Szentendrei társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi szentendrei társkeresőt is.
Eszter, társkereső Szentendre
Fényképek4
Társamat keresem egy életre
Eszter, 70
Társkereső Szentendre
Dezső, társkereső Szentendre
Fényképek6
El szálnak az évek El szálnak az évek , rövidek az órák. Elkésik a lelked, oda a boldogság. Terveid álmaid , messze-messze szálnak. Sok szép gondolatod, semmivé válnak. Aszt mondod van idő, van még szépre várni. Van idő magányra , van még társra várni. Gondold el halandó, mily rövid az élet. Kihagyni a szépet, az életből, mily vétek Amig lehet ne légy rest a szóra, mi másra születtünk ? Életünk fő célja, örökkön szeressünk. ded
Dezső, 73
Társkereső Szentendre
Anonymus, társkereső SzentendreCsak belépve látható
Fényképek8
Válság van, nincs bemutatkozás.. . Ha szimpatikus vagyok:írsz.. :) Ha kölcsönös a szimpátia:válaszolok. :) "Amit kis gyerekként megálmodsz, az évekkel együtt száll el. Hirtelen jön a felnőttkor és egy szebb világot vált fel.. . " “A szél hátán járj mindig, s arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba, hogy fent táncolhass a csillagokkal. “
Társkereső Szentendre
Andrea, társkereső Szentendre
Fényképek1
Andrea vagyok. Szeretem a természetet és ezert is költöztem ki Szentendrére, de a nagy sétákhoz jó lenne egy társ, akivel megoszthatom örömömet és bánatomat.
Andrea, 48
Társkereső Szentendre
Proteusz, társkereső Szentendre
Fényképek3
Szeretem a sci-fit, a fantasyt a távoli tájakat, az egzotikumot, és az avantgarde zenéket. Színházakba, kiállításokra, és moziba is járok. Hobbim a statisztálás, gitározás, és a színészet.
Társkereső Szentendre
Sanyi, társkereső Szentendre
Fényképek4
Gyere táncoljuk át az életünket a napfényes tengerparton. Csinos vékony páromat keresem!
Sanyi, 52
Társkereső Szentendre
Turán, társkereső SzentendreCsak belépve látható
Fényképek1
Magamról írni nehéz dolog, mások úgy is jobban ismernek és mindent tudnak rólam, még azt is, amit én nem :) Amennyiben kérdésed van, csak nyugodtan kérdezd meg :) Milyen a nagy Ő, ez jó kérdés :) Elképzeljük, hogy milyen lenne az ideális, de úgyse vele sodor össze az élet. Annyi "elvárásom" viszont van, a múltad legyen letisztázva, ne eltartót keress, mint ahogy én se azt teszem. Iskolai végzettség nem kell, de nem hátrány, ha van IQ-d, ez nem diplomához van kötve. És nagyon megtisztelő akár egy nemleges válasz is, legalábbis felénk szoktak reagálni.
Turán, 35
Társkereső Szentendre
Kristóf, társkereső SzentendreCsak belépve látható
Fényképek5
Egy fiatal, élet vidám bevállalós srác vagyok, hiszek az emberi kapcsolatokban és a kommunikáció erejében, rengeteg témában otthon vagyok, de a jó beszélgetéshez partner kell. Szeretnék új embereket meg ismerni, nem feltétlenül kapcsolatra vágyom, de az sincsen kizárva. Amennyiben kicsit is kíváncsi vagy rám írj nyugodtan, hisz nincs lehetetlen csak tehetetlen. :)
Társkereső Szentendre
Gábor, társkereső Szentendre
Fényképek3
ismerj meg!
