Felvidéki társkereső

Felvidéki társat keresel? A legjobb helyen jársz! A felvidéki társkereső oldal folyamatosan új társkeresőkkel bővül. Egy nagyon egyszerű és gyors regisztrációt követően már kereshetsz is a felvidéki társkeresők között. Mire vársz még? Lépj be Te is a felvidéki társkeresők népes táborába és találd meg életed szerelmét még ma! Kereshetsz városra, vagy a város vonzáskörzetére is a felvidéki társkereső oldalon, hogy ha messzebb is utaznál a szerelemért a Felvidéken.

Legújabb felvidéki társkereső nők

Monika, társkereső Szirénfalva
Fényképek1
Hosszútávú kapcsolatot keresek, szeretnék. Keresem, vidám, természetet kedvelő nem dohányzó társam, akivel kellemesen eltölthetjük szabadidőnket. Bízom benne, hogy Te pont úgy vagy jó, Én meg így, és igazi csapatként, együtt többre leszünk képesek. Szerintem minden egy mosollyal kezdődik, azután amikor egymás szemébe nézünk akkor minden már el is dőlt, egy pár másodperc alatt. Szeretek sétálni, beszélgetni és mindent ami jó. Ismerkedjünk, barátkozzunk, s meglátjuk, mi lesz belőle.
Monika, 31
Társkereső Szirénfalva
Julia, társkereső Párkány
Fényképek2
Alkalmi partner aki szereti a kulturális életet, könyveket a jó zenéket és szeret kirándulni.
Julia, 52
Társkereső Párkány
Kati, társkereső Losonc
Fényképek2
Kedves őszinte vagyok komoly Nő néha szeretek viccelni amin nevetni lehet sétálni szeretek természetbe. Utazni ha volna kivel . Szeretem a zenét hallgatni, Álltokba kutyust kedvencem. Sorozatos filmeket szoktam nézni.
Kati, 33
Társkereső Losonc
Magdaléna, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek3
Egyszerű dolgozó nő vagyok, őszinte, barátságos, segítőkész. Nem vagyok különleges, ha akarsz ismerj meg. Tartós kapcsolatot szeretnék. Szeretem a kreatív dolgokat. A kalandorok kerüljenek, komoly férfi társasága érdekel.
Társkereső Dunaszerdahely

Legújabb felvidéki társkereső férfiak

Vincent, társkereső Lég
Fényképek4
Lég környékéről keresem a párom. Barátomat, páromat keresem. Kiegészíteni szeretnék valakit és cserébe ugyanezt megkapni. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. A szerelmet nem sürgetem. Ismerjük meg egymást aztán majd kiderül. Kedves, őszinte picit sportos testalkatú vagyok. Néha magabiztos, törődő vagyok. Keresek, ismerkedek, barátkozok. reménykedem! Szeretem megélni az élet apró pillanatait. Keresem őszinte, magára és környezetére igényes társam. Egyszerű ember vagyok...
Társkereső Lég
Szilárd, társkereső Vajka
Fényképek1
Remélem találok egy olyan embert aki elfogad úgy ahogy vagyok. Ha megnevettetlek akkor nyert ügyem van? Hosszútávú kapcsolatot keresek, szeretnék. A legfontosabb számomra a minőségi idő. A barátaim az empátiám szeretik. Nem kalandot keresek, hanem végre egy igazi társat, hogy szerethessek és szeretve legyek. Ha szárnyalni akarsz velem, oda adom az egyik szárnyam. Fontos a család, barátok. Képes vagyok küzdeni, nagyot álmodni és el is érni. Szereteten, őszinteségen, érzelmeken alapuló...
Társkereső Vajka
Krisztián, társkereső Tornalja
Fényképek1
Megbízható vagyok. Egyedülálló társkereső komoly kapcsolatot keres. Komoly kapcsolatot keresek, rendezett körülmények között élek. Ha szárnyalni akarsz velem, oda adom az egyik szárnyam. Szeretem a társaságot, a baráti beszélgetéseket. Fontosak számomra az emberi értékek, mint pl. a bizalom, a figyelem, az őszinteség. Egyedül vagyok és szeretném megtalálni az igazi páromat. Szeretek horgászni. Nagyon vágyom már az igazi oda adó szeretetre cserébe nem a legszebb de igazi család centrikus...
Társkereső Tornalja
Marian, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek1
Társam Dunaszerdahely környékéről keresem. Ismerem értékeimet, gyengeségeimet. Szeretem a jó filmeket és a zenéket. Kedvenc együttesem az R-GO, Dolly Roll, Fenyő Miklós, Rex Alex. Tisztességes és őszinte vagyok. Remélem találok egy olyan embert aki elfogad úgy ahogy vagyok. A személyes találkozás adja meg a valós szimpátiát. Nagyra értékelem az őszinteséget, hiszen én is őszinte embernek tartom magam. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam fel erre a társkereső oldalra, nem kalandot keresek....
Marian, 51
Társkereső Dunaszerdahely

