Debreceni társkereső

476 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Katica, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek2
Egyedülálló társkereső komoly kapcsolatot keres DEBRECEN vagy környékéről. A barátaim azt szeretik bennem hogy nagyon segítőkész és nagy lelkű vagyok és a helyzettől függően komoly is ha arról van szó. Rugalmas vagyok mindenre. Független vagyok, korban hozzám illő társkeresővel ismerkednék. A makacsságom nem szokott a javamra válni. Szeretem a gyerekeket és az állatokat. Ha lehet káros szenvedély mentes légy. Írhatnék ide sok mindent, de kinek ilyen, kinek olyan vagyok. Őszinteség és hűség a...
Katica, 48
Társkereső Debrecen
Xiamvreer, társkereső Debrecen
Fényképek9
Tanyàn èlek, autom nincs. Motorozok, biciklizek. Jogsim ugyan van de csak amerikai, kint èltem 15 èvet, a gyermekeim ott èlnek. Sokminden èrdekel, a jèghàtàn is megèlô, túlèlõ tipus vagyok. Nem gazdàlkodok, jószàg sincs, csak nem szeretek vàrosban èlni. Alapbol jokedèlyü, mosolygós termèszetü fickó vagyok, aki sose akar felnöni. Keresem hasonló fiatalos pàromat. Üdv. Xaver
Társkereső Debrecen
Margit, társkereső Debrecen
Fényképek3
barátságos,őszinte nő vagyok.
Margit, 63
Társkereső Debrecen
Tamás, társkereső Debrecen
Fényképek3
Sziasztok. Ismerkedem. Nyitott vagyok. Szeretek csevegni.
Tamás, 43
Társkereső Debrecen
Jozsi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek5
Keresem a boldogságot
Jozsi, 51
Társkereső Debrecen
Bence, társkereső Debrecen
Fényképek1
20 éves vagyok Debrecenben élek.
Bence, 22
Társkereső Debrecen
Richárd, társkereső Debrecen
Fényképek1
Tartós kapcsolatot München környékén keresek. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Ami a mai világban nagyon ritka, lelkem ott van a helyén. A hobbim az életem! Vígkedélyű, nem vitatkozós vagyok. Vidám, utazós, állatbarát társam keresem. Vidám gondoskodó normális társkereső vagyok. Párkapcsolatot keresek. Teljesen átlagos, ámde vidám és szeretettel teli életet élek. Szívesen ismerkedek kívül-belül értékes emberrel. Azt akarom tudni, mire...
Társkereső Debrecen
Irmácska, társkereső Debrecen
Fényképek9
Az értelmes élet,a világ kisebb-nagyobb örömeire /barátság,igényes párkapcsolat, egy jó könyv ,kultura,zene,tánc,természetszeretet/ nyitott nő vagyok.
Társkereső Debrecen
Születésnapi torta Születésnapja lesz
Júlia, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Kiegyensúlyozott kapcsolatot keresek, túl vagyok már a gyerekes rivalizálásokon. Olyan TÁRSAT keresek, aki hozzám költözne. Igyekszem maximálisan elfogadó lenni, amit a másik féltől is elvárok. Szeretném, ha neki is lenne jogosítványa. Ha szeretnél megismerni - tegyél lépéseket az ügy érdekében! :)
Júlia, 61
Társkereső Debrecen
Eniko, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szia! Nagyon intelligens és különleges vagyok. A végzettségem óvodai dajka, illetve kozmetikus. Továbbtanuló vagyok.
Eniko, 39
Társkereső Debrecen
Katica, társkereső Debrecen
Fényképek3
Komoly kapcsolatot keresek
Katica, 38
Társkereső Debrecen
Maya, társkereső Debrecen
Fényképek17
Kellemes kedves romantikus igényes özvegy nő vagyok ,szeretek mindent,ami az életet megszépiti,keresem hasonló igényes társam kölcsönös szimpátia alapján. " Te légy a párom"..........
Társkereső Debrecen
Tibor, társkereső Debrecen
Fényképek1
Sziasztok! Hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Debrecen és környékéről komoly kapcsolat céljából. Írhatnék ide bármit de felesleges. Ha meg akarsz ismerni beszélgessünk, ismerkedjünk. Írjatok bátran.
