Miskolci társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi miskolci társkeresőt is.
Silently, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Ne mutasd Magad többnek, mint ami vagy, mert nevetségessé válhatsz... Mind a magas-,mint a populáris kultúra világában gyakori jelenség az éles eszű hülye.Ők azok,akik mindent frivol módon kezelnek,minden érdekes gondolatot banalizálnak,és nem feledkeznek meg különleges helyzetük demonstrálásáról sem.
Társkereső Miskolc
Kripli, társkereső Miskolc
Fényképek3
Egy jól karbantartott férfi vagyok és szeretem a csinos nőket. Bármikor tudok elbűvölő lenni. Megbízhatónak tartom magam. Van egzisztenciám, nem lakást keresek, hanem párt.
Kripli, 53
Társkereső Miskolc
Sanco, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Maratoni véraláfutó Európabajnok, 2x-es Söröskorsó emelgetõ Világbajnok, Fedettpályás távolbanézõ világcsúcstartó, ezen kívül fõállású hangulatfelelõs, meg amit a helyzet ad.:P:) de igyekszem feltalálni magam mindig;)
Sanco, 36
Társkereső Miskolc
Tamás, társkereső Miskolc
Fényképek3
Alapvetően vidám vagyok, humoros és talán néha kicsit lökött is.Természetesen tudok komoly is lenni :) Próbálok pozitívan állni a dolgokhoz és maximálisan megfelelni, legyen az munka vagy akár egy kapcsolat.
Tamás, 39
Társkereső Miskolc
Peti, társkereső Miskolc
Fényképek1
Szenvedélyes, spontán, kalandvágyó, ugyanakkor demokráciára törekvő, egyenes ember vagyok. Szabadidőmben leginkább felkapom a túracipőm és a Bükk felé veszem az irányt. Túrázok, fotózok. De egy jó hangulatú baráti összejövetelnek sem mondok nemet. A mottóm: kölcsönösség minden területen: szeretet, tisztelet, megértés, elfogadás, támogatás. A mérleg másik serpenyője: néha önfejű és makacs tudok lenni, de próbálok változtatni rajta.
Peti, 42
Társkereső Miskolc
Gábor, társkereső Miskolc
Fényképek5
EGYSZERÜ ÉLETMODOT FOLYTATO MAGÁNYOS FÉRFI VAGYOK AKI KERESI A PÁRJÁT KÖZÖS SZIMPÁTIA ESETÉN HOSSZU TÁVRA. KOMOLY KAPCSOLATOTT KERESEK MIVEL KEVÉS SZABAD IDÖVEL RENDELKEZEM CSAK MISKOLCON LAKO HÖLGYET KERESEK!!
Gábor, 67
Társkereső Miskolc
Ákos, társkereső Miskolc
Fényképek2
Komoly kapcsolatra keresem szép arcú, intelligens, sportos barátnőmet max. 28 éves korig.
Ákos, 32
Társkereső Miskolc
Tomi, társkereső Miskolc
Fényképek2
...S a bűbájos rózsa pedig évekig tartó virágzásba kezdett. Az átkot a herceg csak akkor törheti meg ha megtanul szeretni és őt is viszontszeretik. De ha ez nem történne meg mielőtt a rózsa utolsó szirma lehull az átok az idők végezetéig tart. Ahogy múltak az évek úgy hatalmasodott el a hercegen a kétségbeesés, kit szerethetne őt így, és ki szerethetné őt...
Tomi, 46
Társkereső Miskolc
Anikó, társkereső Miskolc
Fényképek10
Itt most magamról kellene írnom, de nem teszem. Illetve egy kicsit mégis. Nem értem, hogy olyan emberek, akik állítólag társat keresnek.. .. . miért rejtőzködnek? Sokszor mondjuk, hogy fontosabb a belső, mint a külső. Mégis azt gondolom, hogy egy őszinte társkeresés esetén vállalnunk kell az arcunkat is.. .. . mert ugye a külső az ami megfog, és a belső megtart. És ezzel a szösszenettel máris van, amit elárultam magamról.
