Szigetszentmiklósi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi szigetszentmiklósi társkeresőt is.
Zizi, társkereső SzigetszentmiklósCsak belépve látható
Fényképek9
Új vagyok itt Kérlek ne írj rám ha csak virtuális szexre vágysz..De írj mindenképp, ha vagy valamilyen..ha FÉRFI vagy, ha van humorod, ha van egyéniséged, és ha tényleg ismerkedni vagy itt. Szeretek nevetni, ölelni, szeretni és szeretve lenni. Kisfiamat egyedül nevelem már 12 éve. Hobbim az utazás..gyönyörű a világ..
Zizi, 45
Társkereső Szigetszentmiklós
Éva, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek2
“ A legszebb kaland az életben, megtalálni azt a személyt, akinek az útja azonos a Tiéddel. “ Egyszer jön valaki, aki miatt minden megváltozik majd. Aki begyógyítja a múlt sebeit, aki felszárítja a könnyeidet, aki megmutatja, milyen is igazán boldognak lenni. És Te nem fogsz bírni betelni Vele, mert félsz, hogy Ő is elmegy. De Ő maradni fog és szeretni fog. Olyan dolgokat fog Neked adni, amit még senki soha! Ő nem fog megbántani, Ő támogatni fog, melletted lesz mindig, és soha nem hagy el egy másik miatt, mert Neki Te leszel az EGYETLEN!
Éva, 66Prémium tagság
Társkereső Szigetszentmiklós
Prémium tagság Prémium tag
Zsolt, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek3
Hűséges, vidám, hamar megszerethető, átlagos ember vagyok. ha szimpatikus vagyok üzenj. köszi.
Zsolt, 42
Társkereső Szigetszentmiklós
Menyhert, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek1
öszinte megbizhato
Társkereső Szigetszentmiklós
Pifu, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek3
Vagyok olyan amilyen. nem fogok regényt írni ide, és nagyokat ígérgetni.
Pifu, 38
Társkereső Szigetszentmiklós
Edit, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek2
Független társam keresem egy életre! Az Oroszlán nő jellemvonásai Csábító teremtés, de nem számító. A párkapcsolatban elvárja, hogy társa számára ő legyen az egyetlen. Az Oroszlán nő nagyon hűséges. De csakis akkor, ha szerelmes lesz, ami nagyon ritkán fordul elő. Ha mégis megszeret valakit, fejedelmi módon bánik vele. Még valamely fogadásra is csak azért öltözik feltűnő ruhába, hogy azzal a partnere figyelmét nyerje meg. A hűtlenséget viszont sosem bocsátja meg, hisz ő maga sosem kezd meggondolatlan kapcsolatot.
Edit, 46
Társkereső Szigetszentmiklós
Tamás, társkereső SzigetszentmiklósCsak belépve látható
Fényképek3
Természet, állatok, gitár, zene, csillagászat, főzés, siklóernyő. Ezekért rajongok.
Tamás, 48
Társkereső Szigetszentmiklós
Janos, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek1
Kerdezz es szivesen valaszolok.. amugy teljesen rendben vagyok.. ..
Janos, 45
Társkereső Szigetszentmiklós
Aranka, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek21
Szeretem az életet, minden nehézségével, szépségével együtt. Egyedül élek, jó lenne már találni egy társat. Szeretek főzni, táncolni, utazni, kirándulni. Keresek egy partnert. Keresek egy partnert nyugdíjas lettem. Várom a párom.
Aranka, 66
Társkereső Szigetszentmiklós
Marianna, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek4
Szeretem a vidámságot, szeretem a jóízű nevetéseket, de ha kell tudok komoly is lenni. Ha sok a szabadidőm (márpedig abból, sajnos most sok lett) beülök az autóba és vezetek akár 500-600 km-. Épp amerre kedvem tartja :-) Nagyon szeretek vezetni, megnyugtat, és jó a fogyasztása az autónak :-)))) szeretek sétálni a szabadban. Olvasni, mozogni.
Társkereső Szigetszentmiklós
Születésnapi torta Születésnapja volt
Jani, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek1
Komoly kapcsolatot keresek.
Jani, 37
Társkereső Szigetszentmiklós
Ákos, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek6
Társát keresi a képeken látható szerkezetileg és esztétikailag jó állapotban lévő, megbízható, kevés kilométert futott, sportos és fiatalos kisvárosi cirkáló. Tapasztalatából adódóan a nagyobb kátyúkat már magától kikerüli. Olajat mértékkel fogyaszt és teljes mértékben környezetbarát. Motorja füstmentes. A hosszabb és rövidebb utazásokat is jól viseli, figyelmes és hűséges társ a mindennapokban. Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődésedet kérlek írj a személyes szemrevételezés lebonyolítása érdekében!
