Orosházai társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi orosházai társkeresőt is.
Maria, társkereső Orosháza
Fényképek2
Orosházán lakom van társam de kikell lépnem ebből a kapcsolatból mert megrögzött hazudozó ! Egy kapcsolat legyen őszinte !!!!
Maria, 63
Társkereső Orosháza
Satka, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek10
Inkabb szemelyesen annak akit erdekel.
Satka, 49
Társkereső Orosháza
Gabi, társkereső Orosháza
Fényképek2
Életvidám, természetet kedvelő igényes nő vagyok. keresem hasonló beállítottságú szerető társamat, aki jóban rosszban együtt van velem, Igényes magára, ápolt és szeret kirándulni, sportolni, s nem hagyja el magát, optimista.
Gabi, 66
Társkereső Orosháza
Tamás, társkereső Orosháza
Fényképek1
Ide valami igazán frappáns, figyelemfelkeltő irományt kellene írnom... :) Nagyon szeretek zenét hallgatni, filmeket nézni, sportolni, utazni, fotózni... Kérdezz bátran! Igyekszem válaszolni. :)
Tamás, 37
Társkereső Orosháza
Mari, társkereső Orosháza
Fényképek1
Csak beszélgetni vagyok itt. Köszönöm, hogy megérted.
Mari, 54
Társkereső Orosháza
Gyöngyi, társkereső Orosháza
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresek, ugye nem kell ahhoz feltétlenül összeköltözni. Szeretni és szeretve lenni, ez az egyik legcsodálatosabb dolog, megtalálni egymást, akivel úgy fogadjuk el egymást, ahogy vagyunk. Nem dohányzom, nagyon ritkán fogyasztok alkoholt de megvagyok nélküle, őszinteség, hűség, egymás tisztelete, bizalom nagyon fontosak számomra, hasonló életfelfogású, nem dohányzó, józan életű társat szeretnék.
Társkereső Orosháza
Martin, társkereső Orosháza
Fényképek1
Negatívumaim: Romantikus, kedves, szókimondó, tisztelettudó, megértő, bölcs és művészi személy vagyok továbbá szeretem az állatokat a gyerekeket növényeket. Ugye milyen szörnyű ember vagyok?! :)
Martin, 22
Társkereső Orosháza
Tibor, társkereső Orosháza
Fényképek3
Ez nem egyszerű.. Ugyanis mindent leírni nem lehet, a részinformáció pedig nem fedi a valóságot, mégis.. megpróbálom.. Hazudnák ha azt mondanám, átlagos ember vagyok. E tulajdonság miatt vagyok sokak számára nem megfelelő.. Az átlagos emberek nem találják bennem az átlagos tulajdonságokat, így nem tudnak mit kezdeni velem.. Aki úgy más mint én talán jobban megért, de olyan emberrel ritkán találkoztam még... Idáig embert említettem. Nőt még nehezebb találni aki elfogad, elfogadja ezeket a...
Tibor, 48
Társkereső Orosháza
Laci, társkereső Orosháza
Fényképek2
Komoly és őszinte kapcsolatot szeretnék! Bízom benne, hogy itt megtalálom azt a hölgyet akit szerethetek és viszont szeret.
Laci, 45
Társkereső Orosháza
Csabi, társkereső Orosháza
Fényképek6
FONTOS! AZÉRT ÍROM LE LEGELSŐKÉNT KÖSZÖNÉS NÉLKÜL CSUPA NAGYBETŰVEL: HA MÁR IDE TÉVEDTÉL, LÉGYSZÍVES OLVASD VÉGIG AZ ITT LEÍRTAKAT ÉS NE CSAK ÁTFUSD, HANEM ALAPOSAN! MERT SOKAN EZT TESZIK, HISZEN "KISSÉ" HOSSZÚ, VISZONT MINDEN SZAVAM FONTOS INFORMÁCIÓT REJT, ÍGY SOKAN CSAK ÁTSIKLANAK FELETTÜK! A FELESLEGES KÖRÖK ELKERÜLÉSE VÉGETT! KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉSED! Szia, Örvendek! Elárulok egy titkot a boldogsághoz: CSAK A SZERELEM/SZERETET (ÉS AZ EGÉSZSÉG) SZÁMÍT! - Bár számomra az előbbi fontosabb,...
