Pécs társkereső

Pécsi társkereső nők

Ivett, társkereső Pécs
Fényképek2
Szerelmem Pécs környékén keresem. Egyszerű életet élek, ehhez keresem párom. Szeretnék még szeretni, és szeretve lenni. Barátaim szerint kellemes, eszes és jókedélyű vagyok, szerintem is. Egyszerű embernek tartom magamat, de lehet te másként látsz. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Nem hiszek a távkapcsolatokban. Hűséges, együttérző, toleráns, nyugodt típusú, kimenő, barátságos az emberek számára. Állandóságra és minőségre vágyom. Nem szeretem a...
Ivett, 39
Társkereső Pécs
Ilike, társkereső Pécs
Fényképek1
ilike vagyok 64 éves pécsi lakos komoly kapcsolatot keresek káros szenvedélyben élök mellözenek mert nem szeretem az alkoholt és a cigarettát. nagy állatbarát vagyok nekem is van egy kis kutyám. szeretek sétálni kirándulni föleg ha van kivel mert ugy sokkal kellemesebb. csak fényképesek keresenek.
Ilike, 69
Társkereső Pécs
Zsuzsanna, társkereső Pécs
Fényképek7
Özvegy vagyok.Nyugdíj mellett dolgozom.Vidám természetű, természetkedvelő nem otthon ülő típus vagyok. Szeretem a társaságot, vidámságot, zenét.Balatont imádom Stb .Szeretni és szeretve lenni ez a mottóm. Vidéken élek, Pécstől 50 km-re.
Társkereső Pécs
Kata, társkereső Pécs
Fényképek9
Nem kalandot keresek, hanem az Igazit, egy jóképű, sportos, őszinte Pécs környéki férfit, aki mellett nő lehetek, akiben bízhatok, aki az igazi társam, akinek foghatom a kezét, és akihez mindig bújhatok. Őszinte, vidám, szeretni nagyon tudó lány vagyok. Nálam az érzelmek dominálnak, ha valakit szeretek azért mindent megteszek, és megpróbálok neki mindent megadni. Hiszem, hogy létezik az Igazi, aki mellett boldog lehetek, és akit boldoggá tehetek. Őszinte, helyes, hűséges, humoros, kedves,...
Kata, 37
Társkereső Pécs

Pécsi társkereső férfiak

Varga, társkereső Pécs
Fényképek1
Társat Pécs környékén keresek. Elvileg bárkit meg tudok nevettetni, szarkasztikus és célzott humorú ember vagyok. Komoly kapcsolat céljából keresem párom. Nem egyszerű pár mondatban bemutatkozni. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat tanulni. A szívem nagy, de viharvert a lelkem, és a kelleténél mindig nagyobb a szám. Pozitív beállítottságú, megfontolt, megbízható, fontosak számomra az emberi értékek, amit szeretek ha tiszteletben tartanak. Kicsit karcos a humorom, de nem bántó....
Varga, 36
Társkereső Pécs
Ádám, társkereső Pécs
Fényképek3
Születésnapi torta Születésnapja volt
Sziasztok hölgyek nagyon rövid leszek. Ádámnak hívnak 34 éves vagyok és komoly kapcsolat keresek 1 fiam van velem én Pécstől 30 km lakom és szeretném meg találni a páromat 40 éves korig várom a jelentkezőket.
Ádám, 35Születésnapi torta
Társkereső Pécs
Születésnapi torta Születésnapja volt
Csaba, társkereső Pécs
Fényképek2
Komoly kapcsolatot keresek, Pécsett élek, nincs gyermekem, saját családi házamban lakom, középvezetőként dolgozom, ha szimpatikus vagyok keress rám és ismerjük meg egymást Csaba
Csaba, 35
Társkereső Pécs
Balázs, társkereső Pécs
Fényképek7
Prémium tagság Prémium tag
Pécs környéki, vicces vidám természetű. állat kedvelő vagyok, néhány tulajdonság rólam; szeretek utazni, természet, barátokkal lenni beszélgetni. Szeretnék egy hozzám illő társat párt találni akivel esetleg ezeket együtt is.. ha többet szeretnél tudni rólam.. írj!
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag

Társkereső Pécs: első találkozás

Pécs rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek. 1115 komoly társkereső keresi párját ebből a városból. Pécs városában megszámlálhatatlan étterem, szórakozóhely, kávézó, vagy szabadtéri program várja nappal és éjszaka is azokat, akik párt keresnek. Közösen válasszuk ki az első randihely helyszínét, így biztos, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk Pécs városában.A legtöbb egyedülálló társkereső a kávézókat részesíti előnyben, ahol könnyen lehet ismerkedni. Nagyon sokan a szabadtéri programokat is szeretik, ahol aktívan lehet ismerkedni.

