Debreceni társkereső

Regisztrálj ingyen és máris láthatod a többi debreceni társkeresőt is.
Szilárd, társkereső Debrecen
Fényképek1
Talán már hallgattad a Halló, itt vagyok című betelefonálós műsort. Vagy egy TV műsort egy másik érából, aminek műsorvezetője Vitray Tamás volt, Csak ülök és mesélek és Telefere címmel? Hasonló megismerkedést tudok ígérni, mint amikor ezen interjúkban kiderült, ki az interjúalany, milyen az életútja, családja, felmenői, származása, hol élt, hol járt, milyen történetek estek meg velük és vele. Egyedülálló vagy és párkapcsolati státuszodat időben rendezni szeretnéd? Ez most egy lehetőség erre....
Társkereső Debrecen
Lélekvarázs, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
Megértő, optimista, vidám, pozitív fejlődésre nyitott életszemléletem, - értékrendem: bizalom, szeretet, tisztelet. Szeretek utazni, táncolni, úszni, megismerni új dolgokat.. .. .
Társkereső Debrecen
Misi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek4
Szia! Misi vagyok. 24 éves férfi. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Misi, 35
Társkereső Debrecen
Mariann, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek4
Üdvözöllek kedves látogató! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.. Független, 54 éves tanárnő vagyok. Hasonló végzettségű, életkorban hozzám illő, szintén független férfit keresek Debrecenben, vagy a közvetlen környékén! Írj bátran, ha ilyen vagy!
Társkereső Debrecen
Sasaliv, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek2
A férfi és a nő minden érintése tisztességtelen, ha nem áll a szeretet alapján; minden élvezet a szeretet nagy szárnyai alatt tiszta. A szeretet számára nem létezik szenny, aljasság, szégyen. A szeretet fény, amely mindent megvilágosít, melegség, amely képes felolvasztani a jeget; méz, amely megsemmisít minden keserűséget. A szeretet mindent megvilágosít, amihez kézzel, tekintettel vagy gondolattal hozzáért az, akit szeretünk." (Nazianzoszi Szent Gergely)
Társkereső Debrecen
Gyula, társkereső Debrecen
Fényképek1
Romantikus típusú pasi vagyok.
Gyula, 41
Társkereső Debrecen
Irmácska, társkereső Debrecen
Fényképek9
Az értelmes élet,a világ kisebb-nagyobb örömeire /barátság,igényes párkapcsolat, egy jó könyv ,kultura,zene,tánc,természetszeretet/ nyitott nő vagyok.
Társkereső Debrecen
Pepe, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek2
Rendszeresen sportoló, vidám férfi vagyok.
Társkereső Debrecen
JÁNOS, társkereső Debrecen
Fényképek3
Bonyolult ember vagyok egy bonyolult élettel.. . Van, hogy hisztis és makacs.. . Van, hogy úgy bántok meg embereket, hogy észre sem veszem és van, hogy elég egy szó, hogy könnyet csaljanak a szemembe. Nem szeretem, ha hülyének néznek, hátba döfnek és játszanak velem. Nehezen tudok megbízni bárkiben is és nehéz a szívembe fogadni az embereket, de ha valakinek sikerül.. Az számíthat rám egy életen át..
JÁNOS, 52Névnapi ajándék
Társkereső Debrecen
Névnapi ajándék Névnapja volt
Anna, társkereső Debrecen
Fényképek1
Minden nehéz élethelyzetben optimista maradok. Hiszek az emberekben és abban, hogy találkozni fogok egy méltó emberrel, akinek szüksége van szeretetre és támogatásra. Minden gondomat és gyengédségemet annak a férfinak adom, akit szeretek. Ismerkedjünk meg!
Anna, 36
Társkereső Debrecen
Sándor, társkereső Debrecen
Fényképek1
Író vagyok, könyvkereskedő és sportoló. Sokoldalú és kommunikatív egyéniség. Fontos számomra a család, az egészséges életmód, és a hazám. Komoly kapcsolatra keresek csinos hölgyet, akivel egyezik a világnézetünk és van közös hitünk. Ha van egy gyermeked, az nem akadály köztünk! Kertészkedem, sokat sportolok és tovább képzem magam állandóan.
