Társkereső

233 társkeresővel ismerkedhetsz a Páratlanon.

Szeretnél az összes társkeresővel megismerkedni? Készítsd el saját profilod pár perc alatt, tölsd fel magadról fényképet és máris ismerkedhetsz.

Regisztrálj ingyen
Huczkazsolt, társkereső Székesfehérvár
Fényképek3
Ha a szimpátia kölcsönös, beszélgetünk. Egészséges életmódra törekszem. Szeretem a tisztaságot. Tisztességes és őszinte vagyok. Fontos dolgok számomra: Szeretet, bizalom. Keresem a párom, akivel szeretnék boldog lenni még nagyon-nagyon sokáig. Az életben.
Társkereső Székesfehérvár
Kovács, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
55 éves hölggyel ismerkednék. Átlagos legyen, barna hajú, ne cicababa. Normális, nem kell, hogy vagyonos legyen. Szerethető. Lehessen sétálni vele, beszélgetni és egyebek ami a szerelemhez szükséges és a boldogsághoz.
Kovács, 56 Elérhető
Társkereső Székesfehérvár
Zsuzsi, társkereső SzékesfehérvárCsak belépve látható
Fényképek35
178 cm magas és 60 éves vagyok, a fotóim a valóságot tükrözik. 🤗 Fontos, hogy NEM keresek alkalmi szexpartnert és fiatal fiúk pótanyja sem akarok lenni! Fejér megyei, független társat keresek. Szeretek kirándulni, sétálni, beszélgetni, horgászni, imádom a vízpartot, a Balatont. Családcentrikus, barátságos, mosolygós, őszinte és pozitív nő vagyok. Ha nem keresel bújós és simogatós típusú nőt, akkor kérlek lapozz tovább. ️ Hiszem, hogy a tisztelet, a szeretet, a bizalom, a hűség, a...
Társkereső Székesfehérvár
Julianna, társkereső SzékesfehérvárCsak belépve látható
Fényképek1
Társat, Barátot Párt keresek a nap minden órájára!.a következő 30 évre!
Társkereső Székesfehérvár
Lajos, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Nyugodt, kiegyensúlyozott, békeszerető, egészséges ember vagyok. Szeretek kirándulni, kerékpározni, nyaralni, idegen tájakat megismerni. Kettő lányom van és két lány unokám. Mindketten külön lakásban élik életüket. Én is saját lakásban élem mindennapjaimat csak egy dolog hiányzik a megértő társ akit remélem nemsokára magam mellett tudhatok. Leendő partnerem Székesfehérváron szeretném meglelni, nem szeretnék távkapcsolatot.
Lajos, 74Prémium tagság
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
Éva, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Egyedül vagyok, érzem, hogy valaki hiányzik az életemből. Társat keresek, aki megbízható, aki őszinte és igazat is mond.
Éva, 69Prémium tagság
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
Marika, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Társat Székesfehérvár környékén keresek. Világ életemben egyenes voltam most sem lesz másképp. Úgy éld az életed, ahogy azt a legjobban szeretnéd, mert egy van belőle és nem tudod meddig fog tartani. Hiányzik valaki, egy társ akivel megoszthatom az élet apró örömeit. Szeretek utazni, kirándulni, sportolni. Barátot, társat keresek hétvégi kiránduláshoz, túrázáshoz, moziba, színházba járáshoz. A személyes találkozás híve vagyok. Komoly társat keresek. Őszintén szeretni, és szeretve lenni....
Marika, 73
Társkereső Székesfehérvár
Lujza, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Optimista ember vagyok. A problémamegoldó képességem elég jó. Szeretek mindent elintézni időben. Precíz vagyok. Hajat vágok, szobát festek ha kell. Autót vezetek és kerékpárt is. Inkább kutyus mint cicusbarát vagyok. És még sok minden, de a többit személyesen.
Lujza, 63
Társkereső Székesfehérvár
Sarolta, társkereső Székesfehérvár
Fényképek3
Székesfehérvár környékén keresem barátom, partnerem, párom. Szeretek kirándulni, színházba járni, de az otthoni tv nézést sem vetem meg, egyelőre még nem sorozatfüggőként. Nem vagyok hisztérikus, veszekedős, jó kedélyű, általában higgadt, kompromisszumokra törekvő, empatikus személyiség vagyok, főiskolai végzettséggel. Fiatal koromban sokat utaztam, a jobb megélhetésem és mások kellemes, gondtalan utazásának és szórakozásának biztosítása érdekében. Szeretnék még sokat utazni, de...
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
