Zalaegerszeg társkereső

Zalaegerszegi társkereső nők

Anna, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Jelenleg fogtechnikusként dolgozom Zalaegerszegen. Egy kedves, megértő, jószívű férfit keresek, aki nem rámenős, és lehet közös programokra vevő. Hosszútávú kapcsolatot keresek, komolytalanok ne írjanak!
Anna, 29
Társkereső Zalaegerszeg
Csilla, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Nem kalandot keresek, hanem társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Hűség, tisztelet, bizalom, szeretet, szerelem. romantikus vagyok, a kritikát elfogadom, társamat keresem. Mások szerint Egyedülálló és intelligens vagyok. Sok minden érdekel és sok mindent szeretek. Erős egyéniség vagyok, de alkalmazkodó, nem akarok senkit változtatni sztem ebben a korban már nem is lehet. Komoly kapcsolatot keresek. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Fontos számomra a humor és a pozitív...
Csilla, 70
Társkereső Zalaegerszeg
Bernadett, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek4
Tanulmányaim: Általános asszisztens Fiziotherápiás asszisztens Gyógymasszőr Reflexológus Hivatalsegéd Angol középfokra készülök. Kicsinált az ezotéria pszichózis a diagnózis. Érzelmileg ingatagabb vagyok Tönkretett ember vagyok valószínűleg. Kicsit most szerencsétlenül. Magyarországon lennék. szeretnék is itthon maradni de várjuk meg a szavazást. Társas táncra keresek férfi partnert. Köszönöm elolvastátok a levelemet.
Társkereső Zalaegerszeg
Anna, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Keresztény, jobboldali identitású, magyarságára büszke nyugdíjas tanár vagyok. Szeretek kirándulni, táncolni, baráti társaságba járni. Becsületes, optimista, hűséges, szabadságot szerető tipus vagyok. 13 egyedüllét után újra vágyok arra, hogy legyen Társam, akivel együtt éljük át életünk "őszét". Csak hasonló értékrendű/világnézetű Társsal tudom elképzelni a kapcsolatot.
Anna, 67
Társkereső Zalaegerszeg

Zalaegerszegi társkereső férfiak

László, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek10
Prémium tagság Prémium tag
Zalaegerszeg környékén komoly társam keresem. Szeretem a tisztaságot. Olyan embert keresek, aki értékeli ha a kedvében járok. Remek ember vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Nagyra értékelem az őszinteséget, hiszen én is őszinte embernek tartom magam. A társam keresem a hátralévő időre. Hajlandó vagyok találkozni és megismerni egymást. A személyes találkozás híve vagyok. Nyugodt, kedves, megértő társat keresek. Eddigi életem, megunt kacatjait új érzésekre cserélném. Barátságos,...
Társkereső Zalaegerszeg
Prémium tagság Prémium tag
Csaba, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Zalaegerszeg környékéről keresem a társam. Nem szeretek szerepelni. A pozitív életszemlélet elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember jól és boldogan tudjon élni. Ismerkedés és hosszútávu kapcsolat céljából regisztráltam a társkereső oldalra. Őszinteség és hűség a mottóm. Vidám természetű vagyok, szeretek sokat nevetni. Pozitív beállítottságú vagyok és ismerkedni vagyok itt. Rugalmas vagyok mindenre. Vidám, őszinte ember vagyok, aki szereti az állatokat. Szeretem a zenét. Szeretek spontán, vidám,...
Csaba, 35
Társkereső Zalaegerszeg
Róbert, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Szerelmem Zalaegerszeg környékéről keresem. Nagyon barátságos vagyok, szerethető. Aranyosnak normálisnak viccesnek barátságosnak tartanak. Fontos dolgok számomra: Szeretet, bizalom. Nagyon lojális vagyok a barátaimhoz. Munkámmal, életemmel elégedett vagyok, de a főszereplőmet még keresem életem filmjéhez. Szeretek kirándulni imádok utazni, sok szép helyet megnézni. A természet szerelmese vagyok, tőle még rosszat nem kaptam. Vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Szívesen ismerkedek,...
Társkereső Zalaegerszeg
Mihaly, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek4
Zalaegerszegen lakom! Szeretek kirándulni nyaralni! 26eves vagyok írj rám és többet meg tudsz.
Mihaly, 27
Társkereső Zalaegerszeg