Társkereső Debrecen
Regina, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
Vidám, két lábon járó független vagyok.
Társkereső Debrecen
Emil, társkereső Debrecen
Fényképek1
JÓ KEDVŰ, OPTIMISTA, NYITOTT EMBER VAGYOK. TANÁRKÉNT DOLGOZTAM , JELENLEG SAJÁT VÁLLALKOZÁSOM VAN. AZ EMBEREKET SZERETEM, A GYEREKEKET IS. ALKALMAZKODÓ, NYUGODT, VIDÁM FÉRFI VAGYOK.
Emil, 48
Társkereső Debrecen
Pearl, társkereső Debrecen
Fényképek6
csak: FACE TO FACE. Jó lenne tudni, hogy a pasik egy része miért adja ki magát fiatalabbnak, ősrégi képekkel próbál um. hódítani.. s egyebek.. A továbbiakban :))))
Pearl, 61
Társkereső Debrecen
Tündi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szeretném megtalálni a másik felem...:)
Tündi, 42
Társkereső Debrecen
Imi, társkereső Debrecen
Fényképek8
Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra elsősorban. De akár lehetünk szabadidőpartnerek is.
Imi, 35
Társkereső Debrecen
László, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
ha szeretnek semmi sem fáj... Nálam igaz minden szó.... ( Deák Bill Gyula ) Az élet az erőfeszítéseket értékeli nem a kifogásokat... A bölcsesség kapujához gyakran túlzásokon keresztül vezet az út...
Társkereső Debrecen
Névnapi ajándék Névnapja volt
Hanna, társkereső Debrecen
Fényképek1
Debrecen környékén keresem leendő párom. Hűséges, őszinte kapcsolathoz keresem társamat. Barátaim az alaposságot és türelmet kedvelik bennem. Az élet értelme az élet maga. Társasági ember vagyok, sokat jelent a család. Komoly kapcsolatot keresek a társkereső oldalon. Vidám, őszinte és optimista vagyok. Szeretem a zenét, a kertet, koncerteket, filmeket. Vidám természetű vagyok, szeretek sokat nevetni. Szeretek utazni, országon belül és kívül egyaránt. Barátságos, kedves, vidám, fiatalos,...
Hanna, 37
Társkereső Debrecen
Anita, társkereső Debrecen
Fényképek3
34 éves elvált nő vagyok . Van 2 kisfiam . Korban hozzám illő társat keresek aki szereti a gyerekeket.
Anita, 43
Társkereső Debrecen
Zsolti, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek4
Mozgásban lenni, szeretek úton lenni, útközben megállni és felfedezni. Ugyanakkor szeretek néha egész nap az otthon védelmében lenni, napokig ki sem mozdulni. Szenvedélyem az élet, nem bírnék egy sablonos, monoton és folyton ismétlődő életet élni. Szeretnék sok helyre eljutni és sokmindent kipróbálni, de ez csak a megfelelő társal lenne az igazi.
Zsolti, 38
Társkereső Debrecen
Jozsi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek5
Keresem a boldogságot
Jozsi, 50
Társkereső Debrecen
Kabala, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek20
Életem utolsó "NAGY SZERELMÉT" keresem.
Társkereső Debrecen
Zsuzsa, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek5
Debrecen környékén keresem magamnak a párom. Kedves, határozott, barátságos vagyok. Benne vagyok mindenben, ami normális. Egyenlőre csak beszélgetni vagyok itt, ismerkedni és kiderül, hogy lesz-e ennél több. Nem szeretek szerepelni. Szeretek olvasni, tanulni, fejlődni. Hosszútávra szeretném megtalálni a társam. Káros szenvedélyektől mentes, sportot kedvelő ember vagyok, hasonló beállítottságú párom keresem komoly kapcsolatra. Én egy vicces, őszinte, hűséges ember vagyok. Állandóságra és...
Zsuzsa, 67Prémium tagság
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Vadislav, társkereső Debrecen
Fényképek2
Csendes, visszafogott, határozott ember vagyok. Ami a szivemen az a számon tipus. Szeretek utazni, filmezni, olvasni, játszani. Igazábol irhatok ide bármit, az igazi az ha valaki megismer.
