Szegedi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi szegedi társkeresőt is.
Hulmi, társkereső Szeged
Fényképek3
... Magáról elég nehéz írni az embernek.... ... azt szokták mondani:ismerj meg! ... szeretek viccelődni, ha kell komoly is vagyok, próbálom az életet mindig felfelé terelni azon a bizonyos "sinus" görbe felfelé ívelő ágára... :-) ... igaz ez nem mindig sikerül.....és..az igazság az , hogy ha őszinte az ember , ha nyíltan elmondja a maga kis monológját..., akkor mindig leírják..., tehát , lehetne itt írni regényeket, de minek.... úgyhogy....... elégedj meg azzal, hogy azt mondom: Rossz...
Hulmi, 50
Társkereső Szeged
Csaba, társkereső Szeged
Fényképek3
Átlagos férfiember vagyok. ;)
Csaba, 28
Társkereső Szeged
Ágnes, társkereső Szeged
Fényképek4
FIATALOS GONDOLKODÁSÚ, MINDENRE NYITOTT, EMBERI ÉRTÉKEKRE IGÉNYES NŐ VAGYOK. MINDENT SZERETEK AZ ÉLETBEN AMI SZÉP ÉS JÓ. EZT IGYEKSZEM MEGTALÁLNI A KÖRNYEZETEMBEN A LEHETŐSÉGEIMHEZ KÉPEST.
Társkereső Szeged
Gergő, társkereső Szeged
Fényképek1
Olyan tipikus féle. Szórakozás barátokkkal steffen stb
Gergő, 27
Társkereső Szeged
Attila, társkereső Szeged
Fényképek2
Szia! Köszönöm, hogy rám kattintottál! :) Rendkívül nyitott, önfejlesztő, céltudatos, segítő embernek ismernek a barátaim, aki szereti a humort az utazást és a kedves mosolyt :) Fontosak számomra az emberi értékek és az értékek teremtése.. Ha nem vennélek észre (mert ritkán járok az oldalon), nyugodtan küldj egy mosolyt! :) Barátsággal: Attila
Attila, 49
Társkereső Szeged
Marko, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
18-30 éves nőkkel ismerkednék. Képet kérésre küldök.
Marko, 25
Társkereső Szeged
Vali, társkereső Szeged
Fényképek1
Nálam az őszinteség alap. Igényes vagyok munkámra, a saját és környezetem tisztaságára. Ha segítségre van szüksége valakinek, azonnal ott vagyok. Gondolom, ezért szeretnek a munkatársaim. Nem vagyok anyagias. Annyi legyen, hogy a számláim tudjam rendezni, és ne éhezzek. Imádom a gyerekeim, és az unokáimat. Környezetvédő, és állatbarát vagyok.
Vali, 60
Társkereső Szeged
Görög, társkereső Szeged
Fényképek1
Ismerkednék komoly kapcsolat céljából.
Társkereső Szeged
Mária, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretnék ismerkedni normális értékrenddel rendelkező emberrel. Egyedülálló társkereső komoly kapcsolatot keres. Vicces és egyben komoly is tudok lenni ha a helyzet kívánja. A barátaim azt szeretik bennem, hogy rám bármikor számíthatnak, mindig ott vagyok, amikor kell. Ha arra érdemesnek találok valakit, akkor szívesen kitárom a lelkemet. Előre bocsájtom nem vagyok egy egyszerű eset. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak amilyen....
Társkereső Szeged
Márti, társkereső Szeged
Fényképek5
Sziasztok. Lányokkal szeretnék ismerkedni. Szeretném kipróbálni milyen egy lányt, nőt kényeztetni kölcsönösen. Lehet hogy párokkal is kipróbálnám..
Márti, 31
Társkereső Szeged
Antal, társkereső Szeged
Fényképek3
Spontán,kreatív,laza,és nyugodtan végig lehet velem sétálni bárhol kézen fogva.-))))
Társkereső Szeged
Névnapi ajándék Névnapja van
Tímea, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretek fallabdázni, síelni, olvasni, moziba és színházba járni.
Társkereső Szeged
Ildikó, társkereső Szeged
Fényképek1
Kedves őszinte,kiegyensúlyozott hölgy vagyok. Sokat utazom mivel külföldre járok ki dolgozni.
Társkereső Szeged
Zsuzsa, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
Szín ház, utazás, közös szabad idős programokhoz keresek megfelelő partnert.
Zsuzsa, 61
Társkereső Szeged
Rozália, társkereső Szeged
Fényképek1
Egyedülálló inteligens természetkedvelő állatszerető könyen barátkozó nő vagyok. Középfokú végzettségű de sok minden érdekel. Szeretem az öszinte embereket én is az vagyok. Önmagamra és másokra is igényes , anyagi helyzetem átlagos.
