Miskolci társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi miskolci társkeresőt is.
Csaba, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
A sikernek nincs receptje talán csak annyi, hogy fogadjuk el amit az élet hoz vagy ad. A lehetségest a lehetetlentől az választja el, hogy az emberben mekkora az elszántság.. .. De mielőtt meg akarod változtatni a világot, először kérdezd meg a másikat, hogy jó e neki úgy, ahogy van.. .. :o).. .. . persze, az ember komoly dolgok érdekében hajlandó a kompromisszumokra, feltéve ha a másik fél is kellő komolysággal viseltetik a cél, a közös cél érdekében! :o) Ha nálam jársz és úgy érzed írj.. .....
Csaba, 47
Társkereső Miskolc
Péter, társkereső Miskolc
Fényképek3
40 éves, független, gyermektelen, de gyerekszerető férfi vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.... Nem igazán hiszek a társkeresés ezen formájában, de talán... Jelenleg még külföldön dolgozok, azt a társat keresem, akihez érdemes végre haza menni.
Péter, 48
Társkereső Miskolc
Jani, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok! Párom keresem egy életre, aki eltudná magát képzelni Hollandiában igényes körülmények között. lakhatás megoldott!
Jani, 47
Társkereső Miskolc
Sandorgathy, társkereső Miskolc
Fényképek1
személyiség: Olyan személyiség vagyok hogy tudok alkalmazkodni örülni szép dolgoknak és Szeretem a rendet az odafigyelést melegszivü embereket és szeretek segiteni a bajban lévö embereken Miben vagyok különleges: Semmiben nem vagyok különleges csak annyi hogy magammat adom szeretek másoknak segiteni és adni és forditva is igaz szeretek kapni is és azért meg probálok a társadalomhoz illeszkedni még akokkor is ha nagyon muszáj Mit szeretnek benem a barátaim és mivel tudom öket megörjíteni...
Társkereső Miskolc
Ibolya, társkereső Miskolc
Fényképek4
Én elvált vagyok és komoly kapcsolatot keresek. Egy kedves, egyszerű, vidám és hűséges férfit. Én vidám, családcentrikus, hűséges, gondoskdó , egyszerű nő vagyok.
Ibolya, 60
Társkereső Miskolc
Tibor, társkereső Miskolc
Fényképek5
Miskolcon lakom. Teherhajón dolgozom a Dunán. Energikus, örökmozgó.
Tibor, 55Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Szilárd, társkereső Miskolc
Fényképek7
Èlj egy csodálatos szabadságban ahol eggyé válhatsz a természettel:)
Társkereső Miskolc
Krisssz, társkereső Miskolc
Fényképek4
Ebből nem derül ki hogy milyen is vagyok valójában De néha beszédes vagyok néha meg szótlan szeretek társaságban lenni de olykor csak egyedül.Ha van párom csak vele akarok lenni. Elég álmodozó a stílusom de a céljaimért mindent meg teszek és meg mozgatok minden követ.De ezek mellett veszíteni is tudni kell. Szeretem az autókat mint minden pasi , sőt lehet kicsit jobban Bár jelenleg saját nincs :( nem szeretem a focit a F1 et és a moto GP sem! Sok mindent írhatnék de nem teszem ismerj meg.
Társkereső Miskolc
Laszlo, társkereső Miskolc
Fényképek3
Én egy elvált 44 éves fiú vagyok akinek SM kondíciója van és emiatt települtem vissza magyar országra Miskolcon vettem egy lakást 18 évig éltem Kaliforniában a családom nagy része kint maradt amúgy általában jó kedélyű gyerek vagyok.
Laszlo, 46
Társkereső Miskolc
István, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Egyszerű de mégis bonyolult lélek vagyok. Szeretem a spontaneitást de szoktam előre tervezni. Többször hallgatok a logikámra mint az érzelmemre. Makacs vagyok, de jó érvekkel meg lehet győzni az ellenkezőjéről. A halálból is viccet tudok űzni. A fekete ill. a morbid viccek sem tudnak megbotránkoztatni. Tudok alkalmazkodni, de csak ha a másik fél is hajlandó rá. Senki identitását nem akarom megváltoztatni, ezért engem se akarjon senki megváltoztatni. Némi módosítás: Az elmúlt pár évben,...
Társkereső Miskolc
Gábor, társkereső Miskolc
Fényképek1
Én egy jó kedélyű, barátságos, megbízható, rendes, életvidám, jó társaságot kedvelő fiatalember vagyok, aki párját keresi hosszú távú kapcsolatra. Aki megszeretne ismerni annak állok rendelkezésére.
