Budapesti társkereső

4055 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Misi, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek6
Ha megismersz, megtudod. Barátkozom, beszélgetni, ismerkedni szeretnék. Nyitni az emberek felé.
Misi, 54
Társkereső Budapest
Györgyi, társkereső Budapest
Fényképek5
Györgyi a nevem. Csak pár dolgot mondanék magamról. Elég céltudatos, határozott, őszinte és egyenes embernek tartom magamat. E mellett könnyen barátkozó, nyitott és érzékeny és romantikus tipus vagyok. Szeretem a társaságot, a jó embereket és az állatokat, főleg a kutyákat. Szeretek barátkozni, beszélgetni, kirándulni, zenét hallgatni. A munkám mellett a szabadidőmet főleg sporttal, mozgással és kirándulással töltöm. Bár egyedül élek, de az unokáim és a szüleik fontos részesei az...
Társkereső Budapest
Erzsike, társkereső Budapest
Fényképek2
Szia! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam, akár az életem hátralévő részére keresném a páromat. Nem kalandokra vágyok. Egy érzelmen alapuló kapcsolatra vágyok, hogy szerethessek és én is szeretve legyek. Minden társkeresőnek sok síkert kívánok!
Társkereső Budapest
Viktor, társkereső Budapest
Fényképek2
Komoly kapcsolatot keresek de ha csak simán barátkozni van kedved ez se akadály. Ha többet szeretnél rólam megtudni, írj nyugodtan igyekszem csillapítani a kíváncsiságodat :)
Viktor, 32
Társkereső Budapest
Betti, társkereső Budapest
Fényképek4
Sziasztok Betti vagyok 22 éves, kisnövésű. Szabadidőmben szeretek utazni, kirándulni, sétálni, olvasni, zenét hallgatni. Ha szimpi vagyok irj bátran.? ? ? Alkalmi partnert keresők kíméljenek!? ? ?
Betti, 28
Társkereső Budapest
Ádám, társkereső Budapest
Fényképek1
Budapest környékén keresek magamnak társat. Fontos dolgok számomra: Szeretet, bizalom. Imádok kirándulni, zenét hallgatni és nagyokat aludni. Imádok utazni és új ételeket kipróbálni. Végleges társamat, páromat keresem a következő 20+ évre. Pillanatnyilag a szokásosnál kíváncsibb természetű vagyok. Azért jöttem az oldalra hogy megismerjek másokat, egy kis beszélgetésből nem lehet baj, a többit meg majd meglátjuk. Vicces és egyben komoly is tudok lenni ha a helyzet kívánja. Komoly kapcsolatot...
Ádám, 46
Társkereső Budapest
Alfréd, társkereső Budapest
Fényképek2
Nem vagyok nagy szám, de szeretni tudok és akarok is nem a külső hanem a belső varázs a lényeges.
Társkereső Budapest
Tünde, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek4
Életvidám, optimista, földön járó nő vagyok, normál értékrenddel. A dolgok derűsebb oldalát keresem, szívesen utazgatok, élvezem az intelligens és humoros emberek társaságát, a jó stílust és a nyitottságot. Vannak ám hátrányaim is: nem egy estés kalandra vágyom, sem egy párkapcsolatában unatkozó férfi társaságára. Ha ez mind nem riasztott el, az kezdetnek jó lehet.
Társkereső Budapest
Lili, társkereső Budapest
Fényképek6
Bárki írhat igyekszek visszaírni.
Lili, 21
Társkereső Budapest
Katalin, társkereső Budapest
Fényképek8
Ha elmúltál már 50 éves ideje lenne hogy elfelejtsd a fiatal lányokat, és találj végre egy olyan nőt aki felismeri hogy stroke-od van :) :) Őszinte nyitott vidám természetű nő keresi társát egy Bp. élő / távkapcsolatban nem hiszek /független legalább 183 cm magas korban hozzám illő/50év feletti /vidám természetű őszinte belevaló férfi személyében! Merj kilépni a komfortzónádból Fontos hogy legyen közös érdeklődés és közös vonzalom! A személyes találkán úgy is kiderül hogyan tovább.