Társkereső Zalaegerszeg: első találkozás

Zalaegerszeg rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 350 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Zalaegerszeg városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Zalaegerszeg városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes zalaegerszegi társkereső nők

Anikó, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek3
Őszinte vidám, megértő és nyugodt természetű. Általában szeretnek az emberek kedves és tisztelettudó. De látni és érezni kell. Mindenki másképp láthat bennünk. Azok vagyunk amit kihoznak belőlünk.
Anikó, 53
Társkereső Zalaegerszeg
Szabina, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek.
Társkereső Zalaegerszeg
Éva, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek13
Nyitott, vidám, őszinte, érdeklődő. Szeretem a természetet, a szép tájakat, dok. filmeket, zenét, kivétel a techno. A történelmet, olvasni, főzni, a virágokat, verseket.. . és még sok minden mást. Olyan férfi társaságára vágyom, aki hiszi, hogy van számára megfelelő ember, akit szeretni akar, és tud, és aki pont az a hölgy, aki ezeket a sorokat most írja. Hiszem, hogy rám talál, és ír nekem. Akinek én vagyok a mindene, és ő nekem.
Éva, 61
Társkereső Zalaegerszeg
Gitta, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Vidám, társaságkedvelő vagyok. Empatikus, alkalmazkodó. Nem vagyok különleges egyszerű embernek érzem magam. Nagyon érzékeny lelkű.
Gitta, 52
Társkereső Zalaegerszeg

Fényképes zalaegerszegi társkereső férfiak

Béla, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek4
Prémium tagság Prémium tag
Szia Kedves ismeretlen! Béla vagyok Zalaegerszegről. Komoly, hosszútávú kapcsolat reményében szeretnélek megismerni! Áprilisban települtem haza 46. év után és augusztus 1-től vagyok nyugdíjas. Ha Te is szimpatikusnak találsz, kérlek írj és kérdezz nyugodtan.
Béla, 65Prémium tagság
Társkereső Zalaegerszeg
Prémium tagság Prémium tag
József, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Szia. Kedves, megértő, őszinte férfinek tartom magam. Szókimondó, mellette vidám, közös programokat kedvelő pasi vagyok. Legyen szabadtéri, vagy kettesben. Mindent meg beszélve lenne az igazi. Kissé bújós, szeretetet viszonozni tudó vagyok. Ide bármit írhatok. Ismerj meg, es majd eldöntöd.
Társkereső Zalaegerszeg
Kari, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Imádom a vizet. Nagyon szeretek táncolni. Szeretem a vidéki életet. Szeretem az olyan embereket, akik hozzám hasonló elfoglaltságot kedvelnek. Fiatalos, vidám, spirituális beállítottságú ember vagyok. Olyan társat keresek aki családcentrikus és megérti ha a gyermekeinknek szüksége van ránk az az első de együtt is lehetne közös tartalmas programokat szervezni kölcsönös szimpátia esetén. Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt. Ismerkednék, beszélgetnék a többi majd kialakul. Kölcsönös...
Kari, 31
Társkereső Zalaegerszeg
Krisztián, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek3
Alaposan olvass :P..szóval 36 plusszos os vagyok. Szeretek utazni, fesztiválokra járni és nagyokat bulizni vagy akár közösen nyaralni a barátaimmal. Hamar kiismerem az embereket. 30 felett. A legfontosabb számomra a minőségi idő. 09:30-tól. Én is keresem az igazi társat, de mindenben benne vagyok. Néhány ismerős szerint pár évet letagadhatok mások szerint jobb ha inkább 86-ot mondok :P Káros szenvedélyektől 6 éve mentes, sportot kedvelő ember vagyok, hasonló beállítottságú párom keresem...
Társkereső Zalaegerszeg

