Szegedi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi szegedi társkeresőt is.
Éva, társkereső Szeged
Fényképek5
HIÁNYZIK AZ ÉLETEMBŐL,KI MINDIG VELEM LEHET.HIÁNYZIK AZ ÉLETEMBŐL KI MINDIG ENGEM SZERET.HIÁNYZIK REGGEL ,MIKOR EGYEDÜL ÉBREDEK.HIÁNYZIK A SZÍVEMNEK AZ ŐSZINTE SZERELEM.SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS HÍVE VAGYOK AZ ISMERKEDÉSRE!!
Éva, 67
Társkereső Szeged
Bacsoilona, társkereső Szeged
Fényképek4
Egyedül élő magányos Társra váró Szegedi 77 éves nő vagyok. Keresek egy korban hozzám illő szintén özvegy Társat. Talán meg talállak! Légy őszinte!
Társkereső Szeged
Viktor, társkereső Szeged
Fényképek3
Életem párját keresem.
Viktor, 33
Társkereső Szeged
Sziszi, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Egyszerű nőnek tartom magamat, nincsennek nagy elvárásaim. Vidám romantikus nőkènt, keresek egy őszinte, kedves, humoros, megbizható, testi -lelki jó barátot. egy igazi romantikus nagymackót :)
Sziszi, 49
Társkereső Szeged
Dany, társkereső Szeged
Fényképek1
Ismerj meg :)
Dany, 23
Társkereső Szeged
Zsolt0930, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek4
Kizárólag tartós, őszinteségen és bizalmon alapuló kapcsolatot keresek. Szeretek bulizni, de nem egy diszkóban fogsz szeletelve és pattogva megtalálni. Szeretem a jó bor gyümölcsízét, de nem egy borospincében dalolászok piros orral. A sörhabot is szeretem harapni, de egy büdös talponállóban lidércek társaságában kihagyom. Zenélgetek, webportálokat építgetek és ehhez hasonló dolgokat készítek. A naplómban találsz pár dalt tőlem és egy klippet is. Szeretem a verseket és a jó könyveket....
Társkereső Szeged
Miklós, társkereső Szeged
Fényképek1
Szép derűs napot Mindenkinek! Életvidám pasi vagyok, aki imádja a természetet és a sportokat és akinek ez napi szinten jelen is van az életében. Keresem a társam, aki szeret utazni, színházba, koncertekre járni. Olyan nőt keresek akit nem zavar ha a konyhában Én vagyok a főnök. Szeretem az összes napszakot, de a reggeli és esti meghitt beszélgetések nagyon hiányoznak. Menedzser tipusú szemléletem, pozitív gondolkodásom állandó mozgásban tart. Életvidám, a világ megismerésére vágyó, kretatív...
Társkereső Szeged
Dybet, társkereső Szeged
Fényképek3
Igényes megjelenésű, vidám személyiségű, türelmes, utazást, zenét, természetes dolgokat kedvelő, munkájában sikeres, harmonikus kisugárzású, családcentrikus hölgy vagyok. Szeretni és szeretve lenni, olyan, mintha kétfelől sütne ránk a nap! Ez éltet, ez hoz lázba! Keresem az összhangot, közös rezgést, közös kalandot! Fontos számomra megmagyarázhatatlan belső kisugárzás, ami a személyes találkozáskor megérint! ! Csak azt várom el, amit én is maradéktalanul adok, s betartok! ! Mindenkinek minden...
Társkereső Szeged
Erzsike, társkereső Szeged
Fényképek3
Vidám, kedves romantikus természetű vagyok, szabadidőmben szeretek színházba, előadások járni, utazni.
Társkereső Szeged
Károly, társkereső Szeged
Fényképek3
Alapjáraton egy nagyon kedves, figyelmes, romantikus srácnak írnám le magam, aki tud nagyon gonosz, néha már - már bunkó is lenni, de ez nagyon ritkán fordul elő. Szeretem a sportokat űzni, nézni. Jobban szeretem csinálni, mint beszélni róla :) Ha tehetem és van társaság hozzá, akkor nagyon szeretem a hegyi kirándulásokat, egy jó kis séta a hegyekben sose rossz. Amit megteszek egy nőért, akit szeretek: bármit, amivel a kedvében tudok járni. És ezt nem csak akkor, ha megbántom valamivel, hanem...
Társkereső Szeged
László, társkereső Szeged
Fényképek3
Sziasztok Lászlónak hívnak 48 éves szegedi lakos elvált van egy 26 éves lányom meg van 2 szép unokám Komoly párkapcsolatot keressek.