Fényképes felvidéki társkereső nők

Veronika, társkereső Pozsony
Fényképek3
Vidám és nyílt. Gyakran mosolygok, Keresem mindenben a pozitívumot - avagy lehetett volna rosszabb is. Megrögzött önkéntes vagyok. Szeretek sokat beszélni, néha jó és néha ha nagyon belejövök rám kell szólni, hogy vegyél levegőt. 0letem része a humor, de a szarkazmusnak is van helye.
Társkereső Pozsony
Arabella, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek34
26 éves vagyok tartós boldog kapcsolatot keresek normális fiút aki őszinte kedves és nem szélhámos. Aki nem hazudik tartós boldog kapcsolatot keresek akivel végre boldog életet élhetek én az igazit keresem aki becsületes tisztességesek a szándékai és nem csak a rosszat veszi észre hanem a jót is.
Társkereső Dunaszerdahely
Ilona, társkereső Pozsony
Fényképek1
Őszinte, vidám, természetet, utazást, kedvelő nő vagyok, és nem szeretem a magányt.
Ilona, 55
Társkereső Pozsony
Franciska, társkereső Párkány
Fényképek4
Én egy erős személyiség vagyok, aki mindig a legjobbra törekszik. Őszinte és realista, fontossági sorrendem első helyén mindig a család áll.
Társkereső Párkány

Fényképes felvidéki társkereső férfiak

Lörinc, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek1
Dunaszerdahely környékéről keresem a társamat. Szép, okos, tökéletes és nagyon szerény ember vagyok(hihihi). A szerelmet nem sürgetem. Nem dohányzó ember vagyok és nem dohányzó társat keresek. Képes vagyok küzdeni, nagyot álmodni és el is érni. Ha felkeltettem a figyelmed akkor írj. Kedvelem a kreativitást. Beszélgetésből minden kiderül, csak esélyt kérek. Egy kapcsolatban a legfontosabb értékek számomra az őszinteség, bizalom és a kommunikáció. Életvidám, pozitív, türelmes ember vagyok....
Társkereső Dunaszerdahely
János, társkereső Komárom
Fényképek1
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Nem a tökéletest keresem, hanem a hozzám illőt. Őszinte és tartós kapcsolatra vágyom. Fontosak számomra az emberi értékek, mint pl. a bizalom, a figyelem, az őszinteség. Páromért vidékre is kész vagyok utazni, akár az ország másik végébe is. Barátság, Szeretet, Boldogság. Nyugodt életet, hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretnék. A cél tartós kapcsolat lenne. Ragaszkodó típus vagyok ebben csalódást nem okozok. Jó lenne valakihez tartozni. Szeretem az...
János, 78
Társkereső Komárom
Vince, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek3
Nehéz döntés volt számomra hogy regisztráljon magam rövidesen szabad férfi vagyok 36eves barátnőt keresek netán később élettársat akivel megszeretném osztani az én világom kaptam az élettől pár nagy és durva pofonokat de remélem összejön már egynap hogy boldoggá tegyem azt a hölgyet aki megérdemli mert mindenkinek van a boldogsághoz joga nekem ugyanúgy és miért is választottam ezt az utat hogy rátalálok az igazira egyszerű a válaszom nem vagyok otthonülő melózok sokat külföldön tartózkodok...
Vince, 36
Társkereső Dunaszerdahely
Adrián, társkereső Párkány
Fényképek1
Én egy fiatal srác vagyok aki párt keres, mindenre nyitott. Gitározom.
Társkereső Párkány