Tibor, 42
Társkereső Debrecen
János, társkereső Debrecen
Fényképek1
Szia! Üdvözöllek a bemutatkozómban! Debreceni elvált férfi vagyok, rendezett anyagi és érzelmi háttérrel, nyugodt élettel, sok hobbival, széles érdeklődési területtel. Hiszek abban, hogy két ember egymást keresi a világban. Beszélgessünk, derítsük ki, hogy egymáshoz valóak vagyunk-e.
János, 44
Társkereső Debrecen
Lenke, társkereső Debrecen
Fényképek1
Később elmondom.
Lenke, 69
Társkereső Debrecen
László, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek7
Jelölj meg ha szimpatikus vagyok s úgy gondolod elviselnél párodként! Dolgozó, füst és ital mentes, barátságos srác vagyok. Kedvelem a 80-90-es évek zenéit, filmjeit, szeretek kirándulni. Hobbim az amerikai autóm és flipperezés, illetve arcade játékok. Ezek felújítását is szívesen végzem akár saját, akár baráti/ismerősi vagy munkahelyi gépekről legyen szó. Kicsit sokat beszélek. Keresem a hozzám jellemben illő mosolygós, szerető társat egy fiatal vékony vagy átlagos szerény lány személyében!
Társkereső Debrecen
Klári, társkereső Debrecen
Fényképek3
Ápolt, önmagára igényes, intelligens, humort kedvelő, egyszerű hölgy vagyok. Keresem társam, hasonló adottságokkal rendelkező férfi személyében. Szeress beszélgetni, legyél nyitott a világ dogaira.
Klári, 72
Társkereső Debrecen
Zoli, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Ha tehetem, olvasok. Érdekel a képzőművészet és az etimológia. Szeretem a komoly és a könnyűzenét is. Amennyiben van lehetőség, elmegyek kiállításra, koncertre. Természetesen jó lenne mindent egy társ jelenlétében megélni. Azt is, ami őt érdekli. Csak egy nő jelenléte tud igazi értelmet/értéket adni a legegyszerűbb dolgoknak is.
Zoli, 46
Társkereső Debrecen
Kovacs, társkereső Debrecen
Fényképek4
Szeretek színházba járni, kirándulni, jókat beszélgetni, de fontos része az életemnek a zene így a koncertek és a fesztiválok is. Család centrikus komoly gondolkodású de vidám pozitív sportos társkereső vagyok. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt. Különleges vagyok. Komoly kapcsolat céljából keresem párom. Jól kijövök a kisebb és nagyobb gyerekekkel is. Nagyon lojális vagyok a barátaimhoz. Temperamentumos, szókimondó, határozott, magabiztos, önfejű, makacs, akaratos ember vagyok....
Kovacs, 60
Társkereső Debrecen
Imi, társkereső Debrecen
Fényképek3
A tökéleteset keresed?! Rossz helyen jársz!
Imi, 37
Társkereső Debrecen
Zsuzsanna, társkereső Debrecen
Fényképek4
Nagyon tudok szeretni, de nagyon önálló is vagyok. Ha nem akarsz irányítani, akkor kapsz meg mindent..ez egy nagyon egyszerű képlet, vagy mégsem?!
Társkereső Debrecen
Éva, társkereső Debrecen
Fényképek3
Éltvidám vagyok. Szeretek kirándulni... de nem jó egyedül.
Éva, 81
Társkereső Debrecen
JÁNOS, társkereső Debrecen
Fényképek3
Bonyolult ember vagyok egy bonyolult élettel.. . Van, hogy hisztis és makacs.. . Van, hogy úgy bántok meg embereket, hogy észre sem veszem és van, hogy elég egy szó, hogy könnyet csaljanak a szemembe. Nem szeretem, ha hülyének néznek, hátba döfnek és játszanak velem. Nehezen tudok megbízni bárkiben is és nehéz a szívembe fogadni az embereket, de ha valakinek sikerül.. Az számíthat rám egy életen át..
JÁNOS, 52
Társkereső Debrecen
Jason, társkereső Debrecen
Fényképek1
Talking about my self, I love friends and family, I am a fun person and make friends easily. I love life, love my family and still have some love to share with a special lady. Life can be lonely without someone..I am a person who is very real when it comes to life and its' issues. Am honest, kind caring, affectionate, good sense of humor, easy going, free thinker, trustworthy and respect the lives of other people... I'm a man who lives life as it comes to me. I don't worry about tomorrow, for...
Jason, 58
Társkereső Debrecen
Norbert, társkereső Debrecen
Fényképek1
Sajnos nem vagyok fotogén (élőben sokkal jobban nézek ki )ezért csak arcra igazán szép lányokkal ismerkednék 23-36 évesig.
