Győri társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi győri társkeresőt is.
Andrea, társkereső Győr
Fényképek1
Írj nekem!
Andrea, 54
Társkereső Győr
Artúr, társkereső Győr
Fényképek1
Nyitott, optimista, aktív személyiségű vagyok. Ha többet is szeretnél rólam megtudni, írj egy üzenetet.
Artúr, 47
Társkereső Győr
Alinja, társkereső Győr
Fényképek1
Csak körülnézek.
Alinja, 49
Társkereső Győr
Laci, társkereső Győr
Fényképek2
Intelligens, nyílt, kedves, őszinte, empatikus, becsületes, sportos srác vagyok. Az időt visszaforgatni már nem tudom, de minden nap reménykedem, hogy találkozok azzal a valakivel, aki megfog, akit megismerhetek, akit megszerethetek, akivel az élet nagyon egyszerű. csak sietek munka után haza, mert hiányzik, már látni szeretném. szeretnék meginni vele egy kávét, jókat beszélgetni, figyelni rá, hogy hogyan tehetem őt boldoggá. legyenek közös programjaink és az életet egyszerűen, de nagy...
Laci, 45
Társkereső Győr
Gábor, társkereső Győr
Fényképek2
komoly kapcsolatot keresek
Gábor, 45
Társkereső Győr
Cselescsavo, társkereső Győr
Fényképek3
Sziasztok! Nem a nagy Őt keresem hanem egy átlagos nőt akivel lehet tervezni a jövőt. Én egy őszinte becsületes együttérző szókimondó egyenes ember vagyok. Nem szexet keresek hanem találkozni szeretnék egy nővel akivel egy kávé meg egy süti mellet órákat el tudok beszélgetni bármiről de inkább ismerkedéssel tölteném.
Társkereső Győr
Dávid, társkereső Győr
Fényképek3
Oroszlán lévén, elég makacs és önfejű vagyok. De vannak szerethető tulajdonságaim. Nagyon szeretek társaságban lenni, így a barátaim és a családom nagyon fontosak számomra. A barátaim szókimondónak és egyenes embernek tartanak, ez néha nem olyan jó dolog, tudom, de inkább elmondom a véleményem, mintsem hogy kegyes hazugságokat mondjak. Elég sokat dolgozom, mert mindennap ingázok Bécs és Győr között.
Dávid, 32
Társkereső Győr
Gizella, társkereső Győr
Fényképek23
Szia kedves látogató!..Sok mindent nem tudok írni a személyiségemről.önmagamat nem dicsérem. Rosszat meg nem tudok.de mégis annyit..őszinte, szerethető..vidám.de komoly..gondolkodású..élet-igenlő..egyedülálló özvegy asszony vagyok..szeretnék egy szép, harmonikus..kapcsolatot kialakítani..egy hasonló... életvitelű ffivel..., de nem minden áron..!.Üdv..Gizella.
Társkereső Győr
Attila, társkereső Győr
Fényképek1
Kedves, őszinte, családcentrikus, vidám srác vagyok pozitívan nézem az életet.
Attila, 28
Társkereső Győr
Nóra, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek7
Független vagyok, felvállalható ( nem bujkálós) tartós kapcsolatot szeretnék. Győr, vagy Győr környékén. A közeljövőben nem szeretnék összeköltözni, ezért jó lenne, ha a közelben lennél. Kicsit legyél szebb az ördögnél, 65 éven és 120 kg-on innen, 48 éven és 170 cm-en túl.
Nóra, 55
Társkereső Győr
Gyula, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek2
Győrben lakom, nincs autóm, házi állat van, nem dohányzom. Ismerkednék Győr környékén társkeresés céljából.
Gyula, 50
Társkereső Győr
Zoltán, társkereső Győr
Fényképek6
Egy fiú vagyok,aki szereti a természetet,az állatokat,a zenét,a műszaki dolgokat.Szeretem kiszínesíteni magam körül a dolgokat,szebbé tenni a környezetet,amennyire lehet.
Társkereső Győr
Benjamin, társkereső Győr
Fényképek1
Céltudatos, határozott elképzelésekkel rendelkező kreatív személyiség vagyok. Szeretek sok időt a szabadban eltölteni és hasznosan tölteni a szabadidőmet. Fontos számomra a bizalom az elfogadás, az igényesség és a teljes megértés mindkét fél számára.
