Balatonkeresztúri társkereső

Szilvi, 50 éves nő

Szilvi, 50 éves
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr

Mottóm

Szilvi még nem írta le, hogy mi a mottója. Kérdezd meg!

Magamról

NEM VAGYOK előfizető, így NEM LÁTOM kijelölt kedvencnek és ki nézett meg.!Kérlek írj üzenetet. köszönöm!🤔🥰

NEM OLYAN EMBEREKRE VAN SZÜKSÉGEM, AKIK NAGY ÍGÉRETEKET TESZNEK, HANEM OLYANOKRA, AKIK A KIS ÍGÉRETEIKET IS MEGTARTJÁK, ÉS NEM OKOZNAK CSALÓDÁST!

„Aki igazán Téged akar, testestül, lelkestül, mindenestül, hibáiddal és hiányosságaiddal együtt, az várni fog rád. Várni, akár éveket.
Kitartó lesz és nem az érdeket nézi. Aki téged akar majd és egy életre, annak az embernek nem számít a tér, az idő, a hely.
Nem fog neki számítani, hogy csak öt percet kaphat, Ő annak is örülni fog, még akkor is ha órákat kell érte utazni, még akkor is, ha tudja, hogy meg sem csókolhat. Igen. Ezt nevezik kitartásnak és őszinte szerelemnek.. ️
Sajnos nem láthatom ki az aki megnézett, es ki jelölt be..Szívesen ismerkedem, szeretek beszélgetni, de Én nem kezdeményezem az ismerkedést.Ha valaki szeretne velem közelebbről nyugodtan írjon, .az első lépést neked kell megtenned felém. :o)

"Ha valakit a szépségéért szeretsz, akkor az nem szerelem, csak vágy. Ha valakit az intelligenciájáért szeretsz, akkor az nem szerelem, hanem dicsőítés. Ha valakit azért szeretsz, mert gazdag, az nem szerelem, hanem érdek. Ám ha úgy szeretsz valakit, hogy nem tudod szavakba önteni miért, az igaz szerelem!"

"Az igazi táncban az a legszebb, ha messzire röpül tőled a társad, de te egyedül, magányosan pörögve is tudod, hogy visszatér hozzád. Ha nem tér vissza, nem volt igazi tánc.
Ha szerelmes vagy, minden táncról azt képzeled, hogy igazi. Nem az! Vannak szép táncok, örömteli táncok, pillanatnyi boldogságot, kéjt és önfeledtséget adó táncok - de nem igaziak.
Az igaz tánc kibírja a távolságot. Kibírja az öregedést. Kibírja az elengedést.
Kibírja, hogy sokáig nem látom, nem ölel, nincs mellettem, máshol jár, messze jár, nem is gondol rám. de a közös zenét mégis hallja, s ha eljön az ideje, visszatér hozzám, és együtt forgunk tovább. Az igazi táncospárnak az a titka, hogy közös a zenéjük, és csak ők ketten hallják az egész világon. És ha ez a zene szól, egymásra gondolnak, s tudják, hogy ők összetartoznak.
Az ilyen tánc ritka manapság. Az igaz visszatér, ne félj! A nem igaziért pedig nem kár. "Müller Péter

Nem kell túlkomplikálni. Ha egy férfi látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel. Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd. Ha megteszi, fogadd el. Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy, az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy – és ezzel te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó, az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás, vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma. – Oravecz Nóra

Ha egy férfi vonzónak talál, vonzódni fog hozzád, és kész: a szimpátia, a szeretet és a nemi vágy megmagyarázhatatlan, nincs köze semmilyen külsőséghez. Ha egy FÉRFI nem látja meg benned a NŐ-t, akkor hiába fogysz, hízol, vagy szépítkezel, lehetsz bármennyire dekoratív, soha nem fogsz tetszeni neki. Hát ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy! Mert lehet valaki csinosabb nálad, lehet valaki okosabb,
vagy fiatalabb, de sohasem lesz olyan, mint TE. A megfelelő ember az akinek, pontosan azért tetszel, mert nem vagy olyan, mint más, a valódi énedet fogja értékesnek találni! Minél közelebb kerül hozzád, annál jobban fogsz neki tetszeni és minél jobban beléd szeret, annál szebbnek fog látni téged, napról napra… anélkül, hogy változnál..

Az fog majd Téged igazán szeretni, aki már a legelején nem csak a külsődet nézi, hanem a gesztusaidat, a mosolyodat, aki egy kis csodaként kezel, és mindig izgalommal vár, aki tudni akarja a legbelső érzéseidet, azokat szeretné átérezni és mindezekhez hozzátenni a saját érzéseit. Akit a lelked is érdekel. Aki elfogadja a hülyeségeidet is, ezeket aranyosságnak veszi. Sose állj sorba valakinél, miközben másnál első is lehetnél! Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel töltsük, akik kiszívják belőlünk a boldogságot. Ha valaki azt akarja, hogy jelen legyél az életében bármely módon is, az helyet csinál neked benne. Nem kell megküzdened a helyért. Sohase erőltesd rá magad olyasvalakire, aki nem ismeri fel az értékeidet. Az ember arra éhes, hogy úgy szeressék, ahogyan van.!