Anikó, 56
Társkereső Miskolc
Barby, társkereső Miskolc
Fényképek4
Lehetsz szép, Lehetsz csúnya. de az, hogy belül milyen vagy, csak kevés ember tudja!
Barby, 55
Társkereső Miskolc
Ferenc, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Van itt az oldalon aki társat keres?
Ferenc, 61
Társkereső Miskolc
Gizus, társkereső Miskolc
Fényképek5
Hát, hali! Sajnos a moderátorok folyamatosan törlik a formázást, így más alternatíva után nézek. Igazság szerint otthonülő vagyok, tetovált, kocka, Marvel- és Stranger Things-fangirl, három cica anyukája és rengeteget dolgozó egyéni vállalkozó, enyhe tömegiszonnyal és nem akarok gyereket. Egy szóban: főnyeremény! Még itt vagy? Üdítő változatosság. // Akkor kicsit komolyabban. Ami kizáró ok: - macskautálat (hárommal élek együtt, ha őket nem bírod, baj van) - alkohol- vagy drogfüggőség (egy életre elegem volt belőle) - mindenhez IS értés (ne dicsekedj, nem szép szokás) - kompromisszumképtelenség (megöl minden kapcsolatot) - túlvárosiasodott gondolkodásmód (vidéken is emberek élnek, ha neked ez nem egyértelmű, menj is tovább) - ha nincs képed feltöltve, automatikusan elutasítalak, sajnálom (ez olyan, mintha egy zsákkal a fejeden akarnál személyesen ismerkedni) - műveletlenség/butaság/bunkóság (olvasás, ez mindennek az alapja) // Nem szeretek magamról írni, pláne nem kampányszöveget. Az biztos, hogy őszinte vagyok, sokak szerint néha túlságosan is. Sokszor lobbanékony. Két dolgot mindennél jobban gyűlölök: a megcsalást és azt, ha hülyének néznek. // De alapvetően tényleg nem kérek sokat az élettől. Egy párt, aki hasonló értékekkel bír, mint én, aki nem azért akar velem ismerkedni, hogy megmutassa valakinek a farkát anyun kívül, valakivel, aki normális, aki szeret beszélgetni, sétálni. Aki megérti, hogy miért nem voltam X éve párkapcsolatban. (Az X-et feloldjuk majd, ha megismertelek, akkor elmesélem az okokat is, ha érdekel. ) Azt szeretném, ha lenne valaki, aki elfogad a macskaimádatommal, a gyerektelenség utáni vággyal, a külsőmmel és a tetoválásaimmal, hogy én is elfogadhassam. // Ezek alapján: nem, nem egyéjszakás partnert keresek, sőt, az első szexuális utalás után nem válaszolok az elején. Annyit kérek most előre: ne keress meg. Ez nem cuki, ez zaklatás. Meg fogom adni, ha úgy érzem, de ha csak azért írsz rám, mert azt hiszed, hogy egy duci nőnek mindegy, akkor el kell keserítselek: nem mindegy. Én nem fogok csak azért randizni veled, hogy végre legyen valaki, te pedig ne ugyanezért írj rám, kérlek. Ha ide eljutottál, minden elismerésem. // Oh még egy dolog: a rossz helyesírás mindennél lehangolóbb. Előítéleteket szül. Nem jókat. // És hogy miért írj rám? Ha eddig nem kaptál kedvet, már úgyis mindegy!
Gizus, 32
Társkereső Miskolc
Andi, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az a minden! Mit keresek itt? Komoly kapcsolatot. Ha Te mást, és korban nem vagy hozzám illő akkor kérlek ne írj. Egyébként pedig, családcentrikus, határozott, mégis visszafogott, érzelmekben gazdag nő vagyok. Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni. Imádom a vizet! Társasági ember vagyok, sokat jelent a család. Fontos számomra a bizalom, hűség. Ami taszít az az ízléstelenség, igénytelenség, hazugság.