50 feletti felvidéki társkereső nők

Mária, társkereső Rimaszombat
Fényképek1
Írj magadról! Hát ez a legnehezebb számomra. Hogy milyen vagyok - milyennek latnak mások, azt nem mondhatom én. Ha csak jo és kellemes dolgokat írok, akkor majd önteltnek tartanak, ha kevésbé jót, akkor meg önbizalom hiányában szemvédőnek. Hasonlóan gondolkodó társra vágyok : nem szeretem aki dohányzik és aki más véleményétől félve él. Imádom az állatokat a természetet ( nyáron a tengert télen a hegyeket ) a zenét a kellemes és értelmes beszélgetést... stb.
Mária, 64
Társkereső Rimaszombat
Czinegege, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek4
25 éves vagyok komoly kapcsolatra vágyom tartós kapcsolatot keresek korombeli fiúval nagyon szeretnék végre boldog lenni. Szülehelyem Dunajska streda lakhelyem Velky meder nagyon szeretnék végre igaz társra lelni aki megbecsül aranyos kedves és értékel. Idáig nem nagyon volt szerencsém a fiúkkal remélem egyszer én is rátalálok az igaz szerelemre és velem korabeliekkel szeretnék ismerkedni akik közel laknak hozzám.
Társkereső Dunaszerdahely
Eszti, társkereső Galánta
Fényképek9
Szeretni és szeretve lenni! Bátran írj ha beszélgetni szeretnél.
Eszti, 41
Társkereső Galánta
Alisia, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek4
Vidám természetű hölgy vagyok, középiskolai végzettségű vagyok. Társat keresek jóban, rosszban.
Alisia, 60
Társkereső Dunaszerdahely

50 feletti felvidéki társkereső férfiak

János, társkereső Vágsellye
Fényképek3
Extrém kinézetű piercinges, tetovált, szakállas motoros vagyok.
János, 31
Társkereső Vágsellye
Péter, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek3
Prémium tagság Prémium tag
Szimpatikus, kedves srác vagyok, komoly kapcsolat céljából keresem páromat elsősorban a dunaszerdahelyi járásból és környékéről.
Péter, 41Prémium tagság
Társkereső Dunaszerdahely
Prémium tagság Prémium tag
Róbert, társkereső Komárom
Fényképek3
Humoros sportos jövő menő.
Társkereső Komárom
Szilveszter, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek2
Az majd kiderül.. senki sem tökéletes..
Társkereső Dunaszerdahely

Kedves Társkereső

Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Diplomás társkereső társkereső oldalon! A legdinamikusabban fejlődő komoly társkereső oldalt találtad most meg, ahova veled együtt több száz új társkereső regisztrál nap, mint nap, olyanok akik komolyan gondolják az ismerkedést. Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt, akivel könnyedén szervezhetsz magatoknak egy kellemes randit! A Diplomás társkereső társkereső oldalon lévő aktív, Prémium tagok nagyon hamar, akár napokon belül találhatnak randipartnert. A Diplomás társkereső társkereső adatlapjaira feltöltött adatlapok és képek ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani.

