Jászberényi társkereső

43 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Roland, társkereső Jászberény
Fényképek11
Szeretek bulizni, kirándulni, élvezni az élet apró örömeit, belevaló vagány szókimondó őszinte, segítőkész jószívű ember vagyok. Többet nem írok magamról, egyelőre legyen ennyi. Ha akarsz megismersz, ha nem akkor tipli kocc!
Roland, 36
Társkereső Jászberény
Agnetta, társkereső Jászberény
Fényképek4
Őszinte két lábban a földön járó nő vagyok. A barátaim nagyon kedvelnek, szeretnek. Mindenkihez van kedves szavam. Meghallgatok mindenkit és tanáccsal látom el ha arra van szüksége.
Társkereső Jászberény
Csabo, társkereső JászberényCsak belépve látható
Fényképek4
Független, gyermektelen, vidám természetű, pozitív szemléletű férfi vagyok. Keresem páromat bárhonnan ha a harmónia megvan..:)
Csabo, 48
Társkereső Jászberény
Attila, társkereső Jászberény
Fényképek6
Divatmodell fotózásra jelentkeztem Budapest. Nagyon szerető, gondoskodó, hűséges, szenvedélyes, megbízható, ambiciózus, romantikus és becsületes ember vagyok. Szeretek sportolni TRX-ezni szeretek futni kerékpározni. Ismerkedés céljából jöttem főleg hogy egyre jobb lesz az idő szeretném valakivel tölteni a napjaimat kézen fogva sétálni a naplementébe. Nem csak írogatni hanem találkozni egymással is igazából. Komoly kapcsolatot keresek érzelmekkel, nagy beszélgetésekkel. Szeretek kirándulni,...
Attila, 24
Társkereső Jászberény
Laci, társkereső JászberényCsak belépve látható
Fényképek4
Szia! Te össze tudnád foglalni az életed 1000 karakterben? Igen, akkor ne olvasd tovább!:-) A válaszod nem és az életed nem csak kérdőjelekből áll, akkor már megérte rám kattintanod. Hm..szavakban nehéz leírni egy életet, ha kíváncsi vagy a folytatásra, akkor Ismerj meg! Szép napot! :-)
Laci, 47
Társkereső Jászberény
Lienn, társkereső Jászberény
Fényképek1
Sziasztok, Jani vagyok, 37 éves, 170 cm magas. Nem dohányzom és ritkán iszom alkoholt. Szeretek motorozni túrázni kirándulni stb...
Lienn, 41
Társkereső Jászberény
Margit, társkereső Jászberény
Fényképek1
Vidám természetű, zenét, táncot kedvelő házias hölgy vagyok, aki szívesen ismerkedne hasonló érdeklődésű urakkal. "Nem az számít, hogy minek születik valaki, hanem az, hogy mivé nő fel. A döntéseinkben, nem pedig a képességeinkben mutatkozik meg, hogy kik is vagyunk valójában. Mert nem az számít mid van, hanem hogy mit kezdesz vele!"
Margit, 68
Társkereső Jászberény
Csaba, társkereső JászberényCsak belépve látható
Fényképek1
Szeretek turázni.kirándulni
Csaba, 53
Társkereső Jászberény
Flower, társkereső JászberényCsak belépve látható
Fényképek3
Ha királylányt keresel, nyugodtan menj tovább. Ha bájos cicababa az álmod, akkor se írj. Nincs 1000 db fényképem Instán és még a Te kedvedért sem készítek magamról portfóliókat. Nem kell, hogy lehozd nekem a csillagokat, de írj helyesen és legalább annyira tisztelj engem, mint én Téged. Amennyiben őszinte, becsületes embernek tartod Magadat és nem addig terjed a szókincsed, hogy "Mizu? ", akkor írj. Szívesen beszélgetek, barátkozok, a többit eldönti a sors. Fényképgyűjtők kíméljenek!
Társkereső Jászberény
Szamóca, társkereső JászberényCsak belépve látható
Fényképek2
Ne várj a tökéletes pillanatra, teremts egy pillanatot, s tedd tökéletessé!