Társkereső Debrecen
Sari, társkereső Debrecen
Fényképek3
Szeretnék együtt lenni egy lánnyal, aivel felépíthetném a közös jövőnket és közben sokat lennénk együtt.
Sari, 41
Társkereső Debrecen
Misi, társkereső Debrecen
Fényképek8
Odaadó kedves vicces ennyi irni sok mindent lehet.A sok rizsát nem szeretem.Átlagos és duci lányok jelentkezzetek!Komoly de mégis laza kapcsolatot keresek!Nem az vagyok aki megmondja mit csinálj.
Misi, 49
Társkereső Debrecen
Gyula, társkereső Debrecen
Fényképek3
Két lábbal a földön, realista, célratörő, de empatikus, és újdonságokra nyitott vagyok. Már nyugdíjas vagyok, de vannak a vállalkozásommal kapcsolatos feladataim, és megvalósításra váró terveim. Akiket kedvelek, azokra mindig van időm. Sportkedvelő, és művelő vagyok, ezen kívül kedvelem az irodalmat, és a képzőművészeteket is.
Gyula, 69
Társkereső Debrecen
Koszi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
Szeretnék találni valakit aki elfogad, szeret, felvállal, velem akar lenni és hűséges. Többet nem kérek. De legalább ennyit adok.
Koszi, 37
Társkereső Debrecen
Viktor, társkereső Debrecen
Fényképek1
Benne vagyok mindenben, ami normális. Szeretem a tengert, de a hegyvidéket sem vetem meg. Egészséges életmódra törekszem. Fiatalos, vidám természetű, természetet kedvelő vagyok. Barátot, társat keresek hétvégi kiránduláshoz, túrázáshoz, moziba, színházba járáshoz. Családcentrikus vagyok, így célom a békés boldog családi élet. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Szeretek olvasni és új dolgokat tanulni. Kedvenc kikapcsolódásom az...
Viktor, 22
Társkereső Debrecen
Sasaliv, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek2
A férfi és a nő minden érintése tisztességtelen, ha nem áll a szeretet alapján; minden élvezet a szeretet nagy szárnyai alatt tiszta. A szeretet számára nem létezik szenny, aljasság, szégyen. A szeretet fény, amely mindent megvilágosít, melegség, amely képes felolvasztani a jeget; méz, amely megsemmisít minden keserűséget. A szeretet mindent megvilágosít, amihez kézzel, tekintettel vagy gondolattal hozzáért az, akit szeretünk." (Nazianzoszi Szent Gergely)
Társkereső Debrecen
Imi, társkereső Debrecen
Fényképek9
Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra elsősorban. De akár lehetünk szabadidőpartnerek is.
Imi, 36
Társkereső Debrecen
Erzsébet, társkereső Debrecen
Fényképek16
Mások szerint, egyedi és különleges..tudok a saját marhaságomon kacagni, néha érzékeny, sebezhető! Romantikus, nagy álmodozó, még hiszek a csodákban, Én magam adom, nem játszok szerepet!
Társkereső Debrecen
Sándor, társkereső Debrecen
Fényképek1
Készülj fel mindenre és ne számíts semmire.
Társkereső Debrecen
Ani, társkereső Debrecen
Fényképek1
Barátságos, természetkedvelő vagyok.
Ani, 42
Társkereső Debrecen
Janos, társkereső Debrecen
Fényképek2
Párom Debrecen környékéről keresem. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Képes vagyok küzdeni, nagyot álmodni és el is érni. Komoly kapcsolat céljából keresem a társam. Őszinte, realista. Nagyon sok érdekes, nem hétköznapi dolgom, és szokásom van. Ha szárnyalni akarsz velem, oda adom az egyik szárnyam. Egyedülálló és intelligens vagyok. Igyekszem reálisan és leegyszerűsítve megoldani és levezetni a dolgokat. Ismerem értékeimet, gyengeségeimet. A víz szerelmese vagyok. Ha...
Janos, 31
Társkereső Debrecen
Zsigmond, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek6
Szeretném ha szeretnének és olyan hölgyet keres aki valoban komolyan gondolja
Társkereső Debrecen
Anna, társkereső Debrecen
Fényképek3
Fiatalos nyugdíjas.