KEDVES FÉRFIAK!

AZT GONDOLJÁTOK, A NŐK AZ AJÁNDÉKOKAT, AZ AUTÓTOKAT, PÉNZETEKET AKARJA. DE AZ IGAZI NŐ AZ IDŐDET, A MOSOLYODAT, AZ ŐSZINTESÉGEDET, A TÖREKVÉSEDET SZERETNÉ.. Én is ezt szeretném!

Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy nagyon nagy hiba volt. Most már az "Igazat" keresem. Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz. Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja. Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz"
virraszt melletted. Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell!

Nincs a világon még egy ugyanilyen ember. Én rendelkezem mindenemmel. A TESTEMMEL és annak minden mozdulatával. Az ELMÉMMEL, valamennyi gondolatommal, ötletemmel. A SZEMEMMEL és a képekkel, melyeket észrevesz. Az ÉRZÉSEIMMEL, legyen bár az harag, öröm, csüggedés, szeretet, csalódottság vagy bizalom. A SZÁMMAL és minden szóval, ami elhagyja, akár udvarias, akár durva, kedves, helyénvaló vagy sem. A HANGOMMAL, legyen az hangos vagy kellemes. Minden CSELEKEDETEMMEL, függetlenül attól, hogy saját magamra vagy másokra irányul. Magam birtokolom a képzeletemet, az álmaimat, reményeimet és félelmeimet. Az enyémek győzelmeim, sikereim, kudarcaim és boldogságaim. Akármilyennek tűnök, bármit mondok vagy teszek, gondolok vagy érzek egy adott pillanatban, az mind, mind én vagyok. Bírok magammal, tehát irányíthatom magamat. Én én vagyok és így vagyok jó,

Milyen társat keresek?

Szilvi még nem írta le, hogy milyen társat keres. Kérdezd meg!

Akit keresek

Szeretnék megismerkedni egy 41 és 44 év közötti férfival.

Adataim

 • Nem:
 • Életkor: 50
 • Névnap: ...
 • Város: Balatonkeresztúr társkereső
 • Csillagjegy: Rák
 • Kapcsolati státusz: Egyedülálló vagyok
 • Szexuális irányultság: Heteroszexuális
 • Háziállat: Van

Külsőm

 • Magasság: 168 cm
 • Testalkat: Molett
 • Hajszín: Barna
 • Szemszín: Barna

Családi helyzetem

 • Gyerek: Vannak gyerekeim

Szokásaim

 • Dohányzás: Nem dohányzom
 • Alkohol: Nem iszom alkoholt
 • Buli: Néha barátokkal

Hobbijaim

Kérdezd meg tőle, hogy mik a hobbijai. Mit szeret csinálni?

Kedvenceim

 • Zenék: Pop
 • Helyek: Balaton

Komoly társkeresés a Páratlan társkeresőn

Szilvi felkeltette az érdeklődésed? Küldj üzenetet! A regisztráció ingyenes. Társkeresés mobilon és tableten is. Nézz szét a többi komoly társkereső férfi és nő között. Találd meg életed nagy szerelmét egyedi párkereső rendszerünk segítségével. A Diplomás társkereső egy olyan online társkereső amit nem csak a fiatalok, hanem az 50 év felettiek is könnyen használhatnak.

Mai kedvenc szerelmes idézetem

Kérdezd meg tőle, hogy mi a kedvenc szerelmes idézete.

Videók

Kérdezd meg tőle, hogy mik a kedvenc zenéi a Youtube-on.

Jellemzőim

Kérdezd meg tőle, hogy milyen tulajdonságok jellemzik őt a leginkább.

Kérdéseim és válaszaim

Szoktál ágyban enni? Nem

Vicces vagy? Nem

Használsz parfümöt? Nem

Szereted a macskákat? Nem

Hiszel a szerelemben első látásra? Nem

és nézd meg, hogy a többi kérdésre mit válaszolt Szilvi.

Ideális partnerem

 • Dohányzás: Nem szereti a dohányosokat
 • Alkohol: Nem szereti a piásokat
Szilvi, társkereső Balatonkeresztúr

