Karcagi társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi karcagi társkeresőt is.
Ildikó, társkereső Karcag
Fényképek1
barátnőmet keresem
Társkereső Karcag
Laci, társkereső KarcagCsak belépve látható
Fényképek3
Szia! Egyszerű srác vagyok komoly kapcsolatot keresek. Szeretek kertészkedni, kutyázni, imádom az állatokat. Ha szimpatikusnak találsz akkor ismerkedjünk. :)
Laci, 39
Társkereső Karcag
Attila, társkereső Karcag
Fényképek3
Komoly kapcsolat miatt, vagyok az oldalon. Nyugodtan írj rám és meg ismersz milyen vagyok. Célom az álmaim megvalósítása, pozitívan látni az életet, boldognak lenni. Szeretem a kreatív dolgokat, alkotni, filmeket nézni, utazni, újat felfedezni, tanulni. Keresem azt, aki hasonlóképp látja az életet.
Attila, 40
Társkereső Karcag
IMRE101, társkereső Karcag
Fényképek4
Komoly kapcsolatot keresek egy hűséges,őszinte hölgy személyében.Szeretném megtalálni azt a NŐT, aki elfogad olyannak amilyen vagyok, és szintén komoly tartalmas kapcsolatra vágyik. Nehezen ismerkedem, talán azért, mert félek az újabb csalódástól, kudarctól. Pedig jó lenne már találni valakit, aki kitart a társa mellett jóban rosszban, akivel sok közös programot meglehet együtt valósítani, együtt jönni-menni bárhová. Mit szeretek csinálni szabadidőmben??? Pár dolgot leírok. Pl.Szeretek a zöld természetben lenni, kirándulni, mozizni, színházba menni,sportolni. Mit várok el a társamtól? Csupán annyit hogy szeressen, őszinte és figyelmes legyen velem, családcentrikus, kedves, jó humorú legyen.Ez az amit én is tudok nyújtani. Én milyen vagyok? A fent említetteken kívül, ragaszkodó, alkalmazkodó(ennek oda-vissza kell működnie), minden újra nyitott, és, hogy ne csak a jót írjam, kicsit sértődékeny is vagyok, hamar betudok pöccenni. Na, de kinek nincs hibája?
Társkereső Karcag
Kati, társkereső Karcag
Fényképek4
Zene-, utazás, - könyv - és virágkedvelő vagyok. hááát nagyon nem társat keresnek az emberek. én igen.a vírus-félelem lebénított minket teljesen..Aki meg nem bénult le, az bizony gazemberkedik...
Kati, 65
Társkereső Karcag
Lajos, társkereső Karcag
Fényképek1
Minden érdekel flört és ami belefér.
Társkereső Karcag
Joci, társkereső Karcag
Fényképek3
Szia. Alkalmi kapcsolatot keresek. Ha el vagy hanyagolva szex terén jól szeretnéd érezni magad írj beszéljük meg. Nem vagyok semmi jónak az elrontója
Joci, 39
Társkereső Karcag
Kitti, társkereső Karcag
Fényképek3
Sziasztok. Azért írok. Kovács Kittinek hívnak. Karcagon élek. Aki kedvel és szeretne megismerni keressen!
Kitti, 30
Társkereső Karcag
Sándor, társkereső Karcag
Fényképek3
Írj nekem!
Társkereső Karcag