Fényképes pécsi társkereső nők

Eszti, társkereső Pécs
Fényképek16
Sziasztok,Pécsen élek,16 éves vagyok, jelenleg pincérnek tanulok. Ha szeretnél ismerkedni írj.
Eszti, 24
Társkereső Pécs
Ildikó, társkereső Pécs
Fényképek1
Szia. 41 éves Pécsi nő vagyok. Mondhatnám úgy is, hogy igazi bombázó vagyok, igaz nehéz Bombázó! Szóval nem kell attól félnem, hogy elvisz a szél. Magamról mit is mondhatnék: ha dicsérni akarom magam: akkor vidám, társasági emberke vagyok, aki sem humorért sem észért nem megy a szomszédba Eddig az időmet és energiámat csak a családom és a munkám töltötte ki, arra gondoltam mi lenne ha én is számítanék végre. Igaz nem vagyok alkalmas egy éjszakás kapcsolatra, nem is ígérek semmit, de...
Társkereső Pécs
Synthetic Strawberry, társkereső Pécs
Fényképek5
Pécsi egyetemista vagyok:) Szívessen ismerkednék velem egykorú srácokkal:) Kicsit bolondos a világfelfogásom. Nagyon szeretem a barátaimat, akik minidg számíthatnak rám. Ha érdekellek írj nyugodtan.
Társkereső Pécs
Annus, társkereső Pécs
Fényképek2
Prémium tagság Prémium tag
Egyetlen pillanat alatt elmúlhat az élet. Előjel nélkül, az esély nélkül, hogy valamit még el tudjunk intézni, ami fontos volna. Egyszerűen elmúlik. De ezt egészen addig elfojtjuk magunkban, amíg olyasvalakivel nem történik, akit szeretünk. Sokszor csak akkor tanuljuk meg az apróságokat megbecsülni. Az ember megérti mi az, ki az, ami és aki igazán fontos.
Annus, 59Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag

Fényképes pécsi társkereső férfiak

Sanyi, társkereső Pécs
Fényképek1
Sziasztok. Egy pécsi férfi vagyok. Rendezett körülmények között élek, elvált, 1 gyerekkel, aki nem velem él! Dohányzom, nem iszok! Fiatalabb hölggyel ismerkednék, házasság céljából. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, ismerj meg jobban!
Sanyi, 53
Társkereső Pécs
JAMES, társkereső Pécs
Fényképek1
James vagyok név szerint, pécsi magyar, de most Londonban élek. Mérnök vagyok.
JAMES, 56
Társkereső Pécs
Bálint, társkereső Pécs
Fényképek1
Sziasztok! Szeretnék találkozni valakivel, aki ugyanannyira szeret összebújni a kanapén filmnézés közben mint én. Magamról annyit, hogy jelenleg Pécsen járok egyetemre, úgyhogy 2 évig még biztos itt vagyok. Szeretem azt gondolni magamról, hogy vicces vagyok (bár nem tudom, hogy a borzalmas szóviccek számítanak-e), kedvesnek is mondtak már mások, és szeretem megbeszélni a problémakat, nem pedig a szőnyeg alá söpörni őket. Ja, és borzalmas a stílusérzékem.
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső Pécs
Fényképek1
62 leszek, nem dohányzom, tanítok és edzősködöm. Korban hozzám illő halak, bak vagy rák hölgyet keresek Pécs környékéről, aki nem dohányzik, szeret utazni. Szereti jól érezni magát.
Zsolt, 63
Társkereső Pécs

