Miskolci társkereső

392 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Gábor, társkereső Miskolc
Fényképek1
Én egy jó kedélyű, barátságos, megbízható, rendes, életvidám, jó társaságot kedvelő fiatalember vagyok, aki párját keresi hosszú távú kapcsolatra. Aki megszeretne ismerni annak állok rendelkezésére.
Gábor, 38
Társkereső Miskolc
Lucas, társkereső Miskolc
Fényképek3
Büszke vagyok magamra, hogy őszinte és a legmegbízhatóbb vagyok, erre törekszem egy olyan társnál, aki együttérző, mégis megértő, nyugodt magatartással és nagyszerű személyiséggel.
Lucas, 57
Társkereső Miskolc
Sándor, társkereső Miskolc
Fényképek1
Keresem egyszerű de nagyszerű párom!
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek3
Elegem van a buta hazudós kislányos nőkből. 25 körüli érett normális gondolkodású hölgyet keresek, akár hosszú távra. Legyen olyan mint én, átlagos, esetleg vékony, sportos, őszinte kedves, gyűlöljön civakodni, és persze kölcsönös szimpátia ill. Vonzalom fotóink alapján.
Társkereső Miskolc
Róbert, társkereső Miskolc
Fényképek1
70 éves özvegy egyedül élő vagyok.
Társkereső Miskolc
Erzsébet, társkereső Miskolc
Fényképek16
Lassan 8 éve özvegy vagyok, 34 éves boldog házasság után. Három lányom van, három csodálatos unokám. Szeretem a romantikát, humort. Úgy gondolom még én is tudnék szeretni és olyat keresek aki engem is tudna. Nem vagyok hibátlan, tehát nem is ilyen férfit keresek. Ha esetleg te is így gondolkodsz várom a jelentkezésedet.
Társkereső Miskolc
Mucika, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szeretnék megismerni olyan férfit aki, rokkant járadékos, nyugdíjas, kitart mellettem, lehet rá számítani, őszinte. Családi házban lakom Miskolc mellett.
Mucika, 66
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső Miskolc
Fényképek2
Miskolc környékén komoly társat keresek. Egyszerű életet élek, ehhez keresem párom. Állandóságra és minőségre vágyom. Odafigyelek magamra, a környezetemre. Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista ember vagyok. Bárkit megbolondítok a személyiségemmel. Szeretem az igényes, intelligens embereket. Szeretem az élet szép dolgait, és szeretnék olyan társat aki hasonló módon gondolkodik. Szeretek kirándulni, utazni. Egyedülálló társkereső vagyok. Vidám, családcentrikus vagyok. Szeretek...
Csaba, 44Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Zsuzsa, társkereső Miskolc
Fényképek2
Aki hisz benne, azzal előbb utóbb megtörténik a csoda!
Zsuzsa, 54Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
Laci, társkereső Miskolc
Fényképek2
Nem vagyok a szőke herceg nincs is nekem lovam,de mindezek ellenére megvan minden fogam.Hajam is már ritkul, fejem búbja kopasz,hajba kapni nem tudsz velem bármennyire akarsz. Nem vágyom én bombázókra csak egy rendes lányra azért vagyok itt is fent sosem tudni,hátha.
Laci, 40
Társkereső Miskolc
Erika, társkereső Miskolc
Fényképek5
Fiatalos, vidámságot kedvelő nő vagyok.
Erika, 60
Társkereső Miskolc
Noémi, társkereső Miskolc
Fényképek1
52-éves, Miskolci, jó kedélyű, természet szerető, beszédes, özvegy, szőke, zöldszemű, magányos, nyugdíjas, arányosantelt, ápolt Nő vagyok. Keresem társam, őszinte, független, egyedül élő férfit, /együtt boldogan!/komoly kapcsolat céljából! /Ismerjük meg egymást!/
Noémi, 52
Társkereső Miskolc
Kriszti, társkereső Miskolc
Fényképek10
egyedül álló nő vagyok ismerkedés céljából vagyok itt.
Társkereső Miskolc
Marcy, társkereső Miskolc
Fényképek2
Megbizhato,oszinte,vidam.
Marcy, 55
Társkereső Miskolc
Gábor, társkereső Miskolc
Fényképek1
Olyan társat keresek aki családcentrikus és megérti ha a gyermekeinknek szüksége van ránk az az első de együtt is lehetne közös tartalmas programokat szervezni kölcsönös szimpátia esetén. Koromhoz és lakóhelyemhez közelebb keresem a társam. Ha majd megismerjük és megkedveljük egymást, és részesé akarsz lenni a hétköznapjaimnak is, beszélhetünk róla. A személyes találkozás híve vagyok. Szeretném megtalálni a párom aki szereti a gyerekeket. Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám természetű embernek...