Andrea, társkereső Székesfehérvár
Fényképek16
Mámor íze Ó szerelem, te mámor íze, Szív és lélek örök reménysége, Vágy, gyönyör, bimbózó csodája, Kitárul az éden, s a pokol kapuja. Szerelem mindig jön, s árad feléd, Mint az Ámor nyila hasít beléd, Árad a szívedből az öröm, s a gyönyör, Mikor az égre a hajnal fénye rátör. Lángol a lélek, s tüzel a szív, Vágy perzsel, s a gyönyör hív, Izzig a szív a lélek sugarán, Mint éj a csillagok parazsán. Szép tekinteted csillogva ragyog, Szenvedélyed tüze hevesen lobog, Mosolyod...
Andrea, 56
Társkereső Székesfehérvár
Ferenc, társkereső Székesfehérvár
Fényképek17
Flörtöt és huncutkodást kedvelő.
Ferenc, 60
Társkereső Székesfehérvár
Laci, társkereső Székesfehérvár
Fényképek3
Köszönöm, hogy megnézel! Rólam röviden csak annyit: a koromhoz képest fiatalos, kedves, jó humorú embernek tartanak. Kedvelem a természetet, szeretek utazni, hangulatos szép helyekre kirándulni. Olyan barátnőt, társat keresek maximum 55 éves korig, akivel kellő ismeretség után komolyabbra is fordíthatnánk a kapcsolatunkat.
Társkereső Székesfehérvár
Katalyn, társkereső SzékesfehérvárCsak belépve látható
Fényképek14
"Semmi sem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk rá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben.. Két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak akkor, amikor megértek e találkozásra. Megértek, nem éppen hajlamaikkal vagy szeszélyeikkel, hanem belülről, valamilyen kivédhetetlen csillagászati törvény parancsa szerint, ahogy az égitestek találkoznak a...
Társkereső Székesfehérvár
Gyuri, társkereső Székesfehérvár
Fényképek2
Székesfehérvári nyugdíjas, nyitott házas (független). Szeretek beszélgetni viccelődni laza kötetlen baráti kapcsolatot miből bármi is ki alakulhat Székesfehérvár és környéke.
Gyuri, 75
Társkereső Székesfehérvár
Klári, társkereső Székesfehérvár
Fényképek10
Egy vidám, pozitív NŐ vagyok, aki szeretetre és boldogságra vágyik. Kedvelem a tengert..Talán nem késő megtalálni a nagy Őt:))
Klári, 69
Társkereső Székesfehérvár
Judit, társkereső SzékesfehérvárCsak belépve látható
Fényképek2
Tartós kapcsolatot Székesfehérvár környékén keresek. Független vagyok, tartós kapcsolatot szeretnék. Állat barát vagyok. Egyedülálló társkereső vagyok. Hosszútávú kapcsolatot keresek, szeretnék. Testi és lelki társat keresek egy életre, aki úgy fogad el, ahogy vagyok, ugyanezt adom én is. Azért regisztráltam ide, mert hátha megtaláljuk egymást, megtalálom a másik felemet. Egyszerűen csak megélni szeretném a napokat, heteket éveket. Szeretek meglepetéseket okozni, szóval ne akarj mindig...
Társkereső Székesfehérvár
Jégtörő, társkereső Székesfehérvár
Fényképek4
Testben idős(ödő), lélekben 20 (na jó, 2x; 3x). Megjelenésre egyáltalán nem vagyok egy James Bond, máshol azt mondtam, egy fokkal talán szebb vagyok az ördögnél. Tisztelője, csodálója vagyok a női nemnek. Különlegesnek nem tartom magam semmiben, belesimulok a nagy átlagba. Munkám: mepmeritettpapir Ismerj meg, ma még kedves ismeretlen!
Társkereső Székesfehérvár
Prémium tagság Prémium tag
Éva, társkereső SzékesfehérvárCsak belépve látható
Fényképek1
Szívesen ismerkedek, beszélgetek. Komoly kapcsolatot keresek a társkereső oldalon. Keresem a Társam akivel közös programokat, élményeket élhetek meg Hiszek abban, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen.
Éva, 63
Társkereső Székesfehérvár
Zsuzsanna, társkereső Székesfehérvár
Fényképek1
67-77 év közötti diplomás, egyedülálló férfit keresek Székesfehérváron vagy a környéken, aki szeret kertészkedni, sétálni. Szívesen járok kiállításokra, múzeumokba és természetesen színházba. Szívesen tennék rövidebb utazásokat Magyarországon.
Társkereső Székesfehérvár
Béla, társkereső Székesfehérvár
Fényképek5
Átlagos, megértő, őszinte, de magányos fickó vagyok. Imádom a természetet és a sok fincsi gyümölcsöt, virágokat, állatokat. Ismerem a gyógynövényeket régóta gyűjtöm, termesztem és használom is őket. De szeretek barkácsolni inkább elektronikai vonalon.
Béla, 56
Társkereső Székesfehérvár