50 feletti pécsi társkereső nők

Alexandra, társkereső Pécs
Fényképek1
Jó fej aranyos kedves vagyok.
Társkereső Pécs
Ágnes, társkereső Pécs
Fényképek3
Nyitott kedves személyiség.
Ágnes, 49
Társkereső Pécs
Eszter, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok! Keresem a párom, barátom, szerelmem aki mellett nőnek érezhetem magam, aki nem kizárólag a szex partnert látja bennem, aki megsimogat, átölel, kedves, figyelmes. Akivel lehet jókat beszélgetni, nevetni egyszerűen jól érezni magunkat! A személyes találkozáskor minden kiderül! Üdv:Eszter
Eszter, 59
Társkereső Pécs
Dalma, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok! Sajnos mozgássérült vagyok és így tartós komoly kapcsolatra páromat keresem.
Dalma, 30
Társkereső Pécs

50 feletti pécsi társkereső férfiak

Márk, társkereső Pécs
Fényképek4
Üdv látogató :) Röviden annyit magamról, hogy Márknak hívnak, 18 éves vagyok, Pécsen lakom. Szeretek sportolni, nem dohányzom, nem szeretem az alkoholt, szeretek sportolni vidám, vicces természetű vagyok. Ha felkeltettem érdeklödésed, írj bátran! :)
Márk, 23
Társkereső Pécs
József, társkereső Pécs
Fényképek17
Én egy optimista, életvidám férfi vagyok! Szeretek sokat sportolni, főleg a kerékpártúrázás a kedvenc tevékenységem. Ismerkednék első sorban Pécsi nőkkel tartós és komoly kapcsolat céljából 18-45 éves kor között. Lelki betegek, alkoholisták és ducik kíméljenek!!! Ismerkedj meg velem!
Társkereső Pécs
Zoltán, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok kedves érdeklődők! Pécsen élő, elvált két gyerekes apa vagyok. Mindkét lányom nagykorú. Munkám kötetlen, sokat utazok. A szabadidőm nagy részét sporttal töltöm. Nyitott, kíváncsi és érdeklődő vagyok. :)
Zoltán, 101
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek2
A nevem Nyíri Tamás, a korom és a lakhelyem ott van szóval nem írom le. Nagyon szeret(l)ek Pécsen lakni! Nem tudnám elképzelni az életem máshol. Kedvenc idő töltésem a séta a mozizás és a mértéktelen zene hallgatás. Egyik fontos dolog rólam: nincs semmilyen káros szenvedélyem!!:D
Tamás, 30
Társkereső Pécs

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Diplomás társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Diplomás társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Diplomás társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető pécsi társkereső nők

Csilla, társkereső Pécs
Fényképek9
Egy nyugodt természetű, evangélikus nő vagyok. Kiegyensúlyozott, nyugodt, békés életet élek, de a jó élmények és a boldogság hiányzik. Alkoholt italozó, vagy drogozó, goromba, verekedős pasik kíméljenek.
Csilla, 53
Társkereső Pécs
Gabi, társkereső Pécs
Fényképek4
Szeretnék körülnézni az oldalon. Egyelőre egy normális beszélgetés is pozitívan hatna rám. Korban hozzám illő férfiakkal való ismerkedésre vágyom. És normális értékrend szerinti ismerkedésre. Nagyon szeretek táncolni és szeretnék megismerni egy olyan férfit, aki szívesen eljönne velem táncolni és persze tud is, nem utolsó szempont, hogy szeressen is táncolni. Humán beállítottságú nő vagyok. Szeretem a művészetet, színházat. Szeretek kirándulni, rendezvényekre járni, jókat beszélgetni,...
Gabi, 54
Társkereső Pécs
Klara, társkereső Pécs
Fényképek12
Sziasztok-Őszintén szeretni, és szeretve lenni. Komoly kapcsolatot keresek. Nem csak egy szexpartnert! Hogy nekem mit jelent egy párkapcsolat? Bízni valakiben, aki bízik bennem. Törődni valakivel, aki törődik velem. Meghallgatni valakit, aki meghallgat engem. Tisztelni, szeretni valakit, aki tisztel, szeret engem. Lehet hogy hiányos a felsorolás, de nem a tökéletes Ő-t keresem, mert én sem vagyok tökéletes. ha valakinek szimpatikus lennék akkor várom az üzenetét!
Klara, 53
Társkereső Pécs
Erzsébet, társkereső Pécs
Fényképek1
A vírus miatt nehéz ismerkedni csak interneten. Sokan a külsőt nézik a pasik. Lehet hogy nem vagyok Pamela Anderson vagy Viktoria Beckem.
Társkereső Pécs

