Győri társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi győri társkeresőt is.
Richárd, társkereső Győr
Fényképek1
Kedves, rendes, nyugodt vagyok.
Társkereső Győr
Laci, társkereső Győr
Fényképek3
Intelligens, nyílt, kedves, őszinte, empatikus, becsületes, sportos srác vagyok. Az időt visszaforgatni már nem tudom, de minden nap reménykedem, hogy találkozok azzal a valakivel, aki megfog, akit megismerhetek, akit megszerethetek, akivel az élet nagyon egyszerű. csak sietek munka után haza, mert hiányzik, már látni szeretném. szeretnék meginni vele egy kávét, jókat beszélgetni, figyelni rá, hogy hogyan tehetem őt boldoggá. legyenek közös programjaink és az életet egyszerűen, de nagy...
Laci, 44Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
József, társkereső Győr
Fényképek3
Kedves Hölgyem! A szokásos "céltudatos, magabiztos, ambiciózus menőpasi" blablabla helyett most csak ennyit mondanék: Rámenős egy alak vagyok, de valamiért pont ezt szeretik bennem a lányok.." Ideális jelölt rész: És, hogy milyen nőt keresek? Akik messziről kerüljenek el: -Egójukat fényező netdívák -"Nekem senki se jó" tipusú ismerkedési oldalak 2005-ös regisztrációival -Pénzvadászok -Villogó műkörmös plázacicák -Megrögzött hisztérikák Mikor tudod felkelteni a figyelmem: 1. Ha kedves és sokat...
Társkereső Győr
Ádám, társkereső Győr
Fényképek1
Magamról ide nem sokat írnék mert jobban szeretem ha beszélgetés közben ismerjük meg a másikat.
Ádám, 21
Társkereső Győr
Andrea, társkereső Győr
Fényképek3
Pozitív beállítottságú, megfontolt, megbízható nő vagyok. Fontosak számomra az emberi értékek, amit szeretek ha tiszteletben tartanak. Szeretem az életet az összes kihívásával együtt. Szeretem a napfényt, a vizeket, a gyógyfürdőket és a kirándulásokat, az utazásokat. Gyengéd a lelkem, de ha kell olyan kemény vagyok mint a vas. Ember vagyok az összes hibámmal és erényemmel együtt. Szeretnék társat találni.
Andrea, 56
Társkereső Győr
Erika, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek1
Magamat ki gúnyolom ha kell de màstol ezt nem türöm el:)
Erika, 47
Társkereső Győr
Krisz, társkereső Győr
Fényképek4
Ismerkedem lesz ami lesz alapon :)
Krisz, 24Születésnapi torta
Társkereső Győr
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Levy, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek2
Az élet múlandósága és magánya, túl korán érintett meg. Volt, van és lesz is élet, amiben egy olyan utazó vagyok, aki szeretne valami újjat létrehozni az időben. Szeretek adni akkor, ha van értelme, de nem anyagi megoldással gondolkoznék. Lenyűgöz minden olyan ami szép. Dolgozom és élek ahogy a lehetőség engedi. Nem keresek sokat, csak megélek. Ismerkedtem már pár lánnyal, de még keresem párom a valóságban...Nem tartom magam idősnek, valami önkontroll már kialakulóban volna önmagamban....
Levy, 38
Társkereső Győr
Mihály, társkereső Győr
Fényképek4
Nem bolond az ki feladja azt amit nem tarthat meg azért hogy elnyerje azt kit többé nem veszíthet el!!
Társkereső Győr
Tomika, társkereső Győr
Fényképek4
csak pozitívan!
Tomika, 36
Társkereső Győr
Balazs, társkereső Győr
Fényképek3
Nem vágyok másra csak egy szerető Társra!Akivel megértjük egymást és boldogok lehetünk!Nagyon fontos nekem a család a szeretet és a gyengédség!Sajnos elöző kapcsolatom kihült és szétváltak utjaink,de van egy kisfiam aki mindennél fontosabb...Reménykedek benne,hogy egyszer újra boldog lehetek és boldog lehetek Valakivel.....
Balazs, 34Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Róbert, társkereső Győr
Fényképek1
Csak komoly kapcsolat érdekel.
