Monori társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi monori társkeresőt is.
Violett, társkereső Monor
Fényképek3
Csak komoly kapcsolatot keresek. Kalandorok kíméljenek.
Társkereső Monor
Icus, társkereső Monor
Fényképek4
Több éve özvegy vagyok, egyedül élek. Komoly kapcsolatot keresek, egy hozzámillő Úr személyében. Vidám természetü, utazást szinházat kedvelő hölgy vagyok. Rossz egyedül.
Icus, 78
Társkereső Monor
Péter, társkereső Monor
Fényképek1
Nem vagyok egy különleges ember azt szeretik bennem hogy mindig mellettük vagyok sosem hagyom őket cserben jó a humorom vicces vagyok szeretek viccelődni és remélem hogy megtalálom a párom.
Péter, 27
Társkereső Monor
Laszló, társkereső Monor
Fényképek1
Szeretek kirándulni. stb. színházba, sportolni, moziba. családcenrikus vagyok..olyan hölggyel szeretnék mégis megismerkedni akinek van lelke(persze azért a külső is számít de nem az a legfontosabb:)legyenek érzései..vidám...kedves..ne legyen morgós..STB...
Társkereső Monor
Csaba, társkereső Monor
Fényképek1
Sziasztok! Én egy talpig úriember, kedves, barátságos srác vagyok aki tud nagyon komoly és nagyon vidám is lenni ha a helyzet úgy kívánja. Kíváncsi, lelkes, filozofikus típus vagyok. Sok minden érdekel: szeretek tanulni és új dolgokat megismerni, most pl a spanyol nyelvvel ismerkedem. Szeretem az autókat, motorokat szerelni, bicajozni, sportolni, utazgatni. Nem életem párját keresem itt, de nem vagyok semmi jónak az elrontója, a jövőben én is szeretnék saját családot, gyerekeket.
Csaba, 29
Társkereső Monor
Klaudia, társkereső Monor
Fényképek5
Üdv Klaudia vagyok 22 éves de az már az adataimból is látható :) , természetesen én is azért vagyok itt mert a páromat keresem egy olyan férfi személyében aki velem együtt elfogadja 2 tündéri kislányomat is, alapjáraton háziasszony vagyok de ha van lehetőségem nagyon is szeretek csavarogni, nem vagyok válogatós : fagyi, mozi bármi jöhet, ha az anyagiak nem engedik a séta a parkban is tökéletesen megfelel :) mivel itt korlátozott a kommunikáció kérlek keress meg a legismertebb profiloldalon is...
Társkereső Monor
Katinka, társkereső Monor
Fényképek6
Szeretetre éhes, vidám, humoros 68 éves, molett özvegy vagyok, akinek a gyerekei már külön élnek családjaikkal. Jelenleg Monoron élek. Hamarosan visszaköltözöm Budapestre, ezért ott élő társat keresek. Varrónőként mentem nyugdíjba. Szabadidőmet rajzzal, festéssel töltöm. Szeretem a retrózenét minden mennyiségben. Tartós, kapcsolatot keresek egy házias, kreatív, aktív, mackós férfiúval, aki nem riad vissza egy közepes testű yorky kutyustól. A többit, személyesen.
Társkereső Monor
Prémium tagság Prémium tag
Zoli, társkereső Monor
Fényképek2
Sziasztok!!! Zolinak hívnak, 26 éves vagyok Bényén élek, postánál dolgozok. Szeretek filmet nézni és zenét hallgatni, szeretek még sétálni ill biciklizni. Ha meg akarsz ismerni írj bátran:D Szeretnék megismerni egy megbízható őszinte hölgyet, akivel aktívan megoszthatnám életem, hosszú távon.
Zoli, 30
Társkereső Monor
Piroska, társkereső Monor
Fényképek4
Egyedül álló özvegy asszony vagyok. Irodalom, zene természet kedvelő. Tudom hogy már nem vagyok fiatal, de rossz a magány. Nem feltétlenül az össze költözös kapcsolatot keresek. Jó lenne egy társ akivel együtt tölthetjük a szabad időnket.
Társkereső Monor
Babi, társkereső MonorCsak belépve látható
Fényképek3
Elvált nő keresi megértő társát.
Babi, 57
Társkereső Monor
István, társkereső Monor
Fényképek3
Vidám, vicces, intelligens.
Társkereső Monor
Laci, társkereső Monor
Fényképek2
Fiatal srác vagyok aki keresi álmai hölgyét 18-30 év között. Csak komoly kapcsolatra vágyok.
