Komáromi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi komáromi társkeresőt is.
Panni, társkereső Komárom
Fényképek2
Maximalista vagyok.
Panni, 50
Társkereső Komárom
Erzsébet, társkereső KomáromCsak belépve látható
Fényképek1
... Valahogy mindig félúton vagyok. Mint ki örökké utazni kényszerül. Csomagom könnyű egy szív, s egy lélek. S próbálok úton maradni - emberül.... Ennyi...
Társkereső Komárom
Robi, társkereső Komárom
Fényképek1
Kedvenc kikapcsolódásom az élményfürdőzés. Nagyon fontos az őszinteség, megbízhatóság, odafigyelés a másikra és persze még millió dolog ami egy párkapcsolathoz elengedhetetlen. Komoly társat keresek. Keresem őszinte, magára és környezetére igényes társam. Odaadó, kedves és őszinte vagyok. Nem kedvelem különösebben a zajt és a tömeget, így a bulizás nem jellemző rám. Kedvelem a régebbi hagyományokat egy kapcsolatban. A zene és a sport fontos szerepet tölt be az életemben. Őszinte, hűséges és...
Robi, 41
Társkereső Komárom
Attila, társkereső Komárom
Fényképek1
Felvidéken élek, sajnos rokkantnyugdíjas vagyok. Komoly kapcsolatot szeretnék, szeretem a sportot igaz csak tv ből. Szeretnék megismerkedni egy intelligens nővel aki el tud fogadni olyannak amilyen vagyok. Humoros és komoly is tudok lenni ahogy a helyzet hozza. Nálam legfontosabb az őszinteség és a belső. Szeretek szeretni.
Attila, 51
Társkereső Komárom
LACI, társkereső KomáromCsak belépve látható
Fényképek1
Csak komoly kapcsolat.
LACI, 48
Társkereső Komárom
Aliz, társkereső Komárom
Fényképek1
Szeretek zenét hallgatni. Sétálni a. szeretném. megtalálni azt aki ugy szeret ahogy vagyok. Aki minden t3ren hűséges hozzám akinek én vagyok a fontos és nem más.
Aliz, 37
Társkereső Komárom
Csaba, társkereső Komárom
Fényképek2
Hello Ismerkedni, barátkozni szeretnék. Akár itt Németországban akár Magyarországon. Csak komoly kapcsolatot jöhet szoba. Ha valaki esetleg tervezi hogy ki jön dolgozni, szívesen segítek neki, persze kölcsönös szimpátia fontos. Üdv. Csaba
Csaba, 50
Társkereső Komárom
László, társkereső Komárom
Fényképek3
Közvetlen, életvidám embernek tartom magam, szeretek kirándulni, túrázni, futni, új helyeket felfedezni. "A futás a legnagyszerűbb hasonlat az életre, mert annyit veszel ki belőle, amennyit beletettél. "
Társkereső Komárom
Robi, társkereső Komárom
Fényképek1
személyesen el mondom ha érdekel
Robi, 53
Társkereső Komárom
Gábor, társkereső Komárom
Fényképek2
Hát.. nem vagyok unalmas az biztos.
Gábor, 43
Társkereső Komárom
Anikó, társkereső Komárom
Fényképek6
Sziasztok! Én egy molett dundi testalkatú nő vagyok aki az igazi szerelemre vágyik egy olyan férfi oldalán aki megbecsül szeret és olyannak szeret amilyen vagyok. Engem akar és nem csak beéri velem míg jobb nem jön. 30 éves vagyok. Felvidéken lakom nem messze Komaromtól. Ha érdekellek írj rám :)
Anikó, 33
Társkereső Komárom
Roland, társkereső Komárom
Fényképek1
20 éves vagyok, a hivatásomnak élek, de már eljött az ideje hogy a magánéletemet is elkezdjem tervezni. Egy társat keresek akivel boldog lehetek, de akár alkalmi kapcsolatban is benne vagyok. Ideje kicsit élnem is a munka mellett. Ha többet szeretnél tudni rólam, kérdezz bátran.
Roland, 25
Társkereső Komárom
Emil, társkereső Komárom
Fényképek2
Komáromban egy városi Nonprofit cégnél dolgozom Műszaki Csoportvezetőként, mellette a hobbim is nagy fokon űzöm a Magyarock Dílszinháznál mint statiszta, táncos, és nagyrészt díszletépítés és tervezés. Szeretem a túrát és bár mit amivel lehet szórakozni! Imádom a nőket a tenyeremen hordozni és vigyázni rájuk mégis levegőt hagyva nekik!
Emil, 37
Társkereső Komárom
Krisztián, társkereső KomáromCsak belépve látható
Fényképek7
Ha egy kicsit is felkeltettem az érdeklődésed, akkor a legnagyobb ajándék, amit adhatsz, ha őszinte szívvel válaszolsz :) Az emberek általában a tökéletességbe szeretnek bele, ami végül érthető is, hisz ki ne szeretné egy másik ember legcsodálatosabb vonásait? De vajon el tudjuk majd fogadni a hiányosságait is? Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak apró dolgai, ami talán zavarja a másikat. Valamit rólad: Neked szántak: - Ha komolyan gondolod, nem keresed más közelségét Valamit rólam: -...
Társkereső Komárom
István, társkereső Komárom
Fényképek1
A cél tartós kapcsolat lenne. Szeretnék társat találni. Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges társ személyében. Vicces és egyben komoly is tudok lenni ha a helyzet kívánja.
Társkereső Komárom
Ilona, társkereső Komárom
Fényképek9
Férjem hosszan tartó súlyos betegségei miatt meghalt. 62 évi házasság után egyedül maradtam és a magányt nehezen viselem. Szeretnék találni egy őszinte igaz barátot egy életre a "vagy Nekem és vagyok Neked" érzés alapján. Régi és új ismerőseim szerint a koromnál fiatalabb külsővel és fiatalos gondolkodással rendelkezem. Az életkor meghatározásnál a 69-80 évesig keresem a társam. Kérem azon személyek írjanak vagy válaszoljanak. akik ezt az életkor különbséget el tudják fogadni.
Ilona, 87
Társkereső Komárom
Zoltan, társkereső Komárom
Fényképek1
Sziasztok igaz szerelmet keresem 34 éves vagyok és keresem azt a csajt vagy nőt aki jó szívű és megad mindent szexbe is és 34 éve nem volt szex élmenyem ha van aki komoly kapcsolatot szeretne az írjon Svájcban dolgozom.
Zoltan, 34
Társkereső Komárom
Stephan, társkereső KomáromCsak belépve látható
Fényképek1
180/84/73 éves ffi. vagyok, barátnőt keresek tartós kapcsolatra Budapesten és Bp-től Sopronig. É. Dunántúlon. Kapcsolatban élek.
Társkereső Komárom
Janos, társkereső Komárom
Fényképek5
36. Éves férfi vagyok szeretek főzni sütni túrázni a hegyek be síelni a Balatonba úszni búvárkodni. Utazni olvasni moziba járni koncertekre. Sportolni. Szeretem a romantikát.
Janos, 38
Társkereső Komárom
Gábor, társkereső KomáromCsak belépve látható
Fényképek2
52éves elvált férfi vagyok. Hűséges és gyerek szerető családcentrikus vagyok.
Gábor, 61
Társkereső Komárom