Gábor, 41
Társkereső Szentendre
Gabor0208, társkereső SzentendreCsak belépve látható
Fényképek1
nem a herceg vagyok hanem a kikötő /anyu hazudott neked nincs herceg / írhatnék sok hülyeséget de inkább jelezz és less kontact
Társkereső Szentendre
Klára, társkereső Szentendre
Fényképek9
Egy fiam van. 20 éves. Vele élek. Keresztény az értékrendem. Szeretem az életet. Mindent, ami szép benne. Úgy boldogulni az életben, hogy ne köszörüljek le mást. Szeretek tanulni új dolgokat, keresem a párom. A szeretet erejében hiszek, és hogy egész életünkben fejlődhetünk, válhatunk jobbá, többé. Ha szeretnél megismerni, ahhoz úgy is találkozások kellenek személyesen. Úgy hogy ide ennyit.
Klára, 53Prémium tagság
Társkereső Szentendre
Prémium tagság Prémium tag
Gergő, társkereső Szentendre
Fényképek1
Nincsen fehér lovam! Átlagos vagyok.
Gergő, 36
Társkereső Szentendre
András, társkereső Szentendre
Fényképek2
Törpös szép napot mindenkinek! Andris vagyok, de nagy bemutatkozást most nem fogok írni. Ha itt mindent leírnék nem lenne miről beszélgetnünk. Bárkivel szívesen ismerkedek, csak a vásárlásmániás cicababék kíméljenek! :) Örülök, hogy benéztél. Halika.
Társkereső Szentendre
Mihály, társkereső Szentendre
Fényképek9
Elváltam ,egyedül élek(albérletben),társat keresek. Első a kor , nem számít. A kor, ha társak vagyunk megszűnik , mert Ő kell , és én neki,szerintem.Közhelyeket nem írok hogy művészet,zene meg stb. kedvelő legyél, fölösleges nem, csak Önmagad légy.Lehet valaki művelt de a magával hozott intelligencia O , de lehet fordítva is.Értékelem a nőben az apró örömökre való hajlamot.Nem nézem mi a végzettséged az egy dolog , itt Te vagy a lényeg. Kapcsolataimtól rengeteg pofont kaptam mely ráébresztett a dolgokra, így tanultam!!. Nem! szexpartnert keresek ha kell akad.Maradjunk a realitásoknál ,60 felé ballagok, az együttlét nem csak a szexben van, ha Nálad első dolog a szex lapozz tovább nem én vagyok az aki neked kell!Nem akarok szerelmes lenni,csak boldog!Olvastam valahol: -Ha valaki nem tesz meg érted legalább annyit, amennyit Te érte, akkor nem ő az igazi. Ő csak egy újabb útitárs az igazihoz vezető rögös és hosszú úton. Ha megtalálod azt, akit keresel, akkor azt rögtön tudni és érezni fogod, mert olyan érzés lesz, mintha mindig is Őt kerested volna. Idegen, de mégis ismered. Még távoli, mégis közelebb van, mint bárki más. A szemedbe néz, de a lelkedbe lát. Hozzád beszél, de a szívedhez szól. Na Ő lesz az igazi!- Légy NŐ ,ha ezek a dolgok megfelelnek....a többi a Te dolgod.
Társkereső Szentendre
Laca, társkereső Szentendre
Fényképek3
Egy tüneményes, édes, aranyos, lebilincselő....fazon vagyok. Ha nem hiszed ismerj meg és cáfolj :) Aki cáfol annak megsúgom, hogy az élet értelme a NŐ
Laca, 51
Társkereső Szentendre
Marcell, társkereső Szentendre
Fényképek1
Kedves odafigyelő vagyok hosszútávra tervezek vannak céljaim amit nem egyedül tervezek többi privát.
Társkereső Szentendre
Hold, társkereső SzentendreCsak belépve látható
Fényképek4
Szép, csúnya, okos, buta, magas, alacsony, kövér, sovány.. . kinek milyen.
Hold, 51
Társkereső Szentendre
Bálint, társkereső Szentendre
Fényképek1
Szeretem megélni az életet! Kreatív személyiség vagyok, nem szeretek unatkozni! Szeretek motorozni, kirándulni, világot látni. Nem szeretem a hazugságokat!
Társkereső Szentendre
Dávid, társkereső Szentendre
Fényképek1
Barátságos vagyok Őszinte valamikor túlságosan is? ?