Laci, 31
Társkereső Monor
Pepe, társkereső Monor
Fényképek3
Alapjában véve egy normális ember vagyok (ezt a hangok is meg mondták a fejemben) és én halhatok rájuk,szép,okos és egyben tökéletes vagyok bár egy nagy hibám van az hogy hiányzik belőlem a hiba :)
Pepe, 45
Társkereső Monor
Géza, társkereső MonorCsak belépve látható
Fényképek3
Én alapvetően egy elég vidám személyiség vagyok, és nem is szeretem azt, ha a körülöttem lévő emberek szomorúak, szóval próbálok mosolyt csalni mindenki más arcára. :) Erre az oldalra ismerkedni, beszélgetni jöttem. Aztán ha jól kijövünk egymással, és valami ki akar alakulni, akkor semmi jónak nem leszek elrontója. Egyéb konkrét dolgokat nem írnék magamról, ha beszélgetünk majd minden kiderül. Ha valami érdekel, akkor nyugodtan kérdezz.
Géza, 32
Társkereső Monor
Heni, társkereső Monor
Fényképek1
Heni vagyok, szeretek fesztiválokra járni különösen a hagyományőrző fesztiválokat szeretem. Mostanában szeretem a lengyel kultúrát. Szeretek zenét hallgatni. Szeretem az állatokat én inkább a cicákat szeretem:)
Heni, 29
Társkereső Monor
Laci, társkereső Monor
Fényképek3
Szia!:) 23. életévemet betöltve szingli lettem egy 3 éves párkapcsolat után. Csak komoly kapcsolatot szeretnék. Hétvégéimet szívesen töltöm a barátaimmal, különféle disco-kat is szívesen látogatunk:) Zenei műfajok Hangulatomtól Nem tudom mit szokás ide írni, de lassan azt hiszem elég is lesz. Ha szeretnél beszélgetni, írj levelet :)
Laci, 31
Társkereső Monor
Róbert, társkereső Monor
Fényképek3
Komoly kapcsolat céljából vagyok az oldalon.
Társkereső Monor
Peti, társkereső Monor
Fényképek3
Sziasztok Peti vagyok 24 éves és szeretnék ismerkedni beszélgetni nőkkel
Peti, 24
Társkereső Monor
Emese, társkereső Monor
Fényképek3
Üdv. mindenkinek! Célom az ismerkedés, kölcsönös szimpátia esetén személyes találkozás! Az adataim láthatjátok, ha kérdezni szeretnétek írjatok! A helyesírás alap. Barátaim szerint kellemes, eszes és jókedélyű vagyok Szerintem is! A helyes, ápolt és kedves férfiakat kedvelem.. akik unaloműzésből írnának, azok inkább gondolják meg magukat, mert nem válaszolok!
Emese, 46Prémium tagság
Társkereső Monor
Prémium tagság Prémium tag
Szilvia, társkereső Monor
Fényképek19
Újra nekirugaszkodom a társkeresésnek. Ez annyira összetett hogy milyen vagyok valójában, most mondjam azt hogy egy angyal? Mindenkinek más! Így hát ezt nem tudom ide leírni. Viszont azt igen hogy egy őszinte, tiszta kapcsolatra vágyom. -:) Lélekben nem érzem magam 45 évesnek, fogalmam sincs miért. Nem szándékozom 1-2 hónapnál tovább itt lenni. Bemutatkozó, komoly levelekre szívesen válaszolok, ha kölcsönös a szimpátia. Köszönöm hogy ezt megérted. Mindenkinek sikeres társkeresést kívánok.
Társkereső Monor
Maria, társkereső Monor
Fényképek2
Köszönöm mindenkinek a pontokat és egyéb küldeményeket, de ezekből szerintem nem lesz kapcsolat, ha lehet komolyan és ne játszunk egymás idejével. Gyermekeim külön élnek és a szabadidőmet szeretném kellemesen eltölteni egy kedves férfival.
Maria, 63
Társkereső Monor
Kálmán, társkereső MonorCsak belépve látható
Fényképek1
ha szeretnél még tudni valamit írj szivesen válaszolok bármilyen kérdésre
Társkereső Monor
Éva, társkereső Monor
Fényképek1
Alacsony vagyok, és gömbölyű. Imádok nevetni, utazni, társaságba járni, jönni-menni, szórakozni. Nem szex partnert, hanem társat keresek. 25 éves, egyetemista, fiammal, és három kutyával élek együtt. A sportot, a testalkatom miatt, inkább csak a TV-ben, vagy a lelátóról szeretem, kivéve az asztaliteniszt, amit hajdanában versenyszerűen űztem, és a mai napig, ha meglátok egy asztalt nem bírok magammal. A másik szerelmem a víz. Balaton, tenger, bármilyen fürödhető tó, vagy folyó. Szeretek...
Éva, 62
Társkereső Monor