Debreceni társkereső

500 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Ilona, társkereső Debrecen
Fényképek1
Debrecen környékéről, korban hozzám illő társat keresek!Szeretem az élet szép dolgait, és szeretnék olyan társat aki hasonló módon gondolkodik. Arra van szükségem, hogy valakivel megértsük egymást és legalább az alap dolgokban egyezzen az életszemléletünk. Nagyon vidám természetű vagyok. Ha komolyan kell beszelni seperc alatt komoly vagyok. Hiányzik már valaki az életemből, komoly kapcsolatot keresek.
Ilona, 71Prémium tagság
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Márton, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szeretnék 35-45 közőti hölgyel megismerkedni.
Társkereső Debrecen
Zso, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek6
Két lábbal a földön járó, őszinte, komoly gondolkodású de, víg kedélyű, optimista nő vagyok,szeretem a természetet és ott sétálni valamint a vidám dolgokat,nagyon szeretek táncolni,zenét hallgatni.
Zso, 61
Társkereső Debrecen
Katalin, társkereső Debrecen
Fényképek1
Intelligens, őszinte, jó kedvű, pozitív gondolkodású vagyok. Nyugodt, kedves, megértő társat keresek. Mivel hitvallásom, hogy az emberi kapcsolatok mozgatják a világot, így a párkapcsolat is rendkívül fontos számomra. Szabad vagyok, egyedülállóan, keresem a társam. Fontos, hogy őszinte légy. Kedvenc elfoglaltságaim a biciklizés a virág gondozás és zenehallgatás. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Párkapcsolatot keresek. Teljesen átlagos, ámde vidám és szeretettel teli életet...
Társkereső Debrecen
Béla, társkereső Debrecen
Fényképek6
Tartós kapcsolatot Debrecen környékén keresek. Keresem, vidám, természetet kedvelő nem dohányzó társam, akivel kellemesen eltölthetjük szabadidőnket. Őszinte vagyok akkor is ha fáj, megbízható, pontos, szeretem a rendet magam kőrül, de utálok pakolni más után. Szeretek sportolni. Preferálom a klasszikus családi szerepeket. Intelligens, őszinte, jó kedvű, pozitív gondolkodású vagyok. Ismerkedem, hátha itt egymásra találunk. Az az út a döntő, amit együtt teszünk meg. Szeretek szórakozni,...
Béla, 47
Társkereső Debrecen
Géza, társkereső Debrecen
Fényképek1
Empatikus családcentrikus férfinek tartom magam akinek fontosak a belső értékek nem csupán a külső megjelenés. Minőségi kapcsolatra vágyok egy olyan hölggyel akivel megélhetjük az intimitást a bizalom felépülését illetve a párkapcsolat alappilléreként tekintek olyan jellemzőkre mint bizalom hűség őszinteség. Én rendszeresen sportolok odafigyelek az életvitelemre baráti kapcsolataikat ápolom. Törekszem az emberekkel békességben lenni.
Géza, 48
Társkereső Debrecen
Kriszta, társkereső Debrecen
Fényképek9
Egy vidám belevaló nő vagyok. Ki keresi társát kit szerethet ki szeret. Sajnos a mai férfiak túlvannak egy rossz házasságon kapcsolaton. És már csak szórakozni akarnak. Állj. Én nem eszlek meg. hm habár kitudja. Csak szeretni akarlak.
Társkereső Debrecen
Árpád, társkereső Debrecen
Fényképek2
Sziasztok szeretnék ismerkedni az az párt keresni őszintén élni.
Társkereső Debrecen
Katica, társkereső Debrecen
Fényképek3
Komoly kapcsolatot keresek
Katica, 39
Társkereső Debrecen
Sára, társkereső Debrecen
Fényképek1
Sára vagyok, korban hozzám illő, tisztességes, egyenes, komoly társam keresem.
Sára, 92
Társkereső Debrecen
Beni, társkereső Debrecen
Fényképek5
Önmagamra és környezetemre tiszta,pedás,rendes,becsületes,romantikus ember vagyok. Keresek az életem hátra lévő részére,egy megértő szerethető társat! Távolság nem számit! Ott szeretnék élni ahol a boldogságot megtalálom! Nálam vagy nálad? Nem laza kapcsolatott keresek!!!
