Szekszárdi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi szekszárdi társkeresőt is.
Zsolti, társkereső Szekszárd
Fényképek2
Imádom a természetet,szeretek nagyokat sétálni,álatokkal sincs problémám van egy kiskutyám.Szeretem a nagy partykat.
Zsolti, 35
Társkereső Szekszárd
Csabi, társkereső Szekszárd
Fényképek1
Imádok utazgatni új dolgokat felfedezni!
Csabi, 37
Társkereső Szekszárd
Zoli, társkereső SzekszárdCsak belépve látható
Fényképek4
Fiatalos, kulturált, néha humoros is. :) Szeretem az életet. Szeretek olvasni, szeretem a természetet! Magyar öko-spirituális-szellemi embernek vallom magam! :) Kedvenc könyveim James Redfield tollából a Mennyei prófécia sorozat! A feladat a földi mennyország megteremtése, szeretetfalva és boldogságváros létrehozása, Shambala építése! Shaktim megtalálása! Csupán ehhez keresem páromat :)
Zoli, 50
Társkereső Szekszárd
Balu0117, társkereső Szekszárd
Fényképek2
Szia!Ha szeretnél ismerj meg!Részletesen levélbe vagy egyébmódon :)
Társkereső Szekszárd
Zoli, társkereső SzekszárdCsak belépve látható
Fényképek4
Szeretnék társra találni ebben a rohanó, felpörgött világban. Az éltetünk túl rövid arra hogy ne vegyük komolyan. Tartalmasabbá kell tenni, mert az óra ketyeg és sajnos előre! Komoly kapcsolatot keresek, egyéjszakás kaland nem érdekel. Szeretet adni és kapni jó! Személyes találkozásban hiszek. Szeretek a természetben barangolni az állatokat, növényeket, virágokat megcsodálni hiszem hogy mindegyiknek lelke van! A hegyek látványa, hatalmassága valósággal megbabonáz. A zenében mindenevő vagyok az életem része, a tánc pedig valósággal feltölt.
Zoli, 51
Társkereső Szekszárd
Jessica, társkereső Szekszárd
Fényképek7
Sziasztok! Kedves, baràtsàgos, tànc Kedvvelö sportos làny vagyok
Társkereső Szekszárd
Péter, társkereső Szekszárd
Fényképek3
meglátni és meg szeretni!
Péter, 43
Társkereső Szekszárd
Milán, társkereső Szekszárd
Fényképek3
Írhatok ide sok mindent de inkább ismerj meg.. veszíteni valód nincs..
Milán, 27
Társkereső Szekszárd
Balázs, társkereső Szekszárd
Fényképek1
Az emberek kétféleképpen állnak hozzám. Vagy bírnak vagy nem! :D Ismerj meg és válassz ;)
Társkereső Szekszárd
Breki, társkereső Szekszárd
Fényképek4
Magas sportolni és sportokat nézni is szerető, romantikus aki imádja a tengert, Görögországot és imádja a a hasát illetve a finom kajákat
Breki, 50
Társkereső Szekszárd
Edit, társkereső Szekszárd
Fényképek3
Elsősorban társkeresés céljából vagyok itt, de barátokat-barátnőket is szeretnék szerezni,szívesen ismerkedem, barátkozom. Minden társkeresőnek üzenem: "Még el kell mondanom egy szomorú hírt. Az "Igazi" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne "igazi". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált." Popper Péter
Társkereső Szekszárd
Dávid, társkereső Szekszárd
Fényképek4
Ha szimpatikus vagyok írj :) kereslek régóta!
Dávid, 37
Társkereső Szekszárd
Sanya, társkereső Szekszárd
Fényképek3
Szeretem a közvetlen társalgást, a könnyű zenét, jó társaságot, vagy csak úgy sétálni kerékpározni, csak partner kellene mindehhez mert egyedül nem jó. Minden mit az élet adhat egyedül fogadni nem az igazi, Nem a szexet keresem hanem társam, kihez öröm hazatérni, vagy haza várni, hallgatni szavát nézni mosolyát oszlatni bánatát.
Sanya, 55
Társkereső Szekszárd
Misi, társkereső Szekszárd
Fényképek6
Nem dohányzó nem Italozó férfi vagyok.Igényes vagyok a környezetemre s magamra is "adok". Hosszútávra keresek,magam mellé ,az idősödő éveimre szerető és szerethető társat.