Andi, 53Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Niky, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Számomra fontos az őszinteség, tisztelet, bizalom, szeretet, törődés. Szeretem az állatokat, természetet, verseket, vízpartot, könyveket, kerékpározást, sétát, kirándulást, a csendet, kertészkedést, jó humort. Spirituális felfogású nő vagyok, nem hiszek a vallásokban, nem szeretem a Tv-t, a focit, a f1-et, és a politikát. Külsőleg és korban is hozzám illő, önmagára és környezetére is igényes társat keresek. A túlsúly, nagy pocak, sok szőrzet nem vonz.
Niky, 47
Társkereső Miskolc
Barnabás, társkereső Miskolc
Fényképek1
39 éves Miskolci férfi vagyok. Ismerkedni szeretnék hosszú távú kapcsolat céljából. 2 gyermekem van sajnos nem velem élnek.
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok ismerkedni lányokkal komoly kapcsolat céljából vagy ami alakul belőle komoly jelentkezőket várok kamusok kíméljenek írjatok bátran!!!
Csaba, 32
Társkereső Miskolc
Julianna, társkereső Miskolc
Fényképek5
Magamról csak annyit szeretnék írni hogy a szervezés az életvitelem ,egy Egyesületnek vagyok az egyik vezetője. Próbálok számukra minél több és tartalmas programot szervezni, igaz hogy ez sok időmbe telik de szívesen csinálom!
Társkereső Miskolc
Kriszti, társkereső Miskolc
Fényképek10
egyedül álló nő vagyok ismerkedés céljából vagyok itt.
Társkereső Miskolc
Emese, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok. Emese vagyok. Megbízható, kedves nő vagyok társamat szívből tudom szeretni.. A lényeg hogy ő is becsületes, tiszta szívű legyen.. Szeressen és akkor szeretve lesz.. Szeretem a társaságot, de néha a magányt is...szeretem a humoros de intelligens embereket...a természetet, az állatokat.. és még sok mindent amit leírni hosszú lenne..
Emese, 52
Társkereső Miskolc
Anita, társkereső Miskolc
Fényképek7
Ne azért legyen velem valaki, hogy ne legyen egyedül, vagy fordítva, hanem azért mert fontosabbak vagyunk egymás számára mint saját magunk, és egymás nélkül nem lenne kerek a világ.
Anita, 46
Társkereső Miskolc
István, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek13
61 .éves fiatalos jó humorú, vidám természetű ember vagyok.Nem cica babát keresek,hanem egy olyan nőt, akivel mind ketten jól érezzük magunkat..nem, kalandot,keresek!!! hanem egy hosszú távú kapcsolatot.. ((( Nem vagyok tag Írni nem tudok )))
Társkereső Miskolc
Joshi, társkereső Miskolc
Fényképek1
Huncut vagyok.
Joshi, 30
Társkereső Miskolc
Attila, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Sziasztok! Hosszú távú kapcsolat reményében vagyok itt, nem pedig a nem létező luxus autómhoz "tartozékért". :) Hobbim a 3D grafika és az elektronika, de nem gond, ha egyik se érdekel téged. :) INFJ
Attila, 31
Társkereső Miskolc
Betteszabo, társkereső Miskolc
Fényképek1
Egyszerű vagyok, hogy elvegyüljek, és komoly kapcsolatot keresek egy férfitól, aki ismeri a nő értékét.
Társkereső Miskolc
Júlia, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Kirándulást, túrázást, kerékpározást kedvelem. Nagyon szeretek utazni!