Ingyenesen megismerhető pécsi társkereső férfiak

Norbi, társkereső Pécs
Fényképek1
Keresem a másik felemet, akivel le élhetem a hátra velő életemet. két kis fiammal élek Pécsváradon, dolgozom, nem iszok, dohányzom, gyermek nem akadály, szeretem a gyerekeket. Gondoskodó társ és apa lennék.
Norbi, 41
Társkereső Pécs
Géza, társkereső Pécs
Fényképek3
Pécsen élek és dolgozok özvegyen, egészségesen.
Géza, 74
Társkereső Pécs
Józsi, társkereső Pécs
Fényképek5
Józsi vagyok, 40 éves. Pécsett élek. Szeretek biciklizni, túrázni. Nem dohányzom nem, vagy csak nagyon keveset iszom alkoholt (ha azt akarod, hogy egyáltalán ne igyak alkoholt semmi akadálya). Kávét sem iszom. Olyan Pécsi hölgyek jelentkezését várom, akik nem dohányoznak..
Józsi, 42
Társkereső Pécs
Eduard, társkereső Pécs
Fényképek1
Prémium tagság Prémium tag
Leendő társam Pécs környékén keresem. Komoly társkereső vagyok. Bújós vagyok, határozott, de kell a társ. Szeretet, Tudás, Igazságosság, Odaadás, Türelem ezek a fő erkölcsi útmutatóim. Szeretem az életet, szeretem a bulikat, barátokat, finom ételeket, rockzenét, koncertet. A zene és a sport fontos szerepet tölt be az életemben. Nyitott vagyok minden jóra. Kerékpárőrült vagyok, ha te is az vagy az kifejezetten pozitív. Komoly kapcsolat reményében ismerkednék. Szívesen ismerkedek, beszélgetek....
Eduard, 78Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag

Online pécsi társkereső nők

Valesz, társkereső Pécs
Fényképek4
Csak egy egyszerű nő vagyok...valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva, olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok, valakinek nyitott, valakinek zárkozott. Láthatsz okosnak vagy láthatsz butának, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek, furcsának. Jelenthetek bármit az életben, mégis ugyanaz maradok: Egy nő aki élt, olykor félt, de mindig csak álmodott...
Valesz, 62
Társkereső Pécs
Gizella, társkereső Pécs
Fényképek4
Nagyon jókedvű vidám optimista vagyok. Egy új élet reményében keresem jókedvű vidám táncolni szerető nem otthonülő párom. 50-60 között. Csak hogy tudd: nem vagyok pótlék sem vígasz; nem leszek második: szexuális játékszer vagy átmeneti megoldás. Ha kellek akkor igazán kelljek úgy ahogy vagyok. Ha meg nem akkor megmutatom merre van a kijárat az életemből!
Társkereső Pécs
Ani, társkereső Pécs
Fényképek17
"Nem bólogatok.. Mert a szeretet nem bólogatás. Nem feltétel nélküli behódolás más véleménye előtt. Hanem feltétel nélküli elfogadás. A másik elfogadása. Nem azért mondom el,hogy milyennek látlak,mert bántani akarlak,hanem azért,mert Neked elmondhatom. Nem lehet mindig egy véleményen lenni. Mindenki mást szeret,mást lát ebből a világból. És éppen ettől szép és színes az élet,két ember kapcsolata. Nem a feltétel nélküli bólogatástól. Hanem a feltétel nélküli szeretettől..." Ha érdekellek küldj...
Ani, 47
Társkereső Pécs
Júlia, társkereső Pécs
Fényképek26
Keresem a tűt a szénakazalban. Ha alkalmat adsz rá, majd elmondom személyesen! “Az Élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj, és megbánd. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni.. "
Júlia, 66
Társkereső Pécs