Társkereső Győr
Péter, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek4
Őszinte egyenes ember vagyok, aktív, nincsenek extráim, ha csak az nem, hogy szívem újra szabad, ez egy kedves őszinte hölgynek jól jöhet. Nos tinik és nagymamák, kalandot keresők, hittérítők kerüljenek, mindenki más levelét nagyon várom!
Társkereső Győr
Andrea, társkereső Győr
Fényképek1
Írj nekem!
Andrea, 53
Társkereső Győr
József, társkereső Győr
Fényképek1
ha igazi férfira vágysz bennem megtalálod!!
Társkereső Győr
Gábor, társkereső Győr
Fényképek2
komoly kapcsolatot keresek
Gábor, 44
Társkereső Győr
Ági, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek2
Vidám, egyedülálló nő vagyok. Szeretem a vidám embereket. Hűséges, őszinte ember vagyok. Páromtól is ezt várom el. Szeretek kirándulni, színházba járni, olvasni, táncolni. Bővebben inkább személyesen. Köszönöm, hogy meglátogattál, legyen szép a napod.
Ági, 61
Társkereső Győr
Péter, társkereső Győr
Fényképek2
HOL KÉSLEKEDIK AKIT NEKEM SZÁNT A SORS?:) PEDIG AZT MONDJÁK AKIT NEKÜNK SZÁNTAK AKÁR MÉG AZ ÖRDÖG IS ELÉNK TOLJA TALICSKÁN!:))) LEHET KITÖRÖTT A KEREKE!:))) ""KEDVES LUCIFER, HA EZT OLVASOD ÉS ESETLEG CSAK A TALICSKA HIÁNYZIK, HOGY IDE TOLD ELÉM A PÁROM EBBEN TUDOK SEGÍTENI!:)))) Sziasztok! Egy kedves átlagos fiúnak vallom magam aki ebben a rohanó világban egy biztos pontot szeretne egy társat hisz egymaga az ember mit sem ér! Kéz a kézben minden akadály parányibbnak tűnik! Ha te is így...
Péter, 42
Társkereső Győr
Krisztián, társkereső Győr
Fényképek19
szeretnék újra szerelmes lenni,átélni a szenvedéjt,a romantikát. Egy társra vágyom akivel megoszthatom a problémáim és én is meghalgatnám az övéit. Akihez esténként oda bújhatnák és suttoghatnák a fülébe. Újra élhetném vele az élet szépségeit. Magamról talán annyit hogy özvegy vagyok két ( 13 éves leány és 14 éves fiú) gyermekkel. Igazi házi tűndér vagyok,szeretek főzni,takarítani. A gyerekekért bármit megtennék,sajna most egy kicsit ki is használják ezt. Nem vagyok Antonio Banderas de nem...
Társkereső Győr
Daniel, társkereső Győr
Fényképek7
én egy kedves fiú vagyok
Daniel, 27
Társkereső Győr
Marek, társkereső Győr
Fényképek2
ismerj meg:D
Marek, 29
Társkereső Győr
Katalin, társkereső Győr
Fényképek3
Vidéki hölgy volnék, aki elfogadna így és ő is szeret vidéken lakni. Humoros vidám természetű vagyok szeretnek ismerkedni és később akármi is lehet.
Társkereső Győr
Gergely, társkereső Győr
Fényképek3
Igazi nyugodt, kiegyensúlyozott embert ismerhetsz meg bennem. Szabadidőmben tanulok, meg a barátaimmal lógok. A téli sportokat kedvelem, snowboard, korcsolyázás, meg minden ami kicsit izgalmas is. Társat keresek, aki kedves, kiegyensúlyozott, és imád mosolyogni.
Társkereső Győr
Olivér, társkereső Győr
Fényképek7
Keresem a párom remélem egyszer megtalállom az igazit akivel boldog lehetek,mert sok csalodás ér és remélem itt megtalálom és boldog leszek.
Társkereső Győr
Ferenc, társkereső Győr
Fényképek6
Hogy milyen vagyok, mik a hobbijaim, majd élőben elmesélem, ha szimpatikusnak tartasz. Ezt azért is említeném, mert a "messengeren-laptopon-telefonon pötyögés" semmit nem ér heteken át, ha valaki ténylegesen párt szeretne. Kicsit jobban preferálom, ha bele tudok nézni annak a szemébe, akivel ismerkedem. Hiszen úgyis ott dől el, van-e lételeme Kettőnknek.