Misi, 68
Társkereső Szekszárd
István, társkereső Szekszárd
Fényképek1
Igazából nem vagyok kopasz csak rövidre nyírom. :) Ismerj meg, nem csalódsz bennem, aki ismer tudja!
Társkereső Szekszárd
Viktor, társkereső Szekszárd
Fényképek2
Szeretnék komoly kapcsolatot találni! Ismerj meg és csak utána mondj véleményt!
Viktor, 29
Társkereső Szekszárd
Róbert, társkereső Szekszárd
Fényképek4
Egyedül vagyok, és már unom!
Társkereső Szekszárd
Anti, társkereső SzekszárdCsak belépve látható
Fényképek3
öszinte megbizható hüséges
Anti, 48
Társkereső Szekszárd
Irén, társkereső Szekszárd
Fényképek1
Független, nyugdíjas pedagógusnő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.
Irén, 73Prémium tagság
Társkereső Szekszárd
Prémium tagság Prémium tag
Zsolt, társkereső SzekszárdCsak belépve látható
Fényképek1
Sportolást kedvelő vagyok.
Zsolt, 57
Társkereső Szekszárd
Lerrysandal, társkereső Szekszárd
Fényképek1
Szia! Tibii vagyok Egyedülálló szingli életet élő Férfi Szekszárdról. Egy kisvárosban élek egy olyan vidéken ahol a magány és a keserűség oldott fájdalommá gyötrődéssé ejt. Rólam azt lehet tudni hogy én egy nyitott személyiség közvetlen életvidám fiú vagyok bőbeszédű igen barátkozó típus szeretem a társaságot ha van barátokat mert amúgy én egy magamnak való otthonülős fiúnak tartanám magam. Hétköznapjaim során általában sokat sétálok városnézés az egyik kedvelt hobbijaim közé tartozik emellett szöveget írok Rappelek, Vlogolok vannak saját témáim Youtube-on az Indavideón Amit még elöljáróban nem írtam le nektek hogy Biszexuális identitású hajlamú vagyok Szeretem a nőket de tipikusan vonzódási vágyaimat a férfiak iránt tudom jobban élvezni.
Társkereső Szekszárd
Mihaly, társkereső SzekszárdCsak belépve látható
Fényképek3
Nyugodt, harmonikus, boldog kapcsolat! Ha te is hasonlóan gondolod, ismerjük meg egymást!
Mihaly, 54
Társkereső Szekszárd
Szthugi, társkereső Szekszárd
Fényképek3
Hogy ki vagyok én? Hol komoly és határozott, hol anyámasszony katonája ki támogatásra szorul. Sokszor ül mosoly arcomon és fülig ér a szám, hol legörbül és szívem sajog igazán! Ember vagyok, nő vagyok és keresem a másik felem, melyre még nem leltem rá!
Társkereső Szekszárd
Mcdermott, társkereső SzekszárdCsak belépve látható
Fényképek3
Hogy miért nincs valakim? Mert nem Valakit keresek. Mert a Valaki Bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, virágot hoz és betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és szeretkezni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, aztán továbbmegy. A Valaki fontos ember, tudja mit akar, rám szól, ha elkenődött a festék, ha kilóg a blúz, ha ottmaradt a morzsa a fogamon. A Valaki fel és lecserélhető, ma van holnap nincs, súlytalan madár, ki ágról ágra száll. Valakije Mindenkinek lehet. Én nem az életemhez, a napjaimhoz, a perceimhez, hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot. Egy csendet a magányomhoz, egy bölcsőt a gondolataimhoz, egy szájat a szavaimhoz. Gyógyírt az üvöltésemhez, szigetet a szívemhez, erős kart a botlásaimhoz. Hogy bársonyos, puha öl legyek a magányához, hogy ünnep legyek a perceihez, hogy oltalmazó menedék legyek a gyengeségeihez. Valakit, aki nem Valaki, aki egyetlenegy, aki csend, rend, káosz, kiáltás, muzsika és öröm. Akinek szeme, füle, bőre, szája, lélegzete vagyok, aki világ és világosság, aki súlyos és súlytalan. Akiben boldogan tudok lakni és nem szól rám, ha koszos cipővel az ágyra fekszem, aki a magasba dob és elkap, ha zuhanok. Akinek én vagyok a folytatása és ő az én elejem, aki kimondja, amit álmomban gondolok, akit betűkabátba burkolhatok, akinek nem vagyok sok és nem vagyok kevés, se túl hideg, se túl meleg, hanem pont jó. Aki akkor jön, mikor jönnie kell, aki megérdemli a kidobott éveket, az üres falakat, az elpazarolt ifjúságom, a zajos életem. Akinek cinkosa vagyok, pajtás és múzsa, akivel el lehet bújni a ruhásszekrény aljába, aki lenyalja velem a fakanalat. És ez nem lehet Valaki, csak olyan, akinek a sorsa az enyém tükre, a folt a ruháján az én cérnámhoz való, a lépte visszhangzása altató mesém, illata béke, hangja megváltásom. Ezért van Senkim és ezért nincs Valakim. Mert a Valakire sohasem kell várni, az jöhet ma, tegnap, holnap, vagy akármikor. A sors-társ az más. Az akkor jön, mikor pontban jönnie kell és nem érkezik Valakihez vagy Bárkihez. Csak hozzám, mert én Én vagyok.
