst és italmentes, független, sikeres szegedi kereskedő vagyok, de emellett ezermester vagyok hobbiból (autót és minden más műszaki dolgot is meg tudok javítani). Már mindenem meg van, csak igaz társamat, egy szegedi (vagy környéki), vékony, vagy átlagos testalkatú (nem duci) nőt (40-68 év között) keresek, akivel boldog kapcsolatban élhetek...
Társkereső Szeged

50 feletti szegedi társkereső nők

Gyöngyusz, társkereső Szeged
Fényképek6
Nem azért töltök fel magamról képet,hogy neked tetszek,hanem azért,hogy lásd, így nézek ki,bazd+.Nem vagyok tökéletes,de nem is akarok az lenni.Magamat adom,ezért szeretnek vagy épp ezért utálnak.Persze,van magamról 10 milliárd kép,de nem fogom őket ide feltölteni,ugyanis ne a képeimről vonj le következtetést ,hogy milyen vagyok,hanem inkább vedd a fáradtságot és írj nekem v. legalább ezt a rész olvasd el,mielőtt baromságokat kezdesz el nekem írogatni. Jah és: FONTOS, hogy CSAK SZEGEDI, vagy...
Társkereső Szeged
Marica, társkereső Szeged
Fényképek17
Szeged ... És szeged Környeyke ... Vagy ha nagyon messze vagy az sem baj ,,,,!! Még később ki töltöm...Vidám, állandóan jó kedvű meg ha van gondom is ! Imádom a gyerekek mert nekem is van gyermekem ha el tudsz fogadni ,,,,, így akkor jó ha nem akkor sajna ez van De azt nem mutatom ki .Optimista ! Nem adom fel soha a mit eltervezek !!!!!!!! És még írhatnám ! Az élet egy nagy angolkeringő, melyet el táncolsz a sírig, de az életed attól függ, hogy kivel táncolod végig!
Marica, 54
Társkereső Szeged
Kati, társkereső Szeged
Fényképek3
Nyugodt, kiegyensúlyozott, kedves, vidám, törekvő, akaratos, makacs. stb, majd eldöntheted, ha megismersz. Nem akarok megtéveszteni senkit, korábban Budapesten éltem, jelenleg Szegeden. Társat szeretnék, de nem minden áron, ezért jelöltem be, hogy csak ismerkedni vagyok itt.
Kati, 57
Társkereső Szeged
Marcsi622, társkereső Szeged
Fényképek1
Marcsi vagyok,Szegeden lakom a 15 éves fiammal.Ugyanis az édesapja 9 éve meghalt.Éppen ezért keresem a társam.Lehet hogy épp te leszel az írj bátran;)
Társkereső Szeged

50 feletti szegedi társkereső férfiak

Márkó, társkereső Szeged
Fényképek2
Sziasztok én a megadott korosztálytól a megadott korosztályig (17-38), és izmos, vékony, sportos, átlagos fiukat, férfiakat Szegeden, és környékéről. Hobbim: egészségügy, meteorológia, meleg jogok, de én a jogokhoz, és a törvényekhez értek mint pl.: a Btk Nos szeretek mindent csinálni, csak nincs kivel és kellenének barátok szextársak. Nos én Escortot IS vállalok, de csak akkor vállalok olyat, ha a másik fél is szeretné ezt. Árak: 10 ezer- 50 ezerig, ha euróval szeretne valaki fizetni, akkor...
Társkereső Szeged
István, társkereső Szeged
Fényképek2
Szeretnék egy hozzám hasonlóan egyedül élő hölgyet találni ezen a társkerülgetőn, akivel megtaláljuk az élet szépségeit, amíg lehetőség van rá. Szegeden élek, távkapcsolatot nem szeretnék.
Társkereső Szeged
Róbert, társkereső Szeged
Fényképek2
Nyugis otthonülő fiú vagyok. Megbízható és kitartó. Ha izgulók, nagyon dadogok. Angolul jól beszélek. Nem vagyok egy zseni, masszőrként és betegápolóként dolgozom. Szeretek sütni cukrász végzettségem is van. Hobbim az úszás és a futás, és tévézés. Nem vagyok vallásos, de tisztelem mindenkinek a hitét. Szegeden lakom szüleimmel.
Társkereső Szeged
Janos, társkereső Szeged
Fényképek3
SZEGEDI SRÁC VAGYOK 30 187 76 KG BARNA HAJ SZEM TARTOS KAPCSOLATOT KERESEM SZEGED KÖRNYÉKEN 30 35 HÖLGYET IRJ
Janos, 41
Társkereső Szeged

