Győri társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi győri társkeresőt is.
Laci, társkereső Győr
Fényképek4
Keresek olyan hölgyet akinek hiányzik a kényeztetés romantikázás és egy forro együttlét. Nem vagyok bunko és a nöket nem használom ki. Keresem a megfelelőt.
Laci, 30
Társkereső Győr
Pada, társkereső Győr
Fényképek2
komoly kapcsolatot keresek.
Pada, 53
Társkereső Győr
Dominik, társkereső Győr
Fényképek5
"A férfi a táncban és az életben vezet - a nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet , hogy öröm legyen követni őt . "
Társkereső Győr
Márta, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek5
Nem írok sokat csak keveset társat keresek .Nem várok csodára csak társra.Ha te is ilyen cipőbe jársz keressük egymást,
Márta, 65
Társkereső Győr
Kornél, társkereső Győr
Fényképek2
Imádok túrázni, utazgatni. Kulturált, intelligens vagyok, bízom a klasszikus társkeresésben. Igyekszem megfelelni, alkalmazkodni a másikhoz. Szeretem a természetet. Egészséges életmódra törekszem. Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot, azokból már kinőttem. Szeretem a családommal töltött időt, legyen az bármilyen elfoglaltság. Légy őszinte, határozott, céltudatos ne játszd el a bizalmat. Nyitott vagyok minden jóra, és új dologra. Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám természetű embernek ismernek...
Társkereső Győr
Richie, társkereső Győr
Fényképek3
Hiszek meg a hetkoznapi csodakban!Egy pillantasban,egy szoban,egy erzesben!
Richie, 44
Társkereső Győr
Dávid, társkereső Győr
Fényképek3
Oroszlán lévén, elég makacs és önfejű vagyok. De vannak szerethető tulajdonságaim. Nagyon szeretek társaságban lenni, így a barátaim és a családom nagyon fontosak számomra. A barátaim szókimondónak és egyenes embernek tartanak, ez néha nem olyan jó dolog, tudom, de inkább elmondom a véleményem, mintsem hogy kegyes hazugságokat mondjak. Elég sokat dolgozom, mert mindennap ingázok Bécs és Győr között.
Dávid, 32
Társkereső Győr
Sanyi, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek2
Kedves, közvetlen, humoros, mosolygós, optimista pasi vagyok. Keresem hasonló tulajdonságokkal rendelkező páromat. Ha magadra ismersz kérlek jelezd felém! :)
Társkereső Győr
Nincsen, társkereső Győr
Fényképek4
NEM KERESEK SENKIT "A sors már csak ilyen, néha ad, néha elvesz, de ne felejtsd el csak akkor ad valamit, ha már annyit elvett, amennyiért érdemes adnia is valamit."
Társkereső Győr
Monika, társkereső Győr
Fényképek1
41 éves vagyok győr melletti faluba lakom győrben dolgozom baratot keresek hosszu távra
Monika, 45
Társkereső Győr
Laci, társkereső Győr
Fényképek2
Sziasztok szeretnék egy komoly kapcsolatot.
Laci, 27
Társkereső Győr
Tamás, társkereső Győr
Fényképek1
Sziasztok 19 éves vagyok Asztalosként dolgozok. Szeretek rajzolni sportolni, sportban inkább foci. Zenét bármit meghallgatok szívesen. Normális testalkatom van. Nem feltétlen a külső a fontos a számomra egy lányban. Tenger kék szemem van barna haj. Szeretem a horror filmeket de simán elnézek egy romantikus vagy akár akció filmet is.
Tamás, 21
Társkereső Győr
Józsed, társkereső Győr
Fényképek1
Győrben élő egyedülálló férfi vagyok. Természetkedvelő, aki sokat sétál. Múzeum és színházlátogató. Sokat olvas. A szépirodalom mellett a történelmi és aq vallási irodalmat tanulmányozza. A többit neked mondom el.