Ferenc, 40
Társkereső Győr
Anita, társkereső Győr
Fényképek11
szeretem a az: szeretek általában vagyok
Anita, 42
Társkereső Győr
Borzaskata, társkereső Győr
Fényképek13
Csak egy nő a sok közül, - mégis részeseként szemlélve ezt az őrült, vesztébe rohanó világot magam körül....persze csak pozitívan :)
Társkereső Győr
Sándor, társkereső Győr
Fényképek1
Sziasztok.normális rendes Srácnak tartom magam. Komoly kapcsolatot keresek. Ha elnyertem tetszésed akkor írj bátran.
Társkereső Győr
Szabolcs, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
A jég meg az ég szikrázva simul össze, a szél se beszél: por-hóval kergetődzve játszanak - mert szabad... E fényes-boldog pusztaságban nincs hazug szó: tisztaság van; senki se kényszerít, senki se tiltja, hogy válassz, itt te vagy a kérdés és csak te lehetsz a válasz! Égnek és jégnek kristály síkjai közt suhan a lélek... a levegő penge-éles és szesz-tömény, itt mégse félek, mégsem érzem a vesztemet én; röpülve, zuhanva, pörögve, suhanva szótlanul mond hálát jégnek és égnek a táncba-szabadult,...
Társkereső Győr
Bálint, társkereső Győr
Fényképek4
20 éves vagyok komoly kapcsolatot keresek.
Társkereső Győr
Bali, társkereső Győr
Fényképek4
imádok motorozni sokhejre eljárok motorral ,rock zenekarba játszom,kettesben jobb lenne motorozni.én csak egy rendes lányra vágyok akiben tényleg megbizhatok és aki tényleg szeret én azt viszonyozom neki boldoggá teszem.élni akarok vele bulizni koncertezni mindenhova elmenni.
Bali, 30
Társkereső Győr
Dávid, társkereső Győr
Fényképek3
Oroszlán lévén, elég makacs és önfejű vagyok. De vannak szerethető tulajdonságaim. Nagyon szeretek társaságban lenni, így a barátaim és a családom nagyon fontosak számomra. A barátaim szókimondónak és egyenes embernek tartanak, ez néha nem olyan jó dolog, tudom, de inkább elmondom a véleményem, mintsem hogy kegyes hazugságokat mondjak. Elég sokat dolgozom, mert mindennap ingázok Bécs és Győr között.
Dávid, 31
Társkereső Győr
Saby, társkereső Győr
Fényképek4
Kedves hölgyeim/lányok! Lehet találni kivételeket is hosszútávú, boldog kapcsolatban. Szeretnék bizonyítani. Enyém a lehetőség az öné/tiéd a döntés. Köszönöm hogy elolvastál :)
Saby, 34
Társkereső Győr
Nedda, társkereső Győr
Fényképek3
Csak a PUFFIN ad nekem erőt és mindent legyőző akaratot!!!! :D
Nedda, 46
Társkereső Győr
Suu, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek4
Szia szeretnék ismerkedni hölgyekkel semmi nem akadály csak írj bátran vissza írok.
Suu, 26
Társkereső Győr
Ferenc, társkereső Győr
Fényképek1
keresem a másik felemet tartos kapcsolatot keresek konyhában otthonvagyok
Ferenc, 37
Társkereső Győr
Kryszu, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek8
Őszinte, kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatot keresek. Számomra fontosak a tartalmas beszélgetések, közös programok.Azért vagyok itt, mert valamiért sehogy sem költözöl be a szomszéd házba, nem löksz fel az utcán, nem koccanunk egymásnak az autóinkkal, nem tolod neki a bevásárlókocsid az enyémnek a boltban, nincsenek közös barátaink, hogy bemutassanak. :)
Kryszu, 32
Társkereső Győr
János, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek4
Szia én egy józan életű káros szenvedélyektől mentes átlagos pozitív gondolkodású ember vagyok ha gondolod ismerj meg bátran.