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Diplomás társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Diplomás társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Diplomás társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető szegedi társkereső nők

Kati, társkereső Szeged
Fényképek3
Lehet, hogy nem vagyok az első, akit választanak, de igazán jó választás vagyok. Lehet, hogy nem vagyok gazdag, de értékes vagyok. Nem tettetem magam olyannak, aki igazából nem én vagyok, mert én abban vagyok jó, hogy önmagam legyek. Lehet, hogy nem vagyok büszke pár dologra, amit tettem, de büszke vagyok arra, aki ma vagyok. Lehet, hogy nem vagyok tökéletes, de nincs is rá szükségem . Szegedi vagyok, így Szeged és környékéről ismerkednék.
Kati, 35
Társkereső Szeged
Erika, társkereső Szeged
Fényképek1
Nem akarom leírni a sablon szöveget. Általában jókedvű vagyok, és élvezem az életet. Inkább azt írnám le hogy mért vagyok itt: Mert Szegeden sehol nem lehet normálisan ismerkedni!!!! Én nem egy buliban akarok megismerni egy részeget, mert abból nem lehet eldönteni semmit. jó lenne beszélgetni és megismerni egymást, mert a beszélgetés az egyik alapja egy jó kapcsolatnak. Ha van kedved írj :)
Erika, 34
Társkereső Szeged
Anikó, társkereső Szeged
Fényképek1
Sziasztok! Ancsi vagyok Szegedről:) 20 éves vagyok, szőke, és imádom a balcsit:D nagyvonalakban:D Kérlek akkor írj ha idősebb vagy (elsősorban nálam), mert kedvelem az érettebb pasikat:)! Köszcsi:) Puszi Ani
Anikó, 28
Társkereső Szeged
Gerda.e, társkereső Szeged
Fényképek1
Szegedi diplomás, állatbarát és utazáskedvelő hölgy keresi élete párját - Valentin Nap nélküli, mindennapi egymásra odafigyelés, szerelem-szeretet-tisztelet egymás iránt jegyében. :-) Kéz a kézben séta, spontán kedvesség egymás irányába - semmibe kerülnek és milyen sokat érnek! :-) Fontos a humorérzék, hiszen minden, nevetés nélkül eltöltött nap elvesztegetett nap...
Társkereső Szeged