Társkereső Szeged
Anna, társkereső Szeged
Fényképek2
Sziasztok! Özvegy, szókimondó becsületes odaadó és figyelmes asszony vagyok. Unokáim vannak akik az életet jelentik. Tanyasi vagyok, szegedtől nem messze. Jókedvre tudom deríteni az embereket. És vágyom a boldogságra.
Anna, 69
Társkereső Szeged
IstOnee, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek10
Hosszas bemutatkozás helyett inkább az interaktív ismerkedésre szavazok. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak úgyis jelét adjuk, én legalábbis biztosan. Komoly kapcsolat helyett inkább a hosszútávú szót használnám, noha tudok komoly is lennie, az élet esszenciáját nem ebben látom. De beszélgessünk és akkor kiderül, hogy közös úton járunk e majd! :)
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Géza, társkereső Szeged
Fényképek3
Egyedül élek gyerekeimtől külön, minden zenét meg hallgatok de a rock van közel a szívemhez Hogy mit szeretek még?sok mindent igen és sok mindent nem. többet személyesen mondok el, ha kíváncsi vagy hogy milyen vagyok írj.
Géza, 45
Társkereső Szeged
Attila, társkereső Szeged
Fényképek4
Komoly kapcsolatot szeretnék. Őszinte embernek tartanak, az is vagyok. Nem kell reggel azon törjem a fejem, mit mondtam vagy mit csináltam előző nap. Képeim frissek. Köszi hogy elolvastad. Időm engedi túrázom, kerékpározom.
Attila, 58
Társkereső Szeged
Róbert, társkereső Szeged
Fényképek2
Összeomolhatsz, panaszkodhatsz, sajnálhatod magad évekig. De egyet jegyezz meg, ez a te életed, most zajlik és könyörtelenül múlik egyfolytában. Éveket pazarolsz olyan dologra, amitől még szarul is érzed magad. Mert az idő nem áll meg a kedvedért, nem várja meg, míg talpra állsz. Minél hamarabb lépsz túl rajta, annál több időd marad, hogy egy olyat találj aki megérdemel téged..... .."Ne kérd, hogy ígérjem meg azt, amit nem tudok! Szeretlek, és melletted vagyok. De tudom jól, hogy eljön majd...
Társkereső Szeged
Xami, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Diplomás, egészségügyben dolgozó, kedves vidám nő vagyok. Hasonló adottságokkal rendelkező, utazást kedvelő barátom keresem. Az élet mindig a legnagyobb rendező, egy jó darabot igy mindig szívesen megnézek.
Xami, 61
Társkereső Szeged
Laszlo, társkereső Szeged
Fényképek2
Keresgetek.
Laszlo, 56
Társkereső Szeged
Attila, társkereső Szeged
Fényképek3
A jóra törekszem. Kérdezhető vagyok: őszinte leszek. A személyes találkozás híve vagyok. Ha "csak" egy jó beszélgetés lesz a dologból, már akkor is megérte a találkozás.
Attila, 40
Társkereső Szeged
Edmond, társkereső Szeged
Fényképek3
Egyedül álló apuka vagyok és szeretnék komoly kapcsolatot. Hiányzik az ölelés és az összebújás. Szeretek mozogni a szabadba lenni.
Edmond, 39Prémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Zoltán, társkereső Szeged
Fényképek6
Anime | Zongora | Komoly beszélgetések | Lélektan| Bohóckodás | Vidámság| Számomra az élet egy nagy játszótér :) Többnyire szerintem egy nagyon laza és vidám személyiség vagyok aki szeret az unalmas hétköznapokat valamilyen úton módon feldobni. Nagyon szeretek kirándulni és aktívan tölteni az időmet. Barátkozás és párkapcsolat keresése céljából, regisztráltam az oldalon. Ha látsz bennem valamit nyugodt írj ;)
Társkereső Szeged
Péter, társkereső Szeged
Fényképek1
Komoly őszinte becsületes ember vagyok közel három éve élek egyedül amit már nagyon unok, hiányzik egy társ. Ezért szeretnék megismerni egy Nőt! Minden megoldás érdekel akár baráti vagy élettársi kapcsolat is lehet. Ez kettőnkön múlik.
Péter, 65
Társkereső Szeged
György, társkereső Szeged
Fényképek2
Komoly társkereső vagyok. Lehet egyedül is élni, de nem érdemes. Szeretem megélni az élet apró pillanatait. Mindenkivel máshogyan viselkedem. Szeretek beszélgetni. Szeretem, ha szeretnek. Igyekszem úgy élni az életem, hogy ne ártsak senkinek. Nem kedvelem különösebben a zajt és a tömeget, így a bulizás nem jellemző rám. Csendesnek, becsületesnek tartanak a barátaim, bár egyre kevesebben vannak. Fiatalos, vidám beállítottságú ember vagyok. Kedves, odafigyelő, személyiség vagyok. Kiegészíteni...
