Szolnoki társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi szolnoki társkeresőt is.
Irénke, társkereső Szolnok
Fényképek5
Fiatalos, sportos, vidám természetű, mindenben aktív, pörgős, de nem ideges vagyok. Keresem hasonló adottságokkal rendelkező párom. Mindenkinek válaszolok, aki az én korosztályom keresi.
Társkereső Szolnok
Tibi, társkereső Szolnok
Fényképek1
Szingli. kék szemű pasi várja bárárnőjét.
Tibi, 32
Társkereső Szolnok
Imre, társkereső Szolnok
Fényképek3
Rendezett körülmények között élő, magamra és környezetemre igényes, az emberi értékeket is fontosnak tartó, egészségcentrikus, amatőr sportoló férfi vagyok. Gondolkodásban hozzám illő társam keresem harmónikus kapcsolat reményében, hosszú távra.
Imre, 52
Társkereső Szolnok
Attila, társkereső Szolnok
Fényképek1
Romantikus, kedves, önzetlen, figyelmes, jó humorérzékű, koromnál fiatalabb gondolkodású és kinézetű srác vagyok. Imádok sportolni. Rendszeresen futok, kondizok. Hetente bringázok, és ha jobb idő lesz kosarazni fogok, nyáron úszni, kenuzni, túrázni. Sokat olvasok, és szeretem a filmeket is.
Attila, 43
Társkereső Szolnok
Lia, társkereső Szolnok
Fényképek12
55-éves 165-cm 106 kg 4-felnőtt gyerekem van nem iszom nem dohányzom aki nem dohányzik és csak ritkán iszik. Csak nem dohányzó legyen.
Lia, 57
Társkereső Szolnok
Péter, társkereső Szolnok
Fényképek5
Nagyon egyedül vagyok.Átestem ezen azon,de szeretnek meg az eletben boldog lenni
Társkereső Szolnok
Ágnes, társkereső Szolnok
Fényképek9
Szeretnék boldog lenni és még egy kicsit szerelmes .Nincs korhoz kötve. Szeretem a rendet és a szépet igényes vagyok magamra és a lakásra
Ágnes, 66
Társkereső Szolnok
Suzanna, társkereső Szolnok
Fényképek9
Keresek, de nem minden áron !!!
Társkereső Szolnok
Boldizsár, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek3
Egy kisgyermek 400-szor mosolyog egy nap---a felnőttek 15-20 alkalommal -----nem én számoltam, csak egy kísérlet szerint..:) Szeretnék Veled együtt 800-szor gyermekien nevetni naponta --jó néha csinálhatunk felnőttes dolgokat is..:)
Társkereső Szolnok
Sándor, társkereső Szolnok
Fényképek2
Kérdezz bátran.
Társkereső Szolnok
Tamás, társkereső Szolnok
Fényképek4
egy kedves rendes életvidám srác vagyok stb ...... sablonos szöveg de most hiába írok magamról regényt 5 mondatból úgy se ismersz meg aki megszeretne ismerni az írjon nyugodtan
Tamás, 32
Társkereső Szolnok
Böbike, társkereső Szolnok
Fényképek1
Én egy kedves és őszinte embernek tartom magam, amit természetesen másoktól is elvárok. A pozitiv gondolkodás hive vagyok. Hobbim a varrás, és a kreativ dolgok készitése.
Társkereső Szolnok
Tarlo, társkereső Szolnok
Fényképek1
majd ha megismerjük egymást megtudod
Tarlo, 53
Társkereső Szolnok
Klári, társkereső Szolnok
Fényképek1
Sok-sok éve elváltam és ezidáig nem találtam társra. Nyitott, őszinte ember vagyok, s hasonló "erényekkel " bíró partnert keresek. Vidám és örök optimista lényemből fakadóan viszonylag könnyen viselem az élet nehézségeit is. Ma sem vagyok könnyű helyzetben, mert nemrégiben elveszítettem a munkámat - bankfiókot vezettem -, nem egyszerű az élet ebben a helyzetben. Küzdök az igazamért.
Klári, 66
Társkereső Szolnok
Piroska, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek3
Sziasztok Piroska Vagyok. Keresem azt az embert aki társam párom lehetne nem vagyok egy ideális háziasszonynak való mert nem tudok nap mint nap főzni számára sőt hétvégén is csak vasárnap mert dolgozom,a lakhelyemről nem tudok máshová költözni.Rendezett anyagi körülmények között élek és elvárom,hogy a jövőbéli is rendelkezzen annyi anyagiakkal,hogy eltudja magát tartani,. A társamtól páromtól nem várom el, hogy segítsen meg csinálok mindent, én nem férfi munka erőt keresek hanem kizárólag...