Gábor, 40
Társkereső Miskolc
Anna, társkereső Miskolc
Fényképek2
Komoly társam Miskolc környékén keresem. Komoly társkereső vagyok. Nem hiszek a távkapcsolatokban. Szeretem és tisztelem a természetet. A barátaim azt szeretik bennem, hogy rám bármikor számíthatnak, mindig ott vagyok, amikor kell. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Ismerkednék komoly kapcsolat céljából. Másoknak szeretek segíteni. Egy őszinte, hűséges, normális társkereső vagyok. Vicces és egyben komoly is tudok lenni ha a helyzet kívánja. Az életemet saját erkölcsi és morális...
Anna, 66
Társkereső Miskolc
Ricsi, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek1
50 éves nőtlen férfi vagyok. Keresem párom komoly kapcsolatra. Szeretek filmet nézni, fotózni, bringázni, táncolni. Ha szimpatikus vagyok neked várom válaszod.
Ricsi, 52
Társkereső Miskolc
Beus, társkereső Miskolc
Fényképek1
öszinte,kedves nö vagyok.ismerj meg!
Beus, 37
Társkereső Miskolc
Anita, társkereső Miskolc
Fényképek7
Ne azért legyen velem valaki, hogy ne legyen egyedül, vagy fordítva, hanem azért mert fontosabbak vagyunk egymás számára mint saját magunk, és egymás nélkül nem lenne kerek a világ.
Anita, 48
Társkereső Miskolc
Dani, társkereső Miskolc
Fényképek1
Várom a párom!
Dani, 50
Társkereső Miskolc
Erzsébet, társkereső Miskolc
Fényképek3
Légy hű önmagadhoz.
Társkereső Miskolc
Gabriel, társkereső Miskolc
Fényképek5
Majd megismerjük egymást ha beszelünk ha meg nem akkor megspóroltam neked egy hosszú bemutatkozást. :)
Társkereső Miskolc
Ádám, társkereső Miskolc
Fényképek1
Kedves lányok, Talán kezdjük a "sablon" bemutatkozással: 27 éves, ápolt, pozitív szemléletű, és ambiciózus vagyok. Ugyanakkor: Kalandos életet élő, sokat utazó, rendszeresen sportoló, s nem utolsó sorban társaságot kedvelő személyiség jellemzése illik rám. A személyiségem többi része egyenlőre maradjon felfedezetlen... u.i. Gyűjtögetem az ABC betűit és már csak a nagy Ő hiányzik!!! :)
Ádám, 36
Társkereső Miskolc
Geri, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
A macskák összesúgnak a háta mögött: - A gazdim szerint ő egy menő pasi! - Az én gazdim szerint csak egy félénk fiú… Tovább olvasnál? Akkor íme, jellemezzen engem mindaz, amit szeretek: Ragyogó tavaszi napon biciklivel suhanni, virágos, illatos kertben élvezni a zenét (és a szomszéd toporzékolását). Túrabakancsot tisztogatni, az év első grillezését komolyabb sérülések nélkül megúszni. Nyáron epret enni tejszínhabbal, barátokkal jókat beszélgetni és borozgatni. Szálkás keszeggel kínlódni...
Geri, 31
Társkereső Miskolc
Attila, társkereső Miskolc
Fényképek3
Sziasztok. 38 éves lenyugodott család centrikus férfi vagyok. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Remélem egymásra találunk. Szerelmet, kölcsönös tiszteletet, megbecsülést keresek. Adjunk esélyt egymásnak.
Attila, 38
Társkereső Miskolc
Jutka, társkereső Miskolc
Fényképek4
Közel sem vagyok tökéletes. Hibáztam és hibázom. Adtam már sok mosolyt és könnyet is. Csalódtam és okoztam csalódást. Sokszor hittem annak, akinek/ amiben nem kellett volna és elfordultam attól, akiben/ amiben kellett volna hinnem. Szerettem és gyűlöltem néha meggondolatlanul. Vártam, mikor már nem kellett volna, és kapkodtam, mikor még várnom kellett volna. Voltam már túl türelmes, de ijesztően türelmetlen is, néha önző, vagy túl megalkuvó, … de EMBER vagyok!
Jutka, 46
Társkereső Miskolc
Judith, társkereső Miskolc
Fényképek5
Komoly kapcsolatot szeretnék.
Judith, 56
Társkereső Miskolc
István, társkereső Miskolc
Fényképek1
Mély érzések érzelmi gondolatok igen erős tolerancia a kölcsönös érzelmek teljes értékű egyensúlyba tartása jellemző a karakteremre ha többet akarsz tudni ismerj meg és meg tudod.