Ingyenesen megismerhető felvidéki társkereső nők

Ildikó, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek2
Komoly kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni.
Társkereső Dunaszerdahely
Bubu, társkereső Pozsony
Fényképek3
Vidám könyvmoly, zenerajongó és természet kedvelő.
Bubu, 27
Társkereső Pozsony
Erika, társkereső Pered
Fényképek2
Erikának hívnak 54 éves vagyok Elvált asszony van egy fiam meg egy lányom. Keresem a igazit komoly kapcsolatot szeretnék nem vagyok játékszer
Erika, 55
Társkereső Pered
Annamaria, társkereső Lakszakállas
Fényképek6
Ismerkedni szeretnék komoly kapcsolat céljából.
Társkereső Lakszakállas

Ingyenesen megismerhető felvidéki társkereső férfiak

Krisztián, társkereső Galánta
Fényképek1
Sziasztok. Én egy 18 éves srác vagyok, segítőkész, szorgalmas, szertő, jószívű.
Társkereső Galánta
Gergő, társkereső Tallós
Fényképek1
Gergő vagyok, 22 éves. Komoly kapcsolatot keresek :)
Gergő, 23
Társkereső Tallós
Lajhar, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek1
Halk és vidám ember vagyok.
Lajhar, 37
Társkereső Dunaszerdahely
István, társkereső Nagymegyer
Fényképek2
Nagymegyeren Egyedül lakom. Nincs gyermekem. Nincs Barátnőm. Egyedülálló vagyok. Barátnőm keresem.
Társkereső Nagymegyer

Online felvidéki társkereső férfiak

László, társkereső Pozsony
Fényképek1
Herceget csak az keressen, aki Hercegnőnek való! Ebben a korban már nem nagyok keresek senkit, főleg nem egy parancsolgató nőneműt. Hol lakok és hol dolgozok? Az senkit nem érdekel milyen ember vagyok, tudok e szeretni, csak mennyi pénzem van? Semmim nincs és nem is adok semmit, csak max szeretetet! Idősebb nem, és bocsi de nem keresek olyat, akinek nagyobb pocakja van, mint nekem. :-)
Társkereső Pozsony

Elit felvidéki társkereső nők

Agnes, társkereső Komárom
Fényképek1
Szenvedély vágy szerelem.
Agnes, 47
Társkereső Komárom
Mária, társkereső Érsekújvár
Fényképek3
Hiszek benne, hogy megtalálom azt az embert, lelket, akivel egymást segítjük a fejlődésben, és abban, hogy a helyes utat járjuk.
Mária, 53
Társkereső Érsekújvár
Moni, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek5
A szem a lélek tükre.
Moni, 55
Társkereső Dunaszerdahely
Alexandra, társkereső Komárom
Fényképek2
2 gyermekes anyuka ;) aki nem szereti a gyerekeket ne is írjon :D.. Szívesen ismerkedek.:)
Társkereső Komárom

Elit felvidéki társkereső férfiak

Róbert, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek1
Elvált ismerkednék.
Társkereső Dunaszerdahely
MorningStar, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek1
Eléggé barátkozás típus vagyok. Könnyen ismerkedek és nagyon szeretek beszélgetni.
Társkereső Dunaszerdahely
Pali, társkereső Kistárkány
Fényképek5
Egyedül álló elvalt férfi vagyok és egy komoly párkapcsolatra vágyom.
Pali, 53
Társkereső Kistárkány
Toth, társkereső Léva
Fényképek10
Szia mindenkinek. Ismerkednék 48-58. Szívesen megismerkednék Esztergom környékéröl többet személyesen.
Toth, 58
Társkereső Léva