Társkereső Budapest
Alekszej, társkereső Budapest
Fényképek3
Szeretnék a személyes találkozókat egy finom kávé mellett :)
Társkereső Budapest
Gábor, társkereső Budapest
Fényképek1
Üdvözöllek! Ha olvasod kellemes ünnepeket kívánok! Barátokat vagy komoly kapcsolatot keresek közös programokhoz. Beszélgetés Mozi színház bográcsozás horgászat vagy csak úgy. Bajban is barátod maradok. Leszázalékolt vagyok. Őr ként dolgozom. Ortopéd cipőt használok. Hobbim a horgászat. A többit személyesen. Gábor
Gábor, 62
Társkereső Budapest
Piros, társkereső Budapest
Fényképek1
Társam Budapest környékéről keresem. Kedves, határozott, barátságos vagyok. Tisztelet, gondoskodás, figyelmesség, odaadás, humor, őszinteség, kitartás. Családcentrikusnak tartom magam. Pillanatnyilag a szokásosnál kíváncsibb természetű vagyok. Azért jöttem az oldalra hogy megismerjek másokat, egy kis beszélgetésből nem lehet baj, a többit meg majd meglátjuk. Komoly kapcsolatfelvétel érdekel. Elgondolkodó, intelligens, vidám és aktív társat keresek. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik,...
Piros, 67
Társkereső Budapest
Gergő, társkereső Budapest
Fényképek1
Gergő vagyok 28 olyan társat keresek aki elfogad úgy ahogy vagyok kedves humoros embernek ismernek mindenre nyitott vagyok.
Gergő, 30
Társkereső Budapest
Tibor, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek2
Kiegyensujozot természetú vagyok.Állatbarát tipús.Szeretnék ismerkedni korombeli hölgyel.
Tibor, 62
Társkereső Budapest
Csaba, társkereső Budapest
Fényképek3
You create the world of the dream - We bring the subject into that dream And they fill it with their subconscious - How could I ever acquire enough detail To make them think that it's reality? - Dreams, they feel real while we're in them, right? It's only when we wake up that we realize how things are actually strange Let me ask you a question You, you never really remember the beginning of a dream do you? You always wind up right in the middle of what's going on - I guess, yeah - So how did...
Csaba, 36
Társkereső Budapest
Nándi, társkereső Budapest
Fényképek2
Hogy milyet? Aki szeret engem és én viszont szeretem őt és még meg is férünk egymás mellett. Egyszerűen hangzik.. de eddig még csak nem sikerült összehozni.. Miért kell ide kötelezően regényt írni? Nem szeretném ettől jobban is szűkíteni a keretet..
Nándi, 33Prémium tagság
Társkereső Budapest
Prémium tagság Prémium tag
Éva, társkereső Budapest
Fényképek1
Még igazán rövid ideje, de nagyon élvezem a nyugdíjban tölthető napjaimat. Különösen, hogy nem kell időre kelnem. Nagyszerű érzés a hajnali napsugár első fénysugarára ébredni! Szeretek utazni, így gyakran úton vagyok. Sokféle elfoglaltság köt le, amikor éppen itthon vagyok, melyek kedvemre, vagy éppen kevésbé a kedvemre, de eléggé lefoglalnak. Olyan barátot, vagy társat szeretnék, akivel kölcsönösen meg tudnánk osztani kedvteléseinket és a napi rutinunkat.
Éva, 67
Társkereső Budapest
László, társkereső Budapest
Fényképek1
Sziasztok! László vagyok, 21 éves, és teológiát tanulok. Társat Budapest környékén keresek. Egy őszinte, hűséges, kedves társkereső vagyok. Szeretek olvasni, kerékpározni, sétálni, úszni, főzni, pihenni és tanulni. Én a jelenben kívánok boldog lenni és megélni a boldog pillanatokat. Ismerjük meg egymást. Számomra fontos egy kapcsolat és minden ami együtt jár vele. Harmonikus kapcsolatot szeretnék. Szívesen ismerkedek kívül-belül értékes emberrel.
Társkereső Budapest
Zsolt, társkereső Budapest
Fényképek3
Tudom, mindenütt így van ez a nagyvilágon, ha egy kisgyerek megszületik. Mert a kisgyerek egyszer felnő, s talán sikerül neki, hogy a könnyeket nevetéssé, a gyűlöletet szeretetté, az ellenségeket barátokká változtassa.. Minden kezdet nehéz, de ha nem indulunk el, akkor csak egyhelyben állunk és semmisem történik. Egyedül kell lennünk ahhoz, hogy társaságunk lehessen. Mindenkinek jár a boldogság. Egy profilkép semmit sem árul el. Pláne azt nem, hogy valójában milyenek is vagyunk. Egy képből...