Online pécsi társkereső férfiak

Oszkár, társkereső Pécs
Fényképek3
Kötöttség nélküli szex kapcsolatot keresek (szeretőt), mindenben támogatlak, akár anyagilag támogatlak cserébe! Jelentkezz bátran, nekem csak egy nő kell nem gyűjtögetek!
Társkereső Pécs
Pityke, társkereső Pécs
Fényképek13
Egy magányos farkas aki keresi a párját :) romantikus picit őrült :). Szeretek sétálni, filmezni, szeretem a jó zenéket, tankcsapda, Ákos, és még van egy pár együttes :) hobbi szinten masszírozok azt mondják jól csinálom. :) nem harapók még nem ettem. meg senkit :)
Pityke, 38
Társkereső Pécs

Elit pécsi társkereső nők

Klára, társkereső Pécs
Fényképek1
Ezúton szeretnék megismerkedni egy őszinte, kedves, vidám természetű leendő társsal. NEM kalandot keresek. Egyedül élek, 2 kutyusommal, rendezett körülmények között. Szeretem a természetet, kultúrát, mozgást, utazást, stb. De szívesen töltöm otthonomban is az időt, soha nem unatkozom. Ennek ellenére hiányzik egy társ, akivel megoszthatom az életem. Nyugodt, kiegyensúlyozott, megbízható ember vagyok.
Klára, 65
Társkereső Pécs
Edina, társkereső Pécs
Fényképek4
Aránylag nyugodt higgadt természetű vagyok...
Edina, 40
Társkereső Pécs
Julcsi, társkereső Pécs
Fényképek8
Vidám természetű nő vagyok! Szeretem a természet csodáit keresni, kirándulni, kicsiny országunk szépségeit megismerni. Párban ez kellemesebb! Az ismerkedés első lépése! Ha te is így gondolkodsz írj! Ha írsz válaszolok, ha nem írsz nem is tudok rólad!
Julcsi, 58
Társkereső Pécs
Timea, társkereső Pécs
Fényképek3
Egyszerű ember vagyok. Szeretem a természetes dolgokat.
Timea, 41
Társkereső Pécs

Elit pécsi társkereső férfiak

Sándor, társkereső Pécs
Fényképek4
Keresem azt a "Bögyös Faros" Leányt, Menyecskét vagy Asszonyt, aki nem Anorexiás Modell, 30 kg vasággyal együtt! Kizárólag Komoly kapcsolatra, a Nap 24 Órájára. Én meglátásom, és kedvencem, az ideális méreted, 90X60X90! Nem baj ha egy fejjel kisebb vagy nálam, nem baj ha nem vagy Patina Szőke, és nem Zöld szemmel Áldott meg az Anyatermészet! Egy kritérium, az hogy Szeresd az Ágyat, és dorombolj, mint a Macska, valamint Úgy dőlj rám, mint a Sörgyár kéménye! Kizárólag Pécs város határain belül!
Társkereső Pécs
Wolf, társkereső Pécs
Fényképek2
Kedves, gondoskodó, állatbarát, türelmes, őszinte, hűséges, zenefüggő. PTE természettudományi karján biológia szakos hallgató vagyok jelenleg, Pécsen lakom, életvidám és nyitott természetű vagyok :) Imádom a macskákat és kutyákat. Ha megimernél jobban, írj:) Nem harapok, csak teliholdkor.
Wolf, 29
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső Pécs
Fényképek11
Nem heteket óhajtok ismerkedéssel tölteni. Találkozni kell, és hamarabb megvagyunk, és kiderül merre tovább..Mindekinek jobb! Ha tetszem, és ismerkedni szeretnél, akkor írj kérlek! Nincs módomban megnézni, hogy ki vagy! Pécsről vagy Baranyából keresek, ha összejön. :D Olyan Nőt keresek, akivel megértjük, egymást, aki meghallgat és hallgat is rám..Persze én is Őrá. Érzelem és értelem, szex, ez a három összeszalad Nekem van két kutyusom, mint a képeken szerepel. Ő a mindenem, a kölykeim. Nem...
Zsolt, 48
Társkereső Pécs
Dániel, társkereső Pécs
Fényképek1
Pécsi 20 éves srác vagyok!! Sajnos az alkatom miatt lenéznek de hátha akad egy olyan ember aki nem a külsőt tartja a legfontosabnak!!
Társkereső Pécs