Csabi, 38
Társkereső Orosháza
Sándor, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek4
Elsősorban komoly kapcsolat érdekel, de szívesen ismerekedek és barátkozok is. Kedvenc hobbim a horgászat és a rendszeres testmozgás. A korom ellenére fiatalosnak és fittnek tartom magamat. Ha felkeltettem az érdeklődésedet csak jelezz nyugodtan.
Társkereső Orosháza
Károly, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek13
Egy őszinte rendes szelíd, és okos ;))) megbízható nőt keresek. Akire lehet számítani, aki nem szélkakas. Aki nyugalmat adó pontja az életemnek.
Társkereső Orosháza
István, társkereső Orosháza
Fényképek2
Szeretek kirándulni.
Társkereső Orosháza
Misi, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek4
"Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi leszek. És annyira vagyok férfi, amennyire, nő az, aki bejött a szobába. " (Karinthy Frigyes)
Misi, 53
Társkereső Orosháza
Árpád, társkereső Orosháza
Fényképek8
Egy olyan srác vagyok aki szertei a mennyaszonyát és szereti a káposzta levet!!!!És nem keres senkit!!!!
Társkereső Orosháza
Gguz, társkereső Orosháza
Fényképek1
Tipikus oroszlán vagyok. Önfejű, hűséges, kitartó és persze egoista! De ez mind nem számít, írhatnék szépeket, jókat, az első benyomás majd eldönti. Nem vagyok jobb, vagy több mint más, csak éppoly egyedi. Ha gondolod ismerkedhetünk!!!!!!!
Gguz, 40
Társkereső Orosháza
Feri, társkereső Orosháza
Fényképek3
Egymást szeretni nem azt jelenti, hogy egy életen át nézünk egymásra. Egymást szeretni azt jelenti, hogy egy életen keresztül nézünk egy irányba! /Antoine de Saint-Exuréry/
Feri, 54
Társkereső Orosháza
Mihály, társkereső Orosháza
Fényképek1
szeretek bulizni és emberrekkel bánni a munkámból kifolyólag,mások szerint jó humorú srác vagyok hőlgyeim
Társkereső Orosháza
Atti, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek5
"Sose add fel az álmaidat!" - Gyerekkoromban ezt nem értettem, mert én csak olyanokat álmodtam, hogy beragadok egy liftbe, vagy hogy lenn vagyunk Bandi bácsiéknál, és hirtelen előugrik a farkasember, de aztán rájöttem, hogy a lényeg a kitartáson van, hogy sosem szabad feladni, legfeljebb, ha már kicsit fáradunk. :)
Társkereső Orosháza
Ferenc, társkereső Orosháza
Fényképek1
Őszinte, nyitott mindenre, modern, jó beszélgető partner, mivel minden érdekel. Szeretem a természetet kirándulást. Majd nem minden zenét és filmet befogadok. Többet magamról, majd ha megismertél.
Ferenc, 55
Társkereső Orosháza
Attila, társkereső Orosháza
Fényképek1
Igazabol nem akarom magam fényezni illetve jellemezni. Ismerj meg, beszelgess velem. Annyit biztosra mondok, hogy laza srac vagyok :)
Attila, 31
Társkereső Orosháza
Nikolett, társkereső Orosháza
Fényképek6
Természetjáró és szerető vagyok, szeretek olvasni, mozogni. Optimista, mindig jó kedélyű
Társkereső Orosháza
László, társkereső Orosháza
Fényképek6
Megismerkednék 25 és 60 év közötti sportos, vékony vagy átlagos testalkatú hölggyel.
Társkereső Orosháza
Sándor, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek2
Szeretem a zenét egész nap zenét hallgatok a Youtube-on is szoktam zenét hallgatni nyugdíjas vagyok takarítok főzök dohányzom kávézom nem iszom csak név és születésnapomon egy pohárkával nem vagyok oda az italért.