Társkereső Szeged
Margit, társkereső SzegedFotó csak belépve látható
Fényképek1
Margit vagyok Szegeden kertes házban élek. 64 éves leszek 3 hónap múlva. Özvegyen egyedül élek. Kerti munkát szeretem, a jószágokat is szeretem. Van is. Egy hozzám illő társat keresek komoly kapcsolatra. Szeretve szeretnék szeretni.
Margit, 66
Társkereső Szeged
Ferenc, társkereső Szeged
Fényképek8
Szex fagyi and rock and roll.De minden érdekel.,
Ferenc, 38
Társkereső Szeged
Attila, társkereső Szeged
Fényképek4
Komoly kapcsolatot szeretnék. Őszinte embernek tartanak, az is vagyok. Nem kell reggel azon törjem a fejem, mit mondtam vagy mit csináltam előző nap. Képeim frissek. Köszi hogy elolvastad. Időm engedi túrázom, kerékpározom.
Attila, 58Prémium tagságElső a keresésbenSzületésnapi torta
Társkereső Szeged
Első a keresésben Kiemelt profil
Mike, társkereső Szeged
Fényképek6
Hú hogy is kezdjem el a dologban. Komoly kapcsolatot keresek és ha színpatikus vagyok neked nyugodtan írhatsz nekem.
Mike, 31
Társkereső Szeged
Csilla, társkereső Szeged
Fényképek1
Üdvözlök minden kedves látogatót! Szeged élö 30-35 év körüli gyermektelen és gyerekmentes életre vágyo férfit keresek! Aki elfogad gyengeségeimel eröségeimel és külsö belsö adotságaimal! A külső nem minden! Ne a profil képem alapján ítélj meg. Ismerj meg és utána döntsd el hogy kellek vagy sem Tökéletesség illúzió a tökéletlenség a valóság. Remélem ketten együtt alkotunk egy pozitívat.
Csilla, 31
Társkereső Szeged
Ábrahám, társkereső Szeged
Fényképek16
71/173/99 elvált, őszhajú, jómegjelenésű, fiatalos, inteligens, ápolt, igényes, nemdohányzó, alkoholt nemfogyasztok. Családcentrikus. Szeretek zenét halgatni, filmeket, TV műsórt nézni. Internetezni, táncolni, kirándúlni, sakkozni ( nemzetközi ) biliárd )
Társkereső Szeged
Anna, társkereső Szeged
Fényképek3
Ha kíváncsi vagy akkor kérdezel. Bármit írhatnék, de senki nem ismeri önmagát igazán egyedül. Csak a másik által lesz egész.
Anna, 41
Társkereső Szeged
Zsu, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Nem a tökéletest keresem, és végképp nem azt, akivel felszínesen élünk egymás mellett és szeret kerékpározni és pingpongozni :)
Zsu, 67
Társkereső Szeged
Ibolya, társkereső Szeged
Fényképek5
Keresek egy kedves jó lelkű férfit aki szeretni tudna egy szintén kedves jó lelkű hölgyet, nagyon rossz egyedül. Nincs kivel meg beszélni a napi dolgokat, és együtt sétálni beszélgetni és szeretni egymást. Még talán sikerül ha ketten akarjuk.
Ibolya, 74
Társkereső Szeged
Emese, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Szeged környékén keresek társat. Jó lenne valakihez tartozni. Jobban, szeretem ha személyesen találkozunk. A személyes találkozó híve vagyok. Imádom megélni a pillanatot, hisz nagyon hamar elillan. Imádok utazni és új ételeket kipróbálni. Hosszútávra szeretném megtalálni a társam. Szeretek utazni, országon belül és kívül egyaránt. Nagyon tudok szeretni, ragaszkodni. Társasági ember vagyok, sokat jelent a család. Vidám gondoskodó normális társkereső vagyok. Őszintén szeretni, és szeretve...
Emese, 45
Társkereső Szeged
Feri, társkereső Szeged
Fényképek3
Nyugdíjas vállalkozó vagyok! Levelezni,ismerkedni,kapcsolatot szeretnék keresni-találni!
Feri, 71
Társkereső Szeged
Judit, társkereső Szeged
Fényképek1
Vidám ember vagyok. Szeretek zenét hallgatni, koncertre járni. Szeretek sétálni, úszni.
Judit, 64
Társkereső Szeged
Ágnes, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
Élni tudni kell - vidáman, pörgősen, szeretetteljesen! :)
Ágnes, 40
Társkereső Szeged
András, társkereső Szeged
Fényképek4
Barátkozás céljából vagyok már ezen az oldalon úgy érzem megtaláltam azt akit kerestem! Mindenkinek további sok szerencsét, ismerkedést és barátkozást kivánok!