Társkereső Szekszárd
Prémium tagság Prémium tag
Kriszti, társkereső Szekszárd
Fényképek1
Szeretek sportolni. Szeretem az otthon ülös filmezős estéket is. Nem vagyok egy féltékeny típus, ha meg szeretek valakit bízom benne. Ha többet akarsz tudni ismerj meg.
Társkereső Szekszárd
Gunya józsef, társkereső Szekszárd
Fényképek3
szeretnék egy komoly kapcsolatot. Hűséges lányra vágyom,nem vagyok gazdag de szertetben viszont igen.Szeretek dolgozni és szeretném ha volna valaki,akiért érdemes lenne is.Ha van olyan lány aki ezt értékelni tudja, jelentkezzen.
Társkereső Szekszárd
Nimi, társkereső Szekszárd
Fényképek1
Tipikus vízöntő vagyok. Ökológiával,tájépítészettel és még sok mindennel foglalkozom.Van 1 szuper életem!-Szívesen megosztom Veled,légy a TÁRSAM!
Társkereső Szekszárd
László, társkereső Szekszárd
Fényképek9
Aranyos kedves őszinte mindenkivel!!! Barátságos!! Meg kell ahhoz ismerni!!!
Társkereső Szekszárd
Kati, társkereső Szekszárd
Fényképek5
Egy molett víg kedélyű nő vagyok.Szeretném élvezni az életet ami oly rövid is lehet.Élj a mának ehhez keresek barátot partnert.És ahogy lesz úgy lesz.,egy próbát meg ér.Üdv Kati lehet hogy engem keresel,találj meg.
Kati, 53
Társkereső Szekszárd
Lacosz, társkereső Szekszárd
Fényképek2
Társam keresem, mert egyedül rossz! Néha az ember azt hiszi, … hogy jön majd valaki,. aki magával hoz egy másik világot… Aztán rájössz hogy ő is ezen a Földön él. …. Pedig pont ez a lényeg.. Hogy jöjjön valaki, …aki ezen a Földön él...És hozzon el egy világot... De ne egy másikat, hanem ezt..A miénket..Csak kicsit másképp.. Jöjjön valaki, …. akivel máshogy látod a világot.. Akivel máshogy éled meg a mindennapokat..Akivel szebbek lesznek az álmos reggelek..És még szebbek az éjszakák.. Akivel a percek óráknak tűnnek, …. az órák pedig perceknek.. Aki ott tud hagyni a szívedben valamit, ami akkor is segít szebbé alakítani a valóságot, …. ha ő már nincs melletted..
Lacosz, 61
Társkereső Szekszárd
Pfaff, társkereső Szekszárd
Fényképek1
Meg kérlek benneteket. Hogy olvasd el mielött irsz az adatlapomat. Mert én nem kalandot nem alkalmi partnert keresek. És Szekszárdhoz közel legyen. Én öszinte társat keresek magam és kisfiam mellé. köszi ha elolvastad.
Pfaff, 27
Társkereső Szekszárd
Gyurci, társkereső Szekszárd
Fényképek1
A nevem György. Tudom nem vagyok egy Alain Delon. Viszont jó fej vagyok. És szerény is! A viccet félretéve, keresem a társam. Mint sokan mások. Az életem nagyjából rendezett. Már csak a társaság hiányzik.
Gyurci, 38
Társkereső Szekszárd
Péter, társkereső Szekszárd
Fényképek3
"csak a holtak látták a háború végét" (Platon)
Péter, 38
Társkereső Szekszárd
Attila, társkereső Szekszárd
Fényképek3
Attila vagyok Szekszárdon lakok elvált alkalmazott ként dolgozom egy nagy medve vagyok.
