Pécsi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi pécsi társkeresőt is.
Wolf, társkereső Pécs
Fényképek2
Kedves, gondoskodó, állatbarát, türelmes, őszinte, hűséges, zenefüggő. PTE természettudományi karján biológia szakos hallgató vagyok jelenleg, Pécsen lakom, életvidám és nyitott természetű vagyok :) Imádom a macskákat és kutyákat. Ha megimernél jobban, írj:) Nem harapok, csak teliholdkor.
Wolf, 30
Társkereső Pécs
Vidi, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek6
Szia! Szép az élet,ha azzá tesszük.....!!!
Vidi, 55
Társkereső Pécs
Oszkár, társkereső Pécs
Fényképek1
Teljesen nyitott kapcsolatot keresek. Hosszútávú szeretői kapcsolat, ellenszolgáltatással.
Társkereső Pécs
Dávid, társkereső Pécs
Fényképek1
Nyitott személyiség vagyok. Nem szeretem mások idejét rabolni. Szerintem minden személyesen dől el.
Dávid, 40
Társkereső Pécs
Anna, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek2
Talán itt meg találom! Vidám természetű vagyok. Ha szeretnél meg ismerni,csak bátran!!! Várom!
Anna, 66
Társkereső Pécs
Balázs, társkereső Pécs
Fényképek8
Pécs környéki, vicces vidám természetű. állat kedvelő vagyok, néhány tulajdonság rólam; szeretek utazni, természet, barátokkal lenni beszélgetni. Szeretnék egy hozzám illő társat párt találni akivel esetleg ezeket együtt is.. ha többet szeretnél tudni rólam.. írj!
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Péter, társkereső Pécs
Fényképek3
Nem vagyok szőke herceg és lovagolni se tudok. A szívem a helyén, és érző férfi vagyok. szeretek kirándulni, természetben lenni. Szeretek élni, és élvezni az életet. Van két kutyám, kérlek ezt vedd figyelembe mert nagyon fontosak nekem. Párom keresem egy életre, futó kalandokból rég kinőttem. Ha felkeltettem érdeklődésed kérlek írj. Köszönöm hogy elolvastad, legyen szép napod.
Péter, 40
Társkereső Pécs
Feri, társkereső Pécs
Fényképek1
Sziasztok Feri vagyok 46-éves 195-cm magas szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából 45-év feletti hölgyekkel. Szeretek olvasni kirándulni. Romantikus típus vagyok. Köszönöm szépen hogy mg nézted az profilom. Ha esetleg fel keltettem az érdeklődésedet akkor írj!
Feri, 46
Társkereső Pécs
Erzsébet, társkereső Pécs
Fényképek19
-Gyönyörű az élet, bár néha nem értem. Vannak percei, mit nem kéne megélnem. Én tehetek róla? Lehet, hogy igen, de sok mindenről nem, ezt szívemből hiszem! Az enyémben volt minden, szép és varázslatos, pokoli, gyötrelmes, s néha iszonyatos. Kaptam benne vágyat, szeretetet, álmot, néha elfeledném az összes valóságot! Sokszor volt fájó, csúfos az egész, de talán most a rossz a múlt ködébe vész. Most talán már jó lesz, minden pillanat, valóra válhat egy meseszép gondolat. Így kell már lennie!...
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek4
dolgozok mint egy állat!! szeretek kikapcsolodni! esténként hiányzik h nem tudok valakivel össze bújni. szóval egyedül álló fiatal ember vagyok saját kéróval. várnám a lányok jelentkezését!
Tamás, 31
Társkereső Pécs
György, társkereső Pécs
Fényképek1
Pécsi lakos vagyok és ismerkednék, barátkoznék hölgyekkel a környéken. Sajnos az élet sok nagy pofont tartogatott számomra melyek elég nagy hatással voltak eddigi életemre. Szeretnék barátokat és sorstársakat akiknek szintén kijutott a rosszból. Az elmúlt 5év folyamán sikerült megfordítani a dolgokat jó irányba, szeretnénk másoknak segíteni támogatni őket. Szeretem a szabadban tölteni az időt: Imádok túrázni, utazgatni. Kedves, vicces, jó kedvű ember vagyok. Az vagyok amivé az élet formált....
Társkereső Pécs
Éva, társkereső Pécs
Fényképek5
Egyedül nem megy....
