Ózdi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi ózdi társkeresőt is.
Edit, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek12
Független, özvegy, 2014-ben mentem el nyugdíjba. Minden rendben van körülöttem. Egy társsal minden tökéletesebb lenne- ha lenne. :) Kaland nem érdekel, korombelit keresek. Örülnék, ha magasabb lennél tőlem és neked is lenne főiskola, vagy egyetemi végzettséged.
Társkereső Ózd
Dénes, társkereső Ózd
Fényképek3
A hoz hogy kedvelj meg kell ismerni ez idő, remélem még van belőle sok.Amit valakivel eltölthetek aki szereti az életet benne minden jóval és rosszal. Azért gondolom egy pár hölgyben felmerült a kérdés miért igy fejeztem be? Világi életem volt.Csak jött a kor,lett öt unokám,imádom őket, és igy nehéz elfelejteni a mamájukat.Eltelt gyenge harminc év és rájöttünk hogy sokba kerülünk egymásnak.Én kevéssel is beérem séta az őszi erdőben vagy állni a tavaszi esőben. Soha nem kértem sokat az élettől...
Dénes, 58
Társkereső Ózd
Csoka, társkereső Ózd
Fényképek3
Kedves, nyugodt természetű ember vagyok és miben vagyok különleges hogy mindig magamat adom illetve nálam még él a hűség, őszinteség és a bizalom. A barátaim azért szeretnek meg társasági ember vagyok feltalálom magam idegen társaságban és szeretek hülyülni határon belül.
Csoka, 38
Társkereső Ózd
Attila, társkereső Ózd
Fényképek3
50 éves elvált káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok! A többit elmondom őszintén neked!
Attila, 51
Társkereső Ózd
Unikornisnegyvenegy, társkereső Ózd
Fényképek2
személyesen..többet
Társkereső Ózd
János, társkereső Ózd
Fényképek4
Egyedül álló vagyok szeretnék meg ismerkedni 45-55 hölggyel.
János, 65
Társkereső Ózd
Gyula, társkereső Ózd
Fényképek11
Teljesen független, egyedülálló pasi vagyok!
Gyula, 51
Társkereső Ózd
Laci, társkereső Ózd
Fényképek3
Egyszerűen élem az életem, de szeretnék magam mellé valakit, akivel megoszthatom a mindennapjaimat. Szeretek kertészkedni, a ház körül tevékenykedni. Vidám, fiatalos vagyok. Keresem a hasonló tulajdonsággal rendelkező társamat.
Laci, 53
Társkereső Ózd
Klára, társkereső Ózd
Fényképek1
Figyelmes, hibákat is elnéző, őszinte férfit keresek. Szeretném lassan, fel építeni az új kapcsolatomat, ismerkedés, beszélgetés aztán bármi is lehet.
Klára, 61
Társkereső Ózd
Szabolcs, társkereső Ózd
Fényképek7
Szép napot Mindenkinek! Ismerkedés, beszélgetés céljából vagyok itt. Életvidám, pozitív gondolkodású és család centrikus vagyok. Szeretem az állatokat, a természetet és az utazást. Kapcsolatok terén kinőttem a kalandozásból, annál is inkább, mivel 3 éves korától egyedül nevelem a kislányom. ;)
Társkereső Ózd
Gyula, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek3
Teljesen független, egyedülálló férfi vagyok! Ápoltság, higiénia természetes, ez legyen kölcsönös!
Gyula, 51
Társkereső Ózd
Tamás, társkereső Ózd
Fényképek1
Romantikus, de egyben szenvedélyes, szeretnitudó, megbízható, fiatalos alkatú férfi vagyok. Jó humorú, vidám embernek tartanak. Szeretek utazni. Egy tartós, komoly kapcsolatot keresek. Én a magam részéről mindent megtennék, hogy az új párom boldog legyen.
Tamás, 55
Társkereső Ózd
Margit, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek3
Ne a külső után ítélj! Lehet az alma kívülről szép piros de belülről romlott!!! Szeresd az életet, mert nem tudod meddig élheted!! "Aki szép reggel is szép..... még ha össze is gyűrte az ágy" "Ami nem öl meg megerősít!" //www.youtube.com/watch?v=M2c0dvUjDMQ
Társkereső Ózd
Kriszta, társkereső Ózd
Fényképek1
Kedves, szerethető, őszinte nő vagyok, aki szeretetre, megértésre vágyik egy hasonló karakterű fiú személyében. Írj rám bátran ha szinpi vagyok. Ózdiak előnyben, nem akarok távkapcsolatot! De barátság is kötődhet!