Diplomás pécsi társkereső nők

Beatrix, társkereső Pécs
Fényképek1
Vidám, optimista nő vagyok, szeretem a természetet, mozit, koncerteket, megélni az adott pillanatot. Az élet túl rövid ahhoz hogy csak túl éljük. Egy vidám, életrevaló pasit keresek. Ha egy kicsit őrült vagy, egy kicsit rossz fiú, ha benned van az a bizonyos plussz, és nem az számít ami volt, inkább az ami ezután lesz, ha szereted az életed annyira, hogy ne vedd túl komolyan, ha elnyertem a szimpátiád, bátran írj.
Társkereső Pécs
Dia, társkereső Pécs
Fényképek1
Két pici gyerekem van, számomra ők a legfontosabbak, az elsők, akinek ez nem szimpatikus az kérem ne írjon rám!
Dia, 34
Társkereső Pécs
Erzsike, társkereső Pécs
Fényképek2
Megbízható partnert keresek
Társkereső Pécs
Zsotér, társkereső Pécs
Fényképek5
47 éves egyedülálló fodrász vagyok. Romantikus tipus, utazást kedvelő, család centrikus személyiség. Szeretek sütni, főzni, táncolni!
Társkereső Pécs

Diplomás pécsi társkereső férfiak

Zoli, társkereső Pécs
Fényképek6
Szép napot mindenkinek :) 24 éves pécsi egyetemista vagyok :) Optimista, mosolygós, soha nem unatkozó.
Zoli, 35
Társkereső Pécs
Zsolt, társkereső Pécs
Fényképek6
47 éves, magas, intelligens, művészetkedvelő, sármos, szép testű, független pécsi férfibarátja, szabadidőpartnere, kísérője lenne 45-58 éves, csinos, intelligens nőnek DISZKRÉTEN IS.
Zsolt, 59
Társkereső Pécs
Csaba, társkereső Pécs
Fényképek5
Prémium tagság Prémium tag
38 éves fiatalember vagyok aki igyekszik a pozitív reményteljes gondolkodásmód kialakítására és alapvetően optimista humor férfi vagyok. Szeretek kirándulni és strandolni és fontos számomra a spiritualitás is.
Csaba, 38Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Jenő, társkereső Pécs
Fényképek3
Első a keresésben Kiemelt profil
Ha felkeltettem a figyelmed akkor írj. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. Szeretem az állatokat, főleg a kutyákat, cicákat, állatbarát vagyok. Nyugodt természetű vagyok, sokat olvasok, de szabadidőmben szívesen utazom, kirándulok, állatkertet, mozit Nem a tökéletest keresem, hanem a hozzám illőt. Hosszútávra szeretném megtalálni a társam. Nincs ideálom. Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot, azokból már kinőttem. Szeretek kirándulni. A hosszú távú kapcsolat érdekel....
Jenő, 72Első a keresésben
Társkereső Pécs
Első a keresésben Kiemelt profil

Néhány pécsi társkereső bemutatkozása

Én egy rendes, megértő, határozott srác vagyok, mindig megmondom amit akarok, ez néha jó néha nem. Nekem elsősorban nem a külső a fontos, bár azért az is számít. Szeretek filmet nézni, zenét hallgatni, stb... Olyan csajt keresek aki megértő, kedves, aranyos, szeretni való :P, aki nem csak külső alapján ítél. Ha felkeltettem, az érdeklődésedet akkor írj vagy vegyél fel msn-re. Ha lehet csak pécsiek! hali milbar1992@gmail.com :D

Pécsi társkereső férfi, milbar1992 (29)