Társkereső Szolnok
Julianna, társkereső Szolnok
Fényképek7
A NŐ jelez, a FÉRFI lép, a NŐ dönt. :)
Társkereső Szolnok
Erzsébet, társkereső Szolnok
Fényképek4
Zsóka vagyok,vidám,kedves,természet kedvelő,zene-tánc imádó,gyógyfürdő kedvelő,bicaj! Keresem : azt az Urat,Férfit, Pasit,aki miatt innen ki jelentkeznék!!!!!!!!!!!!!!
Társkereső Szolnok
Roland, társkereső Szolnok
Fényképek1
Sziasztok! Ismerkednék hölgyekkel komoly kapcsolat céljából. Az első komoly kapcsolatom nagyjából 6 éve ért véget, utána nem is akartam senkitől semmit. Viszont most úgy érzem, hogy szeretnék egy társat :) Magamról 24 éves Sötét barna haj Barna szem 186cm Grafikus Designer Humoros, ha kell romantikus típus vagyok. Nagyon közvetlen, és nagyon őszinte. Túlságosan is őszinte. Van akinek ez nem tetszik, és keverik a bunkósággal, de szerintem ha valakit szeretünk, akkor annyit megérdemel, hogy...
Roland, 24
Társkereső Szolnok
Istvan, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek3
Szia Kedves Érdeklődő! Kedves 56 év körüli hölgy mielőtt az életkor szerint ítélkeznél a leendő társadról talán adhatnál egy személyes találkozási lehetőséget az általad meghatározott életkornál idősebb férfinak is. Ismerősök szerint fiatalabbnak látszom a koromhoz képest. Ez fiatalabb életszemléletemre, a életem minden területére, viselkedésemre, cselekedetemre stb. is :) vonatkozik. Nyugdíjas tanár vagyok. Keresem azt az egyedül élő hölgyet, akivel társak lehetnénk, közös szimpátia esetén,...
Istvan, 67Születésnapi torta
Társkereső Szolnok
Születésnapi torta Születésnapja van
Attila, társkereső Szolnok
Fényképek3
Szeretnék megismerkedni egy 30-40 közötti hölggyel.
Attila, 43
Társkereső Szolnok
Ferenc, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek5
Párom keresem.
Ferenc, 65
Társkereső Szolnok
Magdi, társkereső Szolnok
Fényképek7
Személyiségem? Vidám, életszerető, másokon segítő, aktív, energikus. Hasonló személyiségű Szolnok és környékén vagy Budapesten élő független férfival ismerkednék.
Magdi, 64Prémium tagság
Társkereső Szolnok
Prémium tagság Prémium tag
Károly, társkereső Szolnok
Fényképek1
Özvegy villamos üzemmérnök vagyok. Elsősorban számítástechnikával foglalkozom. Szeretek utazni, kirándulni, filmet nézni, barkácsolni, barátokkal beszélgetni. Olyan hölgyet keresek, aki alkatilag vékony, sportos vagy átlagos, és lehetőleg nem dohányzik.
Társkereső Szolnok
Prémium tagság Prémium tag
Zsolt, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek3
Egyenes vagyok és őszinte.
Zsolt, 38
Társkereső Szolnok
Peti, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek2
Nos mit is írhatnék magamról. Úgy gondolom hogy átlagos ember vagyok, de mint mindenkinek nekem is vannak pozitív és negatív tulajdonságaim. Szeretek olvasni és filmeket nézni, illetve néha meginni valamit a barátaimmal, beszélgetni az élet nagy kérdéseiről. Bár alapvetően komoly vagyok, de azért szeretek néha viccelődni.
Peti, 39
Társkereső Szolnok
Gyula, társkereső Szolnok
Fényképek1
Magamról nem, írni" nem, beszélni" szeretnék, csak egy személyes találkozás visz tovább - szerintem. Vállalkozó vagyok, arra szakítok időt amire kell, szeretek zenélni - énekelni (zongora - szintetizátor - gitár). Már nem motivál az esküvői fellépések, nagy bulik stb. Válaszolj kérdéseimre és többet látsz belőlem. Szerinted az gond ha kérdéseink - válaszaink alapján nem vagyunk mindenben egyformák? Az egyébként látható eltéréseknek lehet komolyabb akadálya a jó kapcsolat szempontjából?