Társkereső Ózd
Agi, társkereső Ózd
Fényképek2
Sziasztok! Kedves, aranyos, barátságos Borsod megyei Ózd környéki lány vagyok, társam keresem csak és kizárólag komoly kapcsolat céljából, ezért komolytalan-kaland keresők kíméljenek! Ha szimpatikus vagyok írj, puszi!
Agi, 33
Társkereső Ózd
Gyorgy, társkereső Ózd
Fényképek4
Belevaló vagány férfi, élete párját keresi. Lehet hogy épp téged! Kizárólag komoly kapcsolat!
Gyorgy, 37
Társkereső Ózd
Csaba, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek3
Szia 39 éves vagyok és hosszútávú komoly kapcsolatra keresek egy kedves, ápolt, nemdohányzó nőt. Én Hollandiában dolgozom, de sokat vagyok itthon, és szeretném eltölteni valakivel a szabadidőmet. Szeretek utazni, filmet nézni, vagy csak lustálkodni...
Csaba, 42
Társkereső Ózd
Lacos, társkereső Ózd
Fényképek2
Sziasztok, sportos nem dohányzó pasi vagyok, komoly kapcsolatot szeretnék, soha nem adom fel! !
Lacos, 44
Társkereső Ózd
Viktória, társkereső Ózd
Fényképek6
Szeretem a vidámságot, humort, jó vicceket, szeretek énekelni : magyar nóták, népdalok. Nagyon értékelem az őszinteséget, nem szeretem a hazug embereket. Csak olyanok keressenek, akik őszinték és komolyan gondolják.
Társkereső Ózd
Bettykebaba, társkereső Ózd
Fényképek1
Egy lány vagyok csupán a sok közül.... egy szürke kis veréb.... Ne tárd ki teljesen a szíved,mert egyedül maradsz... Nem keresek sem"komoly",sem pedig"tartós"kapcsolatot,az hamar véget ér...inkább csak ismerkedek,az talán egy életre szól...
Társkereső Ózd
Alex, társkereső Ózd
Fényképek3
magamat nem ismerem eleg jol ismerj meg Te.
Alex, 65
Társkereső Ózd
Judit, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek1
"Minden nő szeret a másik karjába omlani. Ez mindig így volt, s így is marad, de manapság vigyázni kell , mert nem biztos, hogy a másik elkap. S ha elkap, nem biztos, hogy meg is tud tartani. "
Társkereső Ózd
Erzsébet, társkereső Ózd
Fényképek3
Keresem megbízható párom egy független férfi személyében. Csak komoly kapcsolatot keresők jelentkezzenek.
Társkereső Ózd
Marika, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek5
Nyugdíjas óvónő vagyok. Egy lányom és egy fiam van. Már mindketten felnőttek , családjuk van. Két gyönyörű fiú boldog nagymamája vagyok.
Marika, 72
Társkereső Ózd
Gábor, társkereső Ózd
Fényképek2
Barátnőt keresek , független kissé félénk srác vagyok
Gábor, 39
Társkereső Ózd
László, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek1
Romantikusnak tartom magam,szeretek kirándulni,zenét hallgatni. Egy hosszúnak mondható házasságom nemrég ért véget(20év). Szeretném a multam lezárni,amit egy komoly kapcsolatban képzelek el. De ettől függetlenül a gyerekeim sokat jelentenek számomra....
Társkereső Ózd
Anti, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek5
Úgy érzem hogy már felnőttem.. Megtanultam különféle leckéket, megéltem mélységet, mennyben béli magasságokat. Persze a földön járok két lábbal". Működő képes párkapcsolatban elengedhetetlennek tartom az egyenrangúságot, kölcsönösséget, az egymás iránt tanúsított tiszteletet, hűséget, megértést, bizalmat, őszinteséget, a megfelelő kommunikációt és természetesen az intimitás rendszerességét"és mindkét fél számára lehetőleg csúcsminőségben.. :-) stb.. . Éppúgy szeretem a hegyeket, mint a tenger...
Anti, 57
Társkereső Ózd
Ági, társkereső Ózd
Fényképek1
Független, /özvegy/, nyugdíjas nő vagyok. Szellemi foglalkozásúként dolgoztam. Házias vagyok, szeretek főzni-sütni, szeretem a rendet, tisztaságot. Kedves, barátságos embernek tartom magam. Hobbim a természetjárás, túrázás.
Ági, 74Prémium tagság
Társkereső Ózd
Prémium tagság Prémium tag
Jolika, társkereső ÓzdCsak belépve látható
Fényképek9
Pozitívan gondolkodó, fiatalos NŐ vagyok. Igényes vagyok külsőmre, belsőmre és környezetemre egyaránt. Az élet mindig ad egy második esélyt, úgy hívják: HOLNAP
Jolika, 70
Társkereső Ózd