Társkereső Győr
Timea, társkereső Győr
Fényképek2
Megfontolt, komoly gondolkodású társaságot szerető, családcentrikus anya vagyok. Szeretek kirándulni, utazni. Komoly kapcsolatot keresek a következő 30 évre
Timea, 53
Társkereső Győr
Szabi, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek5
Vidám természetű, őszinte a világ dolgaira nyitott férfi vagyok. Vallom, hogy a párkapcsolat alapja a megértés az őszinteség a tolerancia és a kommunikáció.
Szabi, 48
Társkereső Győr
Zsolt, társkereső Győr
Fényképek1
Ismerkednék egyelőre.
Zsolt, 48
Társkereső Győr
Kryszu, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek8
Őszinte, kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatot keresek. Számomra fontosak a tartalmas beszélgetések, közös programok.Azért vagyok itt, mert valamiért sehogy sem költözöl be a szomszéd házba, nem löksz fel az utcán, nem koccanunk egymásnak az autóinkkal, nem tolod neki a bevásárlókocsid az enyémnek a boltban, nincsenek közös barátaink, hogy bemutassanak. :)
Kryszu, 33
Társkereső Győr
Tihamér, társkereső Győr
Fényképek5
Szia. Rövid világosbarna-hajú, kék szemű, vidám természetű, nyitott érdeklődésű, rendezett körülmények között élő független,fiatalos férfi vagyok. Szabadidőmben szívesen sportolok, olvasok, és ha lehetőségem van, utazom. Kimondott női ideálom nincs, de fontosnak tartom a megbízhatóságot és az őszinteséget. Olyan lányt, hölgyet szeretnék megismerni, aki kedves, csinos és van humorérzéke. Később akár egy közös jövöt is elképzelne,esetleg otthonomba költözne.
Társkereső Győr
Mihály, társkereső Győr
Fényképek4
Nem bolond az ki feladja azt amit nem tarthat meg azért hogy elnyerje azt kit többé nem veszíthet el!!
Társkereső Győr
Péter, társkereső Győr
Fényképek3
Nem szeretnék sablonos szöveget leírni.
Péter, 53
Társkereső Győr
Nóra, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek7
Független vagyok, felvállalható ( nem bujkálós) tartós kapcsolatot szeretnék. Győr, vagy Győr környékén. A közeljövőben nem szeretnék összeköltözni, ezért jó lenne, ha a közelben lennél. Kicsit legyél szebb az ördögnél, 65 éven és 120 kg-on innen, 48 éven és 170 cm-en túl.
Nóra, 55Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Menü67, társkereső Győr
Fényképek2
Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok,de az őszinteség a bizalom és a tolerancia fontos.Barátok viszont nem lehetünk,mert hogy néznénk ki,kopaszon és csuhába?!
Társkereső Győr
Penge, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek4
Ülök némán előttem papír, reszket a kezem de a tollam nem ír. De mit is írhatnék Neked, hisz úgy is tudod. Amit mondanék, szavakban el sem mondhatom. A lelkem örvend, a szívem hangosan dobog. A neved hallatán örömtől sugárzok. Kedves vagy nekem, vágyódom utánad. Kellesz nekem, hiszen annyira imádlak. De jó is lenne, ha minden szép lenne. Nem állna utunkban soha senki sem. Igen várok, és reménykedem. Hogy egyszer észreveszed a szép lelkemet. Észreveszed, és meglátod az igazi énemet. Rádöbbensz...
Penge, 56
Társkereső Győr
István, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
"- Nálatok - mondta a kis herceg - az emberek egyetlen kertben ötezer rózsát nevelnek. Mégse találják meg, amit keresnek. - Nem találják meg - mondtam. - Pedig egyetlen rózsában vagy egy korty vízben megtalálhatnák.. - Minden bizonnyal - feleltem. - Csakhogy a szem vak - tette hozzá a kis herceg. - A szívünkkel kell keresni. Vidám, energikus férfi vagyok, komoly, tartós kapcsolatot keresek.
Társkereső Győr
Romeo, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek9
Hogy miért vagyok itt? Mert hiányzik mellőlem Valaki aki megért, aki viszonozza az érzelmeimet, aki az életem része. Megéltem már pár dolgot életemben csalódtam én is -talán épp úgy mint Te. De nem adom fel mert tudom, hogy valahol rám vár akit mindig is kerestem. Ha szereted, hogy szeretnek ha elfogadnál társadul egy empatikus férfit akkor itt vagyok. Megtaláltál. Két felnőtt lányom van, 24 évet voltam a légierőnél Szolnokon. Azóta bejártam az országot, külföldet. Ideje nyugiban élni,...