50 feletti zalaegerszegi társkereső nők

Niki, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek7
Szia! Keresem a párom aki szereti ha hozzá bújnak, hűséges és tud szeretni :) Magamról nem igazán tudok mit írni de ha rám írsz mindenképpen válaszolok :)
Niki, 29
Társkereső Zalaegerszeg
Anna, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek3
Őszinte, független, fiatalos hölgyként keresem kulturált, független társamat, aki szereti a természetet, utazást, kirándulást és aki korrekt, megbízható.
Anna, 63
Társkereső Zalaegerszeg
Niki, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Ideális partner rovatról: Nem adom meg, mert először beszélgessünk ismerj meg. Lehet, hogy chaten nem leszek fent mindig, ez nálam kedvfüggő, nézd el kérlek! Azért mindenkinek próbálok válaszolni. Egyéjszakás kalandok, szexfelkérések kíméljenek! Nem az a lány vagyok és ha kellek megharcolsz értem! Amúgy akár egy jó barát vagy nagy szerelem is lehetek. Mutass valamit, én is mutatok!
Niki, 29
Társkereső Zalaegerszeg
Katkakatka, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek3
Azt gondolom létemben,amit lehet,azt eddig nagyjából megvolt.társam keresem a következő időszakra.majd 50 évesen,7 gyerekkel. zalában élek,és az igazit keresem,kérlek ennek tudatában írj,ha épp így gondolod te is :)
Társkereső Zalaegerszeg

50 feletti zalaegerszegi társkereső férfiak

Péter, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek3
Egyedülálló vagyok fél éve lett vége 7 éves kapcsolatomnak. Szeretném újra meg próbálni hátha most az igazival találkozom.
Péter, 43
Társkereső Zalaegerszeg
András, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek2
Írj bátran és ismerjük meg egymást :)
Társkereső Zalaegerszeg
Norbert, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek5
Üdv Szeretnék egy komoly normális párkapcsolatot, ami az őszinteségre és hűségre épül!
Társkereső Zalaegerszeg
Kiskeszeg, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek3
Elég a sok csalódásból! Most már ideje megtalálnom azt a hölgyet aki szeret utazni sétálni túrázni és még sok mást.ismerjük meg egymást és majd ki alakul.. Pusszi
Társkereső Zalaegerszeg

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Diplomás társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Diplomás társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Diplomás társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető zalaegerszegi társkereső nők

Ezvan, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Távolság 60 km legyen. :)
Ezvan, 44
Társkereső Zalaegerszeg
Marcsi, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Elvált vagyok , van 2 lanyom velük élek . Egy megbízható és hosszútávú kapcsolatot szeretnék.
Marcsi, 46
Társkereső Zalaegerszeg
Anita, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Olyan Férit keresek aki türelmes megértő. jelenleg szoc otthoba dugtak, mert amig pszichiátrián voltam felmondták az albérletem. de szeretni akarok még ehhez keresek egy elszant ferfit. Köszönöm hogy elolvastad régi fénykép híztam sokat. Akinek ezutan is kellek az biztos hogy engen akar s mellém áll. Uram Jézus Krisztus add hogy megváltoztathassam a megváltoztathatót, s türelemmel viseljem a megváltoztathatatlant.
Anita, 46
Társkereső Zalaegerszeg
Ancsa, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
"Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál." A beszéd csak félreértések forrása.De minden áldott nap egy kicsit közelebb ülhetsz.
Ancsa, 37
Társkereső Zalaegerszeg