Ingyenesen megismerhető szegedi társkereső férfiak

Andreas, társkereső Szeged
Fényképek1
Hi, I am from Munich (Germany) and moved to Ruzsa a small city nerby Szeged two months ago. I am 37 years old. I am studying economics. (online at FernUni Hagen) I like working in the garden and do a lot of walking with my dogs in the woods. I like spending time in nature. I am pretty open minded and like new experiences. I am looking forward to meet new interesting people and maybe find Mrs. Wright. I am not speaking hungarian Language yet.
Társkereső Szeged
Tibort, társkereső Szeged
Fényképek4
56/188/90, jó megjelenésű, jó alakú, toleráns, pozitív beállítottságú, káros szenvedélyektől mentes, rendezett anyagi helyzetű, független és gyermektelen, szegedi, diplomás férfiként keresem : telt keblű, 44-60 év közötti, csinos, formás, kb. 150-172 magas, finom lelkű, romantikus, talán elsősorban szegedi barátnőmet, páromat. Szeretetre, megbecsülésre, szerelemre, akit lelkileg és testileg kényeztethetek, kevében járhatok és úgy szerethetek, ahogy neki a legjobb. Szeretek mindent ami szép,...
Tibort, 58
Társkereső Szeged
Gyurci, társkereső Szeged
Fényképek3
Gyurci vagyok!! Szegedi lakos!!! Őszinte kedves ember!!! Szeretnék olyan hölggyel megismerkedni aki eltud fogadni kis hibával!! Ugyanis Születésem óta a jobb kezem mozgássérült!! Tényleg az írjon aki elfogad így!! :)
Gyurci, 39
Társkereső Szeged
Levente, társkereső Szeged
Fényképek4
Helló Adam vagyok, 38 éves, Magyarországban élek, Szeged gyönyörű városában. Komoly Nőt keresek, akivel szerelmet és komoly kapcsolatokat építhetek ki. Beszélni akarok veled és jobban megismerni. Ha tetszettek a képeim, és szeretne velem kommunikálni, kérem, válaszoljon erre a bemutattkozó levélre. Mesélj magadról és az életedről. Mit csinálsz és kivel dolgozol. Akkor többet mesélek magamról és az életemről. Várom a válaszod. Kérlek, ne felejtsd el elküldeni nekem a fotóidat. Nagyon...
Társkereső Szeged

Online szegedi társkereső nők

Edit, társkereső Szeged
Fényképek4
Szeretnék megismerkedni 55-65 kor közötti férfivel. Én magamra és a környezetemre is igényes vagyok! Derűs, vidám természetű. Szeretnék társat találni, akivel szebbé vidámabbá tudnánk tenni egymás életét. :)Közös szimpátián és együtt gondolkodásból fakadó ismerkedést szeretnék. Fontos számomra az elfogadás, ahogy az őszinteség, türelem, figyelmesség, kommunikáció ill. az érintés és az ölelés is. Sohasem unatkozom és ezt meghatározónak is érzem egy kapcsolatban mindkét fél részéről, hiszen nem...
Edit, 65
Társkereső Szeged

Online szegedi társkereső férfiak

János, társkereső Szeged
Fényképek3
Rendszeres szexpartnert keresek. Egyedül élek, özvegy vagyok. Hűséges típus, ezt elvárom viszonzásképpen is, nem akarok másokkal osztozni rajtad, én is csak a tied vagyok, ha engem választasz. Azt szeretném, ha egy laza szexkapcsolat alakulna ki köztünk, ami abból állna, ha megkívánjuk a dolgot, felkeressük egymást
János, 59
Társkereső Szeged
Andras, társkereső Szeged
Fényképek20
Prémium tagság Prémium tag
Ha az igazat írom akkor sose lesz barátnőm, de vállalom mert én olyan vagyok ha érdekellek 68 éves nyugdíjas vagyok és szeretem a nőket. A kirándulást, a sportot szeretek táncolni is szeretek mint egy vén ember és a filmeket imádom főleg a romantikusakat.
Andras, 67Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Zoltán, társkereső Szeged
Fényképek6
... Életvidám vagyok
Társkereső Szeged