Beni, 75
Társkereső Debrecen
Albert, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szia! Komoly kapcsolat keresése helyett itt vagyok egy könnyed, szórakoztató kalandra. Szeretek nevetni és jókat beszélgetni, de leginkább az élet élvezetére fókuszálok. Kiemelt fontosságú számomra a kölcsönös tisztelet és diszkréció. Ismerkedjünk meg, és nézzük, hova vezet a dolog!
Albert, 30
Társkereső Debrecen
Miklos, társkereső Debrecen
Fényképek1
Egyszer átlagos vagyok aki a földön jár, nyitott vagyok.
Miklos, 61
Társkereső Debrecen
Katalin, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Szeretek sétálni, beszélgetni. Kedvelem a csendet, a békét és a harmóniát. Az érdeklődésem sokrétű, bármiről szivesen beszélgetek. Nem vagyok egy szószátyár. Feleslegesen nem szoktam össze-vissza beszélni, mert nem ez a stílusom. A dohányzást kifejezetten kerülöm.
Társkereső Debrecen
Hajni, társkereső Debrecen
Fényképek2
Majd megismerjük egymást.
Hajni, 69
Társkereső Debrecen
Zsolt, társkereső Debrecen
Fényképek3
Jó szívű, illedelmes, tisztelettudó férfi vagyok! A barátaim sokszor csak mosolymozgalomnak hívnak (nem véletlen), de persze nekem is vannak rosszabb napjaim.
Zsolt, 34
Társkereső Debrecen
Zoli, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Ha tehetem, olvasok. Érdekel a képzőművészet és az etimológia. Szeretem a komoly és a könnyűzenét is. Amennyiben van lehetőség, elmegyek kiállításra, koncertre. Természetesen jó lenne mindent egy társ jelenlétében megélni. Azt is, ami őt érdekli. Csak egy nő jelenléte tud igazi értelmet/értéket adni a legegyszerűbb dolgoknak is.
Zoli, 48
Társkereső Debrecen
Árpi, társkereső Debrecen
Fényképek3
Közvetlen ember vagyok szeretek új embereket/barátokat megismerni. Ha szeretnél megismerni írj bátran :)
Árpi, 28
Társkereső Debrecen
Lali, társkereső Debrecen
Fényképek8
Magamról csak annyit hogy öszinte megértő szórakoztattó érzéki fiú vagyok szeretem az élettet megmindent ami szép.
Lali, 47
Társkereső Debrecen
József, társkereső Debrecen
Fényképek1
Nyugodt természetű, dolgozó ember vagyok. Szeretek barátkozni, ismerkedni! Gyerek és állat barát vagyok, szeretem mindkettőt. Ha szeretnél közelebbről megismerni írj üzenetben! Ahogy tudok válaszolni fogok! Köszönöm
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Aliz, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Debreceni társat keresek. Szeretnék még szeretni, és szeretve lenni. Egyszerű ember vagyok aki keresi ami még hiányzik az életéből mégpedig a szeretet. Az őszinteség és a hűség a legfontosabb számomra. Hiszem, hogy a kommunikáció sok mindenre megoldást jelent, csak merjünk beszélni és nem mellébeszélni. Egy őszinte, hűséges, normális társkereső vagyok. Az vagyok amivé az élet formált.
Aliz, 63
Társkereső Debrecen
Anna, társkereső Debrecen
Fényképek3
Fiatalos nyugdíjas.
Anna, 65
Társkereső Debrecen
Tamás, társkereső Debrecen
Fényképek1
Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Ismerem értékeimet, gyengeségeimet. Magas érzelmi intelligenciával rendelkezem, fontos nekem a gyengédség, a meghitt együtt töltött idő. Nagyon vágyom már egy stabil kapcsolatra. Az életemet saját erkölcsi és morális értékrendem szerint élem, és ezekről nem mondok le anyagi sem egyéb haszonért sem. A személyes találkozás híve vagyok. Talán, néha egy kicsit türelmetlen vagyok. Szeretek kirándulni, szeretem az állatokat főleg a macskákat. Ember vagyok az...