Gyula, 55
Társkereső Szolnok
Agnes, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek5
"Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal. " Vavyan Fable
Agnes, 62
Társkereső Szolnok
Dávid, társkereső Szolnok
Fényképek9
"Néha hajlamosak vagyunk kétségbeesni mikor a személy, akivel törődünk, elhagy... ...de az az igazság hogy ez nem a mi veszteségünk, hanem az övé, mert ő veszti el azt az embert aki soha nem mondott volna le róla." "Elveszíteni valakit... "Régebben mindig úgy gondoltam, hogy bizonyos dolgokat, embereket, csak a halál vehet el tőlem örökre. Pedig sokkal kevésbé drámai módon is elveszíthetünk valakit, ha eljön egy pont, és megszakad valami. És onnantól fogva nem beszélünk vele, nem az ő...
Társkereső Szolnok
András, társkereső Szolnok
Fényképek3
Szeretek kertészkedni, barkácsolni, kirándulni, fürdőkbe menni ha tehetem.
Társkereső Szolnok
Anita, társkereső Szolnok
Fényképek2
Sziasztok! Anita vagyok egy kedves, egyszerű hölgy. Nem vagyok nagy társasági ember, nem szeretek bulizni. Inkább kettesben eltölteni az időt, kedveskedni a páromnak. Keresem azt a férfit, aki nyugodt természetű, szabadidejében nem keresi mindig mások társaságát! Nem kell minden idejét velem töltenie, hiszen nekem is van sok elfoglaltságom. Imádom a napfényt, a napozást, a szauna élménye adja a legjobb feltöltődést, de kirándulni is szeretek vagy csak egyszerűen otthon lenni. Szabadidőmben...
Anita, 55
Társkereső Szolnok
Szellöcske, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek8
Életvidám, életigenló nyugdíjas nő vagyok - szeretek utazni - számítógépezem olvasok szeretem az élet adta lehetőségeket -szépségét kihasználni - Imádom a tengert a napsütést - a szép tájakat - és még sok minden mást - Özvegy lettem és az unokám feltett társkereső oldalra.
Társkereső Szolnok
Ibolya, társkereső Szolnok
Fényképek7
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Romantikus, humoros, vagány pasik jelentkezését várom. A halat, cigit, sört tartó és tükörben magát fotózó emberek kíméljenek.. Ja, a 30 évvel ezelőtti fotókra sem bukom.
Ibolya, 61
Társkereső Szolnok
Linda, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek1
A barátaim azt mondják olyan sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb. Na, de az egy jó forma, nem igaz?!
Linda, 39
Társkereső Szolnok
Árpád, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek7
Olyan vagyok, mint bárki más és mégis más:) Csak olyan hölgy írjon, aki el tud fogadni egy csökkentlátó férfit. Természetes módon és néha humorral tudja kezelni, hogy azért mégsem vagyok egy sasszem. Amúgy úgy 6 éve vagyok egyedül, de a legkisebb fiam még velem él.
Társkereső Szolnok
Jukoil, társkereső Szolnok
Fényképek1
Sziasztok! Bocsi, de arcos fotót kamerában szívesen mutatok, az nem retusált és nem 13, 5 évvel ezelőtti. Továbbá technikai okok miatt 100 - 150 km távolságon belül (Debrecen - Békéscsaba - Eger - Bp körzet határokkal)
Jukoil, 65
Társkereső Szolnok
Burkus, társkereső Szolnok
Fényképek2
hello szolnokon lakom a szecskán nincs csajom de ha valakinek bejövök akkor írjon és meglátyuk
Burkus, 25
Társkereső Szolnok
Gábor, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek3
Társam keresem egy 25-40 év közötti, becsületes, őszinte lány, nő személyében! Az élet rövid, sokat voltam egyedül! Szeretnék valakit a tenyeremen hordozni és ezzel magamat is boldoggá tenni!
Gábor, 53
Társkereső Szolnok
Gyula, társkereső Szolnok
Fényképek3
Magamról pár sor. Egyedül álló elvált vagyok van egy 30 éves fiam már önállóan él. Rendezett anyagiakkal stabil munkahellyel rendelkezem. Szeretem a természetet sokat sétálok biciklizek de autózni is szeretek. Romantikus alkat vagyok A Szeretek utazgatni sokat beszélgetni. Az érdekes fürdőket szeretem felkeresni. Tartós kapcsolat a cél ezen az oldalon. Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon várom és válaszolok.
