Gyulai társkereső

41 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Zoltán, társkereső Gyula
Fényképek2
Kizárólag komoly párkapcsolat céljából regisztráltam. Egészséges életmódra törekszem. Én egy családcentrikus, nyugodt, szerethető, barátságos, társaságkedvelő ember vagyok. Keresem a társam, akivel együtt lehet meglátni és megélni a szépet a jót, együtt lehet megoldani a gondokat. Szeretek mindent ami szebbé teszi az életet. Nincs bennem olyan hogy a barátaimat megőrjítem. Szeretek utazni. Józan életű, nem dohányzó alkoholmentes vagyok. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra....
Társkereső Gyula
Laci, társkereső Gyula
Fényképek2
Szia! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Őszinte, intelligens, empatikus hölgy személyében keresem a társam, akivel mély, átható gondolatokat is meglehet osztani. Szeretem a komoly üzenetet közvetítő filmeket, ami gondolkodásra inspirál, szeretek kerékpározni, futni, érdekel a gasztronómia.
Laci, 36
Társkereső Gyula
Erzsi, társkereső GyulaCsak belépve látható
A párom keresem hosszútávra. Nagyon fontosnak tartom a megbízhatóságot, odafigyelést a másikra, a kölcsönös megértést, tiszteletet. Szeretem a vizeket, a gyógyfürdőket és a kirándulásokat, az utazásokat, igaz nem gyakran teszem. Ha van akivel tudsz közös programot szervezni az nagyon jó. Magára és környezetére igényes, nő vagyok. Írj nyugodtan! De a személyes beszélgetésekkel jobban megismerheted a másik embert.
Erzsi, 65Prémium tagság
Társkereső Gyula
Prémium tagság Prémium tag
Vincze, társkereső Gyula
Fényképek2
A humor kitölti napjaimat. Kedves, odafigyelő, vicces személyiség vagyok. Nagyon vidám természetű vagyok. Nem egyszerű pár mondatban bemutatkozni. Keresem a párom, aki szeret szeretni, és szeret szerelmes lenni. Családcentrikus vagyok, így célom a békés boldog családi élet. Szeretem a gyalogtúrázást, a természetet és a fotózást. Fontos, hogy őszinte légy. Csak komoly hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam. Szeretek kirándulni, hűséges típus vagyok, nem dohányzom és nem iszom. Egy...
Vincze, 46
Társkereső Gyula
Laci, társkereső Gyula
Fényképek3
Egyértelmű, hogy miért vagyok itt. Ha Kupidó meglőne az jó volna. Természetesen mindenkit meghallgatok igyekszem írni, már ha tetszel. Az életemben a céljaim nagyrészt már elértem, most a megtartásán fáradozok. Szeretnek még gyermeket.
Laci, 45
Társkereső Gyula
Kriszti, társkereső Gyula
Fényképek4
Sportos alkat, ápolt, rendezett anyagiakkal, nem dohányzó, független, modern gondolkodású korrekt vállalkozó. Keresek egy vékony testalkatú, sportos, karcsú, család centrikus, kedves hölgyet komoly kapcsolat reményében 30 és 42 év között! Bárhova orientálódok! Békéscsaba, Gyula és környéke előnyben!
Társkereső Gyula
Zsolt, társkereső Gyula
Fényképek4
Ha szeretnél megismerni, küld egy üzenetet, igyekszek válaszolni. A bemutatkozás, majd üzenetváltáskor megtörténik.
Zsolt, 33
Társkereső Gyula
Rudolf, társkereső Gyula
Fényképek1
41 éves vagyok komoly kapcsolatot keresek.
Rudolf, 44
Társkereső Gyula
Gyuri, társkereső Gyula
Fényképek1
Elvált egyedül élő sajátjogú nyugdijasként élek egy kertes családi házban.Jó természetünek és vidámnak mondanak.Nagyon családcentrikus vagyok.Keresm a páromt akinek nagyon sok szeretet akarok adni és tőle kapni
Gyuri, 81
Társkereső Gyula
Pali, társkereső Gyula
Fényképek1
Szervusz! Magyar irodalom és történelem témákban végzek kutatásokat. Szívesen olvasok 19-20. századi regényeket, nézek történelmi filmeket. Szeretek kirándulni. Református vagyok.
Pali, 39
Társkereső Gyula
Lajos, társkereső Gyula
Fényképek1
Egyedülálló komoly gondolkodású férfiként keresem megbízható partnerem.
Lajos, 44
Társkereső Gyula
Tamás, társkereső GyulaCsak belépve látható
Fényképek3
Nos! Mit is kell ide írni? Gondolom adatokat, meg miféléket. Tehát: Az Amerikai Egyesült Államokbeli Wyoming államban található Sheridan nevű városkától mintegy 11000 kilométerrel keletre a Békés Megyei Gyulán születtem, időszámításunk kezdete után körülbelül 15300 nappal. ( Most is itt élek) Magasságom 1700 milliméter, mélységem ugyanaz. Hajam színe szelídgesztenye, szemem színe Cote D'azur. Cipő- és ingméretet, majd akkor adok meg, ha esedékes lesz számomra ajándékvásárlás valakitől....