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Andras, társkereső Szeged
Fényképek2
Szegedi független, nyitott, társaságkedvelő vagyok. Szeretem a jó zenét, a hétköznapokat megfűszerező humort, a filmeket, és a természetet. Rendezett élettel egzisztenciával rendelkezem. Szeretném megtalálni a boldogságot!
Andras, 56
Társkereső Szeged
Nelly, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Nyitott, nyíltszívű vagyok akit sokminden érdekel. Szeretem a társaságot, a jó filmeket, regényeket. Szeretem a zenét- mikor mihez van affinitásom . Imádok utazni, biciklizni - úton lenni.
Társkereső Szeged
Tamás, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Jó bölcsészként grafomán alkat vagyok, így a megadott kereteken belül nehéz lenne bemutatkozni. Na jó, ez költői túlzás. :) Írok néhány gondolatot, de alapvetően a személyes beszélgetés híve vagyok. Türelmes, udvarias, intelligens, barátságos személyiségnek tartom magam. Állítólag a humorommal sincs gond, ha találkozunk, és nem sikerül az első 10 percben megnevettetni, akkor visszakérheted a jegy árát! :) Szeretek olvasni, filmeket nézni, utóbbit lehetőség szerint többedmagammal. Ezen kívül...
Tamás, 34
Társkereső Szeged
István, társkereső Szeged
Fényképek6
:-)
Társkereső Szeged
Istvan, társkereső Szeged
Fényképek2
Özvegy vagyok, gyermekeim nagyok, külön élnek. Egy társat keresek, akivel lehet beszélgetni, mosolyogni, zenét hallgatni. Nem szeretek írni, személyes találkozás híve vagyok. A szemébe nézni és mosolyogni ha egymásra találtunk, ha a szimpátia megvan.
Istvan, 61
Társkereső Szeged
Aritma, társkereső Szeged
Fényképek1
Párom Sydney környékén keresem. Ha nem, akkor Békéscsaba környékén. Olyan embert keresek, aki értékeli ha a kedvében járok. Nyitott, kíváncsi, érdeklődő ember vagyok. Igazából majdnem semmim sincs, de legfőképpen egy jószívű, vicces élettárs hiányzik. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Szívesen írok többet is magamról, ha rátalálok egy rokon szellemre, aki szívesen megosztja gondolatait. Kizárólag komoly kapcsolatban gondolkodom. Spirituális beállítottságom miatt nem az átlag ember...
Aritma, 70
Társkereső Szeged
Csaba, társkereső Szeged
Fényképek2
Egyszerû, sokat dolgozó srác vagyok, aki itt szeretné megtalálni az igazit. :)
Csaba, 44
Társkereső Szeged
Zsolt0930, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
Kizárólag tartós, őszinteségen és bizalmon alapuló kapcsolatot keresek. Szeretek bulizni, de nem egy diszkóban fogsz szeletelve és pattogva megtalálni. Szeretem a jó bor gyümölcsízét, de nem egy borospincében dalolászok piros orral. A sörhabot is szeretem harapni, de egy büdös talponállóban lidércek társaságában kihagyom. Zenélgetek, webportálokat építgetek és ehhez hasonló dolgokat készítek. A naplómban találsz pár dalt tőlem és egy klippet is. Szeretem a verseket és a jó könyveket....
Társkereső Szeged
Ágnes, társkereső Szeged
Fényképek3
Nem hordok szemüveget, csak olvasáshoz és monitorhoz kell! Vidám, természet, állat, film kedvelő vagyok! Sokat kerékpározom, igaz hosszú távokra nem szoktam menni. Tenger-és part az én közegem, de az erdőben is szívesen sétálgatok.. főleg ősszel, akkor a legszebb számomra! A humor az élet sava-borsa.. szeretem a víg kedélyű embereket! Szívesen ismerkednék egy 48-55 év közötti sportos, vidám férfivel!
Ágnes, 58
Társkereső Szeged
Lili, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Sportos alkatú, megértő, kedves szeretetre vágyó hölgy vagyok, gyengéd meg bízható romantikus barátot keresek kölcsönös szeretet
Lili, 56
Társkereső Szeged
Sziszi, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Egyszerű nőnek tartom magamat, nincsennek nagy elvárásaim. Vidám romantikus nőkènt, keresek egy őszinte, kedves, humoros, megbizható, testi -lelki jó barátot. egy igazi romantikus nagymackót :)
Sziszi, 49
Társkereső Szeged
Laci, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Utálom a 4 -5 napig elérhetö regisztrált kép nélküli utca szélén dolgozo hölgyeket, és még finoman fogalmaztam,
Laci, 51
Társkereső Szeged
András, társkereső Szeged
Fényképek2
Szeretnék ismerkedni, baráti kapcsolatot kialakítani! Üdv : István
Társkereső Szeged
Jakab, társkereső Szeged
Fényképek3
Nem ijedek meg a lehetőségektől, és általában a lehetőségek sem ijednek meg tőlem. Remélem, azok sem ijednek meg tőlem, akiknek elsőre kicsit nehéz elhinniük, hogy vannak itt a paratlan-pont-hun olyanok is, akik nem csupán a felesleges szabadidőtől szabadulnának és beérik virtuális kacsingatásokkal, hanem akik hús-vér társat keresnek.