Elit szegedi társkereső nők

Gabriella, társkereső Szeged
Fényképek1
Szeretem a komolyzenét, de az elektronikus és rock is jöhet. Preferálom a klasszikus családi szerepeket. Imádom a természetet, a tartalmas beszélgetéseket, jó humort és az élet apró örömeit. Egy végtelenül romantikus személyiség vagyok, aki vágyik a szeretetre, szerelemre. Barátomat, páromat keresem. Szeretnék megismerni egy másik lelket, valakit, aki hajlandó megosztani, szeretni, és együtt jó emlékekkel hozhatunk létre boldog véget. Néha magabiztos, törődő vagyok. Szabad vagyok,...
Társkereső Szeged
Izabella, társkereső Szeged
Fényképek1
Párom bármely város környékén keresem. Én is keresem az igazi társat, de mindenben benne vagyok. Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám természetű embernek ismernek barátaim. Barátaim szerint megbízható vagyok. Fontosnak tartom a tiszteletet, megbecsülést és az őszinteséget. Furcsa vagyok a magam módján, szeretek viccelődni ha olyan a helyzet, de nem viszem túlzásba. Ismerem értékeimet, gyengeségeimet. Nagyon vágyom már egy stabil kapcsolatra. Szeretem tartani az élet tempóját. Még személyesen nem...
Társkereső Szeged
Monika, társkereső Szeged
Fényképek1
Focit is megnézem tévében ha leendő társamat érdekli. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. A barátaim az empátiám szeretik. Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor írj és írok magamról bővebben. Őszinte, szeretetet adni és kapni tudó emberrel szeretnék ismerkedni, barátkozni. Szeretem és tisztelem a természetet. Vidám, őszinte, szenvedélyes nő vagyok. Energikus és nyitott vagyok, komoly társat keresek. A társam keresem a hátralévő időre. Számomra a...
Monika, 24
Társkereső Szeged
Aritma, társkereső Szeged
Fényképek1
Párom Sydney környékén keresem. Ha nem, akkor Békéscsaba környékén. Olyan embert keresek, aki értékeli ha a kedvében járok. Nyitott, kíváncsi, érdeklődő ember vagyok. Igazából majdnem semmim sincs, de legfőképpen egy jószívű, vicces élettárs hiányzik. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Szívesen írok többet is magamról, ha rátalálok egy rokon szellemre, aki szívesen megosztja gondolatait. Kizárólag komoly kapcsolatban gondolkodom. Spirituális beállítottságom miatt nem az átlag ember...
Aritma, 70
Társkereső Szeged

Elit szegedi társkereső férfiak

Sanyi, társkereső Szeged
Fényképek9
56 éves szegedi elvált férfi vagyok.Van egy 22 éves fiam,aki nem velem él. Dolgozom.A lakásomban egyedül élek.Szeretek zenét hallgatni,sportműsort nézni.Hatalmasakat beszélgetni,a barátaimmal jókat szórakozni,táncolni stb.. Aki ebben partnerem lenne és szegedi hölgy,azzal szívesen megismerkednék.
Sanyi, 62
Társkereső Szeged
Norbi, társkereső Szeged
Fényképek4
szia norbi vagyok szegedröl 34éves ápolt igényes öszinte szexmániás pasi vagyok!Nem kalandot szeretnék és nem vagyok perverz csak nekem az öszinteség az első!Szeretnék egy ápolt igényes csinos barátnőt aki imádja a szexet és öszinte hüséges és tartós kapcsolatot szeretne!szia nem tudok irni mert nincsen kreditem de ha belépsz ide a csetre az elöszobában tudunk beszéllni!köszönöm
Norbi, 45
Társkereső Szeged
Szerelemlovag, társkereső Szeged
Fényképek3
Én egy 42 éves szegedi srác vagyok. Szeretnék megismerkedni egy szegedi nővel.
Társkereső Szeged
György, társkereső Szeged
Fényképek2
Prémium tagság Prémium tag
Komoly társkereső vagyok. Lehet egyedül is élni, de nem érdemes. Szeretem megélni az élet apró pillanatait. Mindenkivel máshogyan viselkedem. Szeretek beszélgetni. Szeretem, ha szeretnek. Igyekszem úgy élni az életem, hogy ne ártsak senkinek. Nem kedvelem különösebben a zajt és a tömeget, így a bulizás nem jellemző rám. Csendesnek, becsületesnek tartanak a barátaim, bár egyre kevesebben vannak. Fiatalos, vidám beállítottságú ember vagyok. Kedves, odafigyelő, személyiség vagyok. Kiegészíteni...
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag

Diplomás szegedi társkereső nők

Tünde, társkereső Szeged
Fényképek2
Prémium tagság Prémium tag
Ha kíváncsi vagy kérdezz! Őszintén válaszolok.
Tünde, 59Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Leila, társkereső Szeged
Fényképek1
Halihoo, pár gondolat rólam. Érettségin vagyok éppen de van egy cukrász szakmám, amit nem igazán szeretek. Érettségi után fotográfus van tervbe, mivel nagyon szeretek fotózni. Szabadidőmet általában a barátaimmal töltöm.
Leila, 19
Társkereső Szeged
Mihaela, társkereső Szeged
Fényképek4
Őszinte, nyitott, vidám, pozitív! Szóval nyilas vagyok! A hobbim a mozgás, sport! Nincs férfi ideálom! Nálam úgy működik: Meglátni és megszeretni🤗!
Társkereső Szeged
Mária, társkereső Szeged
Fényképek16
Prémium tagság Prémium tag
Egy kapcsolatban a legfontosabb értékek számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. Légy őszinte, határozott, céltudatos ne játszd el a bizalmat. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig, amire vágyom egy társ akivel leélhetem az életemet. Ha felkeltettem érdeklődésed, akkor írj nekem nyugodtan. Egy végtelenül romantikus személyiség vagyok, aki vágyik a szeretetre,...
Mária, 70Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag

Diplomás szegedi társkereső férfiak

Norbert, társkereső Szeged
Fényképek1
Szeretem megélni az élet apró pillanatait. A személyes találkozás híve vagyok. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak amilyen. Fiatalos, vidám termeszetű vagyok. Szeretve szeretnék lenni minden téren egy társ mellett. Nagyon vágyom már az igazi oda adó szeretetre cserébe nem a legszebb de igazi család centrikus figyelmes és oda adó párod lehetek. Ha szimpatikusnak találsz és szeretnél rólam többet megtudni, akkor ismerj meg, hiszen...
Társkereső Szeged
Edmond, társkereső Szeged
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Egyedül álló apuka vagyok és szeretnék komoly kapcsolatot. Hiányzik az ölelés és az összebújás. Szeretek mozogni a szabadba lenni.
Edmond, 39Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Sándor, társkereső Szeged
Fényképek3
Egyszerű, rendes, mindenre szépre és jóra nyitott, jókedélyű, nem beteges, gyógyszereket nem kedvelő, állat és virág szerető, mozgékony, táncot, játékot és utazást kedvelő műszaki ember vagyok. Aranyozzuk be egymás életét finom érzéki szeretettel és megbecsüléssel. Köszönöm a figyelmet és a látogatást.
Társkereső Szeged
Attichu, társkereső Szeged
Fényképek5
Prémium tagság Prémium tag
Tartós kapcsolatot keresek hosszú távra. Nem eltartót keresek! Van munkám, lakásom és autóm is! :-) Csak rossz így egyedül! Szeretném valakivel megosztani a napjaimat. Szeretném ha végre hazavárna valaki vagy valakik. Talán nem nagy kérés ez.. :-) Átlagos pasi vagyok, egyedül élek, szeretek kirándulni, kerékpározni és nem ijedek meg a gyerekektől sem!
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag

Néhány szegedi társkereső bemutatkozása

Két nagy gyermekemmel Szegeden élek. Lányom 21 éves, már dolgozik. Fiam 17 éves, végzős közép iskolás. Hosszú távra keresek partnert, de nem akarok összeköltözni vele. Alapvetően vidám vagyok. Szeretem a zenét, sokat olvasok és szívesen kirándulok, horgászok, ha van hozzá társ. Sokat dolgozom, napi 12 órát és ezért nincs időm ismerkedni. Keresem azt a férfit, akivel kevés szabadidőmet eltölthetném. Olyan férfit keresek, akit nem csak a testem, hanem a személyiségem is érdekel, akivel lehet értelmesen beszélgetni is. Lehetőleg szegedi, vagy Szeged környéki legyen.