Ákos, 41
Társkereső Szigetszentmiklós
József, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek6
Az életemmel - az életszínvonalamat és a munkámat illetően - elégedett férfi vagyok, kivéve a párkapcsolatot. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. Kedvelem a színházat-koncertet és az egyéb, ilyen "úri huncutságokat". Remek a humorom. imádom a társaságot, de boldogan lennék kettesben a szeretett ( szeretetemre- méltó) nővel. Imádok utazni-szeretnék még sok izgalmas helyet felfedezni, lehetőleg a szeretett nővel kéz-a-kézben. Értékelem a jó borokat és a különleges ételeket. Van saját véleményem és vannak önálló gondolataim.. . de szeretném a Dalai Láma egyik summázatát megosztani Veled: Amikor megkérdezték, hogy mi az, ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban, a Láma ezt válaszolta: Az ember.. .. mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen.. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét.. . És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti a jelent, ezért az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben.. . Úgy él, mint, ha soha sem halna meg és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán.. Én másképpen szeretném megélni a visszalévőt.. . légy a Társam ebben.. .
Társkereső Szigetszentmiklós
Kata, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek4
Kizárólag komoly kapcsolatot keresek..
Kata, 36
Társkereső Szigetszentmiklós
Gábor, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek3
Stand! Kivehetsz! Különösebben nem hiszek a horoszkópban, de tipikus bak vagyok: kitartó és maximalista. Sokat ülök gép előtt, cserében a szabadidőm nagy részét aktívan töltöm: táncolok, a városban bicajjal közlekedek, teszek-veszek intézkedek, kirándulok. Kevés dolog miatt vagyok hajlandó bármelyik hétvégét falak között tölteni. :-) Két szabadtéri program között a harmadikat szervezem. Amit még szeretek ezen kívül: hegyek (vagy ezt már említettem? ;-) ), utazás, zene, filmek, kertek, állatok/növények. Ami teljesen hidegen hagy: politika, divat, sportmeccsek, mindenféle kocsik/motorok, tengerparti nyaralások Amit nem tudok elfogadni: igénytelenség, tehetetlenség, gerinctelenség, féltékenykedés Viszolygok a plázáktól, utálom a tömeget, a sorbanállást és az (offline) vásárlást.
Gábor, 41
Társkereső Szigetszentmiklós
Edit, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek4
szeretek nevetgélni. Szeretem az életet. Mindig próbálom pozitívan felfogni az életet.
Edit, 29
Társkereső Szigetszentmiklós
Norbert, társkereső SzigetszentmiklósCsak belépve látható
Fényképek3
..............................
Társkereső Szigetszentmiklós
Gyula, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek6
Magamról annyit hűséges monogám férfinak tartom magam.Hűséges társam keresem.
Gyula, 64
Társkereső Szigetszentmiklós
Katalin, társkereső SzigetszentmiklósCsak belépve látható
Fényképek5
nos egy kis változás történt....szőke lett a hajam:)a többi stimmel.....
Társkereső Szigetszentmiklós
Russell, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek1
I believe that life is an opportunity and I don’t want to miss a thing! ! I would describe myself as pleased by simple things and take nothing for granted. I get excited over a full moon, the sunrise or sunset, flowers that bloom in the springtime, the pure beauty in the fall leaves, a thunderstorm, gazing at the stars, watching the tide from the ocean. I love listening to good music (classic and pop), I cook for fun, I play golf and tennis, love to watch football. I'm seeking a serious long term relationship and more. Someone who is responsible, respectful, can take care of herself special to capture my heart and knows how to handle it with care, one who will cherish me and be willing to share life's greatest joys and sorrows. Someone who's willing to spoil, pamper and love me unconditionally, whom is kind, sincere, honest, passionate, loyal, sense of humor, loving and wants a lifetime of passion. and also knows how to have fun but can be serious when needed., so only serious inquiries will be accepted. I'm looking for a soul-mate.. . a best friend for life! Someone I could talk to about anything.
Társkereső Szigetszentmiklós
Ágnes, társkereső SzigetszentmiklósCsak belépve látható
Fényképek1
Nem keresek senkit.
Társkereső Szigetszentmiklós
Laci, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek3
Túl vagyok a tinédzser korszakomon, túl vagyok a 3 nagy fiam tinédzser korán is, de valahogy a szívem fiatalkorán soha nem leszek túl. Addig gyönyörködöm az életben, amíg egy utolsó dobbanással véget nem ér. Kizárólag komoly kapcsolatban gondolkodom.
Laci, 46Prémium tagság
Társkereső Szigetszentmiklós
Prémium tagság Prémium tag
Nagy, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek4
Szeretnék boldog lenni ismét.
Nagy, 49
Társkereső Szigetszentmiklós
Tamás, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek1
Én egy szorgos dolgozo ember vagyok aki szereti élvezni az életett.