Társkereső Pécs
Ferenc, társkereső Pécs
Fényképek4
Sok tervem van a jövőmmel kapcsolatban. Venni akarok egy új biciklit, felhozni az edzettségi szintemet a megszokottra és aztán nekivágok a horvát tengerpartnak, Szlovéniának, Erdélynek. Be akarom járni Magyarország legszebb helyeit hátizsákkal. Akarok egy saját otthont. Ez lesz a legnehezebb, de már jó úton haladok felé. Egy egyszerű falusi, 14 éve már tanyasi fiatalember vagyok. Nincsenek eltúlzott vágyaim, úgy gondolom két lábbal a földön állok, de szeretnék felemelkedni és repülni!...
Ferenc, 35
Társkereső Pécs
Attila, társkereső Pécs
Fényképek4
Sziasztok Attila vagyok 35 éves, érzelmes vidám srác vagyok. Kedves, Őszinte, Vicces, Hűséges, Barátságos, vagyok. Én egy jókedvű poénos srác vagyok aki komoly kapcsolatot szeretne. Szeretem ha mindenki vidám körülöttem. Őszintének együtt érzőnek tartanak. Könnyen barátkozom. Szeretek túrázni és a természetet a jó filmeket.Olyan párom keresem aki hisz még az őszinteségbe, a vidámságba, akivel közös élményeket élhetek át!
Attila, 37
Társkereső Pécs
Dávid, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
Ádám vagyok, elvált, független pasiként keresek. Hogy kit? Jó kérdés :) A varázslathoz elég egy kis kedvesség, mosoly és ... Ki vagyok... Felfedező. ... Nem rohanok, élek.
Dávid, 47
Társkereső Pécs
Bence, társkereső Pécs
Fényképek1
Szeretnék egy nekem való, kedves lányt találni, akivel komolyabban tervezhetem a jövőmet:) Nyitott vagyok barátkozásra, beszélgetésre, de az igazi célom a megállapodás és család alapítás lenne.
Bence, 26
Társkereső Pécs
Eszter, társkereső Pécs
Fényképek3
Sziasztok! Keresem a párom, barátom, szerelmem aki mellett nőnek érezhetem magam, aki nem kizárólag a szex partnert látja bennem, aki megsimogat, átölel, kedves, figyelmes. Akivel lehet jókat beszélgetni, nevetni egyszerűen jól érezni magunkat! A személyes találkozáskor minden kiderül! Üdv:Eszter
Eszter, 59
Társkereső Pécs
Aniko, társkereső Pécs
Fényképek1
Èn egy kedves, öszinte, hűsèges hölgy vagyok. Szeretem a termèszetet, szeretek kettesbe sètálni, kávèzóba járni, jókat beszèlgetni ès odabújni valakihez aki őszintèn tud szeretni. Keresem komoly, ès hosszútávú kapcsolatra azt a fèrfit aki öszinte, kedves, hűsèges tud szeretni ès szeretne szeretve lenni. Nem szeretem az egyèjszakás kapcsolatot, ès nem sexpartnert keresek ha te is így gondolod bátran írj rám szivesen válaszolok:Tehát èn nem vágyom másra, csak egyszerűen szeretetre!
Aniko, 52
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek6
Mosolyogj tökfej:)
Társkereső Pécs
Zmm, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek4
Keresem, keresem, .....
Zmm, 53
Társkereső Pécs
Norbi, társkereső Pécs
Fényképek1
Szeretnék párkapcsolatot.
Norbi, 20
Társkereső Pécs
Vörösdémon, társkereső Pécs
Fényképek8
Vidám természetű, magamra és környezetemre igényes, diplomás,fiatalos gondolkodású nő vagyok.Tartós kapcsolatot keresek.
Társkereső Pécs
Tomi, társkereső Pécs
Fényképek4
Ismerőseim és barátaim egy becsületes embert látnak bennem. Én annak is tartom magam. Valóban társat keresek és nem csak szórakozásból vagyok itt. Személyes találkozás híve vagyok, mert ott lehet igazából megismerni a másikat. Partnerről: Légy kedves és megbízható. A második igen fontos erény számomra, anélkül mit sem ér az egész.
Tomi, 39
Társkereső Pécs
Renata, társkereső Pécs
Fényképek1
Vidám őszinte és kedves lány vagyok
Renata, 36
Társkereső Pécs
Tamás, társkereső Pécs
Fényképek1
Pécs környékén komoly társam keresem. Komoly társkereső vagyok. Szeretném megtalálni hasonló gondolkodású, Istenfélő társamat, akivel megoszthatom életemet, szeretetemet. Szívesen beszélgetek egy jó ital vagy egy kávé mellett. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam fel. Milyen vagyok? Rajtad múlik, mit hozol ki belőlem. Kedves odaadó embernek tartom magam. Képes vagyok hosszú távon elköteleződni. Szeretek beszélgetni, sétálni, romantikázni. A barátaim kedvelik az iróniámat. Keresem a komoly...