Szegedi társkereső nő, Erika61 (60)

Nagyon sok reglapon olvasom, hogy az "Igazit" keresem. És ez elgondolkodtató... Én is azt kerestem sokáig, de amikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt. Most már az "Igazat" keresem... Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz... Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja. Az "Igazi" gyermeket nemz, az "Igaz" felneveli. Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz" virraszt melletted. Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell. Mégis mindenki az "Igazit" keresi. Szerintem meg keressük inkább az "Igazakat", s szeressük őket úgy, mintha ők lennének az "Igaziak", mert lehet Ők az "Igaziak". --------------------------------------------------------------------------------------------- Az igazi férfi..... játszik... nem rohan ajtóstul a házba, lassan közelit és puhán... vadászik.... csak úgy mellesleg megérint... mögéd lép... nyakadba csókol... a tenyere a tenyeredben szikrát csiszol... az igazi férfi nem siet. Tudja idő kell a vágyhoz... megvárja szépen, míg megszűnik körülöttünk a világ...és már csak őt látod... már csak azt akarjuk... nem elveszi... odaadod... nem eltűröd, hanem befogadod... az igazi ölelés visszafogott... úgy kúszik végig a testen, mint a napfény... lassan és puhán... időt hagyva a vágynak, hogy növekedjék... nem kell hozzá más, csak egy férfi... aki szeretni tud... s egy nő... aki hagyja, hogy szeressék. --------------------------------------------------------------------------------------------- Mit tanultam a szüleimtől? 1.Megbecsülni mások munkáját: "Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást a testvéreddel,kint csináljátok! Most takarítottam fel." 2.Vallást : "Jobb lesz ha imádkozol, hogy kijöjjön a folt a fehér ingedből!" 3.Az időutazás alapjait: "Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!" 4.Logikát: "Azért, mert én azt mondtam!!" 5.Tornamutatványokat: "Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!" 6.Bőrön át táplálkozást : "Fogd be a szád és edd meg a vacsorád!" 7.Türelmet és kitartást: "Addig ülsz itt, amíg a spenót el nem fogy!" 8.Meteorológiát: "Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át rajta!" --------------------------------------------------------------------------------------------------- www.mestertamas.com/elte www.mestertamas.com/szeged

Szegedi társkereső férfi, IstOne (42)

Szegedi 29 éves, 188 magas, 88kg, rövid hajú, szemüveges, őszinte,megértő,segítőkész,rendes,jó humorú srác vagyok!Van 3 tetoválásom de utálom ha ez alapján ítél meg valaki!Élőben teljesen más egy ember mint fotókon!Ismerj meg és csak az után ítélkezz és rá fogsz jönni hogy nem vagyok rossz ember,és nem vagyok olyan mint amilyennek gondol sok ember fotó alapján!Aki meg fotó alapján dönt az be.......a!

Szegedi társkereső férfi, Lajszi29 (41)

Nehéz feladat összefoglalni magamat pár mondatban, hogy az ne is legyen nagyképű, túl felszínes vagy részletekben elvesző, de tükrözze is a személyiségemet. Ami biztzos, hogy jelenleg trolivezetőként dolgozok Szegeden, távlati terveim között szerepel a gépkocsi vezetés oktatása. A magánéletben kissé csendes, visszahúzódó alkat vagyok, de igyekszem nyitni a világra. Igyekszek jókedvű, humoros és higgadt maradni minden helyzetben. És keresem az élet nagy kérdéseire a kielégítő válaszokat több-kevesebb sikerrel, valamint a nőt akit viszont szerethetek.