Társkereső Szeged
Ilona, társkereső Szeged
Fényképek1
Mit lehetne ide írni? Szépet és jót? Mindenkinek más jön be. Ha ismerkedni szeretnél, írj.
Ilona, 56
Társkereső Szeged
Feri, társkereső Szeged
Fényképek3
47éves özvegy vagyok .Keresem társamat egy életre aki elfogadja a lányomat is.
Feri, 57
Társkereső Szeged
Balázs_21, társkereső Szeged
Fényképek2
általában jókedvű, de néha fáradt és akkor morcos ember vagyok. Szeretek hülyéskedni és felvidítani az embereket. A legfontosabb a humor, de sokszor fontos a bizonyos dolgoknál a kellő komolyság is. Elég összetett személyiség vagyok és nem nagyon szeretek magamról írni. Szivesen ismerkedek új emberekkel mert szeretek beszélgetni
Társkereső Szeged
Csilla, társkereső Szeged
Fényképek7
Még mielőtt megkérdeznéd...."miért 10 évvel ezelőtti fényképet tettél fel?" ....elárulom....nagyon is friss kép. :)
Csilla, 58
Társkereső Szeged
Tonyc, társkereső Szeged
Fényképek4
mások szerint:hülyéskedős,életvidám vagyok,de komoly is tudok lenni olyan helyzetben.életem a zene,discozás.dolgozom,szakmáim:kőműves,security. ---ha kiváncsi vagy-kérdezz
Tonyc, 34
Társkereső Szeged
Zsolt, társkereső Szeged
Fényképek1
hizs
Zsolt, 42
Társkereső Szeged
Joco, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Üdv! 41 éves vagyok Sajnos a kapcsolatomban szexuális téren nem kapom meg azt ami kell és ezért keresek egy megbízható hölgyet hosszabb távú kötöttségek nélküli intim kapcsolatra!
Joco, 44
Társkereső Szeged
Linda, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Határozott és kiegyensúlyozott személy vagyok. Barátságos, jó kedvű, pozitív ember vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni és a konyhában ügyeskedni. Humoros, szórakoztató, megbízható. Hűséges, becsületes. Vidám gondoskodó normális társkereső vagyok. Ha szimpatikus vagyok a számodra, írj. Munkámmal, életemmel elégedett vagyok, de a főszereplőmet még keresem életem filmjéhez. Mivel én is emberből vagyok nekem is vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Káros szenvedélyem,...
Linda, 57
Társkereső Szeged
Tamas, társkereső Szeged
Fényképek6
Szia kedves latogato. En egy materialista embernek vallom magam aki mindig is a logikat reszesiti elonybe. Sok csalodason kellett keresztul mennem de nem adom fel es keresem a boldogsagot. Celom hogy egy komoly es vegleges kapcsolatot talaljak. Ha felkeltettem erdeklodesed irj ram batran, nyitott es erdeklodo vagyok barmilyen kerdesre szivesen valaszolok.
Tamas, 35
Társkereső Szeged
Jozsef, társkereső Szeged
Fényképek3
Szeretek ismerkedni , barátkozni , sportolni , bringázni , kertészkedni , szeretem a kutyámat , cicákat meg az őszinte barátokat . Nem feleséget keresek ,csak egy értelmes belevaló társat !!! A többit levélbe vagy személyesen !!
Jozsef, 72
Társkereső Szeged
Anaszti, társkereső Szeged
Fényképek2
Nyitott személyiségű vagyok. Könnyen ismerkedek.
Társkereső Szeged
Ági, társkereső Szeged
Fényképek4
Kedves, vidám lány vagyok. Szeretem az őszinte és nyílt embereket.
Ági, 42
Társkereső Szeged
Andras, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek20
Szeretnek egy egyszerű barátnőt a kor nem lényeges, csak ne akarjon irányítani.
Andras, 67 ElérhetőPrémium tagság
Társkereső Szeged
Prémium tagság Prémium tag
Norbi, társkereső Szeged
Fényképek3
Szia. Én egy nem hétköznapi, őrült, perverz állat vagyok. Imádom a partneremet megkötözni, kiláncolni, pórázon láncraverni s közben mégis a tenyeremen hordozni. Erőszakról, agresszióról szó sincs! Csakis a kéj s vágy illetve önmegvalósítás. Velem minden vágyad megélheted. Mellette felelösségteljes, dolgozó, magamra s környezetemre igényes férfi vagyok. Nem kalandot keresek! Élni akarok! A bilincseim s huncutságaim kellenek a játékhoz. Nem megy nélkülük!