Attila, 59
Társkereső Szekszárd
Sanko, társkereső Szekszárd
Fényképek2
Tartós laza kapcsolatot keresek hosszú távon.
Sanko, 58
Társkereső Szekszárd
Józsi, társkereső Szekszárd
Fényképek3
MAJD
Józsi, 61
Társkereső Szekszárd
Zsolt, társkereső Szekszárd
Fényképek3
Szerkesztés alatt :D
Zsolt, 31
Társkereső Szekszárd
Zsolt, társkereső Szekszárd
Fényképek1
Főzök, mosok, takarítok, remegésig össze, vissza, puszillak. Csak lazán élem az életet, létedet hiányolom. Egyszer van csak az a pillanat, úgy hogy kalandra fel.
Zsolt, 50
Társkereső Szekszárd
Bence, társkereső Szekszárd
Fényképek6
Szia! Fiatal, vidám ám mégis ambiciózussal és tettvággyal élek. Külfödön dolgozom, mert szeretném megvalósítani az álmokat, amiket megalkottam. A barátaim szerint egy félőrült, a szüleim szerint totál őrült vagyok. :D
Bence, 26
Társkereső Szekszárd
Balázs, társkereső Szekszárd
Fényképek3
Ha kíváncsiak vagytok, nyugodtan írjatok levelet :)
Társkereső Szekszárd
Szabi, társkereső SzekszárdCsak belépve látható
Fényképek3
4,5 fél évet éltem Angliába a jövőm megteremtése érdekéért. Keresem azt a lányt aki mellett boldog lehetek, tartós komoly kapcsolatra, vagy baráti kapcsolatara is ... :) Kérem ne írjanak homoszexuálisok ... Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed, várom leveled ... ;) szeretek úszni, zenét hallgatni, bulizni, horgászni, beszélgetni, ismerkedni érdekes emberekkel ... ;)
Szabi, 38
Társkereső Szekszárd
Judit, társkereső SzekszárdCsak belépve látható
Fényképek21
Tisztelt Uraim! Nősök, járnak valakivel, szenvedélybetegek (alkohol, drog), tetováltak, 170 cm magasság alattiak: NEM! Egy férfi csak úgy lehet boldog velem, ha nem az elhunyt feleségét, vagy nem a volt barátnőjét keresi bennem, mert őket biztosan nem fogja megtalálni.
Judit, 61Prémium tagság
Társkereső Szekszárd
Prémium tagság Prémium tag
Kálmán, társkereső Szekszárd
Fényképek3
Sok mindent szeretek.Zenét , kirándulást , sportot , filmeket, utazást.Alkalmazkodó típus vagyok.
Társkereső Szekszárd
Mahua, társkereső SzekszárdCsak belépve látható
Fényképek2
NEM KERESEK SENKIT!!!! Nem árt rólam tudni: az anyukámmal élek, van öt macskám, sose leszek 180 cm magas Mivel örökké rohanok a kényelmesebb (nadrágos) viseletet jobban kedvelem mint a szoknyásat. Ettől függetlenül jól érzem magam abban is, ezt a fényképeim bizonyítják. Nem vagyok egy tipikus konyhatündér, de azért elboldogulok, ha a helyzet úgy kívánja. Bátran lehet írni nekem, minden levélre válaszoltam... eddig és nem kívánok változtatni ezen a szokásomon. Ha késztetésem van, mert találok egy jó adatlapot, akkor írok én is. Ja, és imádom az itteni hangulatjeleket és előszeretettel használom is! Még valami: naplózok, abban is sok minden kiderül rólam. Ideje volt megújulni, de azért a régit is itt hagyom: Mindig vidám vagyok, vagy legalábbis annak látszom és pusztán a nevetésemmel, jókedvemmel felvidítom az embereket magam körül.