Anna, 63
Társkereső Debrecen
Kata, társkereső Debrecen
Fényképek5
SPORTOS ,VIDÁM,ÉLET-EMBERSZERETŐ. IMÁDOM AZ OTTHONOM,A BARÁTAIM--JÖVÖK-MEGYEK.MAGAM LÁTOM EL ÖNMAGAM.--SOK TEENDŐM VAN,KERTES OTTHONOM VAN- SZÁMOMRA A BIZALOM,ÉS AZ ŐSZINTESÉG ELENGEDHETETLEN. SZERETEM A RENDET,TISZTASÁGOT:TESTBEN-LÉLEKBEN IS.!
Kata, 72
Társkereső Debrecen
Tibor, társkereső Debrecen
Fényképek3
Gyakorlatias, és rendezett akár egy szénás szekér:)
Tibor, 68
Társkereső Debrecen
Ircsi, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek10
Szeretni és Szeretve lenni! Keresem, /de nem minden áron/ őszinte, hűséges társam, akivel közösen megosztjuk az élet örömeit és bánatát! Akiben még bízni is lehet! Csendes, de vidám földön járó nő vagyok. Ha az ember a társától szeretetet kap és ad, akkor szívesen lesz vele a "szűkös időkben" is. Már sajnos, nagyon ritkán lehet látni "öregeket, kézen fogva menni ", pedig milyen megható, nem.!? Olyan ne keressen, aki csak ígérni tud. Nem vágyom sokra csak szeretetet, megbecsülést, kapni és...
Ircsi, 54
Társkereső Debrecen
Péter, társkereső Debrecen
Fényképek19
én egy fiú vagyok az sok közül és és többet szeretnél megtudni rólam akkor írj nyugotan szia pusz
Péter, 35
Társkereső Debrecen
Mária, társkereső Debrecen
Fényképek2
Rendezett körülményekkel rendelkező hölgy vagyok! Komoly kapcsolatot keresek! Őszinte, becsületes, kedves, romantikus, magamra és környezetemre igényes nő vagyok! Szeretem a természetet!Keresem a társam aki őszinte szeretetre megbecsülésre vágyik! Szeretnék szeretni és szeretve lenni! Boldog lenni és a leendő páromat boldoggá tenni!Szélhámosok mellőzését kérem!
Mária, 68Prémium tagság
Társkereső Debrecen
Prémium tagság Prémium tag
Vivien, társkereső Debrecen
Fényképek4
Sziasztok. Én egy olyan lány vagyok aki szereti a társaságot és szeretek jókat beszélgetni. Szeretek őszintén hozzá állni legyen az kapcsolat ha úgy alakul legyen csak barátság. Szeretik bennem a barátaim hogy vicces és őszinte vagyok.
Vivien, 24Névnapi ajándék
Társkereső Debrecen
Névnapi ajándék Névnapja van
Peti, társkereső DebrecenCsak belépve látható
Fényképek1
ÉN, én vagyok.....
Peti, 39
Társkereső Debrecen
Rozi, társkereső Debrecen
Fényképek1
Kizárólag önállóan, függetlenül Debrecenben élő férfinek válaszolok! Tartom magam a hagyományos értékrendhez: először írj kérlek magadról, aztán ha van egyezőség, reagálni fogok.
Rozi, 43
Társkereső Debrecen
Sandor, társkereső Debrecen
Fényképek4
Sziasztok én egy kedves megértő,hűséges srác vagyok. Szabadidőmben szeretek barkácsolni,sütni,főzni, kerékpározni és sétálni.
Sandor, 45
Társkereső Debrecen
Tamás, társkereső Debrecen
Fényképek12
Őszinte, becsületes, ápolt, intelligens, vidám természetű, szeretetet adni és kapni vágy férfi vagyok. Fiatalos, igényes. Számomra a legfontosabb belső emberi érték, a becsület, a hűség és a bizalom. Szeretnék egy szeretettel és szerelemmel teli boldog pár/társkapcsolatot. Komoly kapcsolatra vágyom. Mély érzésű és romantikus vagyok! Várom hozzám illő érzéki hölgy jelentkezését! Csak Debreceni hölgy érdekel!
Tamás, 67
Társkereső Debrecen
Sándor, társkereső Debrecen
Fényképek1
Író vagyok, könyvkereskedő és sportoló. Sokoldalú és kommunikatív egyéniség. Fontos számomra a család, az egészséges életmód, és a hazám. Komoly kapcsolatra keresek csinos hölgyet, akivel egyezik a világnézetünk és van közös hitünk. Ha van egy gyermeked, az nem akadály köztünk! Kertészkedem, sokat sportolok és tovább képzem magam állandóan.
Társkereső Debrecen