Tamás, 38
Társkereső Debrecen
László, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
ha szeretnek semmi sem fáj... Nálam igaz minden szó.... ( Deák Bill Gyula ) Az élet az erőfeszítéseket értékeli nem a kifogásokat... A bölcsesség kapujához gyakran túlzásokon keresztül vezet az út...
Társkereső Debrecen
Anna, társkereső Debrecen
Fényképek1
Minden nehéz élethelyzetben optimista maradok. Hiszek az emberekben és abban, hogy találkozni fogok egy méltó emberrel, akinek szüksége van szeretetre és támogatásra. Minden gondomat és gyengédségemet annak a férfinak adom, akit szeretek. Ismerkedjünk meg!
Anna, 38
Társkereső Debrecen
Balázs, társkereső Debrecen
Fényképek2
Szia egy egyszerű srác vagyok szeretem a filmeket az álatokat szeretek főzni Szeretek mosolyogni állandóan ;)
Társkereső Debrecen
Csabi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Olvasd el kérlek! Sziasztok! Keresem leendő feleségem. Aki képes gyereket szülni, és szeretne is. El tudja fogadni a hiányosságaimat. Teljesen átlagos ember vagyok, emberi tulajdonságaimban is. Debreceni vállalkozó vagyok. Nem vagyok bebetonozva, szükség esetén vállalom a költözést akkor is, ha feltehetően majdnem nulláról kell kezdem egy másik helyen. Hiszek a "ránézésre szimpatikus", és a személyes találkozás jelentőségében. Mérlegjavítással foglalkozom. Tehát műszaki szakember vagyok,...
Társkereső Debrecen
Norbert, társkereső Debrecen
Fényképek1
Komoly társkereső vagyok. Kölcsönös szimpátia, megbízhatóság, esetén bármi kialakulhat. Csendes, őszinte, érzelmes, néha spontán, de átgondoltan cselekszem, fontosak az emberi értékek. Jó kedélyű, tevékeny és szerény vagyok, némi humor is szorult belém, így a stresszt jól tűröm. Pozitív ember vagyok. Komoly kapcsolatot keresek, rendezett körülmények között élek. Mindenkivel máshogyan viselkedem. Őszinte, szeretetet adni és kapni tudó emberrel szeretnék ismerkedni, barátkozni. Szeretem az...
Társkereső Debrecen
Rezső, társkereső Debrecen
Fényképek3
Szia! Rezsőnek hívnak. Általában csendes és nyugodt vagyok, és figyelek a körülöttem lévő emberekre. De csendességem mellett is vannak nagy és mély érzéseim. Munkaidőmben az egyetemen tanítom a fiatalságot, szabadidőmben regényt vagy verseket olvasok, nyelveket tanulok, táncórára járok vagy a barátaimmal az erdőben futunk.
Rezső, 46
Társkereső Debrecen
Laci, társkereső Debrecen
Fényképek1
Őszinte egyenes embernek tartom magam akinek nincs pókerarca, pedig már sokszor szükség lett volna rá. Nehezen ismerkedek. Igyekszem a földön járni... Kicsit maximalista , műszaki ember vagyok és ezt a munkámban élem ki. Film és zenefüggő vagyok. Időnként sokat dolgozok, ami nem kedvez a párkapcsolatok kezdeti időszakában.
Laci, 51
Társkereső Debrecen
Lackó, társkereső Debrecen
Fényképek1
Debrecen környékén keresem a párom. Komoly kapcsolat reményében ismerkednék. Szeretek utazni, olvasni, főzni. Imádok utazni és új ételeket kipróbálni. Párkapcsolatot, vagy barátot keresek, hosszú távra. Szeretek sportolni és szabadban lenni. A víz szerelmese vagyok. Igazából majdnem mindenem megvan, csak egy jó beszélgető társ hiányzik. Szívesen töltöm az időmet a családom körében, ilyenkor szeretem elkészíteni a kedvenc ételeiket, süteményeiket. Reménytelenül romantikus, őszinte és egyenes...