Diplomás felvidéki társkereső nők

Tünde, társkereső Rimaszombat
Fényképek1
Szeretnék megismerkedni komoly kapcsolat céljából kedves emberekkel akik szeretik a családi életet.
Tünde, 41
Társkereső Rimaszombat
Anna, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek2
Keresem azt a korban hozzám illő 65 év feletti férfit, aki szereti a természetet, túrákat, szeret beszélgetni vagy akár hallgatni is csak jól érezni magát egy egyszerű, nem túl igényes kedves, zene kedvelő nő társaságában. Nem kalandot csak komolyan
Anna, 66
Társkereső Dunaszerdahely
Ella, társkereső Rimaszombat
Fényképek5
Vidéki, elvált, filigrán nő vagyok. Örülnék, ha itt találnék egy megbízható jellemű, tisztességes embert. Lányaim 21 és 17 évesek, imádom őket, de nem velem élnek.
Ella, 49
Társkereső Rimaszombat
Márta, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek1
50 éves, érettségit végzett vagyok, szeretem a zenét, a táncot, irodalmat, történelmet és a hosszú sétákat.
Márta, 53
Társkereső Dunaszerdahely

Diplomás felvidéki társkereső férfiak

Peter, társkereső Komárom
Fényképek3
Borostás cigizős pasi...
Peter, 59
Társkereső Komárom
Kevin, társkereső Nagymegyer
Fényképek2
Kedves, megértő, gondoskodó. Ha egyszer bele kostolsz a jóba, többé nem kell más ;)
Kevin, 22
Társkereső Nagymegyer
Gellert, társkereső Galánta
Fényképek2
Szeretnek megismerkedni tartós kapcsolat céljából. Független egyedülálló férfi vagyok.
Társkereső Galánta
Tibor, társkereső Dunaszerdahely
Fényképek1
Üdvözöllek az adatlapomon! Beszélgessünk, ismerkedjünk
Tibor, 21
Társkereső Dunaszerdahely

Felvidéki társkereső nők és férfiak leírásai

kérlek segits nekem,reszt veszek egy szepsegversenyen,es szavazatokra lenne szuksegem.....lehet szavazni tobbszor is,de egy nap csak 1x ,neked ez nem kerul csak par percbe,de nekem NAGYON sokat segitenel vele :)) hat remelem vlki csak fog szavazni ram :D meg ha csak 1x szavazol az is jo :) köszi :P http://dievcaleta.topky.sk/se/249/166/msg/5503/15--Beáta-Bodnárová masold be ezt a linket utanna kijon az adatlapom,mellette lesz egy kis tablacska szamokkal 5 a legtobb

Társkereső nő, PirateBaby (32)

Sziasztok! En azert vagyok itt, h. talaljak egy "rendes" fiut. Persze, tudom, ezt azert nem olyan konnyu megvalositani, mint ide leirni. Szoval arra kerem a "fiukat", h. csak az jelentkezzen, aki tenyleg komoly kapcsolatot szeretne. Par mondatban magamrol. Szabadidomben sportolok: futok es neha uszom is. Imadom a konyveket, az allatokat, a termeszetet es a gyerekeket. Nemreg jottem haza Angliabol. Ket picinek a dadusa voltam, akik a kepeimen is lathatoak. Es most szeretnem folytatni az egyetemet, amit elkezdtem azelott.

Társkereső nő, Mari7 (36)

Igazából csak idetévedtem.Nem keresek senkit,de szeretek beszélgetni.Na de mivel a sors sok meglepetéssel tud néha szolgálni,még minden megtörténhet:) Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.

Társkereső nő, kis tündér (55)

A reggeli tükörkép is attól lesz szent , hogy pontosan azt a valakit látod, akit Isten is lát. És akit Isten szeret. Nincs smink. Nincs élére vasalt ing. Nincs döglesztő nyakkendő. Nincs hozzá illő cipő. Nincs több rétegben felöltött imázs. Nincsenek státusszimbólumok -ékszerek. Csak a fel nem turbózott valóság.. Csak Te!! Ha valaki hajnali fél hétkor is szeret, egyet biztosra vehetsz: az a valaki téged szeret. Nem a rangodat. Nem a stílusodat. Nem az elért eredményeidet. Egyszerűen csak Téged szeret ..!!!