Tamás, 25
Társkereső Pécs
József, társkereső Pécs
Fényképek9
mit írjak.talizunk és eldől.
Társkereső Pécs
Pityke, társkereső Pécs
Fényképek3
Írj nekem!
Pityke, 46
Társkereső Pécs
Péter, társkereső Pécs
Fényképek3
kemény vagyok
Péter, 40
Társkereső Pécs
János, társkereső Pécs
Fényképek1
Vidám jó kedvű és még tudnám sorolni...........de a belső kisugárzást mely a szívből jön azt nem lehet leírni.
János, 53Névnapi ajándék
Társkereső Pécs
Névnapi ajándék Névnapja volt
Attila, társkereső Pécs
Fényképek3
Komolyan gondolom! Kedves, vidám ember vagyok, komoly tartós kapcsolatot keresek. Hiszem, hogy van még kölcsönös megbecsülés és tisztelet. Remélem, vannak még mások is, akik hasonlóan gondolkodnak, és komoly kapcsolatot keresnek. Érdeklődési köreim többek között: csillagászat, fotózás. Rendszeresen sportolok. Szeretem az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni a szabadban lenni, filmeket nézni. Ha e pár sor alapján felkeltettem érdeklődésed írj bátran!
Attila, 46
Társkereső Pécs
Varga, társkereső Pécs
Fényképek1
Társat Pécs környékén keresek. Elvileg bárkit meg tudok nevettetni, szarkasztikus és célzott humorú ember vagyok. Komoly kapcsolat céljából keresem párom. Nem egyszerű pár mondatban bemutatkozni. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat tanulni. A szívem nagy, de viharvert a lelkem, és a kelleténél mindig nagyobb a szám. Pozitív beállítottságú, megfontolt, megbízható, fontosak számomra az emberi értékek, amit szeretek ha tiszteletben tartanak. Kicsit karcos a humorom, de nem bántó....
Varga, 36
Társkereső Pécs
Hajni, társkereső Pécs
Fényképek1
Szeretni és szeretve lenni,ez a jó dolog az életben! Vidám kedves barátságos talpraesett lány vagyok!Szeretettben nyugalomban boldogságban vidáman élni az életet.
Hajni, 51
Társkereső Pécs
Csilla, társkereső Pécs
Fényképek13
Egy nyugodt természetű, evangélikus nő vagyok. Kiegyensúlyozott, nyugodt, békés életet élek, de a jó élmények és a boldogság hiányzik. Alkoholt italozó, vagy drogozó, goromba, verekedős pasik kíméljenek.
Csilla, 53
Társkereső Pécs
Palkó, társkereső Pécs
Fényképek1
Ami fontos: ápoltság, igényesség, kellem, jellem, szellem, ölelés, bújás, nevetés, bohóckodás, illat, odaadás, önzetlenség, féltés, kitartás, figyelmesség, törődés, megbízhatóság, hűség, szenvedély, kémia. JELENlét! Mind a két fél részéről! A férfi legyen Férfi, a nő pedig Nő. (..és sosem fordítva)! A kit keres-ek rész elolvasása ajánlottan kötelező! Itt és most! :) Olyan Nőt keresek Akit: Szerethetek annyira hogy az kételkedjen néha az ép elmémben. De soha ne a szenvedélyemben! :)) És...
Palkó, 51
Társkereső Pécs
Zsuzsanna, társkereső Pécs
Fényképek8
Én egy igen őszinte, család centrikus, sétálni, kirándulni, szerető csaj vagyok.
Társkereső Pécs
Erzsébet, társkereső Pécs
Fényképek1
A vírus miatt nehéz ismerkedni csak interneten. Sokan a külsőt nézik a pasik. Lehet hogy nem vagyok Pamela Anderson vagy Viktoria Beckem.
Társkereső Pécs
Judit, társkereső Pécs
Fényképek4
Fiatalos, friss nyugdijas nő vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, uszni, beszélgetni, kulturát szeretem. Emberi embert keresek.
