Súgó

Fényképek

 1. Hogyan tölthetek fel képet?

  A profilodon kattints a "Fotó feltöltése" linkre. Tallózz a képeid között, kattints a kiválasztott fotódra kétszer, ami ezután automatikusan feltöltődik.

 2. Hány fényképet tölthetek fel?

  Népszerűséged növelése érdekében kulcsfontosságú a fényképek feltöltése. Akár 48 fotót is feltölthetsz! Ha úgy érzed, hogy elérted a felső korlátot, egyszerűen töröld a régieket, hogy legyen hely az újaknak!

 3. Hogyan törölhetek fotót?

  A profilodon kattints a törölni kívánt fényképre, így a fénykép szerkesztési aloldalra jutsz. Kattints a kép jobb felső sarkában lévő menüben a "Törlés" linkre.

 4. Mi a különbség a profilkép és a nyilvános kép között?

  A profilképed a profilod kiemelt fényképe. Ez jelenik meg a keresésekben, az üzenetekben és még sok egyéb helyen. A profilképeiden az arcodnak jól láthatónak és könnyen felismerhetőnek kell lennie. A nyilvános fényképekkel bemutathatod a számodra fontos dolgokat. Részletesebb információért olvasd el a Képfeltöltési szabáyzatot!

 5. Hogyan emelhetem ki a fényképeimet?

  Kattints az "Ide teszem a fotóm" linkre az oldal tetején, majd válaszd ki az egyik profilképedet amit ki szeretnél emelni. Csak olyan profilképeket tudsz kiemelni amit a moderátorok már ellenőriztek. Ha van elég érméd, akár több profilképedet is kiemelheted!

 6. Hogyan moderálják a fényképeket?

  Minden fényképre a Felhasználási feltételek és a Képfeltöltési szabályzat előírásai vonatkoznak. Moderátoraink minden feltöltött képet ellenőriznek, és szükség szerint áthelyezik, vagy letiltják a nem megfelelőeket.