Gábor, 37
Társkereső Miskolc
Ergwsdg, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek5
Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából vagyok ezen az oldalon aki ugyszint e célból van itt azok irjanak és persze akinek tényleg komolyak a céljai!!Magamrol csak annyit hogy nagyon bolond vagyok és mellettem nem unatkozna senki :) aki többre kiváncsi az irjon :)
Társkereső Miskolc
Alex, társkereső Miskolc
Fényképek1
Sziasztok 21 éves miskolci srác vagyok, szívesen megismerkednek korombeli vagy kicsit idősebb nővel, beszélgetni. Randizgatni. A többi magától jön.
Alex, 24
Társkereső Miskolc
Borbala, társkereső Miskolc
Fényképek5
Ha egy szép élet reményét őrzöd. A multal nem szabad törődnöd. S mindig úgy tégy, ha veszteség ér. Mint hogyha újjá születnél élnél. Mit akar? - Kérd meg minden naptól, És minden nap felel majd akkor, Más tetteit tudd megbecsülni! Főként ne gyűlölj egy embert sem; S a többit bízd az Úristenre.
Társkereső Miskolc
József, társkereső Miskolc
Fényképek3
Romantikus típus vagyok. Fiatalos, vidám természetű vagyok. A kérdés az, hogy egymásnak tökéletesek vagyunk-e. Jó beszélgetésekre mindig vevő vagyok. Őszinte vagyok akkor is ha fáj, megbízható, pontos, szeretem a rendet magam kőrül, de utálok pakolni más után. Távolság nem akadály. Szép az élet csak tudni kell megélni, értékelni és jól kihasználni a szabadidőt. Munkámmal, életemmel elégedett vagyok, de a főszereplőmet még keresem életem filmjéhez. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van...
Társkereső Miskolc
Petya, társkereső Miskolc
Fényképek1
A szeretet osztozást az örömben, fájdalomban, nevetésben, könnyben. Az őszinte szeretetben a lélek a társ hangulatának tükre. Ahogy egy szoba is nagyobbnak látszik, ha tükrökkel van kirakva, úgy erősödik fel az öröm is. A szeretet megnyugtató tudat, hogy együtt, egy életen át, kölcsönösen kiegészítve a másikat, kimondva vagy csak befejezve helyette a mondatokat, támogatva, kitartva, bízva, szeretve.
Petya, 48
Társkereső Miskolc
Patrik, társkereső Miskolc
Fényképek6
Sokan sokszor használják az "átlagember" kifejezést. Mégis mitől az valaki? Véleményem szerint ennek egyetlen oka, hogy ő maga átlagemberként gondol magára. Éppen ezért mindig azt is teszi, amit az átlag, és nem mer kilógni a sorból. Szívesen járok kirándulni barátokkal, és kedvelem az éjszakába nyúló beszélgetéseket. Szeretek új embereket megismerni. Ahogy neked gyengéd a ruhás bolt, nekem a szerszámbolt :) Gyengém a jó kávé, és persze a szebbik nem. Érdekel a modern filozófia. Vannak...
Patrik, 26
Társkereső Miskolc
Tibor, társkereső Miskolc
Fényképek4
Keresem azt aki engem keres! Találkozzunk találjunk közös témát, érezzük a személyes szimpátiát a többi pedig már magától alakul..
Tibor, 66
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek3
Elegem van a buta hazudós kislányos nőkből. 25 körüli érett normális gondolkodású hölgyet keresek, akár hosszú távra. Legyen olyan mint én, átlagos, esetleg vékony, sportos, őszinte kedves, gyűlöljön civakodni, és persze kölcsönös szimpátia ill. Vonzalom fotóink alapján.
Társkereső Miskolc
Janko, társkereső Miskolc
Fényképek2
Szia én komoly kapcsolatot keresek szeretek őszinte lenni megbízható vagyok.
Janko, 41
Társkereső Miskolc
Judit, társkereső Miskolc
Fényképek4
Optimista, humorkedvelő, konfliktuskerülő, toleráns vagyok.
Judit, 46
Társkereső Miskolc
Lászlo, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok. Milyen vagyok? Nyugodt, békés, szeretek dolgozni mindegy hogy mit, maximalista vagyok.
Társkereső Miskolc
Peti, társkereső Miskolc
Fényképek1
Szenvedélyes, spontán, kalandvágyó, ugyanakkor demokráciára törekvő, egyenes ember vagyok. Szabadidőmben leginkább felkapom a túracipőm és a Bükk felé veszem az irányt. Túrázok, fotózok. De egy jó hangulatú baráti összejövetelnek sem mondok nemet. A mottóm: kölcsönösség minden területen: szeretet, tisztelet, megértés, elfogadás, támogatás. A mérleg másik serpenyője: néha önfejű és makacs tudok lenni, de próbálok változtatni rajta.