Társkereső Miskolc
Zsolt, társkereső Miskolc
Fényképek3
Szia! Miskolcon lakok, imádok túrázni, rallyra járni, szeretek moziba járni! Kedves aranyos, hűséges, humoros pasi vagyok! Komoly kapcsolatra keresem páromat, akivel mindent meg oszthatok. Ismerj meg!
Zsolt, 36
Társkereső Miskolc
Éva, társkereső Miskolc
Fényképek1
Magamról 10 éve elvált 2 felnőtt fiam és két fiú unokám van. Szeretnék egy komoly társat aki tiszteli a női nemet, kedves vicces jó meg jelenésű, és csak komoly szándékú férfiak jelentkezését várom Miskolciak előnyben.
Éva, 66
Társkereső Miskolc
Margó, társkereső Miskolc
Fényképek2
Őszinteségen és őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnék. Hogy milyen vagyok? Nem árulok zsákbamacskát: bohém, egy kicsit őrült, néha gyerek, mindemellett kötelességtudó, felelősségteljes.
Margó, 68
Társkereső Miskolc
Istvan, társkereső Miskolc
Fényképek1
Miskolc környékén keresem magamnak a párom. Világ életemben egyenes voltam most sem lesz másképp. Merek beszélni az érzelmekről és a hibáimról. Kedves, megértő páromat keresem, életem hátralevő részére. Benne vagyok mindenben, ami normális. Számomra fontos egy kapcsolat és minden ami együtt jár vele. A barátaim megőrülnek, ha valamit a fejembe veszek, hiába próbálnak lebeszélni nem tudnak. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat tanulni. Ha a szimpátia kölcsönös, beszélgetünk....
Istvan, 29
Társkereső Miskolc
Patrik, társkereső Miskolc
Fényképek6
Sokan sokszor használják az "átlagember" kifejezést. Mégis mitől az valaki? Véleményem szerint ennek egyetlen oka, hogy ő maga átlagemberként gondol magára. Éppen ezért mindig azt is teszi, amit az átlag, és nem mer kilógni a sorból. Szívesen járok kirándulni barátokkal, és kedvelem az éjszakába nyúló beszélgetéseket. Szeretek új embereket megismerni. Ahogy neked gyengéd a ruhás bolt, nekem a szerszámbolt :) Gyengém a jó kávé, és persze a szebbik nem. Érdekel a modern filozófia. Vannak...
Patrik, 27
Társkereső Miskolc
Csaba, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
A sikernek nincs receptje talán csak annyi, hogy fogadjuk el amit az élet hoz vagy ad. A lehetségest a lehetetlentől az választja el, hogy az emberben mekkora az elszántság.. .. De mielőtt meg akarod változtatni a világot, először kérdezd meg a másikat, hogy jó e neki úgy, ahogy van.. .. :o).. .. . persze, az ember komoly dolgok érdekében hajlandó a kompromisszumokra, feltéve ha a másik fél is kellő komolysággal viseltetik a cél, a közös cél érdekében! :o) Ha nálam jársz és úgy érzed írj.. .....
Csaba, 47
Társkereső Miskolc
Peti, társkereső Miskolc
Fényképek1
Szenvedélyes, spontán, kalandvágyó, ugyanakkor demokráciára törekvő, egyenes ember vagyok. Szabadidőmben leginkább felkapom a túracipőm és a Bükk felé veszem az irányt. Túrázok, fotózok. De egy jó hangulatú baráti összejövetelnek sem mondok nemet. A mottóm: kölcsönösség minden területen: szeretet, tisztelet, megértés, elfogadás, támogatás. A mérleg másik serpenyője: néha önfejű és makacs tudok lenni, de próbálok változtatni rajta.
Peti, 44Születésnapi torta
Társkereső Miskolc
Születésnapi torta Születésnapja volt
Matyi, társkereső Miskolc
Fényképek3
Komoly párom Miskolc környékén keresem. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van szó mindent megteszem a kapcsolatért. Olyan társat keresek aki családcentrikus és megérti ha a gyermekeinknek szüksége van ránk az az első de együtt is lehetne közös tartalmas programokat szervezni kölcsönös szimpátia esetén. Ha arra érdemesnek találok valakit, akkor szívesen kitárom a lelkemet. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már el is dőlt, egy pár...