Júlia, 57
Társkereső Miskolc
Szilárd, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok! A sablonos közhelyeket kerülném, elég unalmasak. Ami a legelső, 39 éves 178/80 kg barna hajú és szemű tanár vagyok. Ami feltűnt ide bereggelve, hogy itt is sajnos rengetegen vannak, akik 35 - 40 éves létükre még mindíg ott tartanak, hogy életkor, testmagasság, hajszín meg esetleg pénztárcavastagság alapján keresnek maguknak párt. Tulajdonképpen az ilyen embereket leginkább sajnálni lehet! Ha valaha is átéltek volna igazi, feltétel nélküli, őszinte szerelmet, tudnák, hogy annak ezekhez semmi köze. Na mindegy szóval a butácska, agyigagyi, de "ÉÉÉN vagyok a húddeigényes nőőő" :) típusú buta szánalomgépek kerüljenek! Épkézláb értelmes nő az jöhet. Üdv! U. i. : Tudom, hogy ezzel jelentősen leszűkítem a kört, ez volt a célom. :) Ja, nem bírom az olyan 50+-os nőket, akik magukat huszonévesnek próbálják beállítani, meg ehhez mérten Palit keresni, nem fog összejönni, csak nagyon ideiglenesen.. :D
Társkereső Miskolc
Dani, társkereső Miskolc
Fényképek1
Várom a párom!
Dani, 48
Társkereső Miskolc
György, társkereső Miskolc
Fényképek20
Élet vidám modern, lázadó imádok mindent ami jó!Mondta a nyuszi, az igaz szerelem az fáj ,és meg ölelte a sündisznót !!!!! Mindegy mit keresel ,az életbe barátot társat ,komolyat vagy csak kalandot nyíltat titkosat, tőled függ hogy alakul! Tudd aszt neked kell valami, de azt is mit adsz másiknak !!! Minden be komolyat keresek,de előre nem tudni hogy alakul! LEHET KÖTETLEN KAPCSOLAT IS HA ŐSZINTE KOMOLY!
Társkereső Miskolc
István, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Sziasztok társkeresők lányok! Egyedül állóként keresek társat. Vidám, vicces, pozitív lelkű ember vagyok. Szeretek kirándulni, grillezni, alkoholt csak ritkán iszom. Sajnos dohányzom és emiatt csak olyan társat keresek aki ezt elfogadja. Dolgozom nem is keveset de viszonylag sok a szabadidőm. Ha szereted youngtimer, oldtimer autókat az nálam nagyon nagy előny. Mert az én hobbim ez és van egy oldtimer autóm nekem is. Amivel szeretek találkozókra járni de ez nem jelenti, hogy autó buzi lennék. Van egy kisfiam aki 7 éves és nagyon jó fej mint az apukája. És még egy kis szösszenet!: Ha valakit megtisztelek levelemmel csak annyit kérek válaszoljon még ha elutasító is, nem haragszom meg, ez így fer. Puszi mindenkinek. Pisti.
Társkereső Miskolc
Róbert, társkereső Miskolc
Fényképek1
70 éves özvegy egyedül élő vagyok.
Társkereső Miskolc
Tibor, társkereső Miskolc
Fényképek5
Miskolcon lakom. Teherhajón dolgozom a Dunán. Energikus, örökmozgó.
Tibor, 54Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Péter, társkereső Miskolc
Fényképek5
Káros szenvedélyektől mentes, pozitív gondolkodású, természetet, utazást, állatokat kedvelő, türelmes férfi vagyok. Barátomat, partneremet, társamat keresem.
Péter, 50Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Tamás, társkereső Miskolc
Fényképek5
Szeretnék olyan lányokkal megismerkedni akiknek van erkölcsük és van eszük:)
Tamás, 24
Társkereső Miskolc
Simon, társkereső Miskolc
Fényképek3
Kedves vicces embernek gondolom magam és szeretnék egy párt találni akivel a szabadidőmet tudnám tölteni.