Társkereső Debrecen
Árpi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szeretnék végre egy őszinte, szerető társat találni, aki elfogadja, hogy nem vagyok független! Csak annak tudok írni, akinek a "korosztályába" beleférek!
Árpi, 58
Társkereső Debrecen
Zsuzsanna, társkereső Debrecen
Fényképek5
42 éves, egy 9 éves kisfiú édesanyja vagyok, aki keresi a boldogságot! Szeretnék végre egy olyan férfit aki tud adni és kapni is szeret! (szerelmet) A többit majd élőszóban.. . De a földön járok, imádok nevetni, főzni.. és?! ha van kivel :)
Társkereső Debrecen
Születésnapi torta Születésnapja van
Pál, társkereső Debrecen
Fényképek2
Figyelmes ,vidám.. :)
Pál, 36
Társkereső Debrecen
Bill, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek3
Szeresd az életed, s élj a mának! Ne a holnapi megváltó halálnak. Élj úgy, mintha nem lenne holnap, Álmodj mintha többé nem pirkadna nap... Állj meg egy picit, hunyd le a szemed! Vegyél egy hosszú, mély lélegzetet Érezd ahogy a szellő cirógatja arcod Mint mikor a csobogó patak mossa a partot. Bámuld az aranyló napsütötte rétet; Élvezd, lásd meg az életben a szépet! Csókolj lassan, ábrándozz sokat Ragadd meg, éld át a pillanatokat Az élet túl rövid, tanulj meg szeretni Tanulj meg sírni,...
Bill, 45
Társkereső Debrecen
Xiamvreer, társkereső Debrecen
Fényképek9
Tanyàn èlek, autom nincs. Motorozok, biciklizek. Jogsim ugyan van de csak amerikai, kint èltem 15 èvet, a gyermekeim ott èlnek. Sokminden èrdekel, a jèghàtàn is megèlô, túlèlõ tipus vagyok. Nem gazdàlkodok, jószàg sincs, csak nem szeretek vàrosban èlni. Alapbol jokedèlyü, mosolygós termèszetü fickó vagyok, aki sose akar felnöni. Keresem hasonló fiatalos pàromat. Üdv. Xaver
Társkereső Debrecen
Ferenc, társkereső Debrecen
Fényképek10
elvált független férfi vagyok debrecenben élek és dolgozom keresek egy őszinte átlagos testalkatu hölygyet: mert álom az ébredés........
Ferenc, 64
Társkereső Debrecen
Tamás, társkereső Debrecen
Fényképek3
Szia! Lehet, hogy téged kereslek egy olyan közös útra, ahol amikor a szemembe nézel, szavak nélkül is tudod, hogy merre tart és hogy hol van a lelked.
Tamás, 43
Társkereső Debrecen
Márta, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek4
Csinosnak mondott, fiatalos komoly, igényes, de életvidám hölgy vagyok. Szeretek kertészkedni, olvasni, keresztrejtvényt fejteni, ha lehet utazni. Polgári értékrendű vagyok. Pénzügyi csop. v-ként dolgoztam, átlagnál magasabb IQ szinttel rendelkezem. 48 évi házasság után lettem özvegy 10 éve. Belvárosban kertes családi házban zöld környezetben élek. Korban hozzám illő párt keresek, hasonló adottságokkal. Alkalmi kapcsolat kizárva. Legnagyobb hibának a hazugságot tartom.
Márta, 77
Társkereső Debrecen
Árpi, társkereső Debrecen
Fényképek3
Közvetlen ember vagyok szeretek új embereket/barátokat megismerni. Ha szeretnél megismerni írj bátran :)
Árpi, 26Születésnapi torta
Társkereső Debrecen
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Izóra, társkereső Debrecen
Fényképek1
NEM ISMERKEDEM! PÁ
Izóra, 56
Társkereső Debrecen
István, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szeretem a társasjátékokat, a filmeket, animéket, a sportot, testmozgást, a mély beszélgetéseket. Hasonló érdeklődési körökkel rendelkező hölgyet keresek.