Romeo, 46Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Erika, társkereső Győr
Fényképek1
Társat Győr környékén keresek. Különleges, szeretetteljes és gondoskodó ember vagyok, komoly társat keresek, aki megérti a kapcsolat értékét. Párkapcsolatot, vagy barátot keresek, hosszú távra. Úgy éld az életed, ahogy azt a legjobban szeretnéd, mert egy van belőle és nem tudod meddig fog tartani. Jó kedvű, optimista, házias, türelmes, alkalmazkodó, hűséges személyiség vagyok. Szeretek nevetni és jókat enni, túrázni, sétálni vagy egy pohár bor mellett beszélgetni. Nagyon közvetlen és nagyon...
Erika, 66
Társkereső Győr
Ági, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Vidám, egyedülálló nő vagyok. Szeretem a vidám embereket. Hűséges, őszinte ember vagyok. Páromtól is ezt várom el. Szeretek kirándulni, színházba járni, olvasni, táncolni. Bővebben inkább személyesen. Köszönöm, hogy meglátogattál, legyen szép a napod.
Ági, 62
Társkereső Győr
Norbert, társkereső Győr
Fényképek1
Szia! Roppant nagylelkű és segítőkész ember vagyok, aki szabadidejében szeret sétálni programokat szervezni, valamint szeretek még kockulni. Barátaim szerint a társaságom kellemes és humoros, nem vagyok egy társaság rabló ember, de szeretnek hozzácsapódni. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj nyugodtan. Puszi
Társkereső Győr
Lala, társkereső Győr
Fényképek1
Jókedvű káros szenvedélyektől mentes zenecentrikus.
Lala, 21
Társkereső Győr
Szilvia, társkereső Győr
Fényképek5
Ne fotó alapján ítélj,valakinek jó valakinek rossz:-).Ismerj meg!
Társkereső Győr
Balazs, társkereső Győr
Fényképek3
Nem vágyok másra csak egy szerető Társra!Akivel megértjük egymást és boldogok lehetünk!Nagyon fontos nekem a család a szeretet és a gyengédség!Sajnos elöző kapcsolatom kihült és szétváltak utjaink,de van egy kisfiam aki mindennél fontosabb...Reménykedek benne,hogy egyszer újra boldog lehetek és boldog lehetek Valakivel.....
Balazs, 35
Társkereső Győr
Péter, társkereső Győr
Fényképek1
Jó kedélyű, kedves, régi vágású férfi vagyok. Olyan hölgyet keresek, aki szeret élni, aki társat szeretne az életben.
Péter, 46
Társkereső Győr
Rico, társkereső Győr
Fényképek2
Őszinte maximalista kedves odaadó jó szívű
Rico, 46
Társkereső Győr
Zsuzsa, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek13
Nyugdijas vagyok.Szeretek kertèszkedni , kirándulni, táncolni .Szeretem a vidám őszinte embereket.
Zsuzsa, 72
Társkereső Győr
József, társkereső Győr
Fényképek3
Kedves Hölgyem! A szokásos "céltudatos, magabiztos, ambiciózus menőpasi" blablabla helyett most csak ennyit mondanék: Rámenős egy alak vagyok, de valamiért pont ezt szeretik bennem a lányok.." Ideális jelölt rész: És, hogy milyen nőt keresek? Akik messziről kerüljenek el: -Egójukat fényező netdívák -"Nekem senki se jó" tipusú ismerkedési oldalak 2005-ös regisztrációival -Pénzvadászok -Villogó műkörmös plázacicák -Megrögzött hisztérikák Mikor tudod felkelteni a figyelmem: 1. Ha kedves és sokat...
Társkereső Győr
Ádám, társkereső Győr
Fényképek1
Magamról ide nem sokat írnék mert jobban szeretem ha beszélgetés közben ismerjük meg a másikat.