Társkereső Gyula
István, társkereső Gyula
Fényképek4
Sziasztok! Három gyermekes, elvált apuka vagyok, vidám, humoros természetű! A gyermekeim nem velem élnek, de rendszeresen nálam vannak, és remek a kapcsolatunk! Szeretek főzni, zenélni, zenét hallgatni, sportolni, filmet nézni! Ha egy kedves mackóra vágysz, akkor ne keress tovább! Remélem, felkeltettem az érdeklődésedet! Köszönöm, hogy be néztél hozzám!
Társkereső Gyula
Prémium tagság Prémium tag
Marcsi, társkereső Gyula
Fényképek1
Szeretem a természetet,a filmeket, a zenét. Szeretném, ha megismernél.
Társkereső Gyula
Ferenc, társkereső Gyula
Fényképek13
Szüleimmel élek. Komoly kapcsolatot keresek. Még el kell mondanom, hogy a bal szememre nem látok.
Ferenc, 50
Társkereső Gyula
Janos, társkereső Gyula
Fényképek3
Nem érdemes hosszú lére ereszteni a bemutatkozás, ha úgy alakul inkább személyesen. Csak annyit, hogy olyan társat keresek akinek reggelente ágyba vihetem a kávét így minden nap szépen kezdődik. Ha írsz válaszolok még ha csak egy kérdést szeretnél is feltenni.
Janos, 67
Társkereső Gyula
Theodor, társkereső Gyula
Fényképek2
Hadd találgassak… Okos vagy. És nem ez az első rodeód. És nem esne jól ezen a webhelyen található sok profil által felhozott kifogásolt állításokat felsorolni. Tehát itt van egy frissítő perspektíva - az igazság. Fizetem a jelzálogomat. Én olyan zoknit viselek, ami illik. Őszinte ember vagyok, tisztességes karrierrel és erős értékekel. Így miközben regényeket olvashatnál a párizsi utazásaimról, vagy hogy hasonlíthatnál engem Ryan Goslingra, maradjunk az igazságnál.. Tudom, hogy a jó...
Társkereső Gyula
Katalin, társkereső Gyula
Fényképek4
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Olyasvalakit keresek, aki kellő érettséggel áll az élethez, korban hozzám illik, és akivel mindent meg lehet beszélni, akár komolyan, akár komolytalanul. Nem vagyok egy elkényeztet pláza cica egy egyszerű csaj vagyok :) Életvidám, mosolygós lány vagyok. Aki megszeretne ismerni nyugodtan írjon rám.
Társkereső Gyula
Teri, társkereső GyulaCsak belépve látható
Fényképek1
63 éves nyugdíjas hölgy vagyok. Szeretem a természetet. Szeretek utazgatni, olvasni, lustálkodni. Vannak kutyáim és macskáim.
Teri, 66
Társkereső Gyula
Marcsi, társkereső Gyula
Fényképek6
Elvált egyedül élő nő vagyok. Komoly kapcsolat reményében keresem hűséges becsületes párom. Szeretnék szeretni és szeretve lenni. Kalandorok kíméljenek.
Marcsi, 67
Társkereső Gyula
Euréka, társkereső Gyula
Fényképek28
Mélyen szerető ember vagyok, szeretem az őszinteséget, nem kalandokra vágyom, hanem, egy igaz hő hűséges, Társa, aki letudná velem élni az életét, nyitott vagyok mindenre! ALKOHOLT, Dohányt nem bírom.
Társkereső Gyula
Szabolcs, társkereső Gyula
Fényképek6
Mókás,romantikus nem kicsit bohókás férfi vagyok sok hibával! :D
Társkereső Gyula
Tibor, társkereső Gyula
Fényképek1
Leendő párom Gyula környékén keresem. A barátaim a kreativitásom és gyakorlatiasságom kedvelik bennem. Szeretek a szabadban lenni, sétálni, bringázni, kirándulni, vagy akár kulturális rendezvényekre menni. Nagyon vágyom a szeretetre, a törődésre, hogy végre igazi társnak érezhessem magam egy komoly ember oldalán aki tényleg szeret. Kedves, vicces, megbízható személy vagyok. Kedves őszinte ember vagyok. Sportos, vidám és kedves vagyok. Keresem a komoly párkapcsolatomhoz a másik felemet....
Tibor, 55
Társkereső Gyula
Attila, társkereső Gyula
Fényképek3
Keveset futott, alig használt, rozsda mentes, de jó bőrben lévő srác, keresi az alig használt, szervízkönyves párját.
Attila, 49
Társkereső Gyula
Zsolt, társkereső Gyula
Fényképek1
Imádok túrázni, utazgatni. Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek életük végéig, amire vágyom egy társ akivel leélhetem az életemet. Hiszem, hogy a kommunikáció sok mindenre megoldást jelent, csak merjünk beszélni és nem mellébeszélni. Fontos számomra a kompromisszum készség. Aranyosnak normálisnak viccesnek barátságosnak tartanak. Őszinte, kedves és komoly társkereső vagyok. Fiatalos, vidám, kedves, őszinte társat keresek, akivel lehet...
Zsolt, 32
Társkereső Gyula
Feca, társkereső Gyula
Fényképek3
Sziasztok. Nádházi Ferenc vagyok és komoly kapcsolatot szeretnék.
Feca, 44
Társkereső Gyula