Peti, 43
Társkereső Miskolc
Tibi, társkereső Miskolc
Fényképek1
VÁROM A PÁROM.....
Tibi, 66
Társkereső Miskolc
Edit, társkereső Miskolc
Fényképek5
Őszinte szeretetre vágyó nő vagyok! !
Edit, 58
Társkereső Miskolc
Ferenc, társkereső Miskolc
Fényképek1
Vidám, őszinte és optimista vagyok. Szeretem a családommal töltött időt. Családcentrikus vagyok, így célom a békés boldog családi élet. Egymásra hangolódás, jelenlét, összeérve elalvás. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam fel erre a társkereső oldalra, nem kalandot keresek. Szeretek a szabadban lenni, sétálni, bringázni, kirándulni, vagy akár kulturális rendezvényekre menni. Szerintem egy elég normális ember vagyok. Lehet velem beszélgetni és értékelem a belső tulajdonságokat. Szeretem az...
Ferenc, 23
Társkereső Miskolc
Marcin, társkereső Miskolc
Fényképek7
helló minden csinos ladynek imádok partyzni és szeretem ha csinos lányok növelik a este fényét és a csábítás minden formáját! S' TI kedves hölgyeim mit szerettek az éjszakai életben???? (:)
Marcin, 36
Társkereső Miskolc
Marika, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szeretnék egy kedves jóképű férfival megismerkedni aki egy kis boldogságot tud még nyújtani az életben. A boldogság "kék madarát"keresem, de mindig elrepül.
Marika, 71
Társkereső Miskolc
Jutka, társkereső Miskolc
Fényképek4
Közel sem vagyok tökéletes. Hibáztam és hibázom. Adtam már sok mosolyt és könnyet is. Csalódtam és okoztam csalódást. Sokszor hittem annak, akinek/ amiben nem kellett volna és elfordultam attól, akiben/ amiben kellett volna hinnem. Szerettem és gyűlöltem néha meggondolatlanul. Vártam, mikor már nem kellett volna, és kapkodtam, mikor még várnom kellett volna. Voltam már túl türelmes, de ijesztően türelmetlen is, néha önző, vagy túl megalkuvó, … de EMBER vagyok!
Jutka, 45
Társkereső Miskolc
József, társkereső Miskolc
Fényképek3
"Az élet túl rövid ahhoz hogy álmad elérését halogasd. "
Társkereső Miskolc
Guszti, társkereső Miskolc
Fényképek6
Már 6éve magányosan élek. Életemben sosem ittam és dohányoztam. Becsületes, szavahihető és kitartóan hűséges vagyok. Komoly kapcsolatra vágyok, melyhez megbízható társat keresek. Két ballábas vagyok, ám táncolni ennek ellenére nagyon szeretek. Imádok úszni és kedvelem a természetjárást. Szívesen hallgatom a jó zenéket, az örökzöld dallamokat. Nem vagyok beképzelt, mások problémáit átérzem és ha tudok segítek. Ha bizalmat érzel irántam kérlek írj! Csalódás nem fog érni. Fogjunk össze, legyünk...
Guszti, 69
Társkereső Miskolc
Ataka, társkereső Miskolc
Fényképek3
szeretek moziba,sétálni.kirándulni,stb.
Ataka, 49
Társkereső Miskolc
Zsuzsa, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek7
A barátaim az egyenességemmel.. és a titokzatosságommal.. tudom megőrjíteni!
Zsuzsa, 71
Társkereső Miskolc
Magdolna, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek6
Egyedül élek, úgy gondoltam eljött az idő, hogy ez megváltozzon. Ha tehetem szabadságomat utazással töltöm. Pozitív gondolkodású és humort kedvelő nő vagyok, ezért keresem hasonló adottságokkal rendelkező férfi ismeretségét. "Az élet, Kedvesem, teljesség. Az élet, hogy egy férfi és egy nő találkoznak, mert összeillenek, mert olyan közük van egymáshoz, mint az esőnek a tengerhez, egyik mindig visszahull a másikba, alkotják egymást, egyik feltétele a másiknak. Ebből a teljességből lesz...
Társkereső Miskolc
Kata, társkereső Miskolc
Fényképek4
Hogy ki vagyok?!Kiismerhetetlen..de megismerhető-határozott..de olykor határozatlan-örökké változó! szabad.de ragaszkodó! Néha jó és néha rossz-vannak és lesznek hibáim hisz senki nem tökéletes, és én sem vagyok hibátlan -de így "tökéletes"..csak "egy egyszerű Nő"!..se több se kevesebb, hisz tipikus "SKORPIÓ"! Olykor morcos és makrancos-utálom ha hülyének néznek, és a külsőm alapján ítélnek. Zenebolond és vízimádó. -Az vagyok akitől mindig az igazat kapod-akkor is ha fáj! -Az vagyok aki...