Társkereső Győr
Roland, társkereső Győr
Fényképek1
Megbízható vagyok. Aranyosnak normálisnak viccesnek barátságosnak tartanak. Odaadó, kedves és őszinte vagyok. Igényes, kedves, intelligens, bonyolult típus vagyok. Keresem a komoly párkapcsolatomhoz a másik felemet. Pozitív beállítottságú vagyok és ismerkedni vagyok itt. Életvidám, pozitív, türelmes ember vagyok. Szívesen ismerkedek, beszélgetek. Szókimondó vagyok. Benne vagyok mindenben, ami normális. Keresem a társam, akivel együtt lehet meglátni és megélni a szépet a jót, együtt lehet...
Roland, 35
Társkereső Győr
István, társkereső Győr
Fényképek2
ismerj meg és elmondom amire kiváncsi vagy
Társkereső Győr
Norbi, társkereső Győr
Fényképek3
Alapvetően vidám természetü,viszonylag könnyen ismerkedő,romantikát kedvelő vagyok.
Norbi, 51
Társkereső Győr
Gergő, társkereső Győr
Fényképek1
Állat barát vagyok. Ne külsőre ítélj hanem tartsd szem előtt a belső értékeket is. Fiatalos, vidám természetű, vagyok. Alapvetően realista vagyok. Másoknak szeretek segíteni. Személyes találkozás híve vagyok.
Gergő, 35Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Attila, társkereső Győr
Fényképek1
Őszinte szókimondó vagyok.
Attila, 41
Társkereső Győr
Edit, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek9
"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami. " (Márai Sándor) Kérek mindenkit, hogy a "rendszer által kreált érdekes kérdéseket" ne rám pazarolja!
Edit, 50
Társkereső Győr
Zsolt, társkereső Győr
Fényképek4
Zsolti vagyok,magas, jó megjelenésű érzelmekben gazdag,az mellett jó humorú független vállalkozó.
Zsolt, 51
Társkereső Győr
Baby, társkereső Győr
Fényképek1
CSINOS KEDVES ŐZVEGY HŐLGY VAGYOK KERESEM SZERETŐ ŐSZINTE TÁRSAM KETTEN KŐNNYEB KOMOLY SZÁNDÉKU URAK JELENTKEZÉSÉT VÁROM GYERMEK NEM AKADÁLY.
Baby, 60Születésnapi torta
Társkereső Győr
Születésnapi torta Születésnapja van
Erzsébet, társkereső Győr
Fényképek1
Ha szeretnél rólam megtudni valamit kérlek írj.
Társkereső Győr
Születésnapi torta Születésnapja volt
Tihamér, társkereső Győr
Fényképek5
Szia. Rövid világosbarna-hajú, kék szemű, vidám természetű, nyitott érdeklődésű, rendezett körülmények között élő független,fiatalos férfi vagyok. Szabadidőmben szívesen sportolok, olvasok, és ha lehetőségem van, utazom. Kimondott női ideálom nincs, de fontosnak tartom a megbízhatóságot és az őszinteséget. Olyan lányt, hölgyet szeretnék megismerni, aki kedves, csinos és van humorérzéke. Később akár egy közös jövöt is elképzelne,esetleg otthonomba költözne.
Társkereső Győr
Jenő, társkereső Győr
Fényképek1
Kedves aranyos őszinte ember vagyok S szeretek lányoknak udvarolni és randizni de én nekem csak egy kell aki tényleg szeret engem S oda van értem S találkozni is akar Velem.
Jenő, 24
Társkereső Győr
Zsuzsanna, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Szia Elég nehéz így pár mondatban magamról írni! Réger Zsuzsanna vagyok. Ha valamit szeretnél tudni, írj! Azért regisztráltam ide, mert hátha megtaláljuk egymást, megtalálom a másik felemet
Társkereső Győr
Emma, társkereső Győr
Fényképek4
Győri, kicsit molett, 164 cm magas 67 éves sportos nyugdíjas hölgy vagyok. Keresem azt a független 65-70-ig győri és Győr környéki férfit akivel a szabadidőnket közösen eltölthetjük! Legyen romantikus, tudjon szeretni. amit én is viszonozni fogok és ne dohányozzon. Van egy tacskó kutyusom aki nagyon fontos számomra a társam, barátom így fogadjon el! Én kimondottan a találkozás híve vagyok. Ismerjük meg egymást ha Te is így gondolod
Emma, 68
Társkereső Győr
Krisz, társkereső Győr
Fényképek3
Ismerkedem lesz ami lesz alapon :)
Krisz, 26Születésnapi torta
Társkereső Győr
Születésnapi torta Születésnapja volt
Csaba, társkereső Győr
Fényképek5
Őszinte, kedves, humoros, magabiztos, családcentrikus, ambíciós, független férfi vagyok. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazni új helyeket megismerni. Szeretem az állatokat.