Tisztelt elszánt adatlap olvasó! Nappal egészségügyi előadó vagyok, ezzel keresem a kenyerem, de mivel ez nem sok időt rabol az életemből, éjjel dj és rendezvényszervező vagyok, szinte az összes pécsi szórakozóhelyen zenéltem már, momentán leginkább a Lépcsőházban találhattok meg. Szeretem a humort és a Depeche Mode-ot Ákost Bonanzát...ez a négy dolog kizárólagos az életemben. 182 magas vagyok 128 kiló kopasz és 46-os a lábam...egyéb kérdésekkel forduljatok a Pécsi Rendőrfőkapitánysághoz :D A nő akire ráfogják, hogy kurva, sokkal közelebb van bármelyikünk ideáljához, mint amennyire be merjük ismerni magunknak :) Részletesebben: Van egy honlapom amit egy jóbarátommal csinálunki, www.partyzoo.hu címen lehet elérni. Tisztelem és szeretem a zenét, olykor túlzásokba is esem ezzel kapcsolatban, legjobb példa erre az autóm...eddig benzin hajtotta, immár decibel meghajtású :) Dj pálya Pécsett: A Rockmaraton hivatalos dj-je immár 5. éve mint a NoDisco promotion dj-je, 2008-ig a pécsi Sörház közben City club üzletvezető és rezidens dj. Rák café, Lépcsőház és Color café...ezeket váltogatom Pécsett attól függ milyen nap van:) Rockzenét csak és kizárólag fesztiválon zenélek. Dj pálya más városokban: Zalaegerszegen a Grabowskyban Nagykanizsán anno Hely club most Cola club, meghívott dj Budapesten a Petőfi Csarnokban a Hungarian Depeche Mode fan clubban rezidens dj. 2008 Sziget fesztivál: Old's sátor szerda péntek Annakidején a BME-n végeztem...arra jó volt, hogy megtanuljak tanulni...sok hasznát veszem a rendezvényszervezésben:))) Köszönöm, hogy átrágtad magad az infomon, ezek szerint valamennyire felkeltette az érdeklődésed. Ha bármilyen hejesirási hibát tallálsz az infomban, egy emailben lyelezd légyszíves. Maradok tiszteletlen: Joke

Pécsi társkereső férfi, Joke28 (41)

Háááááát... Fogalmam sincs,hogy ezekben a bemutatkozós izékben mit várnak az embertől... Fényezni nem nagyon szeretném magam,majd megismer aki akar... vagy nem. :D De...azért pár szót ejthetek magamról. No hát...bonyhádi vagyok bár már három éve Pécsen lakom,mert ott dolgozok és tanulok(legalábbis próbálok:D). Szeretek bulizni,társaságba lenni. Szeretem a barátaimat és az állatokat...bár a kettő néha ugyanaz :D. Szeretek olvasni, túrázni, jófajta hangulatos kávézókat felfedezni,mozizni... A zenei ízlésem elég tág... szeretem a jazz-t,swinget, countryt, poppot,rockot,houst...szval majdnem mindent. Hát...akkor ennyi legyen ez a néhány szó XD ...Sziasztok!

Pécsi társkereső férfi, Zoli (34)

Hali! Sziszi volnék, 20 éves pécsi lakos. Egy átlagos huszonéves aki a mának él. Magamról belső tulajdonságokat nem nagyon szeretek írni / mondani ( rossz az önismeret) de általában szeretek mindenkivel jóba lenni, nevettetni, kedveskedni, szóval örülök ha körülöttem örülnek, ergo remélem a többség kedves embernek tart ^^ zenei irányzat: leginkább heavy metal, de mivel társasági ember vagyok, és sok társaságban mozgok, hallgatok hipi hopp tol kezdve klasszikuson át diumvisut is (aki ezért elitél nyugodtan leköphet) . Ide azért regelek mert tartós kapcsot keresek és hátha itt bujdokol az a nagy Ő betű akit nem lelek

Pécsi társkereső férfi, kbodza (32)

Pécsen a PMMK-ban készülök építőmérnöknek....de Bács megyében lakok!:) Skorpió csillagjegy röviden A legszélsőségesebb, legellentmondásosabb típus. Jó esetben mély érzésű, emberszerető az életet tisztelő, szenvedélyes, szívós, kitartó, energikus, megbízható, titoktartó. Gyakran karizmatikus kisugárzással rendelkezik. Óriási akaraterő, regenerálódó képesség jellemzi. Lelkileg azonban rendkívül érzékeny, sérülékeny. Kutató hajlamú, vonzzák a rejtélyek, minden titkot fel akar tárni, ő maga azonban nem adja ki könnyen titkait. Erre a típusra mondják, hogy szinte belelát az ember veséjébe. Mélyreható gondolkodás, jó szellemi képességek jellemzik. Gyakori a vallási, ezoterikus érdeklődés. Önfeláldozó, a családjáért minden áldozatra képes, ugyanakkor hajlamos uralkodni felettük. Érzéki, csábító típus, a szerelemben is érvényesül hatalmas energiája. Rossz esetben önző, sértődékeny, bizalmatlan, kíméletlen, kegyetlen, félelmet keltő, bosszúálló, birtokló, erőszakos, zsarnoki, hidegen számító, manipuláló, önhitt, csökönyös, mániákus, önpusztító. A legféltékenyebb típus. ez mindent elmond rólam...:D