Zsolt, 33
Társkereső Budapest
Tibor, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek15
Kérdezd meg....Van itt olyan nő aki valóban párt keres ? Itt mindenki aranyos mindenki kedves senki nem dohányzik stb. Ha esetleg valaki a herceget várja fehér lóháton azt ki kell, hogy ábrándítsam....Rossz oldalon jár....Nem vagyok prémium tag ezáltal bizonyos funkciókat nem érek el...Esetleg ha valakinek fel keltettem az érdeklődését akkor itt elér...Köszönöm hölgyek...
Tibor, 56
Társkereső Budapest
Lala, társkereső Budapest
Fényképek21
Jelenleg Biztonsági őrként tengetem napjaimat. Szeretem a természetet járni. Vidám természetű vagyok mellettem biztos, hogy nem fogsz unatkozni mivel vidám vagyok. Üdvözlettel: Lala Mint Nyugdíjas.
Lala, 69
Társkereső Budapest
Éva, társkereső Budapest
Fényképek3
Vidám, barátkozós, kiegyensúlyozottan élő, nyugdíjas, független nő vagyok. Társat, barátot keresek, akivel megosztanám életem hátra lévő részét közös programokkal, jó beszélgetésekkel, közös ünnepekkel, egyenlőre a függetlenségünk megtartásával.
Éva, 65
Társkereső Budapest
Gábor, társkereső Budapest
Fényképek3
Nem láttam még vadat, mely szánná magát. A madár fagyottan zuhan le az ágról, de sosem gondolt rá, hogy sajnálja magát.
Gábor, 50
Társkereső Budapest
Lulu, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek4
Kedves, Vidám, Határozott, Figyelmes, Spontán.
Lulu, 31
Társkereső Budapest
Sándor, társkereső Budapest
Fényképek3
Komoly kapcsolatot szeretnék. Személyes találkozót részesítek előnybe, szerintem egy kiadós élő beszélgetés sok mindent eldönt.
Társkereső Budapest
Piroska, társkereső Budapest
Fényképek19
Őszinteség,kedvesség.szeretet. Én természet kedvelő,romantikus nő vagyo,hasonló adotságu férfit keresek.
Társkereső Budapest
Csaba, társkereső Budapest
Fényképek2
Szép napot kedves Hölgy, aki meglátogatsz. Nagyon szeretek kirándulni, gombát szedni, városokat felfedezni. Szeretem a jó filmeket, főleg a vígjátékokat. Nagyon szeretek nevetni, Szeretem a vidámságot.
Csaba, 52
Társkereső Budapest
Janka, társkereső Budapest
Fényképek1
Keresztény, katolikus, hitoktató, furcsa, és egészen szarkasztikus és ironikus, de nagyon őszinte.
Janka, 26
Társkereső Budapest
Sándor, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek2
Szia! Nos kapcsolatban vagyok, sajnos nem az igazi, ezért szeretnék változtatni a dolgokon! A molett, gömbölyded, duci hölgyeket nagyon szeretem! És csak olyanok jelentkezését várom akik így is benne vannak az ismerkedésbe! Ja és olyanokat is akik el megbeszéljük a találkozót akkor el is jön és nem talál kifogást, és nem veri át az embert! A többit pedig személyesen! Szeretem a humort, könnyen barátkozok!
Társkereső Budapest
Roland, társkereső Budapest
Fényképek4
Én tudom milyen vagyok,TE tudd meg milyen vagyok
Roland, 51
Társkereső Budapest
Tibor, társkereső Budapest
Fényképek1
40-es budapesti független mérnök (születéstől mozgáskorlátozott) keres komoly szándékkal egy ép, vagy mozgássérült Hölgyet, (esetleg mozgássérült gyermeket egyedül nevelő édesanyát) aki kellő empátiával rendelkezik és elfogadja azt is, hogy van egy kisfiam, aki sajnos nem velem él, de fontos a számomra. Az ideális jelölt tud szeretni és szeretetet elfogadni! Nem bejárónőt keresek, (az már van…) hanem Társat egy játszmáktól mentes harmonikus kapcsolatra. Fontos, én Budapesten élek és nem...