Ingyenesen megismerhető zalaegerszegi társkereső férfiak

Sándor, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek2
Preferálom a klasszikus családi szerepeket. Társam keresem akivel megoszthatom az élet boldog és kevésbé vidám pillanatait. Család centrikus komoly gondolkodású de vidám pozitív sportos társkereső vagyok. Hajlandó vagyok találkozni és megismerni egymást. Harmonikus kapcsolatot szeretnék. A barátaim az empátiám szeretik. Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig, amire vágyom egy társ akivel leélhetem az életemet. Szabadidőmben...
Társkereső Zalaegerszeg
Attila, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek5
Sziasztok keresem gyönyörű természet szerető sportos vagy vékony alkatú páromat!
Attila, 39
Társkereső Zalaegerszeg
Andrej, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Sziasztok! Bemutatkozásomat kezdeném a jó oldallal: nyitott, kreatív, jó humorú mókus vagyok - állítólag. Van viszont egy kis testi hibám: csupa fül vagyok :)
Andrej, 43
Társkereső Zalaegerszeg
MÁRK, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek2
24éves vagyok szeretek túrázni, sétálni, biciklizni odaadó fiú vagyok aki végleges kapcsolatot keres hűséges sportos nőt akivel tényleg összhangban van el tud fogadni úgy a hogy vagyok.
MÁRK, 25
Társkereső Zalaegerszeg

Online zalaegerszegi társkereső férfiak

Cila, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek4
Hetvenkenkettő éves nyugdíjas, özvegy férfi vagyok. Rendezett körülmények között egyedül élek, mindhárom gyermekem házas, külön élnek. Ismerkednék korban hozzám illő hölggyel. Nem kapcsolható (semmihez) Hogyha felhívsz és hallgatod, Hogy a hívott fél, nem kapcsolható Már messze járok, nesztelen Hegyről le, völgybe be Majd enyhe lankán, hárs alatt Porlad testem, de lelkem marad. Egyre azon gondolkodom, Mi vár reám, menny vagy pokol Bűneim, vajon mit érnek Merre billen el a mérleg Szép,...
Cila, 72
Társkereső Zalaegerszeg

Elit zalaegerszegi társkereső nők

Katalin, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek2
Szeretnék társat találni. Szeretem a rendet és a tisztességet.
Társkereső Zalaegerszeg
Szilvi, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek12
"Valamiért az Utamba kerültél. Valamiért megismertelek. Vagy áldás. vagy tanítás vagy. Mindig meglesz az oka. miért találkozol bizonyos Emberekkel. Vagy Neked kell. hogy megváltozzon az Életed Miattuk. Vagy Te leszel az. aki megváltoztatja az Ő Életüket. Talán örökre. Véletlen találkozások nincsenek. Minden emberi kapcsolat szent egymásra találás. Aki belép az Életedbe. annak mindig személyes üzenete van számodra. ' Stresszoldással foglalkozom, önismeretet is tanítok. Elég érdekes és...
Szilvi, 58
Társkereső Zalaegerszeg
Magdolna, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek2
Magamról Kicsit magányos szeretetre vágyó hölgy vagyok.Szeretném az elkövetkező ídőben egy szerető társ rám találjon
Társkereső Zalaegerszeg
Klaudia, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek7
Ismerj meg!!
Társkereső Zalaegerszeg

Elit zalaegerszegi társkereső férfiak

Ákos, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Üdvözöllek kedves látogató! Nyugodt, vidám természetű, és pozitív gondolkodású, és jó alkalmazkodó vagyok. Szívesen beszélgetek, de nem vagyok társasági ember. Igyekszem egészséges életmódot folytatni. Szeretem a természetet. és a kirándulásokat. Két lábbal járok a földön, de emellett érdeklődöm spirituális irányában is. Nem vagyok előfizető, ezért nem tudom megnézni, hogy ki jelölt kedvencnek. Az üzenetekre viszont tudok válaszolni. ;-) Minden jót kívánok. :-)
Ákos, 49
Társkereső Zalaegerszeg
Bence, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek4
Szeretek új emberek megismerni, eljárni társaságba és új dolgokat kipróbálni. Nem az a bulizós fajta vagyok inkább egy baráti társasággal megyek el valahova. Csendes, nyugodt természetű de szeretek beszélgetni. Udvarló típus amennyiben örömöt okoz ezzel vagy mosolyt csal a hölgy arcára.
Bence, 30
Társkereső Zalaegerszeg
János, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek4
Komoly kapcsolatot szeretnék.
János, 47
Társkereső Zalaegerszeg
István, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
"Élvezem a fekete-fehér filmeket, de megnyugtató a tudat, hogy egy párkapcsolatba sokkal több szín belefér. "
Társkereső Zalaegerszeg