Pécsi társkereső férfi, PaNtHeR (33)

Erre még visszatérek, hamarosan... Ez nem ígéret, hanem fenyegetés! :) Hát akkor beváltanám fenyegetésemet: Jelen pillanatban 33 éves nő volnék, ki Pécsen él. Életem útja, míg ide értem elég sok helyen keresztül ment, és egy férfi miatt költöztem ide. Ebből is látszik, az ember csak azt nem teszi meg egy párkapcsolat miatt, amit nem akar... Kezdhetném, hogy hol születtem, hol tanulgattam, de minek untassak itt bárkit is ezzel. Ha beszélgetések során úgy alakul, előbb-utóbb úgyis megtudod... Gondolom mindenkit sokk hatásként ért kilóim száma... csak megnyugtatásként közölném, nem vagyok annyi... de sajnos muszáj volt kitölteni! Szakmámat tekintve a számok rabja vagyok, senki ne irigyelje! Szabadidőmben egy éve táncot tanulok, nagyon egzotikusat és erotikusat... a többi titok... szerintem rájöttök! Most egyenlőre ennyit magamról, menet közben úgyis bővülök még, tapasztalatból tudom! Ha valaki ismerkedne velem, hajrá! Nem vagyok semmi jónak elrontója, csak még jobbá tevője...

Pécsi társkereső nő, pinkblue (46)

Akkor is a kéményseprő barátom Mottója tetszett a legjobban: A KOROMHOZ KÉPEST JÓL NÉZEK KI! Én Független, egyedülálló, erős testalkatú, szőkés barna hajú, kék szemű, nem dohányzó, Pécsi srác vagyok! Jelenleg FÉL ÉVE nincs barátnőm, így elég magányos vagyok! :-) Szívesen ismerkedem, beszélgetek, egy jó kávé mellett akár! Ha valaki ismerkedni szeretne, vegye fel a kapcsolatot velem! Sosem tudhatod: pecsiur@freemail.hu írj bátran: SMS:06703367301

Pécsi társkereső férfi, Zsoo (45)

Életvidám embernek tartom magam.Szeretem az életet kifigurázni.A realitás talaján járok bár vannak agymenéseim.Most költöztem Pécsre szeretnék embereket megismerni és párt választani.Bulikba már nem járok(jártam eleget) kezdek lecsendesedni néha azért még jó "rossznak lenni"de nem minden áron.Úgy érzem kezdem megérteni az életet és h mi is az a felelősség.Van egy mottóm:Élj úgy,hogy amikor megszületsz mindenki nevessen és csak te sírj viszont amikor meghalsz mindenki sírjon és csak te nevess.

Pécsi társkereső férfi, zsivaj001 (39)

Sziasztok! 39 éves pécsi nő vagyok, összességében rendezett az életem ehhez keresek társat. Egy 17 éves fiam van. Szabadidőmben olvasok, főzök, biciklizem, horgászom, és a barátaimmal nagyokat nevetek. A NYAKAMBA EGY MEDÁL VAN, EGY WEÖRES SÁNDOR IDÉZET VAN BELE VÉSVE: Címe:Szembe fordított tükrök! Olyan társat keresek akivel a hétköznapokon is jól érzem magam, egymás bizalmasai, és barátai is vagyunk egymásnak. Csak komoly kapcsolatban gondolkodom. Üdv

Pécsi társkereső nő, ági038 (51)

39 éves, pécsi, humándiplomás férfi vagyok, üzenetét várom egy olyan csinos, nyílt gondolkodású hölgynek, aki vágyik még egy kamaszos kapcsolat kéz a kézben romantikájára. Szeretem a természetet, a jó könyveket és zenéket, sőt a közélet dolgaitól sem idegenkedem. De Te nem kell, hogy ilyen légy! A másság szép.. És egy okostojás mondás magamtól... A komoly kapcsolatok sosem indulnak komolynak, hanem azzá fejlődnek!

Pécsi társkereső férfi, Attila0429 (51)