Norbi, 34
Társkereső Szeged
Katalin, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek1
A Nő, az Igazi NŐ, aki tisztában van azzal, mit ér, mennyire csodálatos és egyedi..tud várni. Van ideje arra, hogy megvárja, hogy az Igazi Férfi odalépjen hozzá, hogy felismerje, csak ez a Nő az, aki őt teljesen és tökéletesen boldoggá tudja tenni. És a Nő, aki képes univerzálisan látni a világot és tudja, hol a helye, mi a küldetése, tudatosan él, az nem sír üvöltve, ha a Férfi még nem ismerte fel vagy felismerte, de inkább elmenekül tőle. A csupa nagybetűs NŐ érzi, hogy mikor kell...
Társkereső Szeged
Peti, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek13
Szia Nahát, hol is lehetne, egy bemutatkozo szöveget elkezdeni? Nem is tudom.. Talán. Az elején. :P Akkor bele is kezdenék Szegeden születtem, és ott is lakom! Pillanatnyilag egyedül élek. Szeretem a zenét, a sportokat, a barátaimmal eltöltött időt. Volt olyan korszakom, amikor állatokkal akartam foglalkozni, jelenleg sokat vagyok Ausztriában. Egyelőre talán ennyi, most szia!
Peti, 36
Társkereső Szeged
Zoltán, társkereső Szeged
Fényképek6
Anime | Zongora | Komoly beszélgetések | Lélektan| Bohóckodás | Vidámság| Számomra az élet egy nagy játszótér :) Többnyire szerintem egy nagyon laza és vidám személyiség vagyok aki szeret az unalmas hétköznapokat valamilyen úton módon feldobni. Nagyon szeretek kirándulni és aktívan tölteni az időmet. Barátkozás és párkapcsolat keresése céljából, regisztráltam az oldalon. Ha látsz bennem valamit nyugodt írj ;)
Társkereső Szeged
Zoltán, társkereső Szeged
Fényképek2
Svájcban dolgozok, 2 heti rendszerességel járok haza.
Társkereső Szeged
Bence, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek2
Magamról nem mondok sokat :P elég annyi hogy szerintem nem vagyok paraszt lehet velem normálisan dumálni akármiről ja és szeretek sokat nevetni viccelődni :D
Bence, 29
Társkereső Szeged
Jani, társkereső Szeged
Fényképek7
sziasztok szeretek filmet zenét hallgatni főzni meg mindent ami jó
Jani, 41
Társkereső Szeged
Anna, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretnék egy Társra találni, aki megbízható és fontosnak tartja a belső emberi értékeket is ! ! !
Anna, 70
Társkereső Szeged
Tamás, társkereső SzegedCsak belépve látható
Fényképek3
Jó bölcsészként grafomán alkat vagyok, így a megadott kereteken belül nehéz lenne bemutatkozni. Na jó, ez költői túlzás. :) Írok néhány gondolatot, de alapvetően a személyes beszélgetés híve vagyok. Türelmes, udvarias, intelligens, barátságos személyiségnek tartom magam. Állítólag a humorommal sincs gond, ha találkozunk, és nem sikerül az első 10 percben megnevettetni, akkor visszakérheted a jegy árát! :) Szeretek olvasni, filmeket nézni, utóbbit lehetőség szerint többedmagammal. Ezen kívül...
Tamás, 33
Társkereső Szeged
Péter, társkereső Szeged
Fényképek1
Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam.. Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról.. Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát.. Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni.
Péter, 34
Társkereső Szeged
Jozsef, társkereső Szeged
Fényképek1
Szakács vagyok és jól megfőzlek!
Jozsef, 52
Társkereső Szeged
Gábor, társkereső Szeged
Fényképek6
Komoly kapcsolatot keresek! Nem vagyok bulizós típus. Kitomboltam magam középiskolában. Inkább egy jó film vagy sorozat kettesben. Ha szereted a filmeket az nagy előny! Nem vagyok sportos alkat bár erős vagyok. Ezermester. Probléma megoldó. Hűséges. Sokat viccelődök. Úgy tűnik mostanában az a divat hogy csak olvassák az üzenetet de nem képesek válaszolni. Aztán csodálkoznak a nők hogy nem erőlködik egy pasi frappáns dumával? Hát gratulálok.. Én se fogok sokáig próbálkozni van jobb dolgom is....
Gábor, 34
Társkereső Szeged