Kata, 58Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Tibi, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Vagyok aki vagyok, nem több de általában kevesebb!
Tibi, 33
Társkereső Miskolc
Kkkkkaaaaa, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek1
Nem túl bonyolult,de nem is egyszerű. Kinek hogy.
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek1
szeretem a munkám,a jo filmeket a sportot a jo társaságot.
Társkereső Miskolc
Kati, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek8
Komoly kapcsolatot keresek. Nagyon szeretem a társaságot, szeretek táncolni, kirándulni és mindent ami örömet tud okozni.
Kati, 70
Társkereső Miskolc
Ircsi, társkereső Miskolc
Fényképek4
Miskolc környékén keresem a szerelmem. Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az a minden. Tisztességes és őszinte vagyok. Túlságosan is őszinte. Kedves, romantikus vagyok. Focit is megnézem tévében ha leendő társamat érdekli. Csinos társat keresek aki a földön jár és állatbarát. Barátaim szerint őszinte és szókimondó vagyok, ugyan ezt várom a páromtól is, nyitott vagyok az élet minden területén. A szerelmet nem sürgetem. Szeretek utazni, kirándulni, jókat...
Társkereső Miskolc
Villiem, társkereső Miskolc
Fényképek5
Miért van az ,hogy nem kellek senkinek ha valaki tudja a választ írjon.
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szeretek jönni-menni, intézkedni, tevékenykedni a szabadban. Vidám, őszinte, szenvedélyes emberke vagyok. Konzervatív értékrendű vagyok. Elvileg bárkit meg tudok nevettetni, szarkasztikus és célzott humorú ember vagyok. Egyenlőre csak beszélgetni vagyok itt, ismerkedni és kiderül, hogy lesz-e ennél több. Szeretem, ha szeretnek. Szeretem a családommal töltött időt. Szeretem a természetet, állatokat, mindent ami jó : film, zene, könyv. Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében....
Társkereső Miskolc
Szilárd, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok! A sablonos közhelyeket kerülném, elég unalmasak. Ami a legelső, 39 éves 178/80 kg barna hajú és szemű tanár vagyok. Ami feltűnt ide bereggelve, hogy itt is sajnos rengetegen vannak, akik 35 - 40 éves létükre még mindíg ott tartanak, hogy életkor, testmagasság, hajszín meg esetleg pénztárcavastagság alapján keresnek maguknak párt. Tulajdonképpen az ilyen embereket leginkább sajnálni lehet! Ha valaha is átéltek volna igazi, feltétel nélküli, őszinte szerelmet, tudnák, hogy annak...
Társkereső Miskolc
Dani, társkereső Miskolc
Fényképek1
Várom a párom!
Dani, 49
Társkereső Miskolc
Laci, társkereső Miskolc
Fényképek1
Szeretem a kreatív alkotást, a természetet, megélni a pillanatot, az élményeimet másokkal megosztani, a tartalmas beszélgetéseket, a zöldséges, gyümölcsös ételeket, a "gondolkozós" filmeket. Szeretek világot látni, tapasztalni, időnként egy kicsit kitolni a határokat. A legfontosabb számomra a minőségi idő. Szükségleteim a tisztelet, bizalom, egészség, együttműködés, szabadság, kommunikáció, béke, precizitás, alkotás, egyszerűség, őszinteség, tudatosság, felfedezés, fejlődés, tér,...
Laci, 36
Társkereső Miskolc
Enikő, társkereső Miskolc
Fényképek2
Szia normális partnert keresek magamhoz.
Enikő, 25
Társkereső Miskolc
Gábor, társkereső Miskolc
Fényképek5
EGYSZERÜ ÉLETMODOT FOLYTATO MAGÁNYOS FÉRFI VAGYOK AKI KERESI A PÁRJÁT KÖZÖS SZIMPÁTIA ESETÉN HOSSZU TÁVRA. KOMOLY KAPCSOLATOTT KERESEK MIVEL KEVÉS SZABAD IDÖVEL RENDELKEZEM CSAK MISKOLCON LAKO HÖLGYET KERESEK!!
Gábor, 67
Társkereső Miskolc
György, társkereső Miskolc
Fényképek4
egy nagyon viidám pasi vagyok szeretem az életet de valaki hiányzik de nagyon!!
Társkereső Miskolc
Róbert, társkereső Miskolc
Fényképek1
70 éves özvegy egyedül élő vagyok.
Társkereső Miskolc
Nandor, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Mit is irhatnek ide...ismerj meg es vond le te a szamodra megfelelo kovetkezteteseket....
Nandor, 41
Társkereső Miskolc