Lackó, 31
Társkereső Debrecen
Patricia, társkereső Debrecen
Fényképek1
Debrecen környékén keresem leendő párom. Nyitott személyiségnek tartom magam, szeretek új emberekkel megismerkedni. Kedves őszinte családcentrikus vagyok, szeretek utazni és kirándulni valamint kertészkedni is. Szeretem az állatokat, főleg a kutyákat, cicákat, állatbarát vagyok. Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az a minden. Társaság kedvelő vagyok, szeretek zenét hallgatni, olvasni, kerékpározni. A barátaim az empátiám szeretik. Próbálok egészségesen és...
Társkereső Debrecen
Csarlikabacsi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Kedves, vicces, megbízható személy vagyok. Szeretem a zenét, a kertet, koncerteket, filmeket. Rendkívül pozitív személyiség vagyok. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Nagyon céltudatos vagyok. Nem vagyok a féltékeny típus, de ha arról van szó mindent megteszem a kapcsolatért. Szeretem az életet, szeretem a bulikat, barátokat, finom ételeket. Szeretek olvasni és új dolgokat Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást, megtalálják a módját, komoly...
Társkereső Debrecen
Zsolt, társkereső Debrecen
Fényképek1
Debrecen környékén keresek társat. A személyes találkozás a mérvadó. Úgy hiszem nincsenek véletlenek, de lehet hogy tévedek. Talán, néha egy kicsit türelmetlen vagyok. Vidám, sportos, családcentrikus vagyok. Optimista vagyok, igyekszem mindig a dolgok jó oldalát nézni és a megoldásra koncentrálni. Keresem jövendőbeli társam. A szívem nagy, de viharvert a lelkem, és a kelleténél mindig nagyobb a szám. Szeretek kirándulni, utazni, wellness hotelekben pihenni. A barátaim az empátiám szeretik. Az...
Zsolt, 45
Társkereső Debrecen
Lajos, társkereső Debrecen
Fényképek1
szia..nem fényezem magam ha kicsitt is érdekelek irj és majd lesz ami lesz. Végűl is mit veszithetsz?
Lajos, 45
Társkereső Debrecen
Maya, társkereső Debrecen
Fényképek18
Kellemes kedves romantikus igényes özvegy nő vagyok ,szeretek mindent,ami az életet megszépiti,keresem hasonló igényes társam kölcsönös szimpátia alapján. " Te légy a párom"..........
Társkereső Debrecen
Éva, társkereső Debrecen
Fényképek2
Majd mesélsz rólam.
Éva, 61
Társkereső Debrecen
Kata, társkereső Debrecen
Fényképek5
SPORTOS ,VIDÁM,ÉLET-EMBERSZERETŐ. IMÁDOM AZ OTTHONOM,A BARÁTAIM--JÖVÖK-MEGYEK.MAGAM LÁTOM EL ÖNMAGAM.--SOK TEENDŐM VAN,KERTES OTTHONOM VAN- SZÁMOMRA A BIZALOM,ÉS AZ ŐSZINTESÉG ELENGEDHETETLEN. SZERETEM A RENDET,TISZTASÁGOT:TESTBEN-LÉLEKBEN IS.!
Kata, 73
Társkereső Debrecen
Zsike, társkereső Debrecen
Fényképek1
Fiatalos, lendületes egy jó kedélyű, életvidám személyiség vagyok. Szeretek kirándulni, új dolgokat kipróbálni.
Zsike, 63
Társkereső Debrecen
Zsolti, társkereső Debrecen
Fényképek1
Debrecen környékén keresek magamnak társat. Szeretek utazni, szeretem az őszinteséget. Fontos a család, barátok. A legfontosabb számomra a minőségi idő. Szeretek beszélgetni, társasjátékozni, filmet nézni. Kedves őszinte ember vagyok. Optimista vagyok, igyekszem mindig a dolgok jó oldalát nézni és a megoldásra koncentrálni. Egy nyugodt, barátságos, vicces, néha komolytalan, de általában komoly ember vagyok. Ismerkednék, beszélgetnék a többi majd kialakul. Az az út a döntő, amit együtt teszünk...