Szegedi társkereső férfi, Zozi84 (37)

•●• 1 realisztikusa optimista 21éves szegedi boszi vagyok,aki keresi a szerelmet.Az elmúlt 4évben külföldön éltem,most hogy hazatértem nehezebb egy kicsit ez a pasizós storyk de menni fog. Nem vagyok egoista vagy beképzelt,csak tudom magamról,hogy nem vagyok hétköznapi minden fán termő barbie baba->jó csaj vok ennyi. Nyílt vok az élet adta minden lehetőségére,de csak ésszel! Szeretek partyzni,kirakózni egy kis pohár borral,pokerezni,meg szinte mindnet:nem vok semmi rossznak az elrontójaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:P A szomszédaim mellett lakok, és a szüleim gyermeke vagyok... De tééényleg! Szeretem a vihart... becsúkódik már a szemem... ( Ja, a szám is! ) Csak meg ne hallják. Lélegzem! Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted engem ez hol érdekel?! Ki vagy Te, hogy bíráld az életet amit élek? Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, nem is azért élek, hogy azzá váljak. De mielőtt mutogatni kezdenél, győződj meg róla, hogy a Te kezeid tiszták-e.. AJÁNLOM MAGAM: -kicsiknek és nagyoknak; telteknek és karcsúaknak; optimistáknak és pesszimistáknak; a biztonság megszállotjainak és a veszélyesen élőknek; az egyéniségeknek és a feltörekvőknek; a rövid látóknak és a távol látóknak, na meg persze az előrelátóknak;éjjel-nappal;úton-útfélen;Dunán innen-Dunán túl;eső előtt és eső után; randevúra és családi estékre;a romantikusoknak; azoknak akik szeretnek,akik nem,akik szívből akik igazán; a beilleszkedőknek és a kiemelkedőknek; a mosolygósaknak; a zárkózottaknak; egyedül-kettesben-együtt a családdal; Neked és Nekik,Nektek, MINDENKINEK! Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni(:

Szegedi társkereső nő, honeyka (34)

Sziasztok! Szegedi lány vagyok szeretek a barátaimmal lenni nincs sok de akkik vannak azok az igaziak. Imádom a kocsikat és a száguldást ezért akartam autóversenyző lenni csak édesapám lebeszélt róla:) Imádok főzni és ezért tanulok szakácsnak:) Az életembeől nem maradhad ki az adrenalin. Szeretném megtalálni az igazit aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Ennyit rólam ha töbet szeretnél tudni akkor irj és válaszolok.

Szegedi társkereső nő, Shelby (30)

Hol kezdjem, egy ember túl összetett, ahhoz, hogy pár sorban leírja önmagát, ehhez sok idő kell és még több beszélgetés... Nyitott vagyok az új emberek és új dolgok felé! :) Kiskunfélegyházi vagyok, de Szegeden tanulok... Képek...Hm... Hát tény, hogy nem vagyok túl fotogén és egy nagy sármőr sem vagyok, de élőben tudok hódítani... :D Sokan beképzeltnek tartanak, pedig nem is ismernek... Aki csak a külsőségeket látja (főiskolán tanulok, HÖK-ös vagyok, családi vállalkozások, márkás cuccok, stb.), az nem ismeri igazán azt az embert aki vagyok... Te veszed a fáradtságot, hogy megismerj? :) Azért be kell vallani a férfi egy KIS ego nélkül elég hülyén tud mutatni... :) Lényegben magamról: - iszonyatosan nagy dumás, - humoros, - középpontban szeretős, - általában jókedvű és pörgős, - sok hülyeségben benne levős, - barátaiért és kedveséért (már ha lenne) mindent megtevős - régen nehézsúlyú boxolós, - küzdősportokat kedvelős, - ám nyugodt és béke tűrő, - kompromisszum kész, - s ha kell komoly, - munkában keményen dolgozós... - stb. (ha érdekel, úgy is megtalálod a módját, hogy megtudd...:) ) Nyílt, őszinte, egyenes ember vagyok és el is várom, hogy mások is azok legyenek velem szemben!