Gyula, 62Prémium tagság
Társkereső Szolnok
Prémium tagság Prémium tag
Gábor, társkereső Szolnok
Fényképek1
Keresem azt a hozzám illő kedves hölgyet, akivel hosszútávú kapcsolatban tervezhetünk. A személyes találkozást tudom elképzelni, telefonos egyeztetés alapján szívesen találkozom veled. Nem szeretnék több száz ajtón kopogtatni mire elérek hozzád. Had kérjem, ha adataim és kérdés/válaszaim alapján adsz 1 esélyt - jelezz nekem vissza egy, FORRÓ CSOKI" ajándék küldésével! Állandó nappalos munkahelyem van, ezért csak esténként van szabadidőm.
Gábor, 50
Társkereső Szolnok
Attila, társkereső Szolnok
Fényképek1
Komoly keresztény kapcsolatot szeretnék létesíteni.
Attila, 33
Társkereső Szolnok
Szilvia, társkereső Szolnok
Fényképek2
Barátságos, kedves, vidám, fiatalos, zenét, sportot kedvelő vagyok. I am friendly, kind, cheerful, youthful, music and sports. I want to meet Americans. Amerikaiakkal szeretnék ismerkedni.
Társkereső Szolnok
Tamasorr, társkereső Szolnok
Fényképek2
Sziasztok. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Milyen vagyok mint az őszi szél a nyári nap sütés :D Élet vidám pozitiv vagyok. Szeretnék szeretni boldog lenni bár annyit kérek mint amennyit nyujtok. Szerintem az ideális pár kapcsolat az 50-50% ahol meg beszélik a dolgokat nem a szönyeg alá seprik ahol a nő érzi hogy nő ahol ritka de csodás meg lepetések érnik a párt, ahol még számit a másik véleménye ahol meg hallgatásra találnak a szavaink. Kit keresek egy barátot egy lelki társt egy...
Társkereső Szolnok
Brigi, társkereső Szolnok
Fényképek6
Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni a nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfelejthetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és nevettem mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Ujjongtam a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet és esküdtem örök hűséget, de volt, hogy teljes erővel mentem a...
Brigi, 42Prémium tagság
Társkereső Szolnok
Prémium tagság Prémium tag
Sisy, társkereső Szolnok
Fényképek1
Elváltam kaland. mentes párkapcsolatot keresek., tisztelni, becsülni a társamat. Jóban rosszban egymást segítve boldogan élni, csalás és hazugságmentesen. Kéz a kézben sétálni, kertészkedni utazni. Hűséges természetű vagyok, nálam, ez a boldogság.
Sisy, 67
Társkereső Szolnok
Csilla, társkereső Szolnok
Fényképek6
58 éves. Őszinte, vidám, szeretek kirándulni.
Csilla, 64
Társkereső Szolnok
Ferenc, társkereső Szolnok
Fényképek1
Szolnoki pasi vagyok aki diszkrét kapcsolatra keres Hölgy partnert hosszútávra!
Ferenc, 51
Társkereső Szolnok
Böbi, társkereső Szolnok
Fényképek4
Egyedül álló magas mackós ápolt özvegy emberrel szeretnék ismerkedni csak Szolnok vonzás körzetéből ( előny ha van autód! ) 70-75 éves korig!( Fantom képekre nem reagálok )
Böbi, 71
Társkereső Szolnok
Gábor, társkereső Szolnok
Fényképek3
Kapcsolatban élek, de nem valami jól, hiányzik belőle valami, ezért vagyok itt.
Gábor, 53
Társkereső Szolnok
Zsanett, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek10
Kedves Uraim! Kinőttem már a mesék világából; nagylány vagyok, ahhoz hogy higgyek a fehér lovon érkező szőke hercegben; abban hogy létezik igaz szerelem... Az élet más, mint egy happy enddel végződő romantikus film! Ennek ellenére én is szeretném megtalálni a társam. Olyan férfire vágyom, aki érzelmes és képes kimutatni a szeretet. Olyan emberre, aki helyet és időt talál számomra az életében. Nincsenek komoly elvárásaim! Nem utazok senki pénzére, nem érdekel van-e kocsid vagy sem, nem...
Társkereső Szolnok
Ferenc, társkereső SzolnokCsak belépve látható
Fényképek5
Vidám férfi keresi a párját..
Ferenc, 53Prémium tagság
Társkereső Szolnok
Prémium tagság Prémium tag