Társkereső Orosháza
Lajos, társkereső Orosháza
Fényképek3
38 év házasság után özvegyültem meg. Kölcsönös szereteten alapuló kapcsolatra vágyom. Egyszerű, nagyszerű, földön járó, 40-es vagy 50-es éveiben járó hölgy jelentkezését várom!Keresem szerető társamat, aki az özvegység kínzó magányát enyhítené. Csak őszinte, komoly kapcsolat érdekel, amelyben egymás tisztelete a lényeg. Orosházán vagy környékén keresek párt!
Lajos, 64
Társkereső Orosháza
Timi, társkereső Orosháza
Fényképek6
Barátságos, ember barát, megértő, aki a másik felét keresi.
Timi, 36
Társkereső Orosháza
Ágnes, társkereső Orosháza
Fényképek4
Egy szeretetre vágyó, és adni tudó független, kirándulást kedvelő, hasonló korú férfi ismeretségét keresem a közelből! A világ végéről ne írjatok legyetek szívesek! Teljesen értelmetlen. Mivel, hogy az idő pénz, nem de?
Ágnes, 52
Társkereső Orosháza
Márton, társkereső Orosháza
Fényképek3
Egy talpraesett és boldog férfi vagyok aki szeret csavarogni a városban a "párommal". Szeretek világot látni és sokat sportolok. Persze nem viszem túlzásba :D Szerintem elsőre elég ennyi a többit később :D
Társkereső Orosháza
István, társkereső Orosháza
Fényképek2
A legyet inkább kiengedem, minthogy leüssem.
Társkereső Orosháza
Mariann, társkereső Orosháza
Fényképek1
Fontos, hogy őszinte légy. Szeretem a napfényt, a vizeket, a gyógyfürdőket és a kirándulásokat, az utazásokat. Nagyon sok érdekes, nem hétköznapi dolgom, és szokásom van. A pozitív gondolkodás, az ápoltság, az intelligencia fontosak számomra. Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését írjon rám és többet tudhat meg rólam. Nyugodt életet, hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretnék. Szeretem a nyugodtságot és a természetességet. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy...
Társkereső Orosháza
Szilvia, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek11
...az embernek érzelmekre is szüksége van, mert gyengédség és szeretet nélkül az élet csupán afféle lélektelen gépezet.´ Az életben soha ne magyarázkodj senkinek. A barátaidnak nincs szüksége rá, az ellenségeid úgyse hiszik el, a hülyék pedig nem értik meg. A te saját életedben jogod van döntéseket hozni, mi az amit tenned vagy mondanod kell, akkor és úgy ahogy te akarod. Ha elrontod szerzel egy rossz tapasztalatot, ha pedig jól döntesz élvezheted. A lényeg, hogy sose add fel önmagad, hogy...
Társkereső Orosháza
Gábor, társkereső Orosháza
Fényképek6
Kedves, mosolygós :)
Gábor, 40
Társkereső Orosháza
Eszter, társkereső Orosháza
Fényképek2
Életvidám, kutyabarát és tulajdonos, céltudatos, kedves leányzó vagyok. Nem könnyű ide mindent leírni, ha van szimpátia, beszélgessünk :)
Eszter, 32Születésnapi torta
Társkereső Orosháza
Születésnapi torta Születésnapja volt
Zoltán, társkereső OrosházaCsak belépve látható
Fényképek4
Párom Orosháza környékéről keresem. Nagyon szeretem a természetet, sétálni, beszélgetni csak úgy egyszerűen élni. Szeretek kirándulni, utazni, wellness hotelekben pihenni. Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését írjon rám és többet tudhat meg rólam. Én egy vicces, őszinte, hűséges ember vagyok. Nem egyszerű pár mondatban bemutatkozni. Őszinteség és a kölcsönös tisztelet híve vagyok. Koromhoz és lakóhelyemhez közelebb keresem a társam. Szókimondó vagyok. Kölcsönös szimpátia alapján keresem...
Társkereső Orosháza