Tibor, 51
Társkereső Budapest
Mindanao, társkereső Budapest
Fényképek2
Rendes, kedves, toleráns, bújós... Mindenki annyi szépet ír ide magáról, amennyi kifér a csövön. Én ennek nem látom túl sok értelmét. Ám annyit mégis: az elsárkányosodásra hajlamosak legyenek kedvesek kímélni. Megpróbáltam többször is, nem megy.
Társkereső Budapest
Orgonszerafino, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Nyíltszívű, barátságos, ezoterikus beállítottságú, kreatív férfi vagyok. A bikajegy jellemzőivel rendelkezem. Igyekszem elkerülni a hátsó szándékú, alacsony rezgésű embereket. Mindenben próbálom a pozitívat megtalálni. A természet az állatok közel áll hozzám. Érdeklődésiköröm eléggé széles. Az ezotéria, a tudatalatti a spiritualitás a természetes gyógymódok a kristályok az energiák föleg érdekelnek. Hasonló beállítottság hölgyek társasága érdekel... Számomra vonzó csinos oltatlan hölgyet...
Társkereső Budapest
Feri, társkereső Budapest
Fényképek12
Normális külső és belső tulajdonságokkal rendelkezem. Az átlagnál érzelem- és képzeletgazdagabb vagyok. Szeretek előre tervezni, bár az élet néha beleszól és átírja az elképzeléseket. Globális látásmódom van. A két lányom vidéken él az anyjukkal. Külkert végeztem, de jelenleg nem a szakmámban dolgozom, ahová igyekszem visszakerülni. Zuglóban lakom, az Őrstől nem messze.
Feri, 64
Társkereső Budapest
Atti, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek4
Az őszinteség drága ajándék, ne várd olcsó emberektől...
Atti, 61
Társkereső Budapest
Judit, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek3
Testi-lelki társam keresem. Kérem, hogy a házasok, kapcsolatban /"bonyolult kapcsolatban" / élők ne jelentkezzenek, ez nem elvi, hanem gyakorlati kérdés. Sablon üzenetekre nem válaszolok, aki szeretne megismerni, kérem, küldjön "rendes " üzenetet, köszönöm!
Judit, 63
Társkereső Budapest
Gyuszi, társkereső Budapest
Fényképek6
Szia Kedves Érdeklődő! Mostanra nagyjából az alábbi elképzelésem van: Egy olyan Nőt keresek, akivel közösen és együtt tudunk elindulni a jövőbe, hogy a 'B oldal' a lehető legszebben, legörömtelibben, legboldogabban és persze a legélvezetesebben 'pörögjön le' mindkettőnk számára. Bízom benne, hogy anno nem '2x30-as', hanem inkább '2X45-ös' 'kazit' sikerült vennem.. A hitelesség kedvéért az előzményeket nem töröltem ki, alább olvasható: Megtisztelő, hogy olvasod a soraimat. Immár 46 éves...
Gyuszi, 48
Társkereső Budapest
Krisz, társkereső Budapest
Fényképek5
Szép jó reggelt kedves látogató! Egy mindig vidám pozitív srác vagyok akinek megvan a maga oka erre. Bármennyire is fiatalnak tűnök rendelkezem elég élettapasztalattal, hogy ne legyen problémám.Úgy gondolom, hogy az életben csak vidáman és pozitívan lehet továbbjutni, mert a folyamatos önsajnálat, bánkódás csak visszatart és még rosszabb lesz tőle. Nem szeretnék regényt írni, szóval ha bármi érdekel kérdezd meg nyugodtan. Az őszinteség a lehető legfontosabb minden szempontból. Legyen szép napod!
Krisz, 30
Társkereső Budapest
MARIKA, társkereső Budapest
Fényképek11
Komoly kapcsolatot keresek, szeretném megtalálni korban hozzám illő társamat a nagy Ő., személyesen bővebben. A cigi és az ital nélkül tudsz élni tán téged kereslek!