Matyi, 35
Társkereső Miskolc
Róbert, társkereső Miskolc
Fényképek8
Kedves Hölgyem! Tudnod kell,hogy precíz számításaim alapján, az életben 0,7% esélyed van arra,hogy fehér lovon vágtató,kék szemű,sármos, szexi,suhanó szélben hosszú haját lebegtető álmaid hercege a legváratlanabb pillanatban bukkan elő! Ha szkeptikus vagy,lásd a saját szemeiddel: httpkettőspont//wwwpontpontyoutubepontcom/watch?v=VrWHCkR_EtQ De hozzá teszek egy jó hírt is: Amennyiben egy olyan férfira vágysz,aki önálló és határozott,de egyben mindent megad annak a nőnek,akit szeret-jó...
Társkereső Miskolc
Brigitta, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek2
Komoly kapcsolatot keresek! Igen, vannak elvárásaim. Úgy gondolom ebben a korban már "fuuu de jó csaj vagy" stílus hanyagolható..(tehát erre nem is reagálok) 30-40 év között, szeretnék egy saját egzisztenciával rendelkező, önálló, független párt találni. Igen, ennyi idősen már elvárható, hiszen nekem is van!
Társkereső Miskolc
Janika, társkereső Miskolc
Fényképek1
Sziasztok komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide, s bízom benne h megtalálom.
Janika, 34
Társkereső Miskolc
Zoltán, társkereső Miskolc
Fényképek5
Életvidám, elvált, független férfi vagyok. Őszinte, becsületes és szeretni tudó hölgy ismeretségét keresem.
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag
György, társkereső Miskolc
Fényképek4
egy nagyon viidám pasi vagyok szeretem az életet de valaki hiányzik de nagyon!!
Társkereső Miskolc
Dodi, társkereső Miskolc
Fényképek1
Lakhelyem Budapest, Miskolc.
Dodi, 40
Társkereső Miskolc
Ildikó, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek10
Sok mindent írhatnék magamról,de nem tartom értelmét. A személyes találkozás híve vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésedet vedd fel velem a kapcsolatot.
Társkereső Miskolc
Zsóka, társkereső Miskolc
Fényképek2
Az élet néha fejbe vág egy téglával. De ne veszítsd el a hited!
Zsóka, 62
Társkereső Miskolc
István, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek3
Egyetlen lányt keresek, ezért van nehéz dolgom :-( Nem rohanok, nem hajt semmi, nem azért keresek, csak hogy ne legyek egyedül. Szeretnék már végre egy harmonikus, békés otthont, amihez azonban egyedül kevés vagyok. "Az öröm ott kezdődik,amikor abbahagyod saját boldogságod keresését azért,hogy megkísérelj másokat boldoggá tenni!"
Társkereső Miskolc
Piroska, társkereső Miskolc
Fényképek2
Szia! Piroska vagyok 66 éves, Miskolcon lakom! Keresem társam aki elfogad olyannak aki vagyok,! Kissé mozgás korlátozott vagyok, nem szorulok ellátásra! Ezt azért írtam légytisztába ha meg nézed a lapomat! Szeretek fürdőbe kirándulni járni, de egyedül az se jó! Ha kedvencnek jelölsz nem látlak! Küld egy mosolyt
Társkereső Miskolc
Ferenc, társkereső Miskolc
Fényképek2
Komoly társkereső vagyok. Nem kedvelem különösebben a zajt és a tömeget, így a bulizás nem jellemző rám. Szeretem a társaságot, a baráti beszélgetéseket. Nagyon vágyom már az igazi oda adó szeretetre cserébe nem a legszebb de igazi család centrikus figyelmes és oda adó párod lehetek. Egy meghitt, őszinte és normális kapcsolatot szeretnék. Romantikus alkat vagyok. Elgondolkodó, intelligens, vidám és aktív társat keresek. A barátaim a kreativitásom és gyakorlatiasságom kedvelik bennem....
Ferenc, 45
Társkereső Miskolc
Judit, társkereső MiskolcCsak belépve látható
Fényképek4
A maradék idő. Hallgasd meg.
Judit, 60 Elérhető
Társkereső Miskolc
Kata, társkereső Miskolc
Fényképek8
Kedvelem a napkeltét, a naplementét, a holdfényben sétálni, a reggeleket, mert minden nap egy új lehetőség. Szeretek új helyeket felfedezni, új érzéseket megélni, kiülni, beülni, nevetni, sétálni, néha csak úgy unatkozni. Hogy ki vagyok?!Kiismerhetetlen. de megismerhető-határozott. de olykor határozatlan-örökké változó! szabad. de ragaszkodó! Néha jó és néha rossz-vannak és lesznek hibáim hisz senki nem tökéletes, és én sem vagyok hibátlan -de így "tökéletes" csak "egy egyszerű Nő"!. se...
Kata, 59Prémium tagság
Társkereső Miskolc
Prémium tagság Prémium tag