János, 34Névnapi ajándék
Társkereső Győr
Névnapi ajándék Névnapja lesz
László, társkereső Győr
Fényképek3
Lászlónak hívnak 36 éves pozitív gondolkodású gyermekszerető férfi vagyok. Komoly kapcsolatot keresek egy család centrikus lány személyében. Általában vidám természetem van. Őszinte,meg bízható,hűséges romantikus embernek tartanak a környezetemben. Szeretnék meg ismerkedni Győri vagy Győr környéki 26-35 év közötti lánnyal. Szeretek moziba,színházba, szórakozni járni . Szabadidőmben szeretek kirándulni és nagyokat sétálni a természetben. Ui:molett lányok jelentkezését is várom, gyermek nem...
Társkereső Győr
Zsuzsa, társkereső Győr
Fényképek6
Nem is tudom mit írhatnék.. 7 éve elváltam. 3 felnőtt gyerekem van, nem élnek velem. Albérletben lakom egy ismerőssel. Nem vagyok egy Barbi baba, molett vagyok és ezért nem is szeretem magam. Olyan társat keresnék aki így is felvállal, elfogad. 3 műszakban dolgozom.
Zsuzsa, 57
Társkereső Győr
Laci, társkereső Győr
Fényképek4
Keresek olyan hölgyet akinek hiányzik a kényeztetés romantikázás és egy forro együttlét. Nem vagyok bunko és a nöket nem használom ki. Keresem a megfelelőt.
Laci, 30
Társkereső Győr
Laci, társkereső Győr
Fényképek1
Szeretnék egy komoly kapcsolatot. keresek egy őszinte és boldogságra vágyó hölgyet.
Laci, 46
Társkereső Győr
Gábor, társkereső Győr
Fényképek1
Keresem a párom akinek nem csak a külső a fontos hanem a belső és jókat lehet vele beszélgetni
Gábor, 31
Társkereső Győr
Ibolya, társkereső Győr
Fényképek4
49 éves vagyok, nem rég érkeztem Magyar országról, (Győrből )Hollandiába (Hoogerdet be )kisebb nagyobb szerencse próbálásként, dolgozni..szeretnék ismerkedni, barátkozni korban hozzám illő férfival aki komoly kapcsolatot szeretne.
Ibolya, 50
Társkereső Győr
Ernő, társkereső Győr
Fényképek6
komoly kapcsolatot keresek!!!
Ernő, 40
Társkereső Győr
Anna, társkereső Győr
Fényképek3
Anna vagyok Művészeti középiskolába jártam, nagyon szeretek sütni, főzni. Érdekel a tervezőgrafika, cukrászat.
Anna, 30
Társkereső Győr
Anita, társkereső GyőrCsak belépve látható
Fényképek3
Szia. Társat, barátot, tartós kapcsolatot szeretnék. Légy független, őszinte. Találkozzunk, Győr, max 10-20km.
Anita, 55
Társkereső Győr
Róbert, társkereső Győr
Fényképek5
Volt valaha egy házi sárkányom,de kihalt mellölem keresném a következő jelentkezőt Ui: Legyen tüzes.de nem felül:)
Társkereső Győr
Emőke, társkereső Győr
Fényképek3
Imádom az élet minden apró örömét.. Szeretem kihozni a maximumot mindenből, a munkám, a magánéletem terén egyaránt. Álmodom.. és igyekszem megvalósítani, amit elterveztem. Hiszem, hogy minden lehetséges, minden megoldható, ha eléggé akarjuk, és teszünk érte.. Hiszen erre való ez az "életnek" nevezett édes játék, amiben most a társamat keresem.. Leszel a játszótársam?
Emőke, 43Prémium tagság
Társkereső Győr
Prémium tagság Prémium tag
Péter, társkereső Győr
Fényképek1
Felesleges ide írnom bármit is!Majd dumálunk aztán kiderül minden úgyis!Hogy egymásra tudunk hangolódni vagy sem! :)) nemrég regisztráltam,de egy dolgot már megtapasztaltam! itt egy nő se gondolja komolyan az ismerkedést!!!!!nem értem,hogy akkor meg mi a francnak regisztrált fel ide?????keressen magának más szórakozást!:) ezer más dolgot lehet csinálni szabadidőben! ha esetleg van nő,aki komolyan gondolja az ismerkedést,írhat nekem! nem harapok! és semmi komolyabb probléma nincs velem! se...
Péter, 37
Társkereső Győr