Dávid, 28
Társkereső Szentendre
Bertalan, társkereső Szentendre
Fényképek11
Szia Berci vagyok! Vidám mosolygós, kedves élettel teli, őszinte, Romantikus, hűséges udvarias. Egy olyan Hölgyet keresek akivel jó együtt sétálni nappal vagy holdfényes estéken, Esténként összebújni egy film előtt. Összemosolyogni és együtt nevetni vagy megosztani a bánatunkat! Szeretném, ha mindig itt lennél mellettem, átölelnél, s azt mondanád szeretlek! Szeretném érezni ajkamon édes csókodat, s végigsimítani gyengéden selymes arcodat. Szeretném ha két szemed pillantását mindig láthatnám, ha mindig érezhetném szíved dobogását. Szeretném érezni tested melegét, hozzád simulva érezni szíved szapora verését. Szeretném ha átölelnél, s magadhoz szorítanál és én nem engednélek el egy életen át! Egy cigarettavég parázslik a sötétben, tekintetem elveszett a szürkeség ködében. Gondolatok kavarognak az éj csöndjében, valami elmúlt, valami meghalt valaki szívében! Fogyó hold sápadt fénye kúszik be az ablakon, tüzes csókod perzselését érzem ajkamon. Gyengéden simogat kezed, veled szeretnék ébredni mindig csak Veled! Lelkemben keserűség. Meddig fogom viselni még? Szívem lassan összeroppan. Te kelessz csak hányszor mondjam? Más csókol, más szeret és más karja zár. De emléked megvan, szívembe temetem, bárhova mész sohasem feledem! Ha fekete hálót fon köréd az éj. Én ott leszek, hogy többé ne félj. Őrzöm álmaid, védem a szíved. Jó éjt! Most hunyd le a szemed, és álmodj velem szépeket. Amióta megláttalak, rabod lettem néked, bárhova is visz a sors, nem feledlek téged! Holdvilágos éjjelen esküszöm az égnek, soha senkit nem szerettem úgy, mint Téged!
Társkereső Szentendre
Máté, társkereső Szentendre
Fényképek2
Nem szeretném kiírni ide a fél életemet, hiszen máshoz se megyek úgy oda az utcákon, hogy kérdés nélkül elmesélek neki mindent magamról. Képzeld el, hogy odaállítok hozzád: "Szia, xy vagyok, erre az egyetemre járok, van 3 kutyám 2 macskám, szeretek sportolni és blablabla. " Röhejes nem? ;P Aki kíváncsi rá, azzal szívesen megosztok mindent, a többieket pedig nem untatom. De azért elöljáróban annyit, hogy imádok játszani kisgyerekekkel (főleg kisöcséimmel), és nagy állatbarát vagyok.
Máté, 30
Társkereső Szentendre
Péter, társkereső Szentendre
Fényképek3
Spacesynth Forever...
Péter, 46
Társkereső Szentendre
Sándor, társkereső Szentendre
Fényképek3
mit is kéne ide irni.nem vagyok sem herceg sem szörnyeteg.a földön járok két lábbal.nem vagyok zöldszemű sárkány sem.tudom mit akarok,igyekszem eszerint is élni.
Társkereső Szentendre
Gabi, társkereső Szentendre
Fényképek10
Legfőbb elvárásom a feltétel nélküli őszinteség! Velem mindent meg lehet beszélni. szeretek olvasni, tv-t nézni, utazni, fürdőbe járni. zenét hallgatni 60-70-80-as évekből, komoly zene is de az hangulat függő.
Gabi, 69
Társkereső Szentendre
Magdolna, társkereső Szentendre
Fényképek3
Vidám, pozitív gondolkodású, rendszerető, finom sütivel várom a vendéget, szeretek úszni, kertészkedni, sétálni, állatbarát vagyok és humoros. De főleg romantikus.