Csaba, 50
Társkereső Győr
Zsolt, társkereső Győr
Fényképek1
Győr környékéről keresem a társam. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Komoly gondolkodású vagyok. Komoly társkereső vagyok. Úgy éld az életed, ahogy azt a legjobban szeretnéd, mert egy van belőle és nem tudod meddig fog tartani. Szeretek jönni-menni, intézkedni, tevékenykedni a szabadban. Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében. Szeretek meglepetéseket okozni, szóval ne akarj mindig mindent tudni, hisz úgy oda lesz a meglepetés. Egyszerű, őszinte...
Zsolt, 36
Társkereső Győr
Balázs, társkereső Győr
Fényképek5
Szeretek szeretni, és szeretném, ha szeretnének! Csak komoly, hosszú távú kapcsolat érdekel. A leendő párom. legyen olyan aktív és fiatalos mint én. Egy potens, intelligens, szeretetre vágyó, és adni akaró, fiatalos férfi vagyok. Közel 30 évig repültem, hőlégballon oktató, pilóta képesítésem van, szeretem az extrém sportokat. Szeretek horgászni, és csak úgy kint lenni a szabadban, távol a város zajától. Már nem repülök, csak álmodom róla :( Még sok boldogságot szeretnék adni, és kapni....
Társkereső Győr
Születésnapi torta Születésnapja lesz
ISTVÁN, társkereső Győr
Fényképek5
Üdvözlök minden kedves hölgyet a Páratlan társkereső oldalán! Istvánnak hívnak. Átlagos pasi vagyok, semmi extra. Konzervatív,otthonülős, na jó dolgozni, meg a boltba azért járok :-)
Társkereső Győr
Bertold, társkereső Győr
Fényképek2
Komoly kapcsolatot keresek.
Társkereső Győr
Beverly, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Független vagyok, tartós kapcsolatot szeretnék. Társam keresem akivel megoszthatom az élet boldog és kevésbé vidám pillanatait. Keresem a párom, akivel szeretnék boldog lenni még nagyon-nagyon sokáig. Kedves, vidám társat képzelek magam mellé. Szeretni, és szeretve lenni. Megbízható, őszinte és romantikus vagyok. Keresem jövendőbeli társam. Társasági emberként biztos vagyok benne, hogy a komolyabb kapcsolatteremtéshez előbb-utóbb személyes találkozás is szükséges. Céltudatos vagyok, szeretem...
Társkereső Győr
Zsófi, társkereső Győr
Fényképek3
a kérdésekre adott válaszaimból sok minden kiderül rólam. bár sok helyen 3. variációt is irnék. VISZONT AKIT KERESEK: CSAK KOMOLY, TELJESEN FÜGGETLEN, ÉRTELMISÉGI FÉRFIT KERESEK. SZÓVAL: KALANDOROK KÍMÉLJENEK! !
Zsófi, 48
Társkereső Győr
Viktor, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek2
Röviden magamról. 22 éves egyetemista Győr és Tatabánya közt ingázok. Szeretek rajzolni, olvasni, moziba járni. Továbbá szeretek nyugodt körülmények közt sétálni. Szeretek beszélgetni, csapatba dolgozni. Külsőmről csak annyit hogy van rajtam egy kis plusz és mindig szemüvegben vagyok.
Viktor, 32
Társkereső Győr
Zsuzsa, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek13
Nyugdijas vagyok.Szeretek kertèszkedni , kirándulni, táncolni .Szeretem a vidám őszinte embereket.
Zsuzsa, 72
Társkereső Győr
Attila, társkereső Győr
Fényképek2
...
Attila, 34
Társkereső Győr
Miklós, társkereső Győr
Fényképek1
Küldetésem és amire születtem az az orgonakészítés. Gyermekkoromban már kitűnt a zene és képzőművészetek iránt való fogékonyságom. Kamaszkoromban belső indíttatás által kezdtem mindkét művészi területtel foglakozni és az e területeken megszerezhető ismereteket önképzéssel elsajátítani. Társult ehhez még az anyagok megismerésének szándéka, ami főként a fával fémekkel és minden természetes anyaggal való tevékenységek művelésével valósítottam meg. A fentiek + erős akarat + állandó önképzés =...
Társkereső Győr
Józsed, társkereső Győr
Fényképek1
Győrben élő egyedülálló férfi vagyok. Természetkedvelő, aki sokat sétál. Múzeum és színházlátogató. Sokat olvas. A szépirodalom mellett a történelmi és aq vallási irodalmat tanulmányozza. A többit neked mondom el.