Judit, 66
Társkereső Pécs
Marcsi, társkereső Pécs
Fényképek7
Én a jelenben kívánok boldog lenni Józan életű, nem dohányzó vagyok. Elég nyugodt, többnyire kiegyensúlyozott. Szeretem a zenét, a kertet, filmeket. Hiszem, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. A személyes találkozás híve vagyok. Megbízható vagyok. Olyan társat keresek aki a földön jár és állatbarát.
Marcsi, 72
Társkereső Pécs
Richárd, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek3
Sziasztok! Nem is tudom mit írhatnék magamról, ezért nem is írok semmit. Ha érdekesnek találsz beszélünk úgy is ;)
Társkereső Pécs
Jenő, társkereső Pécs
Fényképek3
Ha felkeltettem a figyelmed akkor írj. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. Szeretem az állatokat, főleg a kutyákat, cicákat, állatbarát vagyok. Nyugodt természetű vagyok, sokat olvasok, de szabadidőmben szívesen utazom, kirándulok, állatkertet, mozit Nem a tökéletest keresem, hanem a hozzám illőt. Hosszútávra szeretném megtalálni a társam. Alkatomhoz hasonló, sportos, vagy vékony hölgy ismeretségét keresem. max, 65 éves korig. Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot,...
Jenő, 73Prémium tagság
Társkereső Pécs
Prémium tagság Prémium tag
Balázs, társkereső Pécs
Fényképek3
Hali! Nyugodt természetű vagyok, nincs zsongás körülöttem, így hasonló természetű lánnyal ismerkednék. Szeretek utazni, síelni, moziba járni, kirándulni. Kutyás vagyok, van akinek ez is lényeges. :)
Társkereső Pécs
Roberto, társkereső Pécs
Fényképek3
....................................
Társkereső Pécs
Milán, társkereső Pécs
Fényképek3
Hát én olyan vagyok aki szereti ha van egy ojan nő az életében aki szereti és meg becsüli és hüséges.énis az vagyok nem csaltam meg egy lányt sem és nem is áll szándékomban most ért véget 4 éves kapcsolatom .
Milán, 34
Társkereső Pécs
Adrián, társkereső PécsCsak belépve látható
Fényképek1
ChumidAv Drago. Csokollak Kedvesem. Kisses Gf. Minden ami jo. Ecologi, Kedves, Figyelmes, MegFelelö mértékig MunkaMániás és Preciz, Magamra és a Környezetemre is igényes, vállalkozo Vagyok. Bicajos, Kempinges, Kirándulásos, ReKreácios Gazdálkodo. Imádok Épitett FalMászni és Teniszezni, tollasozni. Énekelni és táncolni kevésbé tudok : mint imádok. Fontos, hogy nem szórakozásból adom meg a KORHATÁROKAT! A Gazdában is találnék fiatalabbat. Én FIATALT keresek : okkal! NEM...
Társkereső Pécs
Maximus, társkereső Pécs
Fényképek1
csak szex és más semmi
Társkereső Pécs
Vilmos, társkereső Pécs
Fényképek3
Vidám érett.
Vilmos, 65
Társkereső Pécs
Antal, társkereső Pécs
Fényképek4
Nekem az érintés a fontos. Amikor megfogom a másik kezét, tenyerembe zárom, és érzem az erei lüktetését, a szívverését, a teste melegét. Az érintés elég, hogy érezzem a másik szerelmét. Az érintéssel a lélegzésünk is közössé válik. Minden érzés ebben az érintésben egyesül.
Antal, 41
Társkereső Pécs
Gábor, társkereső Pécs
Fényképek2
Egyszerű ember vagyok, jó humorérzettel. Szeretem a zenét, az utazást, az úszást és a szabadidőben töltött baráti társaságot is. Ha találsz engem rokonszenvező, kérlek írj!
Gábor, 58
Társkereső Pécs
Jaycint, társkereső Pécs
Fényképek1
Komoly de jó kedvű srác vagyok Szeretek beszélgetni ismerkedni.
Társkereső Pécs
Lacika, társkereső Pécs
Fényképek2
Szia! Elsősorban ismerkedés céljából vagyok itt, aztán komolyra is fordulhat ha megtetszünk egymásnak. Rólam röviden. Szeretek túrázni, bár ezzel ellentétben sokat szoktam ülni a tv vagy számítógép elött is. Társaságkedvelőnek nem mondanám magam, inkább jobban szeretek kettesben lenni valakivel. Nem tudom mit írhatnék még ide, de ha felkeltettem az érdeklődésedet nyugodtan írj rám, nem harapok. :)
Lacika, 30
Társkereső Pécs