Társkereső Szeged
Attila, társkereső Szeged
Fényképek3
Szeretnék társra lelni.
Attila, 54
Társkereső Szeged
Marcsi, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek14
Egy vidéki nö vagyok a sok közül!Elvált négy nagy fiús egy unokás csajsziként tengetem szerény kis életem!DE valójába nem keresek senkit Barátkozom...később kialakulhat...de nős Pasik kíméljenek...harmadik szerepet nem játszom söt ellene vagyok!
Marcsi, 57
Társkereső Szeged
Csikós, társkereső Szeged
Fényképek3
Budapesti Műszaki Egyetem közlekedésmérnöki karán végeztem. Komoly kapcsolat céljából vagyok fenn bízom abban hogy mások is így vannak ezzel, bár személyes ismerkedés híve vagyok inkább. Szeretnék egy olyan valakit találni, akivel együtt nevetünk sportolunk kirándulunk ha úgy adódik kedvünk kiülünk a parkba a napsütésbe, vagy este nézzük a csillagokat, kettesével számoljuk a lépcsőfokokat, kakaót iszunk a pokróc alatt télen a kandalló tüze mellet:). Szeretek beszélgetni akár komoly dolgokról...
Társkereső Szeged
Szerelemlovag, társkereső Szeged
Fényképek3
Én egy 42 éves szegedi srác vagyok. Szeretnék megismerkedni egy szegedi nővel.
Társkereső Szeged
Tibort, társkereső Szeged
Fényképek4
56/188/90, jó megjelenésű, jó alakú, toleráns, pozitív beállítottságú, káros szenvedélyektől mentes, rendezett anyagi helyzetű, független és gyermektelen, szegedi, diplomás férfiként keresem : telt keblű, 44-60 év közötti, csinos, formás, kb. 150-172 magas, finom lelkű, romantikus, talán elsősorban szegedi barátnőmet, páromat. Szeretetre, megbecsülésre, szerelemre, akit lelkileg és testileg kényeztethetek, kevében járhatok és úgy szerethetek, ahogy neki a legjobb. Szeretek mindent ami szép,...
Tibort, 58
Társkereső Szeged
Margó, társkereső Szeged
Fényképek2
Elvált vagyok 2 felnőtt fiam van.Le vagyok százalékolva,de mellette dolgozom is,(még egyenlőre) Vendéglátásban és a kereskedelemben dolgoztam.Szeretek utazni,a tengert és a hegyeket imádom. Az állatokat is nagyon szeretem,főleg a kutyákat. Keresek egy rendes becsületes embert,akivel kölcsönösen tudnánk szeretni egymást.Jóban rosszban kitartana mellettem és boldogan tölthetnénk el a hátralévő éveinket.
Margó, 67
Társkereső Szeged
Beáta, társkereső Szeged
Fényképek3
Nagyon érzékeny, kedves, barátságos, megbízható embernek tartom magam. Vannak negatív tulajdonságaim is, mint mindenkinek, de ez szerintem ráér. :-) Jó a humorérzékem, szeretem a zenét, imádok sportolni, sétálni. Szívesen foglalkozom a spiritualitással. Szabadidőmben verseket írok, sokat sportolok, szabad levegőn vagyok. Egyenlőre kötetlenül ismerkednék, találkoznék valakivel és utána eldől, mi lesz a folytatás! Írjatok bátran! :-)
Beáta, 41
Társkereső Szeged
Zsolt, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Amíg nem ismersz ne mondj véleményt! A külsőm lehet hogy nem az álmaid férfia, de a többi kárpótol.
Zsolt, 56
Társkereső Szeged
Norbi, társkereső Szeged
Fényképek3
Szia. Én egy nem hétköznapi, őrült, perverz állat vagyok. Imádom a partneremet megkötözni, kiláncolni, pórázon láncraverni s közben mégis a tenyeremen hordozni. Erőszakról, agresszióról szó sincs! Csakis a kéj s vágy illetve önmegvalósítás. Velem minden vágyad megélheted. Mellette felelösségteljes, dolgozó, magamra s környezetemre igényes férfi vagyok. Nem kalandot keresek! Élni akarok! A bilincseim s huncutságaim kellenek a játékhoz. Nem megy nélkülük!
Norbi, 35
Társkereső Szeged