Ádám, 21
Társkereső Győr
Rajmund, társkereső Győr
Fényképek4
Nos írhatnék magamról ezt-azt, de ahány ember, annyiféleképp ismer meg, szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy ha úgy gondolod, érdemes beszégletésbe elegyedni, akkor írj egy üzit és kiderül, hogy ki milyen! :)
Társkereső Győr
Péter, társkereső Győr
Fényképek3
Írjál én válaszolok, de a személyes találkozásnál mindenre fény derül!!!
Péter, 50
Társkereső Győr
Tomika, társkereső Győr
Fényképek4
csak pozitívan!
Tomika, 37
Társkereső Győr
Uglyboy, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek1
Szarkasztikus, irónikus, maximalista, energikus - ez lennék én.. Egyedül élek Győrben, dolgozom, jól érzem magam, de szeretnék egy társat magam mellé, ha többet szeretnél megtudni előtted a lehetőség..
Társkereső Győr
Andrea, társkereső Győr
Fényképek1
Írj nekem!
Andrea, 54
Társkereső Győr
Laszlo, társkereső Győr
Fényképek2
Őszinte, komoly kapcsolatot keresek.
Laszlo, 54Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Árpád, társkereső Győr
Fényképek1
Őszinte normális férfi vagyok, aki hű társat keresi 40 éves nő személyébe.
Társkereső Győr
Levy, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Az élet múlandósága és magánya, túl korán érintett meg. Volt, van és lesz is élet, amiben egy olyan utazó vagyok, aki szeretne valami újjat létrehozni az időben. Szeretek adni akkor, ha van értelme, de nem szimplán az anyagi megoldással gondolkoznék ez ügyben. Lenyűgöz minden olyan ami szép. Megismerkedtem már pár lánnyal, de még keresem párom valahol a valóságban.. Valamilyen, önkontroll már kialakulóban volna önmagamban. Kezdek idősödni. Szeretek szeretni, próbálkozom a figyelemmel mással...
Levy, 39
Társkereső Győr
Zsolt, társkereső Győr
Fényképek4
Zsolti vagyok,magas, jó megjelenésű érzelmekben gazdag,az mellett jó humorú független vállalkozó.
Zsolt, 51
Társkereső Győr
Cséky, társkereső Győr
Fényképek3
Normális érték rendel bírok, hasonló gondolkodású hölgyet keresek.
Cséky, 44
Társkereső Győr
Krisztián, társkereső Győr
Fényképek18
Sziasztok! Maximalista és rendkedvelő ember vagyok. Empatikus és segítőkész. Ha tudok, segítek másokon, utálom az igazságtalanságot az életben! A véleményemet nem szoktam magamban tartani, kimondom amit gondolok. Ellenben megértő vagyok, és ész érvékkel meggyőzhető. Egy párkapcsolatban fontos nekem a bizalom, a hűség, valamint megértsük egymást a másikkal. Kimondott ideálom nincs. Mindig azt a pluszt keresem egy nőben, ami megfog, amitől szépnek látom őt, és ő lesz számomra az egyetlen. :)...
Társkereső Győr
Banclau, társkereső Győr
Fényképek5
Szeretek kirándulni, új dolgokat kipróbálni, imádom az állatokat, szeretem a focit a forma1-et.
Társkereső Győr
Balázs, társkereső Győr
Fényképek5
Szeretek szeretni, és szeretném, ha szeretnének! Csak komoly, hosszú távú kapcsolat érdekel. A leendő párom. legyen olyan aktív és fiatalos mint én. Egy potens, intelligens, szeretetre vágyó, és adni akaró, fiatalos férfi vagyok. Közel 30 évig repültem, hőlégballon oktató, pilóta képesítésem van, szeretem az extrém sportokat. Szeretek horgászni, és csak úgy kint lenni a szabadban, távol a város zajától. Már nem repülök, csak álmodom róla :( Még sok boldogságot szeretnék adni, és kapni....
Társkereső Győr
Ádám, társkereső Győr
Fényképek3
Ha irsz megtudod!:)
Ádám, 32
Társkereső Győr