Társkereső Debrecen
Zsolt, társkereső Debrecen
Fényképek1
Humoros, és közben komolyan komolytalan.
Zsolt, 39
Társkereső Debrecen
Izsák, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek2
Én egy könyörületes, nyitott és becsületes ember, jó humorérzettel és nagyon hűséges azokat, akiket szeretek. Nekem van sokat utazott fajta munkám miatt. Úgy gondolom én vagyok, hogy úriember jó értékekkel. Szintén egy intelligens, artikulált, szenvedélyes, szerető, hűséges, kedves. Szeretek időt beszélni és csak a nőmmel lenni. Szeretek lazítani és megosztani tapasztalatainkat, és ami a legfontosabb: nagy tisztelettel és lojalitással bírom a nőm iránt. Itt egy kedves nőt keresem, akivel...
Izsák, 60
Társkereső Debrecen
Gergő, társkereső Debrecen
Fényképek1
Én egy vidám, vicces keresztény fiú vagyok, aki komoly kapcsolat céljából regisztrált az oldalra. Hasonló személyiségű lányt keresek.
Gergő, 29
Társkereső Debrecen
Lenke, társkereső Debrecen
Fényképek1
Később elmondom.
Lenke, 68
Társkereső Debrecen
Árpád, társkereső Debrecen
Fényképek2
Sziasztok szeretnék ismerkedni az az párt keresni őszintén élni.
Társkereső Debrecen
Ildikó, társkereső Debrecen
Fényképek5
Talán majd később! !. .. Közös szimpátia esetén! ! !. .. KALANDOROK KIMELJENEK! ! !
Társkereső Debrecen
Ircsi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek10
Szeretni és Szeretve lenni! Keresem, /de nem minden áron/ őszinte, hűséges társam, akivel közösen megosztjuk az élet örömeit és bánatát! Akiben még bízni is lehet! Csendes, de vidám földön járó nő vagyok. Ha az ember a társától szeretetet kap és ad, akkor szívesen lesz vele a "szűkös időkben" is. Már sajnos, nagyon ritkán lehet látni "öregeket, kézen fogva menni ", pedig milyen megható, nem.!? Olyan ne keressen, aki csak ígérni tud. Nem vágyom sokra csak szeretetet, megbecsülést, kapni és...
Ircsi, 54Névnapi ajándék
Társkereső Debrecen
Névnapi ajándék Névnapja van
Miklos, társkereső Debrecen
Fényképek1
Egyszer átlagos vagyok aki a földön jár, nyitott vagyok.
Miklos, 60
Társkereső Debrecen
Tamás, társkereső Debrecen
Fényképek3
Sziasztok. Ismerkedem. Nyitott vagyok. Szeretek csevegni.
Tamás, 43
Társkereső Debrecen
István, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Valaki kötetlen chat?
Társkereső Debrecen
Albi, társkereső Debrecen
Fényképek2
Ismerkedni,komoly kapcsolatot keresgélni vagyok itt.
Albi, 41
Társkereső Debrecen
Beni, társkereső Debrecen
Fényképek5
Önmagamra és környezetemre tiszta,pedás,rendes,becsületes,romantikus ember vagyok. Keresek az életem hátra lévő részére,egy megértő szerethető társat! Távolság nem számit! Ott szeretnék élni ahol a boldogságot megtalálom! Nálam vagy nálad? Nem laza kapcsolatott keresek!!!
Beni, 73
Társkereső Debrecen
Zsolt, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek7
Szia! Zsolt vagyok, két gyermek édesapja, akik már nem élnek velem. Kreatív ember vagyok, aki a semmiből is képes csodát művelni. Mások szerint Jó humorral áldott meg a sors, ismerj meg, nem fogod megbánni!
Zsolt, 41
Társkereső Debrecen
Margit, társkereső Debrecen
Fényképek3
barátságos,őszinte nő vagyok.
Margit, 62 Elérhető
Társkereső Debrecen
Sandor, társkereső Debrecen
Fényképek4
Sziasztok én egy kedves megértő,hűséges srác vagyok. Szabadidőmben szeretek barkácsolni,sütni,főzni, kerékpározni és sétálni.
Sandor, 45
Társkereső Debrecen