Társkereső Budapest
Sanyi, társkereső Budapest
Fényképek1
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam fel. Őszinteség és hűség a mottóm. Az őszinteség és a hűség a legfontosabb számomra. A társam keresem a hátralévő időre. Szeretem az életet, megélni a pillanatokat, és emlékeket gyűjteni majd a későbbi éveimre. Szeretem az életet, szeretek nevetni, szebb az élet ha mosoly vesz körül. Szeretem az olyan embereket, akik hozzám hasonló elfoglaltságot kedvelnek. Én a jelenben kívánok boldog lenni és megélni a boldog pillanatokat. Imádok túrázni, utazgatni....
Sanyi, 50
Társkereső Budapest
Zsolt, társkereső Budapest
Fényképek3
31 éves villamosmérnök vagyok, komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a teljesítménytúrázást, a macskákat és a teknősöket, a zenét, a tudományokat, a sorozatokat, a jó helyesírást, a humort (a szarkazmust különösen) és általában a "geek" dolgokat. Utálom a dohányzást, a bulizást és az ezotériát/áltudományokat.
Zsolt, 37
Társkereső Budapest
Miklós, társkereső BudapestCsak belépve látható
Fényképek7
Az embereknek nem ugyanazt jelentik a csillagaik. Akik úton járnak, azoknak vezetőül szolgálnak a csillagok. Másoknak nem egyebek csöppnyi kis fényeknél.
Társkereső Budapest
Anett, társkereső Budapest
Fényképek3
Komoly kapcsolatra keresem azt a férfit, aki szereti ha szeretik, és viszont tud szeretni! Szeretek beszélgetni, moziba járni, utazni, kirándulni.
Anett, 34
Társkereső Budapest
Sándor, társkereső Budapest
Fényképek1
Bújós vagyok, határozott, de kell a társ. Elengedhetetlen a humor, hiszen szerintem az egy fokmérő egy kapcsolaton belül, hogy mennyit nevetünk a párunkkal. Őszinte, megbízható, magára környezetére igényes. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat tanulni. Az életben nincsenek véletlen találkozások. Komolyan gondolom a társkeresést. Nem azt keresem akivel el tudok éldegélni, hanem azt aki Nélkül nem tudok élni. Kölcsönös szimpátia, megbízhatóság, esetén bármi kialakulhat. Határozott,...
Társkereső Budapest
Dzsozi, társkereső Budapest
Fényképek3
Szeretnék ismerkedni, kellemesen eltölteni az időt szabadon. Hogy mi lesz, az majd kialakul. Építgetem a jövőmet, komoly munkám van, egyre jobban fejlődök benne, hasznos ember vagyok. Önzetlen, értelmes, magabiztos, alkalmazkodó, nyitott vagyok.
Társkereső Budapest
Mikibp, társkereső Budapest
Fényképek6
Sziasztok kedves hölgyek! Tudom hogy a mai világban nehéz az ismerkedés De sosem szabad feladni ha nem sikerül az egyik jön a másik:) Én is így vagyok vele egy párkapcsolatban a bizalom a legfontosabb igazam van? Akinek szimpatikus vagyok és 25-35 év közötti hölgy szívesen megismerkedem vele. Szeretnék egy idézetet megosztani nektek: "jobb egy szegény királynőjének lenni, mint egy gazdag rabszolgájának"
Mikibp, 41
Társkereső Budapest
Tibor, társkereső Budapest
Fényképek4
Egy a fonál melyből szövődik minden de a változás az maga az...
Tibor, 72
Társkereső Budapest
Ferenc, társkereső Budapest
Fényképek1
Szeretnék megismerkedni egy kedves, aranyos, természetet, zenét kedvelő hölggyel. Hosszútávban gondolkodom. Egyedülálló lakással rendelkező sportos alkatú férfi vagyok. Sok mindenre nyitott vagyok ami nekem is jó.
Ferenc, 64
Társkereső Budapest
Krisztina, társkereső Budapest
Fényképek3
Romantikus, talpraesett, özvegy vagyok. Nemrég vesztettem el a Férjemet, ezért első körben barátot keresek, de végeredményben társat. Van egy kamaszom és egy kutyusom. Keresem azt a Férfit, aki intelligens, lehetőleg jóképű, 180 cm-nél magasabb és el tudja fogadni a helyzetet. Aztán meglátjuk.. A fényképarcom nem annyira jó (eléggé megviselt még és különben is strand után készült?), az életben azért szebb vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj.
Társkereső Budapest