Mahua, 53
Társkereső Szekszárd
Fire, társkereső Szekszárd
Fényképek7
Ha lenne annyi időm és ilyen célra fordítandó anyagi hátterem,az életben oly sok mindent szívesen kipróbálnék. Búvárkodnék a Maldív-szigeteken,hol tiszta és kék a tenger vize, mint egy csiszolt zafír ékkő. Ugranék szikrázó napsütésben 4000-ről hátamon ernyővel,arcomba vágó szél ismerős érzésével,hol csak térkép a táj. Hófödte csúcsra másznék,hol csak a társamra és a felszerelésemre számítva araszolnék a meghódítandó célig,büszkén kitűzve a nemzeti lobogót.... Irigylem kinek megadatik eme lehetőség élete során,hisz van tere valóra váltani álmait,megtapasztalni erejét,kitartását és egyben korlátait. Milyen őszinte csodálattal tekintettem a felnőttek világára a filmszínház szemüvegén keresztül mikor még apró gyermek voltam,azt hittem magam váltom meg a világot egyszer ha felnövök.Oly sokrétű és szerteágazó miliő elvarázsolt,színes kaleidoszkópjának csillogása csábítóan kínálta magában a nagybetűs ÉLET lehetőségeit. Majd ahogy cseperedik az ember fia, a szertefoszló álmok, a realitás talaján szétpukkanó szappanbuborék közt ébred rá,mindez csupán illúzió. Ám még ma is megfeledkezem a valóságról az égre tekintve egy-egy fodros felhő láttán,netán egy nyári éjszakán a csillagok ölébe hajtva fejem... Álmodj mintha örökké élnél,élj úgy mintha nem lenne holnap. Néha úgy érzem 800 éves vagyok mint Yoda a Star Wars-ból,máskor viszont mint Benjamin Button, fiatalodom az évek során.Mindig a vicc jut az eszembe mikor valakinek az élemedett kora kerül szóba.Kéményseprő mikor belenéz a tükörbe? -Koromhoz képest jól nézek ki! Na jó nem bohóckodom,hisz értelem és érzelem mely bennem lakozik drága Hölgyeim és ezt minden nagyképűség nélkül ki merem jelenteni!Természetesen ez csak irónia részemről,mielőtt még valaki félreérti és egy öntelt alaknak gondol.... Az ideális partnerem... Akivel a jég hátán is megélnék egy kunyhóban,csak szeressen tiszta szívből.... Ki munkám végeztével elém jön és a nyakamba ugrik,szorosan ölelve és azt suttogva a fülembe,mennyire hiányoztam neki! Kivel megoszthatom minden apró örömöm és bánatom,kihez odabújhatok egy megfáradt nap végeztével,megnyugvást találva karjai közt. Kiért érdemes reggel ismét csatába indulnom,erősen tartva az evezőket a kihívások tengerén. Akit önzetlenül és csak önmagáért szerethetek,míg csak lélegzem és dobban a szívem. Hisz szeretni és szeretve lenni a legcsodásabb érzés mit csak kívánhatunk magunknak a boldogság kék madaraként!
Fire, 49
Társkereső Szekszárd
Izabella, társkereső SzekszárdCsak belépve látható
Fényképek11
Ha akarsz kérdezz ismerj meg!!!!
Társkereső Szekszárd
Íbolya, társkereső Szekszárd
Fényképek5
Özvegy vagyok, 2 családom van de külön élek, szeretem a zenét. Én magamról nem is beszélek. Hiszen, hiszen tudom régóta már, hogy patakzó, nyílt sebe vagyok a szívenszúrt, a nyomorult világnak.
Társkereső Szekszárd
József, társkereső Szekszárd
Fényképek1
Ugy hozta az élet hogy 40 évesen egyedül élek. Nincs gyerekem pedig rajongok értük! Jelenleg németben dolgozok, de közben keresem az igazit, aki társam lehetne. Nem adom fel, mert tudom hogy egyszer eljön.. .
Társkereső Szekszárd
Gyuri, társkereső SzekszárdCsak belépve látható
Fényképek2
Őszinte komoly kapcsolatot keresek.
Társkereső Szekszárd
Franciasfi, társkereső SzekszárdCsak belépve látható
Fényképek13
Nem keresek senkit. Nem jelölök senkit, ne jelölgessen senki. A legtöbben csak itt vannak, -és némelyik mekkora seggfej- válaszolni luxus, így én is leszarom már, szóval írni se írjon senki, mert nem fogok válaszolni. Van itt valami, amit szerezzetek be magatoknak. :) Kellene még pár kérdés a sok közé. Pl, hogy szeretsz e dugni :D Vagy szoktál e pornót nézni :D :D Azért kíváncsi lennék, mennyien válaszolnának rá igennel :D Biztos sok álszent van :) Akinek nem tetszik, tovább lehet görgetni. Ja, és igen, néhány nőneműnek nem ártana megnézni más nőtársai hozzáállását, Lehet, máshogy látnának dolgokat. Pasik nem érdekelnek. Se párok, ne is írj emiatt, hogy beszállnék e.
Társkereső Szekszárd
Prémium tagság Prémium tag