Érsekújvári társkereső nő, Gabriela (49)

"A szívre csak egy másik szív lehet hatással." "Ha valakivel találkozol, gondolj arra, hogy a találkozás mögött ezer és ezeregy ok rejlik. Minden emberi kapcsolat szent egymásratalálás. A másik emberben önmagad másik felét ismered fel, minden vonásában saját vonásaidat látod meg. Amit róla gondolsz, magadról gondolod. Amit vele teszel, magaddal teszed. Amit róla képzelsz, azt magadról képzeled. Mindaz, amit neki kívánsz, egy napon veled fog megtörténni. "(Tatiosz)

Társkereső nő, xtikax (36)

csendes magányos romantikus életben csalodott férfi vagyok nemdohanyzok,nemiszok othon ülős tipus vagyok szeretem a lassú romantikus zenét keresem az igazit remélem 1 szer megtalalom nemvagyok szép se szerencsés csak a szivemet tudom adni de ez kevés mostanában ugyhogy semmire se számítok de próbálkozok hát ha akad nekem is valaki azthiszem enyi Nemszámítt hol laksz elmegyek a világ másik felére is...

Társkereső férfi, marianmatus (42)

Társat keresek, szeretni tudok nagyon, de csak ha kolcsonos., nemdohányzo(remélem te sem)nem iszom, inkáb sportos életet élek hobbi szinten, nagyon szeretem a vidéki életet a csendet, napsutést, strandot, vezetést, tiszta levegot, vidám szineket, kellemes illatokat természetjárást, horgászatot, kirandulni exotikus és torténelmileg érdekes helyeken, érdekel a fotozás. Célom komoly kapcsolatot keresek akivel családot szeretnék és gyerekeket... érzékeny, romantikus de céltudatos vagyok..

Nagyráskai társkereső férfi, ntomi (51)

Szia! 22 éves, átlagos felvidéki srác vagyok. Igen, átlagos. Nem szenvedek feltűnési viszketegségben, bár van néhány hátráltató tulajdonságom, pl. nem vagyok bunkó beképzelt farok, mint a srácok általában. Lehet mindenki őket szereti, én meg azt a lányt keresem, aki a kivétel ez alól. Ha neked nem kell egy őszinte srác, akkor rossz helyre nyitottál be. Imádom a bulit, a zene az életem. Na meg persze lehetnél TE is az, ha megtisztelsz azzal, hogy beszélgetsz velem. Ha szeretnél megismerni, írj, nem harapok! : )

Társkereső férfi, atosz88 (33)

Nem is tudom mit írjak.Eĺőször vagyok egy ilyen oldalon, és talán kissé zavarbaejtő. Azt hiszem átlagosnak is lehetne nevezni magamot, aki nem igazán lóg ki az utca pasasai közül. Sem egy Brad Pitt, se maga az ördög - legalább az egyik én lehetnék.Viszonylag szerénynek tartom magamat, és közelebb állnak hozzám az eféle hasonló értékrendű emberek. Szeretem a természetet és annak megannyi csodáit, és szeretem fotózni is azokat. Szeretem a "jó zenét", ami megnyugtat, ami feldob, amelyben megtalálom önönmagamat. Olykor olvasgatok és órakig képes vagyok elmerülni egy-egy jó könyvben is.

Társkereső férfi, Lajos9 (48)

"Mert ez kellene nekem is, úgy látom, valaki, akinek semmit se kellene magyarázni magamról, mert mindent tud. Mert úgyis ismer, Isten tudja, honnan, hogy melyik mélyéből az időnek." Dióhélyban magamról: Viszonylag szerénynek tartom magamat, és közelebb állnak hozzám az eféle hasonló értékrendű emberek. Szeretem a természetet és annak megannyi csodáit, és szeretem fotózni is azokat. Szeretem a "jó zenét", ami megnyugtat, ami feldob, amelyben megtalálom önönmagamat. Olykor olvasgatok és órakig képes vagyok elmerülni egy-egy jó könyvben is.

Társkereső férfi, daybreak (47)