Társkereső Győr
Bali, társkereső Győr
Fényképek1
Győr környékén keresem a szerelmem. Talán, néha egy kicsit türelmetlen vagyok. Testi és lelki társat keresek egy életre, aki úgy fogad el, ahogy vagyok, ugyanezt adom én is. Komoly kapcsolatot szeretnék, talán még megtalálhatom a társam, akivel mindenben kiegészítjük egymást. Temperamentumos, szókimondó, határozott, magabiztos, önfejű, makacs, akaratos ember vagyok. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Kedvelem a régebbi hagyományokat egy kapcsolatban. Komoly kapcsolatot...
Bali, 28
Társkereső Győr
Márk, társkereső Győr
Fényképek3
25 éves sportos aktív srác. Bulizni, kondizni szeretek szabadidőben. Kirándulás, utazás bármikor. Keresem partnerem.
Márk, 26
Társkereső Győr
Gergő, társkereső Győr
Fényképek1
Egyedül vagyok és szeretném megtalálni az igazi páromat. Szeretek sétálni, beszélgetni és romantikázni. Ha valamit a fejembe veszek addig nem nyugszok még végre nem hajtom. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak amilyen. Szeretem megélni az élet apró pillanatait. Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot, azokból már kinőttem. Én egy vicces, őszinte, hűséges ember vagyok. Teljesen átlagos, ámde vidám és szeretettel teli életet élek....
Gergő, 25
Társkereső Győr
Árpád, társkereső Győr
Fényképek1
Őszinte normális férfi vagyok, aki hű társat keresi 40 éves nő személyébe.
Társkereső Győr
Zsóka, társkereső Győr
Fényképek4
Egy Nő vagyok a sok közül, aki még nem találta meg párját. Bízom abban, hogy valahol létezik egy Férfi, akivel kölcsönösen egymást keressük és szintén komoly, tartalmas kapcsolatot szeretne. Kedvenc időtöltésem: olvasás, zene hallgatás, sütés-főzés, kirándulás, kertészkedés, de minden szépre, jóra nyitott vagyok, ha van hozzá megfelelő partner. Szeretetre, ölelésre, megbecsülésre vágyom, melyet viszonozni tudok.
Zsóka, 72
Társkereső Győr
Duncsi, társkereső Győr
Fényképek4
Sajnos öszinte szó ki mondó vagyok nem vagyok diplomás de próbálók diplomatikus lenni.Különösebb elvárásom nincs elképzelésem igen ha kiváncsi vagy rá irj és válaszolok rá ha szimpatikusnak tűnék de ezt forditva is elvárom
Duncsi, 59
Társkereső Győr
Rico, társkereső Győr
Fényképek2
Őszinte maximalista kedves odaadó jó szívű
Rico, 47
Társkereső Győr
Robi, társkereső Győr
Fényképek2
Komoly kapcsolatot szeretnék már végre! Nem vagyok egy Van Dame nem vagyok egy Brett Pitt de hűséges vagyok mint Lessi!
Robi, 47
Társkereső Győr
Márta, társkereső Győr
Fényképek1
Boldog szeretnék lenni. Egy egész két félből tevődik össze. Én is szeretném megtalálni a másik felemet.... Intelligens rendezett körülmények között élő, nem kalandor érző férfit keresek.
Márta, 61
Társkereső Győr
Guszter, társkereső Győr
Fényképek1
A kapcsolatok akkor működnek, ha két embernek ugyanaz a szándéka, hogy együtt fejlődjenek. Szeretek sportolni, kerékpározni, sétálni, úszni, főzni, pihenni és összebújni. Ápolt, fiatalos, sportos őszintevagyok, aki tudja mi kell a másiknak. Bízom benne, hogy Te pont úgy vagy jó, Én meg így, és igazi csapatként, együtt többre leszünk képesek. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Szeretem az elcsendesülést, megtapasztalni a világ rezdüléseit. Kedves őszinte családcentrikus vagyok, szeretek...
Társkereső Győr
István, társkereső Győr
Fényképek2
Ami jellemez: hagyományos értékeket tartom, utálom a libero, -e's gander elméleteket, és ezek képviselőit, gyártóit Szeretem az egyenesse'get, őszinteséget. Ami a szívemen, az a számon Munkámban ami jellemez:valamit vagy jól, vagy sehogy,. A tökéletes nem létezik, de mindenképpen arra kell törekedni. Számomra párkapcsolat csak férfi, és nő között képzelhető el..mindezek ellenére nem vagyok puritán, vaskalapos, .
Társkereső Győr