Szegedi társkereső férfi, Fekete Csaba (34)

Sokmindent szeretek az életben de az "írj valamit magadról" rovatok kitöltése sajnos nincs köztük. :) Röviden : Oktató- Pilótaként dolgozom így szerencsére sokat tudok utazni, különleges és nem mindennapi helyeket felfedezni. Ezt imádom. De nem szeretnék valami tipikus "Én egy 28 éves szegedi srác vagyok.." kezdetű izgalmas önéletrajzot elétek tárni, sokkal inkább megtenném ezt szóban mert azt egyszerűen jobban szeretem.. Ha tetszik az ötlet írj pár sort és majd látjuk mi lesz belőle.. Pussz.

Szegedi társkereső férfi, András 001 (40)

Nagy monológot nem tervezek ide írni, ha szeretnél, úgyis megismersz :) Hódmezővásárhelyen lakom eredendően a családommal, de egyetemi időszak alatt (év nagy része) Szegeden albérletben, az SZTE TTIK környezetmérnöki BSc szakára járok, érdekel a környezet, a természet, a számomra megfohatatlan dolgok (pl világűr), stb. Sok-sok minden. Szabadidőmben zenélek (elektromos, klasszikus gitár, elektronikus zene, deepness, rock n roll, hard rock, instrumental rock, sok minden ezen belül is), zenét hallgatok, kerékpározok (országúti), teniszezek, internetezek. Alapvetően kedves, vidám, komoly, (remélem :)) nem unalmas, kreatív, megértő, kompromisszumlélek vagyok, sokféle embert ismerek, ezért megértem, ha az ember máshogy gondolkodik valamiről, mint én, és nem zavar különösebben, sőt... Szeretek ismerkedni, találkozni, beszélgetni az emberekkel, szóval ha felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan, legrosszabb esetben nem jövünk be egymásnak, és még haverok sem leszünk, tehát ott leszünk, ahol elkezdtük. Nem egy nagy veszteség :)

Szegedi társkereső férfi, felhnev (33)

Imádom a zenét, zene nélkül nem tudnék élni! Mindent meghallgatok, ami jó, techno-tól a pop-on át a rock-ig, de még sok más műfajt is szeretek pl. komolyzenét, jazz-t stb. Szeretek utazni, világot látni, egyszer majd külföldön is szeretnék élni, tanulni hosszabb vagy rövidebb ideig:) A szegedi egyetemen tanulok, sokminden érdekel pl a nyelvek, a pszichológia, a pedagógia, az írás, újságírás, a fotózás, és ilyen területen szeretnék dolgozni.....Hmm lehet már túl sokat is elárultam magamról....úgyhogy be is fejezem:) A többit majd később:) Írj bátran! (de a 35 éven felüliek és apukák kíméljenek) "Olyan lényt keresünk, akinek a társaságában mindig bátran követhetjük elsõ gondolatunkat anélkül, hogy valaha is törõdnünk kellene az illendõségekkel." (Stendhal) "Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted." (Gabriel Garcia Márquez) "Szabadítsd fel szíved, és szállj, Érezd, hogy újra égni kell...." "Szerelem, ha egyik a másikát repülni hagyja, de ha lezuhan, fél szárnyát kölcsönadja." "Gondolatban, mindig máshol jársz, Valahol a tegnapokban, választ nem találsz, A holnapoktól félsz, hogy nem vigyáznak rád, De amikor a PILLANATba lépsz, Olyan könnyű az egész világ!" "Akit szeretnek az Istenek, örökre meghagyják gyereknek." "A megbocsájtás az az illat, amit az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt." "Az életben 4 fontos kérdés van: Mi a szent? Miből áll a lélek? Miért érdemes élni? és Miért érdemes meghalni? Mindre a válasz: A Szerelem." (Don Juan deMarco)

Szegedi társkereső nő, Gabi1985 (36)