Simon, 24
Társkereső Miskolc
Rita, társkereső Miskolc
Fényképek3
Romantikus magabiztos és szerető őszinte nő vagyok szeretek utazgatni szeretem a természetet és mikor kényeztetnek puszilok mindenkit
Rita, 48
Társkereső Miskolc
Erzsébet, társkereső Miskolc
Fényképek1
Kedves ,házias,víg kedélyű,utazást kedvelő,szórakozni vágyó,szolid nő vagyok,szeretem a meghitt egyben romantikus perceket,elvarázsolhatsz bizonyos határokon belül!!!!!!!!!!!!
Társkereső Miskolc
Éva, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek2
Ismerj meg és megtudod.
Éva, 63
Társkereső Miskolc
Janika, társkereső Miskolc
Fényképek1
Sziasztok komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide, s bízom benne h megtalálom.
Janika, 33
Társkereső Miskolc
Róbert, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szia! Ismerkednék komoly kapcsolatra nővel! Ne csak a külső alapján ítélj! Ismerj meg!
Társkereső Miskolc
Anita, társkereső Miskolc
Fényképek4
44 éves nő vagyok. Hűséges, szeretni tudó, őszinte vagyok. Ezt szeretném a páromtól is. Társam keresem.
Anita, 45
Társkereső Miskolc
Zsuzsi, társkereső Miskolc
Fényképek2
Ismerj meg!
Zsuzsi, 53
Társkereső Miskolc
Tibor, társkereső Miskolc
Fényképek4
Keresem azt aki engem keres! Találkozzunk találjunk közös témát, érezzük a személyes szimpátiát a többi pedig már magától alakul..
Tibor, 66
Társkereső Miskolc
Viktória, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek19
Milyen vagyok? Ki tudja... Néha ördög, néha angyal, Néha bevonnád arannyal, Néha szurok, meg toll kéne, Hogy azt kenjed a képére. Néha hívod, néha bánod, Hogy meglátta a napvilágot. Néha megtipor a lába. Néha büszkén nézel rája. Néha vonz, és néha taszít!! :)
Társkereső Miskolc
Péter, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
Hűséges, megbízható, komoly oroszlán pasi keresi párját!
Péter, 41
Társkereső Miskolc
LaYosh, társkereső Miskolc
Fényképek4
Akármit írhatnék ide....inkább ismerj meg s majd te eldöntöd! :)
LaYosh, 35
Társkereső Miskolc
Petya, társkereső Miskolc
Fényképek1
A szeretet osztozást az örömben, fájdalomban, nevetésben, könnyben. Az őszinte szeretetben a lélek a társ hangulatának tükre. Ahogy egy szoba is nagyobbnak látszik, ha tükrökkel van kirakva, úgy erősödik fel az öröm is. A szeretet megnyugtató tudat, hogy együtt, egy életen át, kölcsönösen kiegészítve a másikat, kimondva vagy csak befejezve helyette a mondatokat, támogatva, kitartva, bízva, szeretve.
Petya, 48
Társkereső Miskolc
KedvesÉrzelmes, társkereső Miskolc
Fényképek3
Puszi! Kedves nőkkel, lányokkal ismerkednék. Kedves, értelmes pasi vagyok. Kortól, alkattól, kinézettől függetlenül írhatsz, mindenkinek válaszolok. Elsősorban komoly kapcsolatot keresek.
Társkereső Miskolc
Rika, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek1
Miskolci férfiakkal ismerkednék.
Rika, 44
Társkereső Miskolc
Róbert, társkereső Miskolc
Fényképek20
kerekesszékes jófej srác vagyok,imádok nyalni ,popsit is jó mélyen:)keress bátran ha jól szeretnéd érezni magad, anyagi is érdekel,helyem van,vagy ha benne vagy autós laza kikapcsolódásba akkor az is jó,nullahathetvenhéthetvenkilenckettőkilenckettő. ,, ha gondolod keress meg .
Társkereső Miskolc
Tibi, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Vagyok aki vagyok, nem több de általában kevesebb!
Tibi, 33
Társkereső Miskolc