Diplomás zalaegerszegi társkereső nők

Kálmán, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Egy kicsit magányos,szeretetre vágyó,fiatalos hölgy vagyok.Szeretném az elkövetkező éveket egy szerető társ révén széppé varázsolni.
Társkereső Zalaegerszeg
Erika, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
Fiatalos, jókedvű , életvidám , egyedül élő nő vagyok, aki társat keres. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni,néha jókat bulizni. Igazi társra vágyom, akivel ezeket meg tudnám osztani.
Erika, 60
Társkereső Zalaegerszeg
Lengelany, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek5
Az élet gyönyörű és borzalmas, és ezt meg kell élni a maga teljességében, örömben és boldogságban, kínban és gyászban, olykor egyedül, de ha lehet, ha adatik, akkor társsal, de mindenképpen együtt, a többi emberrel. a hölgy kissé hóbortos, kissé feledékeny, kissé szórakozott... komoly-vidám, lökött-megfontolt, idétlen- megszeppent félszeg- magabiztos elmélyülő, elbűvölő, meghökkentő...............átlagos? kinek, kinek :-) vagy mi : most épp vidítani való? :-) éppen virul?? vagy csak...
Társkereső Zalaegerszeg
Eszterkém46, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek2
HÁZIAS,SZERETEK A KONYHÁBA LENNI,ÁLLAT BARÁT VAGYOK.ZÁRKOZOTT,DE HA KEL KINYÍTOM A SZÁMAT.
Társkereső Zalaegerszeg

Diplomás zalaegerszegi társkereső férfiak

Szebi, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek4
Szeretek sportilni heti 1x sportedzesen vagyok es kozbe dolgozok sose csinalok segget a szambol
Szebi, 23
Társkereső Zalaegerszeg
Sanyi, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek1
32 éves vagyok független oda adó típusú pasi vagyok hölgyek jelentkezését várom 20-45 éves korig ismerj meg és nem fogsz csalodni
Sanyi, 37
Társkereső Zalaegerszeg
Sebestyén, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek3
nem tudom mit irjak ismerj meg
Társkereső Zalaegerszeg
Valentin, társkereső Zalaegerszeg
Fényképek4
19 éves vagyok 175 cm magas 60 kg ismerkedni randizni szeretnék lányokkal Zala megye és környékről.
Társkereső Zalaegerszeg

Néhány zalaegerszegi társkereső bemutatkozása

Zalaegerszegen tanulok, és többnyire élek is mint kollégista, de alapvetően Keszthelyi vagyok. Egyenlőre magasépítészeten tanulok (tervező-mérnők) de nem hiszem, hogy valaha is ez lesz majd a szakmám. vagyis, 1 éve még azt hittem. azóta elkezdtem gitározni, (bass gitár) van is egy szép kis bandánk, elméletileg lassan koncerteznénk, de sajnos kirúgtak a próbateremből.... Túl nagy terveim igazából nincsenek... szeretnék kijutni amerikába, a zenélésből, vagy a tetoválásból megélni. egyik se könnyű, de szinte mindenem megvan amit valaha is kívántam, család, egy igaz barát, egy banda, mindennapi hülyülések, és persze a sör :D

Zalaegerszegi társkereső férfi, agyas (28)

Informatikát tanítok egy középiskolában Zalaegerszegen! :) Ha belegondolsz semmi sem a tiéd. De minek is birtokolnád, ha jószántából is veled lehet.... Mindent csak kölcsön kapsz. Van, hogy nagyon rövid távú, hogy még észbe se kapsz és már vissza is vették, de van, hogy hosszú... akár élethosszú... Az első pillanatban egyik sem különbözik a másiktól. Na, itt légy okos, hogy melyiket választod! Van, hogy tévedek, de jó választásoknak is annyi az esélye! A vidámság töretlen..... Kifejezetten optimista vagyok és tudom, hogy megkapom a magamét! Mert megérdemlem!