Társkeresőről

Olyanok, mint Szilvi

Joli, társkereső Érd
Joli, 51
Érd
Fényképek14
Erika, társkereső Sárbogárd
Erika, 54
Sárbogárd
Fényképek1
Mária, társkereső Sopron
Mária
Sopron
Fényképek4
Emese, társkereső Szeged
Emese, 46
Szeged
Fényképek1
Ági, társkereső Budapest
Ági, 56
Budapest
Fényképek1
Méry, társkereső Dorog
Méry, 47
Dorog
Fényképek1
Beatrix, társkereső Esztergom
Beatrix, 53
Esztergom
Fényképek1
Evi, társkereső Hejőbába
Evi, 56
Hejőbába
Fényképek12
Ica, társkereső Rábaszentmihály
Ica, 51
Rábaszentmihály
Fényképek4
Judit, társkereső Debrecen
Judit, 48
Debrecen
Fényképek1
Anita, társkereső Győr
Anita, 52
Győr
Fényképek1
Ilona, társkereső Mándok
Ilona, 56
Mándok
Fényképek4
Márta, társkereső Szeged
Márta, 49
Szeged
Fényképek4
Mária, társkereső Püspökhatvan
Mária, 53
Püspökhatvan
Fényképek4
Anikó, társkereső Tokaj
Anikó, 48
Tokaj
Fényképek1
Molnár, társkereső Kisvárda
Molnár, 48
Kisvárda
Fényképek2
Szilvia, társkereső Kóny
Szilvia, 48
Kóny
Fényképek10
Balogh, társkereső Túrkeve
Balogh, 45
Túrkeve
Fényképek1
Tünde, társkereső Mohács
Tünde, 52
Mohács
Fényképek1
Eva, társkereső Győr
Eva
Győr
Fényképek26
Erzsebet, társkereső Tóalmás
Erzsebet, 55
Tóalmás
Fényképek1
Anna, társkereső Kazincbarcika
Anna
Kazincbarcika
Fényképek4
Melinda, társkereső Budapest
Melinda, 55
Budapest
Fényképek3
Dodona, társkereső Pécs
Dodona
Pécs
Fényképek5
Éva, társkereső Dunaújváros
Éva, 55
Dunaújváros
Fényképek4
Margit, társkereső Paks
Margit, 49
Paks
Fényképek1
Erzsébet, társkereső Kazincbarcika
Erzsébet
Kazincbarcika
Fényképek1
Tanjafranco, társkereső Székesfehérvár
Tanjafranco, 49
Székesfehérvár
Fényképek1
Anna, társkereső Budapest
Anna, 44
Budapest
Fényképek3
Éva, társkereső Szeged
Éva, 55
Szeged
Fényképek2

Őket már láttad?

Szilvi, társkereső Kóka
Szilvi, 47
Kóka
Fényképek2
Zsebike, társkereső Győr
Zsebike, 46
Győr
Fényképek1
Györgyi, társkereső Váchartyán
Györgyi, 56
Váchartyán
Fényképek5
Móni, társkereső Budapest
Móni, 45
Budapest
Fényképek11
Judit, társkereső Pécs
Judit, 56
Pécs
Fényképek4
Emőke, társkereső Budapest
Emőke, 54
Budapest
Fényképek2
Prémium tagság
Katus, társkereső Budapest
Katus, 44
Budapest
Fényképek1
Prémium tagság
Melina, társkereső Salgótarján
Melina, 52
Salgótarján
Fényképek1
Zsóka, társkereső Budapest
Zsóka, 56
Budapest
Fényképek2
Gyöngyi, társkereső Ajka
Gyöngyi, 53
Ajka
Fényképek5
Edit, társkereső Esztergom
Edit, 48
Esztergom
Fényképek1
Magdi, társkereső Hajdúszoboszló
Magdi, 56
Hajdúszoboszló
Fényképek4
Erika, társkereső Budapest
Erika, 53
Budapest
Fényképek6
Böbe, társkereső Tiszaalpár
Böbe
Tiszaalpár
Fényképek5
Anikó, társkereső Zomba
Anikó, 54
Zomba
Fényképek5
Mónika, társkereső Bátonyterenye
Mónika, 48
Bátonyterenye
Fényképek4
Évi, társkereső Békéscsaba
Évi, 51 Elérhető
Békéscsaba
Fényképek6
Renáta, társkereső Budapest
Renáta, 48
Budapest
Fényképek6
Jessica, társkereső Budapest
Jessica, 50
Budapest
Fényképek7
Eszter, társkereső Érd
Eszter, 51
Érd
Fényképek3
Laris, társkereső Kunszentmiklós
Laris, 55
Kunszentmiklós
Fényképek3
Tünde, társkereső Sopron
Tünde, 54
Sopron
Fényképek1
Hanna, társkereső Budapest
Hanna, 45
Budapest
Fényképek1
Tímea, társkereső Békéscsaba
Tímea, 45 Elérhető
Békéscsaba
Fényképek4
Kati, társkereső Sződliget
Kati, 50
Sződliget
Fényképek3
Andrea, társkereső Keszeg
Andrea, 45
Keszeg
Fényképek5
Ildikó, társkereső Tatabánya
Ildikó, 55
Tatabánya
Fényképek10
Prémium tagság
Amazonasz, társkereső Gyál
Amazonasz, 52
Gyál
Fényképek2
Rumuna, társkereső Sarkad
Rumuna, 54
Sarkad
Fényképek2
Tanjafranco, társkereső Székesfehérvár
Tanjafranco, 49
Székesfehérvár
Fényképek1