Zsolti, 30
Társkereső Debrecen
József, társkereső Debrecen
Fényképek3
Tartós kapcsolatot Debrecen környékén keresek. A barátaim azt szeretik bennem, hogy rám bármikor számíthatnak, mindig ott vagyok, amikor kell. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Barátomat, partneremet, társamat keresem. Próbálok egészségesen és környezettudatosan élni. Szeretek utazni, olvasni, fotózni, művészkedni. Nagyon lojális vagyok a barátaimhoz. Átlagos társkereső vagyok átlagos értékrendekkel. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt. Szeretném megtalálni a párom aki szereti a...
Társkereső Debrecen
Árpi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szeretnék végre egy őszinte, szerető társat találni, aki elfogadja, hogy papíron még nem vagyok független! Függetlenség helyett türelmes, igényes, megbízható vagyok! Hasonló adottságú hölgyet keresek!
Árpi, 60
Társkereső Debrecen
Ágota, társkereső Debrecen
Fényképek8
Szeretnék felnézni a Férfire, aki a Párom lesz. :) Szeretem a jó poénokat, a nevetést. Szeretek moziba járni és nachost enni.
Ágota, 36
Társkereső Debrecen
Ferenc, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek4
Debrecen környékén komoly társat keresek. Jó lenne valakihez tartozni. Tisztességes és őszinte vagyok. Én a jelenben kívánok boldog lenni és megélni a boldog pillanatokat. Rendkívül pozitív személyiség vagyok. Családcentrikus párom keresem hosszútávra. Hiányzik valaki, egy társ akivel megoszthatom az élet apró örömeit. Ha gondolod írj rám, Ha komolyan gondolod akkor pedig feltétlen írj rám. Furcsa vagyok a magam módján, szeretek viccelődni ha olyan a helyzet, de nem viszem túlzásba. Tudom mit...
Ferenc, 77
Társkereső Debrecen
Robert, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek4
Életvidám!
Robert, 31
Társkereső Debrecen
Csabi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
Szeretem a sült oldalast :) Olvasgatom itt a bemutatkozásokat, és el vagyok képedve.. Sok nő írja magáról, hogy nem dohányzik, nem iszik alkoholt, nem szereti a piásokat.. Nehogy a végén kiderüljön hogy még dugni se szeret XD
Csabi, 53
Társkereső Debrecen
Irma, társkereső Debrecen
Fényképek17
66 éves nő vagyok, szeretem a vidámságot, színházat, mozit, bulit. Szeretek olvasni, sétálni, napozni kirándulni. Szeretek főzni, állítólag tudok is, de a sütés nem az erősségem, csak egyszerű sütiket tudok megsütni. Szeretem az életet, és szeretem, ha szeretnek. Igényes vagyok magamra és a környezetemre. Nem eltartót keresek, hanem a zsákomra a foltot. Én sem tartok el senkit. Nagyon tudok kényeztetni és szeretni, és utálom a hazugságot. Csak őszinte emberek jelentkezzenek. Nem dohányzom és...
Irma, 69
Társkereső Debrecen
Lajos, társkereső Debrecen
Fényképek1
Imádok utazni és új ételeket kipróbálni. Felvállalom a szembenézést, ha az nem öncélú és tudom, hogy nem haladja meg az erőmet. Keresem őszinte, magára és környezetére igényes társam. Komoly kapcsolatot keresek. A barátaim azt szeretik bennem hogy nagyon segítőkész és nagy lelkű vagyok és a helyzettől függően komoly is ha arról van szó. Szeretem tartani az élet tempóját. Nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám természetű embernek ismernek barátaim. Magára és környezetére igényes, fiatalos, sportos,...
Lajos, 33
Társkereső Debrecen
Tibor, társkereső Debrecen
Fényképek3
Gyakorlatias, és rendezett akár egy szénás szekér:)
Tibor, 70
Társkereső Debrecen