Zalaegerszegi társkereső férfi, Solarix (57)

MEKKORA BETŰKKEL ÍRJAM KI, HOGY ZALAEGERSZEG ÉS KÖRNYÉKE????? Aki messzebbről ír úgy se válaszolok!!!!! Nem szeretem az értetlen embereket. 29 és 38 év közöttiek és 175 cm magasság felettieket keresek. Köszönöm! Egyébként kedves vagyok. :-) Ha minden rendben van körülöttem akkor nagyon vidám vagyok. Szeretem az autókat, motorokat, kamionokat. Szeretem a focit, kosárlabdát. Imádok meccsre járni. Utálok a 4 fal között lenni, persze néha az is kell. Imádom az állatokat, főleg a lovakat, kutyákat, vad állatokat. Olyan társat keresek aki ugyan ezeket szereti. Nem kell, hogy adonisz legyen, de azért ... . Tetszem neki sminkbe is és anélkül is. Munkásruhába és elegánsan vagy hétköznapi ruhába is. Legfontosabb, ne verje át a fejem s tudja elfogadni a családi helyzetem, ami nem annyira egyszerű. Hát ennyi. Kérlek tényleg csak Zalaegerszeg és környéke oké? Mondjuk 15km. Köszönöm.

Zalaegerszegi társkereső nő, Nyuszifül80 (42)

Szia! Örülök, hogy megnézed az adatlapom. Korábban már voltam regisztrált felhasználó ezen az oldalon. Most ismét itt vagyok, hiszen az internetes ismerkedésnek köszönhetően olyan emberekkel is kapcsolatba kerülhetek, akikkel esetleg sorsunk sohasem keresztezte volna egymást. És lehet, hogy pont itt találom meg a párom. Sőt az is lehet, hogy pont Te vagy az... Magamról egyenlőre csak néhány dolgot mondanék. Zalaegerszegen élek és itt is dolgozom pszichológusként. Szerencsés vagyok, mert azzal foglalkozom, amit igazán szeretek. Úgy érzem, hogy sikerült rálépnem arra az útra, amely az életem kiteljesedése felé vezet. Lépésről lépésre valósítom meg a céljaimat és küzdöm le az akadályokat. De egyedül nem érhetem el a teljességet. Ehhez kellene valaki, aki társam lenne és akinek társa lehetnék jóban, rosszban...

Zalaegerszegi társkereső férfi, LaciZeg (41)

nálam az udvarlás folyamatos,de nem mindíg nyilvánul meg,egy igazi nőért elmegyek a világ végére is(már jártam ott)!!!-persze anyagi kereteken belül.nem szeretem, ha húzzák az agyamat.nem vagyok don huan,papucs sem tudok lenni. Sport: futás,túrázás,Bringa,box Zene:minden Jellemzés:ambíciózus,soha nem áll meg,mindíg csak előre-de körültekintően,megfontolt,néha ösztönös,kezelhető,elszánt,bátor,leleményes,magányos,egyedül élő,szerény,szereti a kihívásokat,(elösször üt-aztán kérdez)-nem a párkapcsolatban! Régóta élek egyedül,nemrég költöztem Zalaegerszegre,szeretném megtalálni a páromat.