Társkereső Jászberény
Kotány, társkereső JászberényCsak belépve látható
Fényképek1
A csillagjegyem bika. Szerintem ez mindent elárul rólam.
Társkereső Jászberény
ÁGNES, társkereső Jászberény
Fényképek6
Realitási érzékem miatt, sokan kérnek tanácsot tőlem-/ privát ügyeikben, jogi, általános ügyintézésekben/. Női barátnőm még a divatban is,-jó ízlésemből adódóan/. De vásárlásoknál, finom ételek készítésénél is kérik véleményemet, tanácsomat.. Sokoldalú hölgy vagyok. Szeretek utazni, Tv-t nézni, olvasni, wellneszezni,-sétálni,.Kedvelem az okos-értelmes emberek társaságát. Jól tudok főzni, otthonomat igényesen berendezni.Szeretek táncolni, színházba-moziba, -koncertre járni, autót...
ÁGNES, 74
Társkereső Jászberény
Erika, társkereső Jászberény
Fényképek1
Sziasztok! Azok írjanak akik komoly kapcsolatot keresnek! Özvegy vagyok 3 éve velem lakik két felnőtt gyerekeim is. mit is írhatnék magamról írj és válaszolok!
Erika, 50
Társkereső Jászberény
Feti, társkereső Jászberény
Fényképek1
Párom Jászberény környékéről keresem. Vannak terveim de egyedül nehéz véghez vinni. Én a jelenben kívánok boldog lenni és megélni a boldog pillanatokat. Egy rosszul megfogalmazott bemutatkozás sok mindent eldönthet, ezért nehéz ide írni. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló kapcsolatot keresek, ahol elfogadjuk egymást olyannak amilyen. Nyitott személyiségnek tartom magam, szeretek új emberekkel megismerkedni. A szerelmet nem sürgetem. Kölcsönös szimpátia alapján keresem...
Feti, 56
Társkereső Jászberény
Jani, társkereső Jászberény
Fényképek1
Kedves, vicces, udvarias srác vagyok.
Jani, 38
Társkereső Jászberény
Éva, társkereső Jászberény
Fényképek1
71éves vagyok Őszinte természetem van nem vagyok unatkozó típus klubbokba járok olykor kirándulok is ha lehetőség van rá szabadidőmben kertészkedek kreatív apróságokat varrogatok. igazán egy társat -barátot keresek aki úgy szintén magányosnak érzi magát elbeszélgetni néha egy kirándulás is szóba jöhet. túl nem beszélem az elképzeléseimet, annak nem sok értelme van-e rövidke bemutatkozásom ha fel keltette érdeklődésedet írj Üdvözlettel. Éva
Éva, 71Prémium tagság
Társkereső Jászberény
Prémium tagság Prémium tag
Tündi, társkereső Jászberény
Fényképek1
Mire vágyik a nő? Arra, hogy szeressék, és hogy szerethessen. Arra, hogy becsüljék, és mint nőt értékeljék. Úgy ahogy van és úgy amilyen. Mert ő ilyen. Nem kér mást, csak olykor egy szeretetteljes pillantást. De vágyik néha a dicsérő szóra, és hogy elismeréssel beszéljenek róla. Fontos neki a ragyogás, hisz ez nem más, mint női áldás. Szereti, ha megérintik és mikor szerető karok átölelik. Vágyik arra, hogy törődjenek vele, hisz attól mindig mosolyog a lelke. S hogy mire vágyik igazán? Egy...
Tündi, 43
Társkereső Jászberény
Erika, társkereső Jászberény
Fényképek2
Sziasztok. Milyen a személyiség ahhoz meg kell hogy ismerj. Néha vidám de sok mindentől függ. Komoly társat keresek nem kalandot.