Tamás, 24
Társkereső Szigetszentmiklós
Anna, társkereső SzigetszentmiklósCsak belépve látható
Fényképek3
Felnőtt létem olyan szakaszába értem amikor a fiaim kezdik élni önálló életüket. Rám szakadt egyfajta szabadság és az ezzel járó igény hogy megosszam egy baráttal, társsal mindennapjaim örömét, gondját, lehetőségét. Elsősorban a családomhoz tartozom, de igénylem a hozzám hasonló korú, érdeklődésű férfi társaságát, barátságát. Hogy milyen vagyok? Szeretném ha meg akarnál ismerni. Szerintem ez különlegességem is, hogy igényem van erre. Mit szeretnek bennem? Ezt remélem megtudom itt az oldalon, érdekel. Az pedig legyen titok mivel tudlak megőrjíteni :-)
Anna, 57
Társkereső Szigetszentmiklós
Aramis, társkereső SzigetszentmiklósCsak belépve látható
Fényképek7
Alapvetően vidám, optimista, jófej, de azért a döntéseit alaposan megfontoló pasi vagyok. Elváltam, van két szuper gyermekem akiket nagyon szeretek. Fontos számomra az irodalom és általában a művészetek, szeretek kirándulni, túrázni, sokat bringázom, szeretek zenét hallgatni, koncertekre járni, és nagyon szeretek fotózni.
Aramis, 50
Társkereső Szigetszentmiklós
Zso, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek2
Komolyan hiszem hogy van valahol egy lány ebben a kifordult világ valamely szegletében akinek az értékrendjében az őszinteség és hűség nem a sereghajtó illetve a "futottak még" kategória
Zso, 44
Társkereső Szigetszentmiklós
Csaba, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek1
Majd
Csaba, 60
Társkereső Szigetszentmiklós
Péter, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek7
Így jellemezném magam röviden.: Vidám, Mosolygós, Udvarias, Figyelmes. Határozott, de kompromisszum kész. Szép napot. :)
Péter, 39
Társkereső Szigetszentmiklós
Zsolt, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek1
Ki vagyok én? Hűűű most majdnem elkezdtem leírni a szakmai önéletrajzomat és a vagyonnyilatkozatomat aztán kapcsoltam, hogy ez nem erről szól... Azért röviden, mert nem árulok zsákban macskát. Telekommunikációs eszközök tartozékait értékesítem interneten keresztül saját vállalkozásomban már 3 éve, az eddigi eredményeim alapján bízom benne, hogy ez hosszú távon biztos pont marad az életemben, de ugyanakkor a munkám kitölti a mindennapjaimat, ezért döntöttem úgy, hogy ismét aktiválom az adatlapomat, hátha megtalálom azt aki teljessé tehetné az életemet. Idős szüleimmel élek egy családi házban összetartó, normális környezetben, szeretem az állatokat, van kutyám, macskám, teknősöm is. Mit szeretnék én? Normálisan teljes életet élni, vágyok rá, hogy várjon valaki otthon, akiért én is vágyhatok haza, szeretném, ha cél kerülne az életembe és szeretnék családot is. Mit nem szeretnék én? Nem szeretném senkinek megváltoztatni az életét és azt sem szeretném ha valaki meg szeretné változtatni az enyémet. Ha együtt változtatjuk meg az életünket az más, de az csak idővel lehetséges. Ezt most miért írtam le. Mert vannak múltbéli tapasztalataim társkeresőről és találkoztam olyan emberrel, aki második találkától azon volt, hogy én oldjam meg a problémáit amiről később kiderült nem is léteznek... Ne játszunk egymással én se teszem. Köszönöm.
Zsolt, 37
Társkereső Szigetszentmiklós
Zsolt, társkereső SzigetszentmiklósCsak belépve látható
Fényképek2
Egy TÁRSKERESŐ OLDAL felmérése szerint a nők számára a férfiak profilja akkor volt a legmegnyerőbb, ha a vicces mellett szerepelt benne a 180 centi magas kifejezés, illetve valahova a szövegbe beleírták a család, a kutya, a vacsora, a szakáll, az utazás, a párkapcsolat, valamint az edzőterem, a zene és az autó szavakat. Akkor lássuk: A 180 centis magasságot 19 centivel ugrom meg. A család és a kutya a mindennapjaim részét képezik, csakúgy mint a vacsora és az utazás. Szakállam régebben volt és párkapcsolatom is. Edzőterembe akkoriban jártam mikor zenét hallgattam az autóban. Most már inkább bringázni szoktam és úszni, ha nem úszom el az időmmel. ;-) A vicces oldalam mellett van egy komolyabb énem is.
Zsolt, 43
Társkereső Szigetszentmiklós
Laci, társkereső Szigetszentmiklós
Fényképek4
Keresem a párom,remélem itt megtalálom.
Laci, 59
Társkereső Szigetszentmiklós
János, társkereső SzigetszentmiklósCsak belépve látható
Fényképek5
Szia optimista vagyok és pozitív a vér csoportom is B pozitív :)) Nyitott vagyok és őszinte :)
János, 40
Társkereső Szigetszentmiklós