Zalaegerszegi társkereső férfi, pzoli83 (39)

Szia! Örülök, hogy megnézted az adatlapom. Korábban már voltam regisztrált felhasználó ezen az oldalon, akkor azért töröltem magam, mert találtam társat. Az életem azonban úgy alakult, hogy újból társkereső lettem... Így ismét itt vagyok, hiszen az internetes ismerkedésnek köszönhetően olyan emberekkel is kapcsolatba kerülhetek, akikkel esetleg sorsunk sohasem keresztezte volna egymást. És lehet, hogy pont itt találom meg a párom. Sőt az is lehet, hogy pont Te vagy az... Magamról egyenlőre csak néhány dolgot mondanék. Zalaegerszegen élek és itt is dolgozom pszichológusként. Szerencsés vagyok, mert azzal foglalkozom, amit igazán szeretek. Úgy érzem, hogy sikerült rálépnem arra az útra, amely az életem kiteljesedése felé vezet. Lépésről lépésre valósítom meg a céljaimat és küzdöm le az akadályokat. De egyedül nem érhetem el a teljességet. Ehhez kellene valaki, aki társam lenne és akinek társa lehetnék jóban, rosszban...

Zalaegerszegi társkereső férfi, Laci810705 (41)

Sziasztok! Hát igazából nem is tudom mit írjak... 17 éves vagyok Zalaegerszegen lakom, lassan 3 éve kézilabdázom rendszeresen:), Általában azt mondják rólam hogy kedves és megbízható vagyok, és hogy bármiben számíthatnak rám, de persze most nem akarom itt magam fényezni, hogy mi a véleményed rólam azt úgy is te alakítod ki! Annyit tudok mondani, hogy én biztos hogy nem verek át senkit, mert tapasztaltam már milyen szar megélni azt:( ... Ha ezek alapján jobban meg akarsz ismerni írj rám!!! "Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet."

Zalaegerszegi társkereső férfi, norbee93 (28)

Zalaegerszegiek és környékbeliek előnyben! Saját vállalkozásomba tevékenykedem!! És KERESEM az igazit................ ha kíváncsivá tettelek,nyugodtan írj rám........... KÉP NÉLKÜLIEK KERÜLJENEK!MERT SZERINTEM EZ A MINIMUM HOGY 'TÁRSKERESÖN MINDENKINEK LEGYEN MIN.1KÉPE MAGÁRÓL! sziasztok!neharagudjatok,ha nem minden levélre válaszolok 1szerre!ja,és van autom,és szeretek utazni,igy ne szomorkodj,vagy ne veszitsd el a reményt,hogy te messze laskz,akkor már nem lehet találkozni!mert minden lehetséges! //Nem azt jelenti singlie-nek lenni,hogy nincsen senkid! hanem azt,hogy mindenki a tiéd lehet!!!:)

Zalaegerszegi társkereső férfi, sabbes77 (45)

Szia! Örülök, hogy megnézed az adatlapom. Magamról egyenlőre csak néhány dolgot mondanék. Zalaegerszegen élek és itt is dolgozom pszichológusként. Szerencsés vagyok, mert azzal foglalkozom, amit igazán szeretek. Úgy érzem, hogy sikerült rálépnem arra az útra, amely az életem kiteljesedése felé vezet. Lépésről lépésre valósítom meg a céljaimat és küzdöm le az akadályokat. De egyedül nem érhetem el a teljességet. Ehhez kellene valaki, aki társam lenne és akinek társa lehetnék jóban, rosszban...

Zalaegerszegi társkereső férfi, Laci Zeg (41)

Örülök, hogy megnézted az adatlapom. :) Magamról egyenlőre csak néhány dolgot mondanék. Jelenleg kétlaki életet élek: Kaposváron dolgozom, de Zalaegerszeg a lakhelyem. Szerencsés vagyok, mert azzal foglalkozom, amit igazán szeretek: pszichológusként dolgozom. Úgy érzem, hogy sikerült rálépnem arra az útra, amely az életem kiteljesedése felé vezet. Lépésről lépésre haladok előre, valósítom meg a céljaimat és küzdöm le az akadályokat. De egyedül nem érhetem el a teljességet. Ehhez szükségem lenne valakire, aki társam lenne és akinek társa lehetnék jóban, rosszban…

Zalaegerszegi társkereső férfi, Laci81Zeg (41)