Erika, 54
Társkereső Jászberény
Sándor, társkereső JászberényCsak belépve látható
Fényképek2
Szerény,fiatalos és modern gondolkodású,vidám természetű,gyermekszerető,természetet és kirándulást(horgászat)kedvelő,mozi,szinház,múzeum,állatkert stb bármi jöhet,csak táncolni ne keljen mert bot lábú vagyok,romantikus lassú lötyögés belefér,többit szeméjesen,ja irjatok ti nők mert úgyis ti döntötök
Társkereső Jászberény
Balázs, társkereső Jászberény
Fényképek4
Kerestél, hát itt vagyok! Nem vagyok herceg, sőt lovam sincs. Tudom, érzem nekünk ezen az úton találkoznunk kell! Alapjába véve vidám, kiegyensúlyozott pasi vagyok. Szeretném megtalálni a másik felem, akivel egészek leszünk. Hosszú az út, amit már bejártam, de folytatom utam, hogy Rád találjak.
Társkereső Jászberény
Ákos, társkereső JászberényCsak belépve látható
Fényképek1
A külsőd megfog, a belsőd megtart, a jó szex hozzádláncol... Sajnos senki sem felel meg a beállított keresési feltételeidnek. Bővítsd a keresési feltételeidet, hogy több találatot kapj! Nekem csak egy találat kell... mindent vagy semmit ;-) Ha nálam magasabb vagy szélesebb vagy... bocs, de nem téged kereslek.
Ákos, 54
Társkereső Jászberény
György, társkereső Jászberény
Fényképek1
26 éves, vékony testalkatú, kék szemű, szőkés-barna hajú gépszerelő vagyok a Jászberényből. Nagyon sok időt töltök szereléssel és piszokul bírom a hülyéskedést. Filmet nézek és ritkán elmegyek a haverokkal fürödni, kajálni, esetleg kirándulni a szabadidőmben. Hűséges típus vagyok, ezért én is ilyen hölgyet keresek tartós kapcsolatra. Nem vagyok disco-ba járós. Hozzám szoktak jönni a barátaim és munka közben sokat nevetünk. Legtöbbször elfoglaljuk magunkat valamivel, pl. lakás betonozással,...
Társkereső Jászberény
Henriette, társkereső JászberényCsak belépve látható
Fényképek4
Amíg nem érted, hogy a szerelem lelket keres, nem testet-semmit sem tudsz a szerelemről, csak a vágyról!
Társkereső Jászberény
Zoli, társkereső JászberényCsak belépve látható
Fényképek7
Nem vagyok bő beszédű de szeretem a társaságot. Hobbim a motor, túrázás. Diszkó helyett házibuli, kocsma, koncert, vagy fesztiválokra járok.
Zoli, 27
Társkereső Jászberény
Nika, társkereső Jászberény
Fényképek6
Szeretnék korban és alkatban, számomra megfelelő társat találni, (de nem minden áron, és nem összeköltözéssel)! Szeretek utazni, kirándulni, megnézni hazánk nevezetességeit. Csak fényképes levelekre válaszolok!
Nika, 69
Társkereső Jászberény
Matteusz, társkereső Jászberény
Fényképek5
Én inkább a személyes ismerkedés híve vagyok......Kedves.értelmes,aranyos srác vagyok. Imádok viccelődni és nagyon tudok szeretni.....ennyit előljáróban,a többit majd kideríted :D
Társkereső Jászberény
Ferenc, társkereső Jászberény
Fényképek4
Ismerj meg személyesen, mert az mindent eldönt!
Ferenc, 58
Társkereső Jászberény
Erika, társkereső Jászberény
Fényképek2
Kissé fiús vagyok, de nem vészesen inkább unisex. Teljesen normál értékekkel :D Nagyon tudok szeretni, de nem betegesen. Vannak hibáim, de ez a másik felemtől is függ, hogy neki mi is az hogy hiba :-)
Erika, 47
Társkereső Jászberény
András, társkereső Jászberény
Fényképek1
Sziasztok..egy őszinte, barátságos, jó kedélyű srác vagyok...Társamat keresem...
Társkereső Jászberény
Névnapi ajándék Névnapja volt
Bence, társkereső Jászberény
Fényképek3
Könyen barátkozó, 2. családos, 4. unokás nagy apa vagyok! 44.év házasság után maradtam özvegyen, 2012 novemberében...
Bence, 74
Társkereső Jászberény