Társkereső Szentendre
Mika, társkereső Szentendre
Fényképek8
Nagyon vidám vagyok mindig! Imádom a zenét és nagyon szeretek táncolni:)
Mika, 56
Társkereső Szentendre
Magdolna, társkereső Szentendre
Fényképek1
Szeretem a vidám társaságot,magam is az vagyok!Nyugdijas klubbot vezetek,sétát,kirándulásokat szervezek.Magamról bővebbet, ha a személyem felkeltette érdeklődésedet.
Társkereső Szentendre
Gyuri, társkereső Szentendre
Fényképek3
Keresem a igazit 31, 34, 37 jöhet komoly párt keresem írj rám bátran ne légy szégyenlős ha munkám van írj meg néznem munka pihenőbe.
Gyuri, 25
Társkereső Szentendre
Árpád, társkereső Szentendre
Fényképek8
Helló! Örülök hogy benéztél. Független férfi vagyok, Szentendrén élek rendezett jó körülmények között. Ismerj meg!. ha gondolod :) Kérdezz- válaszolok :) Nem vagyok otthonülő! Kirándulás, kertiparti, mozi, étterem, gyertyafényes vacsorák, összejövetelek, nyaralás.. hogy néhány dolgot említsek. A felsoroltakhoz keresek egy csinos vidám, vagány 45-58 körüli HÖLGYET! Szeretetteljes kapcsolatot keresek, melyből bármi kialakulhat akár együttélés is. ha akarjuk. kérdezz - válaszolok.
Társkereső Szentendre
Adam0502, társkereső Szentendre
Fényképek3
szeretnék ismerkedni rendes belevaló lányokkal.
Társkereső Szentendre
Misike, társkereső Szentendre
Fényképek3
Párokat, hölgyeket keresek, szombat éjszakai közös programra. Üdv. : Szablics Mihály
Misike, 61
Társkereső Szentendre
Nusika, társkereső Szentendre
Fényképek2
Életvidám, jó kedélyű, nyílt és őszinte. Hozzám hasonló férfit keresek. Családi házban élek, Budapest mellett.
Nusika, 83
Társkereső Szentendre
Csaba, társkereső Szentendre
Fényképek1
Ok...akkor rajta: úgy gondoltam, hogy először kulcsszavakban összefoglalom neked azokat a fontosabb tulajdonságaimat amelyek jellemzőek rám. Ezek alapján eldöntheted, hogy időt szánsz a profilom olvasásának folytatására. Ígérem, hogy nem haragszom meg rád ha nem fogod tovább olvasni. De ezt én már soha nem fogom megtudni :-) Utazás, kreativitás, fotózás, síelés, úszás, könyvek, spontán dolgok, nyitottság (majdnem) mindenre, tanulás (sok időt szánok erre), videózás, kihívások (sok részem volt benne) munka, kirándulás, egyszerűség, igazmondás, jó emberi kapcsolatok, szeretet, idegen nyelvek, szervezés (vállalati is), humorérzék, színházba járni, saját magam kutatása (mindig felfedezek valami ujjat) És most egy pár konkrétum rólam: 58 éves vagyok, egyedül élek, van három fiam és egy unokám. Napi foglalkozásom: van egy kis cégem amit vezetek, ezen kívül sok kreatív dolgot csinálok még. Mit szeretnék az élettől? Nos, egy jó kapcsolatot, társat aki jól érzi magát velem és fordítva. Nagyjából ennyi. Ideális partnerem: Kor: 46-50/súly:48-52kg/Magasság: 158-162cm/ Alkat: vékony/sportos
Csaba, 63
Társkereső Szentendre
Alex, társkereső SzentendreCsak belépve látható
Fényképek3
Én sokszor bolond, vidám ember vagyok, de tudok komoly is lenni. Nagyon szeretem a zenét, a jó kocsikat, bulikat de most már sok! 1 jó nő hiányzik az életemből. Lehetnél te is az!!!
Alex, 28
Társkereső Szentendre
Béla, társkereső Szentendre
Fényképek6
Nagyon szeretek szeretni, szeretet adni, és szeretem ha ezt viszonozzák. Őszinte embernek tartom magam, és egy őszinte tartós párkapcsolatot szeretnék.
Béla, 63
Társkereső Szentendre